- 29 Nisan 2013
- 252
- 9
- 296
Kizlar Günaydın. Ben 2 gun once doktora muayeneye gittim 4 te. Nst ye baglandim düzenli agrilarim oldu. Bebek toplanio gibi oluyor ya karinda. Işte o ben de 8 10 dk de bi oluyor. Oyle olunca da Kasilmalarla nst de 90i bile gördüm. Serum verdiler. Tekrar nst ye bagladilar. Yine düzelmedi duzenli aralıklarla devam etti. Yatisin olabilir diyerek odaya aldılar. 20 dk arayla nidilat isimli 3 tane hap aldim. O bitince tekrar nst. Yine düzenli agrilar olunca hemsire izin vermedi cikmama. Bu şartlar altında yollaymam dedi. Doktor alttan muayene yaptığında Rahim duvarında incelme var biraz dedi. Sonra açılma var mi die baktılar yoktu. Dinlen tekrar nst ye gircn dediler. Gece 1de nst ye girdim. 1 saatten uzun. Normal cikti sonradan bi kaç ağrı oldu yine. Doktor Yatman lazım yine de erken doğum tehdidin var desene çıktım hastaneden gece 2 30 da. 2 nidilat verdi su saatlerde iç diye. Ama ertesi gün tüm hızıyla devam etti. Bugün tekrar nst için gitmeyi dusunuorm. Bir de aksalik bi hafta es im olmayacak yanımda. Napcam bilmiyorum. Biraz strese de gördüm. Gören doğum kapida senin diyor. Benim gibi rahim duvarında incelme olan var mi acaba
gecen gun arkadasim aradi garip ruyalar goruyomusun dedi.cok degil,bazen dedim.
ayni gece ruyamda 3 kisi gittigim tatil icin otele 760.000 TL para verdim
sonra yanima baska bi adam yatti tobe tobe :84:
ay canım nasıl oldun merak ettim.dün de aklımdaydı hep gittin mi doktora???şimdi nasılsın???
saol canım benım :) tansıyonum 11 7 normle dondu ama baş dönmem war hala doktrumu arıyorum 1 saatr ulasamadım beklıyorum arayıp öle gıdıcem normalde salı gunu wardı kontrolm ama gecmesse bugun gıdıcem..bı kac gundr yememe dıkkt etmıyrum ekmek hamur işi abur cubur bunlara fazla yuklendım sanırım oda tetıklermıs arastrdım.. ama korkuyorum doktra gtmeye ama mecburum
kendi kendine dimi ama
krem surerken de dikkat etmek lazim.ben lansinoh suruyorum ucuna soyle bi surup birakiyorum
tek başına kahvaltı etmek çok kötü yaa..hergün kendime hazırlıyorum kendim yiyorum.bari bebişim olsa yalnız hissetmem kendimi.böyle tek tabanca nereye kadar.yalnızlık zooorr...
Herkese slm Ocak anneleriŞubattakiler firarda, ben de azıcık sizin kafanızı şişireyim bari.
Kızlar bu hafta sonu bebiş ve kendim için hastane çantası hazırlayacağım. Sizler o hazırlıkları bitirmişsinizdir. Aranızda paylaştığınız bir liste falan var mı ?? Sevabına bir el atın bize yav
kızlar bende hastane çantamı hazırladım.
2 hurç 2 bakım çantası şeklinde oldu.bende düzen hastalığı var.herşeyi kendi içinde sınıflamam ona göre çantasına koymam lazım.1 spor çantası 1 sırt çantası şeklinde oldu.
spor çantasında bulunanlar:
benim hurcum:
2 adet lohusa pijaması ve sabahlığı
2 adet emzirme sutyeni
2 adet emzirme atleti
2 adet lohusa-hamile külodu
2 adet küçük havlu
1 adet yüz havlusu
(ben de kaybolması ihtimaline karşı bebeğin yedeklerini kendi hurcuma koydum 5li hastane çıkışı yün yeleği kalın battaniyesi benim hurcumda.çünkü kendime geldiğimde sürprizle karşılaşmayım dedim.eşimi de tembihledim.benim hurcum beyaz bebeğinki krem.sorarlarsa bebeğinkini gösterirsin dedim.kayınvalidemi de tembihlicem.o cin gibidir zaten)
bebeğin hurcu:
1 adet 10lu hastane çıkışı(herşeyini koydum içine.çünkü ebebek uygulaması var hastanenin.yani ben ayılmadan resmini çekecek olursa paspal çıkmasın bebeğim dedim.yani setin içindeki parçaları ayırmadım.)
