2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

kanka hayırdır.. çok güldüm yaaaa :):):) harbiden kanka olduk kocalarla .. bazen aklıma acabalar geliyor ne yalan diyim.. erkekler bu konuda bize göre çok dayanıksız neticede, bi hevesle bizi üzecek bişey yapmazlar umarım.

son iş günümü sabırsızlıkla bekliyorum valla

ekmek hortumdan su hortumdan simdi niye ciksin.oldugu yere de iseyip geziyo dogru valla benim esim 8 aylik olmasina ragmen nerdeyse 3,5 kilo dogmus.az daha duraydi k validem biraz zor cikarirdi

cabuk geciyo canim ya hele son gunler kendimi oyle hafiflemis hissediyodum ki.son is gunu cok calistim yoruldugumu hissetmedim valla
kocalar bi isik bekliyo bizden.simdi korkuyolarda bisey isteyemiolar.ay zaten fil gibiyim onumde kocaman gobek var.
bu isler cok gozumde buyuyo benim

Kızlar günaydın :)) iki gün rapor aldım evdeyim, pazartesi günü toptan ayrılıyorum artık dayanamıyorum 36. haftaya çekiyorum izni.
Yazdıklarınızı okudum, lütfen hayırlısı ne zaman ise o zaman doğurayım diyin, şartlamayın erken gelecek diye kendinizi.Arkadaşımın dayısının bebeğini 39. haftada sezeryanla aldılar, küveze girdi, ciğer gelişimi tamamlanmadığı için. Allah ne zaman hayırlısı ise o zaman bebişlerimizin gelmesini nasip etsin.Sezeryan olacaklar da bekleyebilsin bekleyebildiği kadar. Erken gelen bebişlerimiz de inşallah sağlıklı olsun.

Dün kontrole gittim bebiş 2700 olmuş, suyum bu sefer iyi çıktı, geçen sefer çok korkmuştum.Ben de normal doğum için kendimi hazırlamak istiyorum, ne yapabilirim bu konuda? Ne kadar hazırlarsan kendini o kadar kolay doğum olur dedi ebem.

ekmek hortumdan su hortumdan simdi niye ciksin.oldugu yere de iseyip geziyo dogru valla benim esim 8 aylik olmasina ragmen nerdeyse 3,5 kilo dogmus.az daha duraydi k validem biraz zor cikarirdi

Hortumlarınada kendilerinede zeval vermesin Rabbim:) hanselle gratel gibi yedirip içiyorum sonra mıncırıcam yanaklarını inşallah maşallah babasına çeksin senin bıcırıkta

öyle bişey olsa arada çıkarsak baksak sonra yeniden yerleştirsek falan ne güzel olur
bizim kız bu aralar yolu karıştırdı ağzımdan çıkmaya niyetli gibi geliyor ayaklarını sokacak ağzıma ama ne zaman bilmiyorum
annen gelsin ohhhhh dersin artık eksik kalmayacak bende mesela ocak gelsin evim temizlensin sonra artık hazırım diyeceğim
hayırlısı ile gelsin minik erkek

canim iste yuruyus asagi inmesini sagliyo.hurma kasilmalara neden oluyo acilmasini sagliyo.ilik dus da gevsetiyo bi de cinsel temas var ama kocam kabul edermi bilmiyorum kanka hayirdir diyebilir

Hurma kolaylaştırır diyorlar ama doğru mu bilmem
okuduğum kitapta gögüs ucu masajı doğumu tetikler diyordu onn için ellemeyin falan yazıyor krem falan sürenler için
son zamanlar kanka modunda cinsellik zor ya

hastamisin canim niye rapor aldin.dayanamiyosan cik izne kendini yormanin anlami yok bencede.ben 37 ye kadar calistim ama bi hafta daha deseler yapamazdim.
ben erken dogsun istemiyorum ama artik surem doluyo.normal dogum olsun istiyorum o yuzden haftaya dogurmak icin ugrasicam allah saglikla kavusmayi nasip etsin hepimize er veya gec.
normal dogumu kolaylastirma tekniklerine netten uzunca baktim.genelde harekette bereket var deniyo.yuruyus en basta.

