sagol canim amin hepberaber insallah
canim iste yuruyus asagi inmesini sagliyo.hurma kasilmalara neden oluyo acilmasini sagliyo.ilik dus da gevsetiyo bi de cinsel temas var ama kocam kabul edermi bilmiyorumkanka hayirdir diyebilir
gunaydin canim hadi az kalmis son gunler hic gecmez.son gun guzel geciyo ama
ekmek hortumdan su hortumdan simdi niye ciksin.oldugu yere de iseyip geziyo dogru vallaBenim koca yedibuçuk aylık doğmuş kayınvalidem oğlan eksik doğdu der hep bende dalga geçerim eksiksin işte beynin gelişmeden çıkmışsın die:) babasına çekeydi azıcık içerde tepinio anca oh yiyo içio keyfi yerinde tabi erkeğe yemek verdikten sonra hizmetini yap bi ömür kalır orda:)
kanka hayırdır.. çok güldüm yaaaa :):):) harbiden kanka olduk kocalarla .. bazen aklıma acabalar geliyor ne yalan diyim.. erkekler bu konuda bize göre çok dayanıksız neticede, bi hevesle bizi üzecek bişey yapmazlar umarım.
son iş günümü sabırsızlıkla bekliyorum valla
ekmek hortumdan su hortumdan simdi niye ciksin.oldugu yere de iseyip geziyo dogru vallabenim esim 8 aylik olmasina ragmen nerdeyse 3,5 kilo dogmus.az daha duraydi k validem biraz zor cikarirdi
:)) elimizden gelse meraktan çoktan çıkarmıştık içimizden:) totem yaptım bu hafta doğurmazsam hayal kırıklığı olacak bende doğumu tetikleyen şeyin ne olduğunu drlarda bilmiyor şartlanmada olabilir diye düşünüyorum bide annem gelince psikolojik olarak rahatlayıp oh artık doğurabilirim moduna geçerim diyorum:) çıksın daha ne büyüyecek 38 güzel çift rakamları severim ben:) doğurursam arkamdan gelirsin sende tatlım hadi hayırlısı:)
canim iste yuruyus asagi inmesini sagliyo.hurma kasilmalara neden oluyo acilmasini sagliyo.ilik dus da gevsetiyo bi de cinsel temas var ama kocam kabul edermi bilmiyorumkanka hayirdir diyebilir
Kızlar günaydın :)) iki gün rapor aldım evdeyim, pazartesi günü toptan ayrılıyorum artık dayanamıyorum 36. haftaya çekiyorum izni.
Yazdıklarınızı okudum, lütfen hayırlısı ne zaman ise o zaman doğurayım diyin, şartlamayın erken gelecek diye kendinizi.Arkadaşımın dayısının bebeğini 39. haftada sezeryanla aldılar, küveze girdi, ciğer gelişimi tamamlanmadığı için. Allah ne zaman hayırlısı ise o zaman bebişlerimizin gelmesini nasip etsin.Sezeryan olacaklar da bekleyebilsin bekleyebildiği kadar. Erken gelen bebişlerimiz de inşallah sağlıklı olsun.
Dün kontrole gittim bebiş 2700 olmuş, suyum bu sefer iyi çıktı, geçen sefer çok korkmuştum.Ben de normal doğum için kendimi hazırlamak istiyorum, ne yapabilirim bu konuda? Ne kadar hazırlarsan kendini o kadar kolay doğum olur dedi ebem.
Kızlar günaydın :)) iki gün rapor aldım evdeyim, pazartesi günü toptan ayrılıyorum artık dayanamıyorum 36. haftaya çekiyorum izni.
Yazdıklarınızı okudum, lütfen hayırlısı ne zaman ise o zaman doğurayım diyin, şartlamayın erken gelecek diye kendinizi.Arkadaşımın dayısının bebeğini 39. haftada sezeryanla aldılar, küveze girdi, ciğer gelişimi tamamlanmadığı için. Allah ne zaman hayırlısı ise o zaman bebişlerimizin gelmesini nasip etsin.Sezeryan olacaklar da bekleyebilsin bekleyebildiği kadar. Erken gelen bebişlerimiz de inşallah sağlıklı olsun.
Dün kontrole gittim bebiş 2700 olmuş, suyum bu sefer iyi çıktı, geçen sefer çok korkmuştum.Ben de normal doğum için kendimi hazırlamak istiyorum, ne yapabilirim bu konuda? Ne kadar hazırlarsan kendini o kadar kolay doğum olur dedi ebem.
öyle bişey olsa arada çıkarsak baksak sonra yeniden yerleştirsek falan ne güzel olur
bizim kız bu aralar yolu karıştırdı ağzımdan çıkmaya niyetli gibi geliyor ayaklarını sokacak ağzıma ama ne zaman bilmiyorum
annen gelsin ohhhhh dersin artık eksik kalmayacak bende mesela ocak gelsin evim temizlensin sonra artık hazırım diyeceğim
hayırlısı ile gelsin minik erkek
Hurma kolaylaştırır diyorlar ama doğru mu bilmem
okuduğum kitapta gögüs ucu masajı doğumu tetikler diyordu onn için ellemeyin falan yazıyor krem falan sürenler için
son zamanlar kanka modunda cinsellik zor ya
amin canim o hortum olmasa napardikHortumlarınada kendilerinede zeval vermesin Rabbim:) hanselle gratel gibi yedirip içiyorum sonra mıncırıcam yanaklarını inşallah maşallah babasına çeksin senin bıcırıkta
öyle bişey olsa arada çıkarsak baksak sonra yeniden yerleştirsek falan ne güzel olur
bizim kız bu aralar yolu karıştırdı ağzımdan çıkmaya niyetli gibi geliyor ayaklarını sokacak ağzıma ama ne zaman bilmiyorum
annen gelsin ohhhhh dersin artık eksik kalmayacak bende mesela ocak gelsin evim temizlensin sonra artık hazırım diyeceğim
hayırlısı ile gelsin minik erkek
Hurma kolaylaştırır diyorlar ama doğru mu bilmem
okuduğum kitapta gögüs ucu masajı doğumu tetikler diyordu onn için ellemeyin falan yazıyor krem falan sürenler için
son zamanlar kanka modunda cinsellik zor ya
inanırmısın bikere rüyamda bebişi ordan çektim çıkardım sonra emzirdim bi güzel göğüslerimden süt fışkırıyodu:) sonra geri yerine koydum:)) çok komikti rüyalar gerçek olsa seni hergün çıkarırdım içimden bebişim iki sevip geri yerine koysak:) pazarlığı yok işte beklemedeyiz aman ağzını tut tatlişim azcık daa büyüsün:)
cikar bak yerlestirben kiyamam onu tekrar yerlestirmeye kiz bi gorsem birakmam
yazmayi unuttum evet memiklerle oynayincada dogumu tetikliyomus.
