2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

çokmuş yaaaa
ben de daha fiyat almadım bakalım benimki kaça çıkacak.
isteğe bağlı görünecek benimki de büyük ihtimalle

Tekrar merhabalar,,,,

Burda hava çok güzel, İki kızımla yürüyüşe çıktık.. Bir saat market gezmesinden ve tintin yürüyüşten sonra eve geldik...

bebişimşze en sonunda bezini aldık, çamaşırlarımızı ütüledik, bir tek çantaya yerleştirmesi kaldı... Beşik örtümüz de yıkandı, şimdi sırada porbebe ve park yatak örtülerinin temizliği var... Onları da halledersem, kapıları sil, yatak odasını topla, şekerlerin son rütüşlerini tamamla,

Aa, bir de minik abla kızımın dolabı ve şifonyeri gelecek.... Aman allahım, Azaldı zannetmiştim.." Meğer ne çok işim varmış... Yazınca anladım...

Neyse bir ay var daha, hepsi yetişir galiba...

Son zamanda çıkması biraz moral bozucu ama dediğin gibi, önemli olan bebeğinin sağlığı...

Dört gün sonra kavuşacaksın bebeişine, gözün aydın şimdiden...

Kızlar ne olmuş burda muhabbet nereye gitti ya:) sallayın gitsin haftası falan boşverin 30 dada doğuran var 42 dede ha bir eksik ha bir fazla Allahım yavrularımıza sağlık versin yanaklarını ısırıcaz daha onların ayaklarını gıdı gıdı yapıcaz:) gerilmeye gerek yok tatlişler

inşallah başka masraf çıkmaz, sağlıklı şekilde bebeğini kucagına alırsın. :) senin doğumunu özellikle merak ediyorum çünkü doktorumuz aynı ve hastane tercihimizde.. neler istediler? hastane liste verdi mi? bide hala neden bu kadar erken sezeryan tarihi aldın onu çözemedim ocağa neden bırakmadınız? özel bi sebep varmı?? bu fiyata neler dahil?

Tekrardan hoşgeldin canım, yaşadığın tüm problemeler, geçmişte kalır ve bebeğinle mutlu mesut yıllar geçirirsin...

Zırsızdeli diye bir arkadaş daha vardı, başından beri suyu fazlaydı, o da daha doğum yapmadı sanıyorum....

Kizlar doktordan geldimm sancim cikti nst de ama daha karnim yukarda ne zaman iner acaba bebegimin kilosu 3500

Geçmiş olsun, sancı için ne dedi dr, yani normal miymiş bu haftada...

Bir günde bile inebiliyor bebişler, onu kafana takma... İyice yaklaşmış günün, rabbim sağlıklı doğumlar versin...

Canım evim şahanede kadın daha 7 haftalık hamileydi. inşallah Allah tamamına erdirir. hepimizin yavrusunu sağ salim kucağına aldırır..

Geçmiş olsun, sancı için ne dedi dr, yani normal miymiş bu haftada...

Bir günde bile inebiliyor bebişler, onu kafana takma... İyice yaklaşmış günün, rabbim sağlıklı doğumlar versin...

Normalmis canim gecen hafta da girmistim onda hafif sanci cikmisti bu sefer fazla cikti bende bebek daha fazla kilo almadan dogsun istiyorum bu hafta icin dogsun istiyorym allah bilir hayirlisiyla saglikla gelsinler insallah

Normalmis canim gecen hafta da girmistim onda hafif sanci cikmisti bu sefer fazla cikti bende bebek daha fazla kilo almadan dogsun istiyorum bu hafta icin dogsun istiyorym allah bilir hayirlisiyla saglikla gelsinler insallah

İnşallah canım, allah gönlündekini hayırlısıyla versin... Allah Kolay bir doğumla yavruşunu kucağına almanı nasip etsin...

Bir yandan ütü,yapıp bir yandan mesaj atıyorum, bayağı gelişme var bende....

benim asıl doğum tarihim 6 ocak,yani takvımde kı gibi 9 ocak değil,doktorum 25 ya da 26 sı dedi ,3. sezeryanm olduğu için iç dikişler fazla zarar görmeden alalım dedi, zaten 39.haftam oluyor,liste de soyle,bebek için nevresim,2 tane hastane cıkısı,bebek bezi,battaniye ve kundak,anne için terlık,elbise tarzı gecelik,kagıt havlu bu kadar,umarım her sey yolunda gider buradan paylaşırım doğum hikayemi

merhaba annecikler...
doğumlar başlamış nerdeyse herkese hayırlı doğumlar

biz de gün aldık..21 ocak..madem sezeryan kızımız 22.02 se doğdu oğlumuz da 21.01 doğsun dedik..
tabi Rabbim daha erkek "ol" demezse...

ankara hrs de muhtemelen doğumumuz..yada akay..bu hafta netleşecek..hrs 3500 akay 3200 özel oda fiyatı bu..bi ekstra 300-500 daha ekleyin işte...doktorumuzun anlaşmalı olduğu hastaneler bunlar..pahalı ama ekibi çok iyi ilk sezeryanından çok memnun kalınca devlete razı gelmedi eşim...

ama ben yine de bi umut evde hürrem gibi doğuru veririm diye beklicem

Kolay gelsin canim bebislerimiz hayirlisiyla saglikla gelsin neleri yapicaz ayni anda kim bilir utu yaparken ev bile supururuz belki

az önce eşim aradı arabayı yıkamaya vermiş sonrada 4 gibi alırım deyip para çekmeye gitmiş.kartı bozulmuş çekememiş....gel beni kurtar diyo......gidiyim kurtarıyım bariiii...kahretsin dostum bi işi de bensiz hallet dedim gülüyo...az daha yalvarsın öyle gitcem kurtarcam artık yerine araba mı yıkatırlar cammı sildirirler diyorum.......bana silmediğin camlara sayarsın diyorum...hahaha

İnşallah herşey yolunda gider sen sezeryandan çıktığında bende muayeneye gelmiş olacagım nagihan hanıma :) o gün benimde randevum var. Durumunu sorarım kendisine, güzel haberlerinizi alırız umarım.

benim içeri de 7 günlük yıllık iznim çıktı
bu durumda 24 aralık son sonra 1 hafta izne çıkıyorum ondan sonra da doğum iznine

Kizlar benimle ayni tarihli olanlar doğum moduna geçti. Ben mi çok rahatim anlamadim:)

Yarin doktor kontrolü var. Heyecanliyim. 3 hafta oldu. Belki cati kontrolü yapar. Hazirligi yaptim kendimce :)) Ama yapmasa da olur. Hic yapmasa niye yapmadi demem yani.

Bu arada bugün evi derledim topladim. Camasir az olmasına rağmen yikadim. Her ihtimali düşündüm. Belki geri bile gelmem annemlerde kalirim. Bizim hastane uzak. 1 saat mesafe. Annemlerin olduğu şehirde. Bu aksamdan gidiyoruz onun için. Kendimi iyi hissediyorum ama sanki Dr bi skinti var hemen sezeryana alalim diyecek gibi geliyor. Bakalim nasil olacak bizim hikayemiz

aman Allah korusun canım ya güzel düşün güzel olsun

Normal doğum olacak belki

Aynen yaa:) bebisler gelince neler yapicaz kimbilir ayni anda. Senin bi de 2 kiz. Neyse büyüğüne ogretirsin artik. Kaç yas aralari olacak? Ben bu aralar bu konuya taktim. Daha gecen sene doğuran arkadaslarim bu sene yine hamile. İkiz gibi buyusn diye düşünmüşler. Demek ki diyorum bu is o kadar da zor degil .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…