2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
Anaaaaam yakalandık yav Koca göbeğimle kaçamam da şimdi. Ohhh iyi yaptım, siz kaçıp giderseniz şikayet ederim tabii. Kız şu face denen haltı bir ben mi beceremiyorum acep :26:

niye beceriksiz misin hacı yaparsın sen aç bir face ekleriz seni de orada muhabbet daha akıcı hızlı oluyır

ahahaaaa sen soyleyince de heyecan yaptim kiz hadi hayirlisi
yarin sabah 9 da randevumuz var doktor amca ne dicek belki de sanci cikicak dicekki ooooo miniik senin 7 cm acilmis yat dogurtalim fazla uctum sanirim
kocalarin yemegine sap atalim

ben de heycan yaptım :)
bizim doktor anlattı 15 yıllık doktor hayatımda sadece bir hastam vardı hastaneye geldi 6 cm açılması vardı sonra doğurdu dedi
neden olmasın yani olamaz mı :)

ayy ben de çok kötü oldum nasıl bir yıkım odası da ne kadar güzel oldu dimi sarı dekorda hoş oluyormuş yalnız duvar kağıtları güneş falan çok hoştu ben de dün kızımın odasının son eksiklerini tamamladım mis gibi oldu sallanan sandalyeye oturup izliyorum odayı hiç ses çıkarmadan kuzum gelsin de odasında yatsın artık:)

öncelikle altını çizdiğiniz kelimeler altı çizili olduğu için vurgulanmış oluyo...yoksa benim vurguladığım bişey değil.hesap da ortada ispat da...konu çok da önemli değil ama gerçekten tutturduğunuzu düşünmeye başladım.neyse siz dilediğiniz gibi adlandırırsınız o ayrı.bir de bu topikde kimse kimseyi tanımıyo ama yeri gelince herkes kardeşiymiş yakınıymış gibi birbirini düşünüyo ve hakkında konuşuyo.sizi alıntılamamamın nedeni son cevabınıza verilecek yanıtın başkasını alıntılayarak yazacağımdan daha başka nitelikte olabileceği içindi.bilerek tercih etmedim.ha şu uygun olur bu uygun olur meselesine girersek bence çok daha uzayabilir benim vereceğim cevaplarla.dediğim gibi nasıl isterseniz öyle adlandırın ama madem topikde kimsenin hakkında konuşulmuyor o halde bizim aramızda konuştuğumuz ve hafta şöyle adlandırılıyor dediğimiz meseleye girerek siz kendinizle çelişmiş oldunuz.uzatmak istemiyorum bu cevaptan sonra yazmayı düşündüğünğz yazacağınız muhtemel cevaplara da yanıt vermek istemiyorum.umarım anlayışla karşılarsınız.lütfen daha fazla uzatıp herkesi özelliklehamile ve hassas olan herkesi üzmeyelim.kimse bizim laf kalabalığımızı yoook o öyle değiiil diye uzayan tartışmamızı okumak şahit olmak zorunda değil. saygızlık etmediğimi hatta etmemek için indirek cevaplar yazdığımı belirtip kapatıyorum konuyu...sizden de aynı hassasiyeti bekliyorum.

kızlar uzun süre konuşmuştuk hani kaşık biberon diye geçen bir tek medela da olan anne gögsüyle biberon arasında bebeğin kalmamasını sağlayan o ürün limangoya gelmiş fotosunu ekliyorum özelliklerini de