ayrıca hastane çıkışının battaniyesinden hariç yedek penye battaniye de koydum.3 battaniyeyle gidiyoruz:çünkü başka şehirde doğum yapcam evime 1 saat uzakta nolur nolmaz.bebeğim donmasın dedim.
ayrıca 20 tane yenidoğan prima 1 numara koydum. adet ağız mendili
saç bantları kokoş kızımın kokoş bantları
sırt çantasına gelelim:burada bakım çantaları saç maşası makyaj çantam var:
bebeğin bakım çantası:
pişik kremi
sabun
şampuan
emzik biberon
uni baby ıslak pamuk
mustelanın çatlak kremini alırken eczacı eşantiyon mustela hydra baby nemlendirici losyon vermişti:10 kez falan kullanılır.
pudra koymadım henüz hangisini alacağım konusunda kararsızım.sebamed olsaydı düşünmez alırdım ama yok sanırım.
benim bakım çantam:
10 adet gece boyu ped(koteksinki kadar büyüğünü görmedim daha bu yüzden koteks aldım)
20 adet göğüs pedi lansinoh
lansinoh göğüs ucu kremi
tarak
deodorant
dove sabun
ıslak mendil
hasta bezi alıp almamakta kararsızım muhtemelen alıcam ama külot olanlardan mı bebek bezi gibi olnalardan mı alayım karar veremedim.
1 adet kağıt peçete
diş fırçası ve macun
ayrıca fotoğraf makinemi ve 2 yedek hafıza kartıyla şarjını da koyucam.doğum fotoğrafçısı çok pahalı maalesef
lohusa taçlarımı da buraya koydum çünkü süsle ilgili herşey burda:)
böyle yazınca çok gibi oldu ama bi ara resmini çeker koyarım 2 küçük çanta tuttu.ben biraz garanticiyim sanırım.perişan olmaktansa temkinli olmayı yeğliyorum.ne olacağı belli değil hastane işlerinin.üstelik tek çıkmıycaz ordan bebiş de var artık hayatımızda.koyup unuttuğum yada koymadığım şey olabilir.şu da lazım olabilir derseniz hemen koyarım siz yazın bana kızlar
Canım benimde 36 ya girdiğimde 2700 dü biraz kilolumu gidiyo bilemedim normal doğurabilecekmiyim muamma 40 a kalırsam bu bebiş 4 kgyu bulur gibi gelio ayın 7 sinde 2700 olsa 13 gün geçmiş hafta başında 3 kilo olmuştur şimdide 3200-3300 desem bu bebiş bu hafta doğar diyorum:) bide benimki erkek ondan galiba boyuda pztesi 53 cmdi şaştım bu işe 60 cm doğuyomuş:)) ben pek inanmıyorum bu ölçümlere hep yanlış çıkıomuş kimisine zayıf diolar kilolu doğuyo kilolu diyolar zayıf doğuyo
gunaydin kizlar
bu gece de dogurmadimsu an oglum baska yerlerden cikmaya calisiyo cikisi bulamadi
haftaya dogumu kolaylastirmak icin bazi yontemleri denicem artik.bide erkek cocuklar gec gelir deniyo ya 40 i gecer diye korkuyorum.kendi gelsin istiyorum.haftaya hurma yemeye baslicam.bolca yuruycem.surekli dus alicam vs vs
Bebişimin şekerleri geldi sonunda:)
tek başına kahvaltı etmek çok kötü yaa..hergün kendime hazırlıyorum kendim yiyorum.bari bebişim olsa yalnız hissetmem kendimi.böyle tek tabanca nereye kadar.yalnızlık zooorr...
napim canim ama 760 i duyunca cinnet getirdim.anneme diyorumki sen buraya gelmeden bakmadinmi fiyatinaay be canım verdin madem o kadar para insan 40 000 inini de bahşiş verirdi.ayıp etmişin.700 000 tamam da 60 000 ne be canım...çok güldüm valla.ben de çok garip rüyalar görüyorum ama bebeğimi hiç görmüyorum nedense
bence karnini doyur canimtek başına kahvaltı etmek çok kötü yaa..hergün kendime hazırlıyorum kendim yiyorum.bari bebişim olsa yalnız hissetmem kendimi.böyle tek tabanca nereye kadar.yalnızlık zooorr...
ben pazar gunu basladim.satan kiz 32 den sonra surulur dedi.38 den sonra mı başladın bana öyle dediler o zaman başla sürmeye
canikkom napiyon sen gel bize takilHerkese slm Ocak anneleriŞubattakiler firarda, ben de azıcık sizin kafanızı şişireyim bari.
