2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
temızlıgımı bıtırdım hıç bi işim kalmadı canım artık ufak tefeklerı yapıyorum dogum yapsamda artık hazırlıksız degılımsadece evı bıraz temız tutmaya calısıyorum o kadar:)))

canim nasil oldun?cok sukur temizligin bitti senin dolap tepelerinde dogurcani dusunmeye baslamistim artik
o kemik bende 2 haftadir agriyo.hem icerde cati agriyo hemde malum yerin kemigi agriyo.iyice yuk bindi tabi kolay diil.gobegim o kadar asagiya dustuki oglani kucagima alip oturuyorum

gunaydin kizlar
bu gece de dogurmadim su an oglum baska yerlerden cikmaya calisiyo cikisi bulamadi
haftaya dogumu kolaylastirmak icin bazi yontemleri denicem artik.bide erkek cocuklar gec gelir deniyo ya 40 i gecer diye korkuyorum.kendi gelsin istiyorum.haftaya hurma yemeye baslicam.bolca yuruycem.surekli dus alicam vs vs

tomurcuk,aysbozz,cananbil,topidik,24ilknur nerelerde merak ediyorum daha adını hatırlayamadım arkadaşlar nerdesiniz yaa?

günaydın canım ben artık annemlerde kalıyorum internet yok da her zaman giremiyorum. dün akşam evime geldim biraz da burda vakit geçireyim, son günler çok uzun gelmeye başladı da sen nasılsın nasıl geçiyor

geçmiş olsun canım.. senin doğum iyice yaklaştı valla, Allah yardımcın olsun. Bu arada kayınvalidenin altınlarını elinden almasını anlayamadım.. niye veriyosunki, bizimki düğünde bir çeyrek bile almadı, biz aldık o utanmadan geldi taktı bileziği.. bir çöp fayfası olmadı düğün zamanı, param yok diyodu, düğün bitti evin yerleri duvarları değişti ama birden para buldu da :)

ayy canım senin az kalmış Rabbim sağlıkla doğurmayı nasip etsin darısı başıma:)

şu Doğumu kolaylaştıran yöntemler neler kızım gelmezse falan bende denerim

Erkek çocukları için 9 ay 9 gün 9 saati bile doldurur derler kızlar içinde erken gelir ama artık hangisine inanılacak bilinmiyor.
Sağlıkla gelsin artık yeter bu naz

benim içimde bi his var 38 de doğurucam dedim hep rüyamdada 38 de doğuruyodum annemde bugün gelio oda içimde bi his var bu hafta doğuracaksın diyo:) artık doğmazsa hissiyatsız yaşasam yeri yani attım tuttum olacak:) pztesi nstye giriyorum belki doğuma alırlar:) ben zorla ıkınıyomuşum çocuk erken doğuyomuş:) geçen hafta eşim hemşireye doğurtun artık diyo neyi bekliyoruz diyo:) son zamanlar geçmiyo canım bu oğlanlar üşengeç oluyo çıkmak istemiyolar

bende hep 37/38 de doğurucam diyorum , doktora gittiğimde 36+1 oluyorum sonra 1 hafta sonra çağırsa kesin doğururum falan diye geçiriyorum kafamda ama dediğin gibi hayırlısı seni takip edeyim sen 38 de doğurursan bende doğururum 6.his hamilelikte kuvvetlendi derim :)

bu oğlanlar uyuşuk tutup pipisinden çekeceksin

Biten yaş söylenir, 18 yaş demek 19 dan gün almak demektir.eminim son kararım:)

Bebişimin şekerleri geldi sonunda:)

Eklentiler

• $image.webp
    38,2 KB · Görüntüleme: 56
  • $image.webp
    38,1 KB · Görüntüleme: 61

:)) elimizden gelse meraktan çoktan çıkarmıştık içimizden:) totem yaptım bu hafta doğurmazsam hayal kırıklığı olacak bende doğumu tetikleyen şeyin ne olduğunu drlarda bilmiyor şartlanmada olabilir diye düşünüyorum bide annem gelince psikolojik olarak rahatlayıp oh artık doğurabilirim moduna geçerim diyorum:) çıksın daha ne büyüyecek 38 güzel çift rakamları severim ben:) doğurursam arkamdan gelirsin sende tatlım hadi hayırlısı:)

ciğer gelişimi 39.hafta da tamamen bitmiş oluyor unutma ama.. ne kadar kalsa o kadar iyi bebiş.