Geleneksel Biberon Bebekleri Doğal Emme Davranışlarından Vazgeçmeye Zorlar Bu Emziklerde Süt Kendiliğinden Akar. Bebek Sütün Akışını Kontrol Edemez Ve Süt Biranda Bebeğin Ağzına Dolar. Bu Nedenle Bebek Anne Göğsünde Uyguladığı Beslenme Davranışını Değiştirmek Zorunda Kalır. Neredeyse ‘’Tembel Bir Beslenici’’ Olur. Oysaki Anne Göğsünden Beslenme Sırasında Bebeğin Öğrendiği Doğal Beslenme Davranışında Süt Akışının Gerçekleşmesi İçin Bebeğin Ağzını Çalıştırması Gerekir. Bebeğin Ağzındaki Vakum Maksimum Seviyeye Çıktığında Süt Akışı Başlar. Bu Dönemde Bebeğin Dili En Alt Noktadadır Ve Anne Göğüs Ucu Bebeğin Ağzında En Derinlere Çekilmiştir. Bu Davranış Calma’Da Da Aynıdır. Geleneksel Biberon Emziklerinde Olduğu Gibi Akış Kendiliğinden Gerçekleşmez, Bebek Süt Akışını Başlatabilmek İçin Vakum Yapmak Zorundadır. Ayrıca Uyguladığı Vakum Gücünde Süt Akışı Gerçekleşir. Calma’Nın Anne Memesine Benzeyen Benzersiz Tasarımı Sayesinde Bebekler Öğrendikleri Doğal Beslenme Davranışını Biberon Başlığı Üzerinde Uygularlar. Bu Sayede Bebekler Anne Göğsünü Reddetmezler.
Bebekler Öğrendikleri Doğal Beslenme Davranışını Calma Üzerinde Uyguladıklarından. Biberon Emziğinden Anne Memesine Kolayca Dönerler
Sütün Akışının Bebek Kontrol Ettiğinden Beslenme Sırasında Durabilir, Nefes Alabilir Ve Yutkunabilir
Diğer Biberonlarda Emzik Başı Sıkıldığında Süt Akışı Olur. Calma’Da Süt Kendiliğinden Akmaz. Sütün Akışını Bebeğin Uyguladığı Vakum Gücü Ve Süt Akış Kontrol Sistemi Belirler
Calma Yalnızca Tek Boyuttur Ve Bu Boyut Beslenme Süresi İçin Yeterlidir. Ayrıca Her Yaştan Bebeğin Kullanımına Uygundur
Hava Kontrol Sistemi Ve Süt Akış Kontrol Sisteminin Birbirinden Bağımsız Oluşu, Bebeklerde Kolik(Gaz Sancısı) Oluşumunu Önler
Süt Akış Deliği: Süt Akışını Bebeğin Uyguladığı Vakum Gücü Ve Süt Akış Kontrol Sistemi Düzenler
Esnek Dengeleyici :Bebeğin Calma Üzerinde Anne Memesindeki İle Aynı Pozisyonu Almasını Sağlar
Hava Kontrol Sistemi :Calma Şişesinin Hava Almasını Sağlar
5. Çoklu Kapak (2 Fonksiyonlu): Şişeyi Sıkıca Kapatır Ve Taşıma Sırasında Calma’Nın Hijyenik Olmasını Sağlar
Koruyucu Kapak: Calma’Yı Korur

Eklentiler

• $medela.webp
    4,1 KB · Görüntüleme: 59

tatlım doktrumla gorstum tansıyonum normale dusutugu ıcın panıkleyecek bısy olmadıgını soyledı..bu donmlerde baş donmesı olabılırmıs yorma kendını dınlen dedı.eger tansıyon tekrar yukselırse gel dedı :) ınsan ıster ıstemez telaşlanıyor malum gurbetteyım 23 yasındayım ılk bebegım yanımda kımse yk anneme bısy dıyemıyorum desem kadınncagızın gecelerı uykusu kacıyor :) ıyıkı sızler warsınız yoksa derdımı kıme anlaatyım..

çok sevindim bişey olmayışına bol su iç ve tuzu azalt inşallah bi daha yaşamazsın..ben de gurbetteyim.aileme 10 saat uzaktayım.şu hamileliğim boyunca başıma gelmeyen hastalık kalmadı canım...napalım inşallah bi gün ailelerimize yakın oluruz.dinlenmek de çok önemli.sanki ben çok yapıyorum ya bu dediğimineyse hocanın dediğini yap yaptığını yapma...

Selam annişler bizimde dün doktor kontrolümüz vardı bebiş 3 kilo olmuş çatı muayenesi de oldum çatım normal doğum için müsait miş normali deniycez tabi bi aksilik olmazsa dedi doktorum. Bu arada ben erken doğum tehlikesi nedeni ile iki haftadır evde yatıyordum. Doktorum bu bebek 38. Haftada gelebilir dedi. Beni heyecan sardı. Allah'tan bebişimin odasını ve hastane çantamı hazırladım. Aklımda hala bi kaç eksik var ama çok mühim değil onlarda. Annemde gelicek haftaya onu da çağırdım. Evi temizlettim ama doğuma kadar ufak ufak bişeyler yaparım tekrar batmasın diye. Bu arada benim bebişin kafası biraz büyükmüş inşallah normal doğum için sorun olmaz .benden haberler böyle bundan sonra her hafta kontrole gidicem . Hayırlı doğumlar olsun hepimize inşallah.

