2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

Hiç stres yapma tatlım. Hayırlı zamanda gelsinler inş. Hep öyle dua et. Eninde sonunda doğacaklar ha bugün ha yarın. Kim istemez eşi yanında olsun. Ama sağlıklı olsunda yalnız bile olsan olur. Ablam öyle oldu mesela. Doğuma aldıklarında kimse yoktu yanında ama kalbi durmuştu bebeğin. İyiji aldıklarda oğlumuz suan 2 yaşında. Bızdırık bişey. Bugün gene git. Hazırlan ve öyle git yanına güvendiğin birini al. Duşunu al rahatla ve git. Nolur strese sokma kendini güzelim. Hersey olacağına varır

gecen gun arkadasim aradi garip ruyalar goruyomusun dedi.cok degil,bazen dedim.
ayni gece ruyamda 3 kisi gittigim tatil icin otele 760.000 TL para verdim
sonra yanima baska bi adam yatti tobe tobe :84:

ay be canım verdin madem o kadar para insan 40 000 inini de bahşiş verirdi.ayıp etmişin.700 000 tamam da 60 000 ne be canım...çok güldüm valla.ben de çok garip rüyalar görüyorum ama bebeğimi hiç görmüyorum nedense

ay canım nasıl oldun merak ettim.dün de aklımdaydı hep gittin mi doktora???şimdi nasılsın???

saol canım benım :) tansıyonum 11 7 normle dondu ama baş dönmem war hala doktrumu arıyorum 1 saatr ulasamadım beklıyorum arayıp öle gıdıcem normalde salı gunu wardı kontrolm ama gecmesse bugun gıdıcem..bı kac gundr yememe dıkkt etmıyrum ekmek hamur işi abur cubur bunlara fazla yuklendım sanırım oda tetıklermıs arastrdım.. ama korkuyorum doktra gtmeye ama mecburum

salıyı bekleme git bence de canım.doktoruna ulaşamazsan acile falan git.korkutmak istemiyorum yanlış anlama.ama tansiyon dedi mi iş değişiyo.ne kadar erkenci davranırsak o kadar iyi...düşük tansiyon değil de yüksek tansiyon önemli olabilir.bi de tuzu tamamen azalt tansiyonu yükseltiyo...çok çok geçmiş olsun doktordan dönünce de haber ver canım.

tek başına kahvaltı etmek çok kötü yaa..hergün kendime hazırlıyorum kendim yiyorum.bari bebişim olsa yalnız hissetmem kendimi.böyle tek tabanca nereye kadar.yalnızlık zooorr...

Herkese slm Ocak anneleri Şubattakiler firarda, ben de azıcık sizin kafanızı şişireyim bari.
Kızlar bu hafta sonu bebiş ve kendim için hastane çantası hazırlayacağım. Sizler o hazırlıkları bitirmişsinizdir. Aranızda paylaştığınız bir liste falan var mı ?? Sevabına bir el atın bize yav

canım senin için geçmişimi kurcaladım çıkardım aradan.aha da benim listem yalnız.bi kaç eksik vardı.sanırım terlik hırka ve çıkınca giyeceğim kıyafetti.

canım benim kız 3000-3500 arası doğar dedi çünkü aynı düzende kilo alımı olmayabilir dedi boyu de iyi gidiyor diyo zaten en baştan beri ama dediğin gibi bunlarda yanılma payı çok yüksek benim kardeşim 4950 doğmuş bir bebekti boyu da 53 cm di şuan basket oynuyor boy almış başını gitti tabi :)

artık sabah uyanıp bakınca acaba kim doğurdu diyorum şimdi sen doğurmadım bugecede diyince bir kahkaha attım :)
bir de kanka olayına bittim cidden kanka modu kaç aylardır bizim ki bana gel kardeşimmmm diyo
ama bazen üzülüyyorum erkeklere

Bebişimin şekerleri geldi sonunda:)

şekerlerinden sonra sırada kendisi var :)
çok güzel olmuşlar

tek başına kahvaltı etmek çok kötü yaa..hergün kendime hazırlıyorum kendim yiyorum.bari bebişim olsa yalnız hissetmem kendimi.böyle tek tabanca nereye kadar.yalnızlık zooorr...

