- 9 Şubat 2010
- 18.855
- En iyi cevaplar
- 1
- 43.111
- 1.123
merhaba
24 aralık için medipol mega dan sezeryan için randevu aldım,muhasebeden daha önce 1450 tl demişlerdi sorduğumuzda,bu sefer yatıs ıslemlerini baslatmak için gittiğimizde kacıncı sezeryanınız dedi,ben 3. deyince o zaman fiyat 1950 ye cıkıyor dedi,3. de farklı ılac kullanılıyormus falan filan böyle uygulamayı yenı duydum,ama son 6 gun kala öğrendiğiz için değiştiremedim hastaneyı,umarım bundan sonra hersey yolunda gider,önemli olan bebeklerin sağlığı
merhaba
24 aralık için medipol mega dan sezeryan için randevu aldım,muhasebeden daha önce 1450 tl demişlerdi sorduğumuzda,bu sefer yatıs ıslemlerini baslatmak için gittiğimizde kacıncı sezeryanınız dedi,ben 3. deyince o zaman fiyat 1950 ye cıkıyor dedi,3. de farklı ılac kullanılıyormus falan filan böyle uygulamayı yenı duydum,ama son 6 gun kala öğrendiğiz için değiştiremedim hastaneyı,umarım bundan sonra hersey yolunda gider,önemli olan bebeklerin sağlığı
Hiç tanımadığınz ve sizinle bir tartışması olmayan birisi için böyle mi konuşuyorsunuz....
Ayrıca birisi hakkında konuşuyorsanız, başkasının mesajı üzerinden değil, o kişinin mesajı üzerinden cevap vermeniz daha uygun olur...Eğer cevap vermeyecekseniz hiç bir şey yazmazsınız.... Sonuçta herkes gibi ben de forumu takip ediyorum, ve cevabınızı görüyorum....
merhaba
arkadaslar merhaba uzun zamandan beri hatta hamileligimin 17 haftasından beri yazamıyorum birsuru problemlerle karsılastık sonucta cogunu atlasmıs gibi görünüyoruz ama rabbim bilir dogunca nelerle karsılasacagımızı.aranızda tanımadıgım arkadaslar eklenmiş rabbim hepinizin bebegini saglıklı sıhhatlı kucagınıza almayı nasip etsin banada dua edin üçlü testinde bbegimin kalbinde delik cıktı 2 mm capında 1 hafta sonra baska bi doktorun özel muayehanesinde tekrar yaptırdım üçlü testi o cok önemli olmadıgını parazitik bi görüntü oldugunu söyledi tam onun ferahlıgıyla biraz rahata ermişken bebegimin karnı buyuk cıkmaya basladı şimdi oda normale dondu gibi ama inanın hamileligim hep problemlerle gecti benim yazdıgım zamanlarda paşa vardı ondan bi haber varmı orkidenin kızını oğrendim allah sabırlar versin rabbim bidaha yasatmasın bu acıyı.allah herkeze saglıklı sıhhatlı hayırlı evlatlar nasip etsin
Kizlar doktordan geldimm sancim cikti nst de ama daha karnim yukarda ne zaman iner acaba bebegimin kilosu 3500
bende cok duygusalim hemen sular akiyo gozumden.bide esim yan baksa burnundan getiriyorum
dun evim sahanenin sonuna yetistim bende baktim ne bebek var ne de kadin hamile.heralde bebekleri olmuyo diye dusundum uzuldum.oda cok guzeldi.allah evlat hasreti cektirmesin acisini da gostermesin
kizina isim bulmadinmi hala sen yaabiz kiz olsa ece koycaktik.erkek olunca efe oldu
benim favorilerim damla yagmur defne naz gokce elif
Geçmiş olsun, sancı için ne dedi dr, yani normal miymiş bu haftada...
Bir günde bile inebiliyor bebişler, onu kafana takma... İyice yaklaşmış günün, rabbim sağlıklı doğumlar versin...
Normalmis canim gecen hafta da girmistim onda hafif sanci cikmisti bu sefer fazla cikti bende bebek daha fazla kilo almadan dogsun istiyorum bu hafta icin dogsun istiyorym allah bilir hayirlisiyla saglikla gelsinler insallah
inşallah başka masraf çıkmaz, sağlıklı şekilde bebeğini kucagına alırsın. :) senin doğumunu özellikle merak ediyorum çünkü doktorumuz aynı ve hastane tercihimizde.. neler istediler? hastane liste verdi mi? bide hala neden bu kadar erken sezeryan tarihi aldın onu çözemedim ocağa neden bırakmadınız? özel bi sebep varmı?? bu fiyata neler dahil?
İnşallah canım, allah gönlündekini hayırlısıyla versin... Allah Kolay bir doğumla yavruşunu kucağına almanı nasip etsin...
Bir yandan ütü,yapıp bir yandan mesaj atıyorum, bayağı gelişme var bende....
benim asıl doğum tarihim 6 ocak,yani takvımde kı gibi 9 ocak değil,doktorum 25 ya da 26 sı dedi ,3. sezeryanm olduğu için iç dikişler fazla zarar görmeden alalım dedi, zaten 39.haftam oluyor,liste de soyle,bebek için nevresim,2 tane hastane cıkısı,bebek bezi,battaniye ve kundak,anne için terlık,elbise tarzı gecelik,kagıt havlu bu kadar,umarım her sey yolunda gider buradan paylaşırım doğum hikayemi
Kizlar benimle ayni tarihli olanlar doğum moduna geçti. Ben mi çok rahatim anlamadim:)
Yarin doktor kontrolü var. Heyecanliyim. 3 hafta oldu. Belki cati kontrolü yapar. Hazirligi yaptim kendimce :)) Ama yapmasa da olur. Hic yapmasa niye yapmadi demem yani.
Bu arada bugün evi derledim topladim. Camasir az olmasına rağmen yikadim. Her ihtimali düşündüm. Belki geri bile gelmem annemlerde kalirim. Bizim hastane uzak. 1 saat mesafe. Annemlerin olduğu şehirde. Bu aksamdan gidiyoruz onun için. Kendimi iyi hissediyorum ama sanki Dr bi skinti var hemen sezeryana alalim diyecek gibi geliyor. Bakalim nasil olacak bizim hikayemiz
İnşallah canım, allah gönlündekini hayırlısıyla versin... Allah Kolay bir doğumla yavruşunu kucağına almanı nasip etsin...
Bir yandan ütü,yapıp bir yandan mesaj atıyorum, bayağı gelişme var bende....
benim içeri de 7 günlük yıllık iznim çıktı
bu durumda 24 aralık son sonra 1 hafta izne çıkıyorum ondan sonra da doğum iznine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?