arkadaslar merhaba uzun zamandan beri hatta hamileligimin 17 haftasından beri yazamıyorum birsuru problemlerle karsılastık sonucta cogunu atlasmıs gibi görünüyoruz ama rabbim bilir dogunca nelerle karsılasacagımızı.aranızda tanımadıgım arkadaslar eklenmiş rabbim hepinizin bebegini saglıklı sıhhatlı kucagınıza almayı nasip etsin banada dua edin üçlü testinde bbegimin kalbinde delik cıktı 2 mm capında 1 hafta sonra baska bi doktorun özel muayehanesinde tekrar yaptırdım üçlü testi o cok önemli olmadıgını parazitik bi görüntü oldugunu söyledi tam onun ferahlıgıyla biraz rahata ermişken bebegimin karnı buyuk cıkmaya basladı şimdi oda normale dondu gibi ama inanın hamileligim hep problemlerle gecti benim yazdıgım zamanlarda paşa vardı ondan bi haber varmı orkidenin kızını oğrendim allah sabırlar versin rabbim bidaha yasatmasın bu acıyı.allah herkeze saglıklı sıhhatlı hayırlı evlatlar nasip etsin

bende cok duygusalim hemen sular akiyo gozumden.bide esim yan baksa burnundan getiriyorum
dun evim sahanenin sonuna yetistim bende baktim ne bebek var ne de kadin hamile.heralde bebekleri olmuyo diye dusundum uzuldum.oda cok guzeldi.allah evlat hasreti cektirmesin acisini da gostermesin
kizina isim bulmadinmi hala sen yaa biz kiz olsa ece koycaktik.erkek olunca efe oldu
benim favorilerim damla yagmur defne naz gokce elif

Gecen ay bakicimin gelini dogum yapti aslinda tahmini dogum gunu 9-12 aralikti kiz 12 kasimda esiyle cati muayenesine gidiyor muayene sirasinda 7 cm acikligi oldugu ortaya cikiyor hic farketmemis ve ilk bebegi daha sonra doktor eve gondermemis ve 2 saat sonrada dogum gerceklesmis 36+2 de yanlarinda hic bir sey olmadan hazirliksiz bebegi 2500 dogdu

evet canım bende o ölçümlere pek inanmıyorum zira benim 34+3 de 3377 gr 49 cm di dr böyle giderse normal doğum yapamazsın dedi. Ama hassas terazi değil sonuçta bu kadarı yanlıştır bence diyo bi de :)

canım merak ediyordum seni inş. sağllıkla sorunsuz doğar bebişin
paşam eken doğum yaptı canım bebeği kuvezde hergün hastaneye gidip geliyor
orkiden melek kızı melek oldu hepimiz çok üzüldük
doğum yapanlar var her gün bakıyoruz merakla
sağlıkla gelsinler cnm

evet canım bende o ölçümlere pek inanmıyorum zira benim 34+3 de 3377 gr 49 cm di dr böyle giderse normal doğum yapamazsın dedi. Ama hassas terazi değil sonuçta bu kadarı yanlıştır bence diyo bi de :)

kesinlikle 3500 doğcak dediler kuzenime bebek 3120 doğdu boyu uzun olcak uzun olcak dedi hiç 50 cm lik tulum almadı
bebek doğdu 47 cm ondan dolayı ben de inanmıyorum pek doğunca görücez :)

Canım benmi göremedim yoksa kaldırıldımı acaba limangodan bi fiyatına bakam dedim ama???

merhaba
24 aralık için medipol mega dan sezeryan için randevu aldım,muhasebeden daha önce 1450 tl demişlerdi sorduğumuzda,bu sefer yatıs ıslemlerini baslatmak için gittiğimizde kacıncı sezeryanınız dedi,ben 3. deyince o zaman fiyat 1950 ye cıkıyor dedi,3. de farklı ılac kullanılıyormus falan filan böyle uygulamayı yenı duydum,ama son 6 gun kala öğrendiğiz için değiştiremedim hastaneyı,umarım bundan sonra hersey yolunda gider,önemli olan bebeklerin sağlığı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…