Valla iyi dayanmışın canım çok zor ya son zamanlar yorgun oluyo insan
İnan hep öyle dua ediyorum yeterki sağlıklı doğsunlar Rabbim bizim içinde bebeğimiz içind en hayırlı vakti seçsin tatlım
bende aşırı bi doğum yapma isteği var:) normalde adet sancılarım çok feci geçer benim pkoydum çünki doğumunda ancak okadar olacağını tahmin ediyorum dünki doğum yapan kızı görsen zayıfcık bişey o kız ıkındıysa ben hayli hayli doğururum dedim içimden :))
Bide tevekkül etmek çok rahatlatıyo insanı ya sonuçta biz taşıyıcıyız o canı dünyaya getirmek için eğerki burda yiyeceği ekmek varsa sana bana bakmaz dağda bile olsan o bebişi doğurursun nefesimiz sayılı derler ya evlatlarımızın mürüvetinide görelim inşallah kalbim öyle rahatki kendimi Allaha teslim etmiş durumdayım

inanırmısın bikere rüyamda bebişi ordan çektim çıkardım sonra emzirdim bi güzel göğüslerimden süt fışkırıyodu:) sonra geri yerine koydum:)) çok komikti rüyalar gerçek olsa seni hergün çıkarırdım içimden bebişim iki sevip geri yerine koysak:) pazarlığı yok işte beklemedeyiz aman ağzını tut tatlişim azcık daa büyüsün:)

Hortumlarınada kendilerinede zeval vermesin Rabbim:) hanselle gratel gibi yedirip içiyorum sonra mıncırıcam yanaklarını inşallah maşallah babasına çeksin senin bıcırıkta
amin canim o hortum olmasa napardik
benim bicirik da masallahi var 1 hafta once 3270 cikti.simdi kilo alimi yavasladi neyseki.gecen ay 2 haftada 700 gr almisti doktor sasirdi tatli yeme dedi.zaten yemiom.heralde 3,5 falan dogar.kardesim 4700 kaynim 4500 dogmuslar
saglikli olsunlar da memisle de buyuturuz biz onlari

cikar bak yerlestir ben kiyamam onu tekrar yerlestirmeye kiz bi gorsem birakmam
yazmayi unuttum evet memiklerle oynayincada dogumu tetikliyomus.

oy ne güzel olurdu yaaaa bende sürekli rüyamda görüyorum kucağımda emziriyorum seviyorum falan :)
gerçeğini de 4 gözle bekliyorum
ocak ayının başında 36. haftam oluyor 37 den sonra bekleyeceğim artık sağlıkla gelsin kuzucan

gecen gun arkadasim aradi garip ruyalar goruyomusun dedi.cok degil,bazen dedim.
ayni gece ruyamda 3 kisi gittigim tatil icin otele 760.000 TL para verdim
sonra yanima baska bi adam yatti tobe tobe :84:

Böyle konuştuk okadar doğuruveriomuşuz akşama:) sağlıklı olsunda bebeklerimiz ha içimde ha dışımda her türlü severim ben onu gideyim yemeğe başliyim annecağızım aç gelir şimdi kuru dolma tarhana akşamada ıspanak yaparım tabi yapabilirsem:) yemek yapmakta doğumu tetikliyor yorgunluktan sancım tutuyo benim memişe gerek yok:)) öptüm güzeller muck

eline saglik sekerim
valla hic belli olmaz aksam nolucaa hepimiz patlamaya hazir bombayiz sonucta

evet aldı canım hem de düğün akşamı...ne dicen desen açgözlü olursun...biz de eşyalarımızı falan hep kendmiz aldık.ama sıkışınca para falan veriyo sağolsun.hem nalına vuruyo hem mıhına:)
iyi yaptın canım.ara sıra haber verin kendinizden özletmeyin...sorma çok uzadı diyorum benim hamileliğim annem diyo sen nasıl 9 aylık doğdun anlamıyorum bekle biraz ne sabırsızsın diyo.bu arada sancılarım artıyo her geçen gün...hayırlısı bakalım hayırlı vakitte gelsinler de biz çekeriz sancıları önemli değil.

ay be canım dün konuşuyoduk senle yok öyle değil böyle diye yazıyo tutturuyo anlamadım ben de.neyse çok fena kaptırmış.doktorları profları bile yalanlayalım he diyelim ne diyelim...cevap yazmicam artık.her şekilde ispat ediyorum ama nafile....neyseee boşver

İnanılmaz derecede kabızım dün demir hapını bırakıp, ilaç almaya başladım Bir de bir kırgınlık var üstümde umarım hasta olmam. Zaten nefes alamıyorum

Canim iyi olmana cok sevindim. Evet birkac saat bile olsa hazirlan trafikte git gel butun gunun gidiyordur unarim artik cagirmazlar baska. Agirlastik artik yoruluyoruz. Ben gun icinde de sqnki cok is yapmisim gibi halsiz oluyorum 2-3 saat uyuyorum. Doktorun bebesin ilerlemesine gore karar verecek herhalde. Benimki de 6 si dedi ama her hafta kontrole cagiriyor. Son gunler de 2 gunde bir gidecekmisim. Insallah gunlerini beklerler ve iyi bir kiloda saglikli dogarlar :) bugun gelse psikolojik olarak hazir degilim sanki. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…