Son düzenleme:

canım sen şimdi bebiş 10 günlük olsa 1 haftalık hamileyimmi diyeceksin yani aslında bir buçuk haftalık hamilesin ama doktorlar 2. Haftadan gün aldığın için 2 haftalık diyor 1+1 1+2......1+6 vee 2 2haftayı doldurdun çünki 14 gün geçti bunu yaş gibi hesaplama biz bebiş doğduğunda 12-24 ay arasına hala bir yaşında diyoruz halbuki bir yaşı doldurmuş 2 den gün almış oluyo bir buçuk yaşında diyoruz misal 18 aylık bebişe ama hamilelik haftası hesaplamasında haftayı bir haftayı geçince 2 haftalık diyoruz sende bir buçuk haftalık de mantıksız geliosa:)

ciğer gelişimi 39.hafta da tamamen bitmiş oluyor unutma ama.. ne kadar kalsa o kadar iyi bebiş.

Evet canım öyleymiş ama bünyeye bebişin kilosuna göre değişiyo dün 37 haftalık normal doğum yapan bi ark vardı bebişide sağlıklı doğmuş hemde 2.250 doğmuş zayıfmışta şşimdide tosun gibi maşallah:) ben ona binaen söyledim sağlıklı doğsunda geç çıksın içimden o kadar beklemişiz bir iki haftanın lafı olmaz:) ama doğurmak istiyorum artık hormonlarım ve ıkınacak kaslarım hazır hissediyorum:)

ayy canım senin az kalmış Rabbim sağlıkla doğurmayı nasip etsin darısı başıma:)
sagol canim amin hepberaber insallah
canim iste yuruyus asagi inmesini sagliyo.hurma kasilmalara neden oluyo acilmasini sagliyo.ilik dus da gevsetiyo bi de cinsel temas var ama kocam kabul edermi bilmiyorum kanka hayirdir diyebilir
tembeller usengecler bu erkek milleti daha anasinin karninda boyle gerci benim esim 36. haftada dogmus ama oglu tembel olabilir.bende hep 39 da dogurcam diyorum annemde k validemde aynisini soyluyo.bende her an dogurucam diye surekli ev topluyom ortalikta bardak birakmiyom.makine dolmadan camasir yikiyom
günaydın annişler ve bebişler :) bir haftayı daha bitiriyorum iş yerinde .. kaldı 13 iş günü :)

gunaydin canim hadi az kalmis son gunler hic gecmez.son gun guzel geciyo ama

çok şirinler Allah ağız tadıyla kullanmak nasip etsin, bizim bebek şekerlerimizde biberon şeklinde.. ama tülleri tüyleri yok böyle ben ekleme yapıcam üzerlerine

Aslında bende öyle yapacaktım maliyet hesabı yapınca hemen hemen aynı hesaba geliyo die bide beceremezsem korkusuyla yeltenemedim ama bi silikon tabancası almak istiyorum ya hem ucuz hemde gerekli oluyo valla

Benim koca yedibuçuk aylık doğmuş kayınvalidem oğlan eksik doğdu der hep bende dalga geçerim eksiksin işte beynin gelişmeden çıkmışsın die:) babasına çekeydi azıcık içerde tepinio anca oh yiyo içio keyfi yerinde tabi erkeğe yemek verdikten sonra hizmetini yap bi ömür kalır orda:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…