ınş normaldır bıraz agrım var adım atarken olan o şiddetlı kemık agrısından dızımın üstüne çöktüm kaldım az önce ama beklıycem duramassam gece gıderım acıle falan nöbetcı dr hep oluyo hastanede..
temızlıgımı bıtırdım hıç bi işim kalmadı canım artık ufak tefeklerı yapıyorum dogum yapsamda artık hazırlıksız degılımsadece evı bıraz temız tutmaya calısıyorum o kadar:)))
canım güle güle kullan .bence de yapmayabilirdi.bizimkiler geline falan birşey yapmaz sadecce bebeğe altın.sağolsunlar
tomurcuk,aysbozz,cananbil,topidik,24ilknur nerelerde merak ediyorum daha adını hatırlayamadım arkadaşlar nerdesiniz yaa?
herkese merabaaa.ne zamandır yazamıyordum çok sancılarım var.yani eğer ben sancım var diyosam bayağı vardır.nazlı değilim çünkü....bebeğimin kafasını vajinama doğru itişini hissediyorum ve belime kadar açıyo o kanalı.aynı zamanda belim de ağrıyo ikiye ayrılıyo sanki.annem doğum böyle başlar 2 güne kalmaz diyo.ama ben yine de en az 1 haftam var gibi hissediyorum.kız bebek olunca erken de gelebiliyomuş gerçi...2 gün önce rüyamda zıbınımın ağında leke gördüm kırmızı.her lavaboda kontrol ediyom bişey yok.aslında temizliğim bitti.ev tekrar batmadan(malum kv gelince 2 günlük eder...hele mutfağı) bebek doğuverse hayırlısıyla diyorum ama tabi Allah bilir.bu arada halılarımı yeniledim birazdan paylaşırım...eşimin cüzdan gitti bu ayda...bakalım beğenecek misiniz?Allahtan kv kirli çıkıdır.sağolsun o konuda hakkını yiyemem hiç biz demeden para verir bize.hatta bana burma bilezik yavrumada yarım altın taktı.e tabi 1 tane çocuğu var eşimin başka kardeşi yok.ben de tek gelinim ondan yani.yapmasa abes olurdu diyorum bazen ama yapmaya da bilirdi.bana yarım bebeğe çeyrek yapabilirdi.yada bebeğe tam takardı.beni es geçerdi.işte sağolsun...
gunaydin kizlar
bu gece de dogurmadimsu an oglum baska yerlerden cikmaya calisiyo cikisi bulamadi
haftaya dogumu kolaylastirmak icin bazi yontemleri denicem artik.bide erkek cocuklar gec gelir deniyo ya 40 i gecer diye korkuyorum.kendi gelsin istiyorum.haftaya hurma yemeye baslicam.bolca yuruycem.surekli dus alicam vs vs
gunaydin kizlar
bu gece de dogurmadimsu an oglum baska yerlerden cikmaya calisiyo cikisi bulamadi
haftaya dogumu kolaylastirmak icin bazi yontemleri denicem artik.bide erkek cocuklar gec gelir deniyo ya 40 i gecer diye korkuyorum.kendi gelsin istiyorum.haftaya hurma yemeye baslicam.bolca yuruycem.surekli dus alicam vs vs
şu Doğumu kolaylaştıran yöntemler neler kızım gelmezse falan bende denerim
Erkek çocukları için 9 ay 9 gün 9 saati bile doldurur derler kızlar içinde erken gelir ama artık hangisine inanılacak bilinmiyor.
Sağlıkla gelsin artık yeter bu naz
benim içimde bi his var 38 de doğurucam dedim hep rüyamdada 38 de doğuruyodum annemde bugün gelio oda içimde bi his var bu hafta doğuracaksın diyo:) artık doğmazsa hissiyatsız yaşasam yeri yani attım tuttum olacak:) pztesi nstye giriyorum belki doğuma alırlar:) ben zorla ıkınıyomuşum çocuk erken doğuyomuş:) geçen hafta eşim hemşireye doğurtun artık diyo neyi bekliyoruz diyo:) son zamanlar geçmiyo canım bu oğlanlar üşengeç oluyo çıkmak istemiyolar
Doğrusu siz yaşlarınızı da öyle hesaplıyorsanız bir şey diyemeyeceğim....