ben de evde yalnızken diyorum kızım gelsede bari yalnızlıgımı paylaşsam ve artık yalnız kalmasam

napim canim ama 760 i duyunca cinnet getirdim.anneme diyorumki sen buraya gelmeden bakmadinmi fiyatina hayir guzel biyer olsa veririm dee

bence karnini doyur canim
cayi sicak icmeye hasret kalicaz
dun arkadasim 2 aylik kiziyla geldi kahvaltiya.kucagindan inmedi cimcime koltukta agliyo.kiz tek elle kahvalti yapti
38 den sonra mı başladın bana öyle dediler o zaman başla sürmeye
ben pazar gunu basladim.satan kiz 32 den sonra surulur dedi.
canikkom napiyon sen gel bize takil biz her listeden biseyler koyduk.bazi listeler eksik bazilari fazla gereksiz oluyp.ben netten bikac liste cikarip kendime gore olanlari koydum cantama
İnanılmaz derecede kabızım dün demir hapını bırakıp, ilaç almaya başladım Bir de bir kırgınlık var üstümde umarım hasta olmam. Zaten nefes alamıyorum
allah korusun
bende ishal gibiyim hayret ettim

Hiç tanımadığınz ve sizinle bir tartışması olmayan birisi için böyle mi konuşuyorsunuz....

Ayrıca birisi hakkında konuşuyorsanız, başkasının mesajı üzerinden değil, o kişinin mesajı üzerinden cevap vermeniz daha uygun olur...Eğer cevap vermeyecekseniz hiç bir şey yazmazsınız.... Sonuçta herkes gibi ben de forumu takip ediyorum, ve cevabınızı görüyorum....

canikkom napiyon sen gel bize takil biz her listeden biseyler koyduk.bazi listeler eksik bazilari fazla gereksiz oluyp.ben netten bikac liste cikarip kendime gore olanlari koydum cantama

Anacım biz de herkes face ye takılmaya başladı yav. Kıııııııız takviminde 12 gün mü yazıyor seniiiiiiin :18::18::18:
Vay arkadaş ya, geçen yıl bu günlerde ağlaşıp zırlaşıyorduk de mi ?? Şaka gibi ama geliyor sıpalar

bende uzuluyom kocama ama olsun baba yapiyoz onlari yavrusunu tasiyoruz azcik beklesinler
gunde en az bes kisi ariyo.telefonu acarken hala dogurmadim diyorum kopuyolar
hele k validem gunde 2 defa ariyo.gece uyumuyomus gobegim asagi inince heycan yapmis.k pedere soylemis,simdi o da panik olmus
dedim adami rahat birakaydin bari

yok ben hissediyorum sen hafta başı anne oluyorsun :)
hemde sağlıkla geliyor efecik :)
ben de yılbaşından sonra geliyorum hislerim böyle şuan için :)
eşim çok komik bence hamilelik boyunca eşlerede ilaç vermeliler diyo

bizdede sagolsun cogu arkadas terketti gitti ugramiyolar bile.neyse kalan gobekliler bizimdir
eveeet teyzesi cok az kaldi insallah.gecen sene aglayarak gecti ama simdi sukurler olsun ben de sen de dusuk topiginden bicok arkadasimizda anne oluyo gercekten bazen inanmakta zorlaniyorum.karnimda bicirdanan sey benim bebikimmi,bikac hafta sonra yanimda yatacak diyorum

sen bizi şikayet etmeye mi geldin bakıyım

faceye de yetişiyorum ocak analarına da şubat analarına da seni de bekleriz

bende hazırladım hastane çanta mı öyle odasında duruyr

ahahaaaa sen soyleyince de heyecan yaptim kiz hadi hayirlisi
yarin sabah 9 da randevumuz var doktor amca ne dicek belki de sanci cikicak dicekki ooooo miniik senin 7 cm acilmis yat dogurtalim fazla uctum sanirim
kocalarin yemegine sap atalim

Vallahi ne günler geçirdik yaaa. Ben iyice ota moka ağlar oldum ya. Dün evdeydim, evim şahaneyi açtım Kanal D de. Bebek odası yapıyorlardı. Ev sahibi geçen yıl 8 aylık bebeğini kaybetmiş. Anaaam mutfakta yemek yapıyordum güya, resmen ağlama krizine girdim. Yerimden kalkıp tv yi zor kapattım. Hormonlar tavan !!!!!!
Ayy hadi inşallah akşam sabah iyi haberlerini alırız. Ay sonu işten ayrılıyorum. İsimsiz kızıma bir isim bulup, odasının süslemeleriyle falan ilgileneyim bari

sen bizi şikayet etmeye mi geldin bakıyım

faceye de yetişiyorum ocak analarına da şubat analarına da seni de bekleriz

bende hazırladım hastane çanta mı öyle odasında duruyr

Anaaaaam yakalandık yav Koca göbeğimle kaçamam da şimdi. Ohhh iyi yaptım, siz kaçıp giderseniz şikayet ederim tabii. Kız şu face denen haltı bir ben mi beceremiyorum acep :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…