- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
Anaaaaam yakalandık yavKoca göbeğimle kaçamam da şimdi. Ohhh iyi yaptım, siz kaçıp giderseniz şikayet ederim tabii. Kız şu face denen haltı bir ben mi beceremiyorum acep :26:
ahahaaaasen soyleyince de heyecan yaptim kiz hadi hayirlisi
yarin sabah 9 da randevumuz var doktor amca ne dicek belki de sanci cikicak dicekki ooooo miniik senin 7 cm acilmis yat dogurtalimfazla uctum sanirim
kocalarin yemegine sap atalim
Vallahi ne günler geçirdik yaaa. Ben iyice ota moka ağlar oldum ya. Dün evdeydim, evim şahaneyi açtım Kanal D de. Bebek odası yapıyorlardı. Ev sahibi geçen yıl 8 aylık bebeğini kaybetmiş. Anaaam mutfakta yemek yapıyordum güya, resmen ağlama krizine girdim. Yerimden kalkıp tv yi zor kapattım. Hormonlar tavan !!!!!!
Ayy hadi inşallah akşam sabah iyi haberlerini alırız. Ay sonu işten ayrılıyorum. İsimsiz kızıma bir isim bulup, odasının süslemeleriyle falan ilgileneyim bari
Hiç tanımadığınz ve sizinle bir tartışması olmayan birisi için böyle mi konuşuyorsunuz....
Ayrıca birisi hakkında konuşuyorsanız, başkasının mesajı üzerinden değil, o kişinin mesajı üzerinden cevap vermeniz daha uygun olur...Eğer cevap vermeyecekseniz hiç bir şey yazmazsınız.... Sonuçta herkes gibi ben de forumu takip ediyorum, ve cevabınızı görüyorum....
salıyı bekleme git bence de canım.doktoruna ulaşamazsan acile falan git.korkutmak istemiyorum yanlış anlama.ama tansiyon dedi mi iş değişiyo.ne kadar erkenci davranırsak o kadar iyi...düşük tansiyon değil de yüksek tansiyon önemli olabilir.bi de tuzu tamamen azalt tansiyonu yükseltiyo...çok çok geçmiş olsun doktordan dönünce de haber ver canım.
tatlım doktrumla gorstum tansıyonum normale dusutugu ıcın panıkleyecek bısy olmadıgını soyledı..bu donmlerde baş donmesı olabılırmıs yorma kendını dınlen dedı.eger tansıyon tekrar yukselırse gel dedı :) ınsan ıster ıstemez telaşlanıyor malum gurbetteyım 23 yasındayım ılk bebegım yanımda kımse yk anneme bısy dıyemıyorum desem kadınncagızın gecelerı uykusu kacıyor :) ıyıkı sızler warsınız yoksa derdımı kıme anlaatyım..
Vallahi ne günler geçirdik yaaa. Ben iyice ota moka ağlar oldum ya. Dün evdeydim, evim şahaneyi açtım Kanal D de. Bebek odası yapıyorlardı. Ev sahibi geçen yıl 8 aylık bebeğini kaybetmiş. Anaaam mutfakta yemek yapıyordum güya, resmen ağlama krizine girdim. Yerimden kalkıp tv yi zor kapattım. Hormonlar tavan !!!!!!
Ayy hadi inşallah akşam sabah iyi haberlerini alırız. Ay sonu işten ayrılıyorum. İsimsiz kızıma bir isim bulup, odasının süslemeleriyle falan ilgileneyim bari
bu arada suyu fazla olan arkadas varmı aranızda benim suuymda fazla
ugurbocuu vardi sanirim canim
Canım benimde 36 ya girdiğimde 2700 dü biraz kilolumu gidiyo bilemedim normal doğurabilecekmiyim muamma 40 a kalırsam bu bebiş 4 kgyu bulur gibi gelio ayın 7 sinde 2700 olsa 13 gün geçmiş hafta başında 3 kilo olmuştur şimdide 3200-3300 desem bu bebiş bu hafta doğar diyorum:) bide benimki erkek ondan galiba boyuda pztesi 53 cmdi şaştım bu işe 60 cm doğuyomuş:)) ben pek inanmıyorum bu ölçümlere hep yanlış çıkıomuş kimisine zayıf diolar kilolu doğuyo kilolu diyolar zayıf doğuyo