Kızlar bu hafta sonu bebiş ve kendim için hastane çantası hazırlayacağım. Sizler o hazırlıkları bitirmişsinizdir. Aranızda paylaştığınız bir liste falan var mı ?? Sevabına bir el atın bize yav
allah korusunİnanılmaz derecede kabızım dün demir hapını bırakıp, ilaç almaya başladımBir de bir kırgınlık var üstümde umarım hasta olmam. Zaten nefes alamıyorum
ay be canım dün konuşuyoduk senle yok öyle değil böyle diye yazıyo tutturuyo anlamadım ben de.neyse çok fena kaptırmış.doktorları profları bile yalanlayalım he diyelim ne diyelim...cevap yazmicam artık.her şekilde ispat ediyorum ama nafile....neyseee boşver
bende uzuluyom kocama ama olsun baba yapiyoz onlari yavrusunu tasiyoruz azcik beklesinlercanım benim kız 3000-3500 arası doğar dedi çünkü aynı düzende kilo alımı olmayabilir dedi boyu de iyi gidiyor diyo zaten en baştan beri ama dediğin gibi bunlarda yanılma payı çok yüksek benim kardeşim 4950 doğmuş bir bebekti boyu da 53 cm dişuan basket oynuyor boy almış başını gitti tabi :)
artık sabah uyanıp bakınca acaba kim doğurdu diyorum şimdi sen doğurmadım bugecede diyince bir kahkaha attım :)
bir de kanka olayına bittim cidden kanka modu kaç aylardır bizim ki bana gel kardeşimmmm diyo
ama bazen üzülüyyorum erkeklere
şekerlerinden sonra sırada kendisi var :)
çok güzel olmuşlar
ben de evde yalnızken diyorum kızım gelsede bari yalnızlıgımı paylaşsam ve artık yalnız kalmasam
bende uzuluyom kocama ama olsun baba yapiyoz onlari yavrusunu tasiyoruz azcik beklesinler
gunde en az bes kisi ariyo.telefonu acarken hala dogurmadim diyorum kopuyolar
hele k validem gunde 2 defa ariyo.gece uyumuyomus gobegim asagi inince heycan yapmis.k pedere soylemis,simdi o da panik olmus
dedim adami rahat birakaydin bari
canikkom napiyon sen gel bize takilbiz her listeden biseyler koyduk.bazi listeler eksik bazilari fazla gereksiz oluyp.ben netten bikac liste cikarip kendime gore olanlari koydum cantama
Anacım biz de herkes face ye takılmaya başladı yav. Kıııııııız takviminde 12 gün mü yazıyor seniiiiiiin :18::18::18:
Vay arkadaş ya, geçen yıl bu günlerde ağlaşıp zırlaşıyorduk de mi ?? Şaka gibi ama geliyor sıpalar
Herkese slm Ocak anneleriŞubattakiler firarda, ben de azıcık sizin kafanızı şişireyim bari.
yok ben hissediyorum sen hafta başı anne oluyorsun :)
hemde sağlıkla geliyor efecik :)
ben de yılbaşından sonra geliyorum hislerim böyle şuan için :)
eşim çok komik bence hamilelik boyunca eşlerede ilaç vermeliler diyo
bizdede sagolsun cogu arkadas terketti gitti ugramiyolar bile.neyse kalan gobekliler bizimdir
eveeet teyzesi cok az kaldi insallah.gecen sene aglayarak gecti ama simdi sukurler olsun ben de sen de dusuk topiginden bicok arkadasimizda anne oluyogercekten bazen inanmakta zorlaniyorum.karnimda bicirdanan sey benim bebikimmi,bikac hafta sonra yanimda yatacak diyorum
sen bizi şikayet etmeye mi geldin bakıyım
faceye de yetişiyorum ocak analarına da şubat analarına daseni de bekleriz
bende hazırladım hastane çanta mı öyle odasında duruyr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?