Ben her zaman girdiğim değil bitirdiğim yaşı söylerim....
Demek siz doğar doğmaz bebişinize de bir yaşında diyeceksiniz.... Girdiği yaş o çünkü.....ilginç....
bende hep 37/38 de doğurucam diyorum , doktora gittiğimde 36+1 oluyorum sonra 1 hafta sonra çağırsa kesin doğururum falan diye geçiriyorum kafamda ama dediğin gibi hayırlısı seni takip edeyim sen 38 de doğurursan bende doğururum 6.his hamilelikte kuvvetlendi derim :)
bu oğlanlar uyuşuk tutup pipisinden çekeceksin
Bebişimin şekerleri geldi sonunda:)
:)) elimizden gelse meraktan çoktan çıkarmıştık içimizden:) totem yaptım bu hafta doğurmazsam hayal kırıklığı olacak bende doğumu tetikleyen şeyin ne olduğunu drlarda bilmiyor şartlanmada olabilir diye düşünüyorum bide annem gelince psikolojik olarak rahatlayıp oh artık doğurabilirim moduna geçerim diyorum:) çıksın daha ne büyüyecek 38 güzel çift rakamları severim ben:) doğurursam arkamdan gelirsin sende tatlım hadi hayırlısı:)
Doğrusu siz yaşlarınızı da öyle hesaplıyorsanız bir şey diyemeyeceğim....
Ben her zaman girdiğim değil bitirdiğim yaşı söylerim....
Demek siz doğar doğmaz bebişinize de bir yaşında diyeceksiniz.... Girdiği yaş o çünkü.....ilginç....
ciğer gelişimi 39.hafta da tamamen bitmiş oluyor unutma ama.. ne kadar kalsa o kadar iyi bebiş.
sagol canim amin hepberaber insallahayy canım senin az kalmış Rabbim sağlıkla doğurmayı nasip etsin darısı başıma:)
canim iste yuruyus asagi inmesini sagliyo.hurma kasilmalara neden oluyo acilmasini sagliyo.ilik dus da gevsetiyo bi de cinsel temas var ama kocam kabul edermi bilmiyorumşu Doğumu kolaylaştıran yöntemler neler kızım gelmezse falan bende denerim
Erkek çocukları için 9 ay 9 gün 9 saati bile doldurur derler kızlar içinde erken gelir ama artık hangisine inanılacak bilinmiyor.
Sağlıkla gelsin artık yeter bu naz
tembeller usengecler bu erkek milleti daha anasinin karninda boylebenim içimde bi his var 38 de doğurucam dedim hep rüyamdada 38 de doğuruyodum annemde bugün gelio oda içimde bi his var bu hafta doğuracaksın diyo:) artık doğmazsa hissiyatsız yaşasam yeri yani attım tuttum olacak:) pztesi nstye giriyorum belki doğuma alırlar:) ben zorla ıkınıyomuşum çocuk erken doğuyomuş:) geçen hafta eşim hemşireye doğurtun artık diyo neyi bekliyoruz diyo:) son zamanlar geçmiyo canım bu oğlanlar üşengeç oluyo çıkmak istemiyolar
günaydın annişler ve bebişler :) bir haftayı daha bitiriyorum iş yerinde .. kaldı 13 iş günü :)
çok şirinler Allah ağız tadıyla kullanmak nasip etsin, bizim bebek şekerlerimizde biberon şeklinde.. ama tülleri tüyleri yok böyle ben ekleme yapıcam üzerlerine
sagol canim amin hepberaber insallah
canim iste yuruyus asagi inmesini sagliyo.hurma kasilmalara neden oluyo acilmasini sagliyo.ilik dus da gevsetiyo bi de cinsel temas var ama kocam kabul edermi bilmiyorumkanka hayirdir diyebilir
tembeller usengecler bu erkek milleti daha anasinin karninda boylegerci benim esim 36. haftada dogmus ama oglu tembel olabilir.bende hep 39 da dogurcam diyorum annemde k validemde aynisini soyluyo.bende her an dogurucam diye surekli ev topluyom ortalikta bardak birakmiyom.makine dolmadan camasir yikiyom
gunaydin canim hadi az kalmis son gunler hic gecmez.son gun guzel geciyo ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?