arkadaslar merhaba uzun zamandan beri hatta hamileligimin 17 haftasından beri yazamıyorum birsuru problemlerle karsılastık sonucta cogunu atlasmıs gibi görünüyoruz ama rabbim bilir dogunca nelerle karsılasacagımızı.aranızda tanımadıgım arkadaslar eklenmiş rabbim hepinizin bebegini saglıklı sıhhatlı kucagınıza almayı nasip etsin banada dua edin üçlü testinde bbegimin kalbinde delik cıktı 2 mm capında 1 hafta sonra baska bi doktorun özel muayehanesinde tekrar yaptırdım üçlü testi o cok önemli olmadıgını parazitik bi görüntü oldugunu söyledi tam onun ferahlıgıyla biraz rahata ermişken bebegimin karnı buyuk cıkmaya basladı şimdi oda normale dondu gibi ama inanın hamileligim hep problemlerle gecti benim yazdıgım zamanlarda paşa vardı ondan bi haber varmı orkidenin kızını oğrendim allah sabırlar versin rabbim bidaha yasatmasın bu acıyı.allah herkeze saglıklı sıhhatlı hayırlı evlatlar nasip etsin
evet canım bende o ölçümlere pek inanmıyorum zira benim 34+3 de 3377 gr 49 cm di dr böyle giderse normal doğum yapamazsın dedi. Ama hassas terazi değil sonuçta bu kadarı yanlıştır bence diyo bi de :)
kızlar uzun süre konuşmuştuk hani kaşık biberon diye geçen bir tek medela da olan anne gögsüyle biberon arasında bebeğin kalmamasını sağlayan o ürün limangoya gelmiş fotosunu ekliyorum özelliklerini de
Geleneksel Biberon Bebekleri Doğal Emme Davranışlarından Vazgeçmeye Zorlar Bu Emziklerde Süt Kendiliğinden Akar. Bebek Sütün Akışını Kontrol Edemez Ve Süt Biranda Bebeğin Ağzına Dolar. Bu Nedenle Bebek Anne Göğsünde Uyguladığı Beslenme Davranışını Değiştirmek Zorunda Kalır. Neredeyse Tembel Bir Beslenici Olur. Oysaki Anne Göğsünden Beslenme Sırasında Bebeğin Öğrendiği Doğal Beslenme Davranışında Süt Akışının Gerçekleşmesi İçin Bebeğin Ağzını Çalıştırması Gerekir. Bebeğin Ağzındaki Vakum Maksimum Seviyeye Çıktığında Süt Akışı Başlar. Bu Dönemde Bebeğin Dili En Alt Noktadadır Ve Anne Göğüs Ucu Bebeğin Ağzında En Derinlere Çekilmiştir. Bu Davranış CalmaDa Da Aynıdır. Geleneksel Biberon Emziklerinde Olduğu Gibi Akış Kendiliğinden Gerçekleşmez, Bebek Süt Akışını Başlatabilmek İçin Vakum Yapmak Zorundadır. Ayrıca Uyguladığı Vakum Gücünde Süt Akışı Gerçekleşir. CalmaNın Anne Memesine Benzeyen Benzersiz Tasarımı Sayesinde Bebekler Öğrendikleri Doğal Beslenme Davranışını Biberon Başlığı Üzerinde Uygularlar. Bu Sayede Bebekler Anne Göğsünü Reddetmezler.
Bebekler Öğrendikleri Doğal Beslenme Davranışını Calma Üzerinde Uyguladıklarından. Biberon Emziğinden Anne Memesine Kolayca Dönerler
Sütün Akışının Bebek Kontrol Ettiğinden Beslenme Sırasında Durabilir, Nefes Alabilir Ve Yutkunabilir
Diğer Biberonlarda Emzik Başı Sıkıldığında Süt Akışı Olur. CalmaDa Süt Kendiliğinden Akmaz. Sütün Akışını Bebeğin Uyguladığı Vakum Gücü Ve Süt Akış Kontrol Sistemi Belirler
Calma Yalnızca Tek Boyuttur Ve Bu Boyut Beslenme Süresi İçin Yeterlidir. Ayrıca Her Yaştan Bebeğin Kullanımına Uygundur
Hava Kontrol Sistemi Ve Süt Akış Kontrol Sisteminin Birbirinden Bağımsız Oluşu, Bebeklerde Kolik(Gaz Sancısı) Oluşumunu Önler
Süt Akış Deliği: Süt Akışını Bebeğin Uyguladığı Vakum Gücü Ve Süt Akış Kontrol Sistemi Düzenler
Esnek Dengeleyici :Bebeğin Calma Üzerinde Anne Memesindeki İle Aynı Pozisyonu Almasını Sağlar
Hava Kontrol Sistemi :Calma Şişesinin Hava Almasını Sağlar
5. Çoklu Kapak (2 Fonksiyonlu): Şişeyi Sıkıca Kapatır Ve Taşıma Sırasında CalmaNın Hijyenik Olmasını Sağlar
Koruyucu Kapak: CalmaYı Korur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?