sapık gibi
Böyle konuştuk okadar doğuruveriomuşuz akşama:) sağlıklı olsunda bebeklerimiz ha içimde ha dışımda her türlü severim ben onu gideyim yemeğe başliyim annecağızım aç gelir şimdi kuru dolma tarhana akşamada ıspanak yaparım tabi yapabilirsem:) yemek yapmakta doğumu tetikliyor yorgunluktan sancım tutuyo benim memişe gerek yok:)) öptüm güzeller muck
evet aldı canım hem de düğün akşamı...ne dicen desen açgözlü olursun...biz de eşyalarımızı falan hep kendmiz aldık.ama sıkışınca para falan veriyo sağolsun.hem nalına vuruyo hem mıhına:)geçmiş olsun canım.. senin doğum iyice yaklaştı valla, Allah yardımcın olsun. Bu arada kayınvalidenin altınlarını elinden almasını anlayamadım.. niye veriyosunki, bizimki düğünde bir çeyrek bile almadı, biz aldık o utanmadan geldi taktı bileziği.. bir çöp fayfası olmadı düğün zamanı, param yok diyodu, düğün bitti evin yerleri duvarları değişti ama birden para buldu da :)
iyi yaptın canım.ara sıra haber verin kendinizden özletmeyin...sorma çok uzadı diyorum benim hamileliğim annem diyo sen nasıl 9 aylık doğdun anlamıyorum bekle biraz ne sabırsızsın diyo.bu arada sancılarım artıyo her geçen gün...hayırlısı bakalım hayırlı vakitte gelsinler de biz çekeriz sancıları önemli değil.günaydın canımben artık annemlerde kalıyorum internet yok da her zaman giremiyorum. dün akşam evime geldim biraz da burda vakit geçireyim, son günler çok uzun gelmeye başladı da sen nasılsın nasıl geçiyor
canım sen şimdi bebiş 10 günlük olsa 1 haftalık hamileyimmi diyeceksin yani aslında bir buçuk haftalık hamilesin ama doktorlar 2. Haftadan gün aldığın için 2 haftalık diyor 1+1 1+2......1+6 vee 2 2haftayı doldurdun çünki 14 gün geçti bunu yaş gibi hesaplama biz bebiş doğduğunda 12-24 ay arasına hala bir yaşında diyoruz halbuki bir yaşı doldurmuş 2 den gün almış oluyo bir buçuk yaşında diyoruz misal 18 aylık bebişe ama hamilelik haftası hesaplamasında haftayı bir haftayı geçince 2 haftalık diyoruz sende bir buçuk haftalık de mantıksız geliosa:)
hastamisin canim niye rapor aldin.dayanamiyosan cik izne kendini yormanin anlami yok bencede.ben 37 ye kadar calistim ama bi hafta daha deseler yapamazdim.
ben erken dogsun istemiyorum ama artik surem doluyo.normal dogum olsun istiyorum o yuzden haftaya dogurmak icin ugrasicamallah saglikla kavusmayi nasip etsin hepimize er veya gec.
normal dogumu kolaylastirma tekniklerine netten uzunca baktim.genelde harekette bereket var deniyo.yuruyus en basta.
Canim iyi olmana cok sevindim. Evet birkac saat bile olsa hazirlan trafikte git gel butun gunun gidiyordurHerkese merhaba, topidikçim canım çok teşekkür ederim çok giremiyrum güya izne çıktım ama hemen hemn hergün işyerinden çağırıyorlar birkaç saatte olsa gidiyorum git gel tüm günüm ölüyor. Doğumdan sonra acısını çıkarıcam inşallah, nederlers desinler gitmiycem. Gün sayıyorum bi an önce gelsin hayırlısıla bebeklerimiz. Senin çok az kaldı ne güzel benim tarih hala belli değil, net bişey söylemiyo doktorum.
Allah merhamet versin kayınvalidene, tabiki tartışmak kavga etmek çözüm değil ama ufak ufak bazı şeyleri söylesen güzel bi şekilde. patlıcanlar için çağırdığında , annecim kötüyüm sancım var gelmek isterdim ama oturamıyorum şeklinde bundan kimse kırılmaz inan. bu şekilde içine atarsan dha çok dolarsın ve alakasız b yerde patlayıveirsin. Şu durumda kayınvaliden senin hiç bir sınırınn olmadığını düşünüyor. Karar veiyor selma zaten itiraz etmez durumunda. Kayınbaba ve kayınlar daha merhametli oluyor sanki, kayınbabanla konuşabilirsin durumunu anlatabilirsin. Bebişini düşün bu sözleim kendimede tabi bebeklerimizi düşünelim meleklerimiz bize emanet..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?