2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
çok güzel bir habermiş bu :) hadi gözün aydın

evet musmutlu oldum haberi alıncaa kaldı 2 günüm artık evde sıkılıcam biliyorum ama napıyım

İnsl normal olur tatlim. Zaten dediğim gibi bizimki baya rahat duruyor icerde :) yani simdilik. Bi problem olsa hissederdim herhalde

İnşallah canım bir avazda kurtulursun hemde az sancı ile

benim içeri de 7 günlük yıllık iznim çıktı
bu durumda 24 aralık son sonra 1 hafta izne çıkıyorum ondan sonra da doğum iznine

Ne güzel... gözün aydın....

ben de baksam şöyle kıyıda köşede kalan iznim var mı diye... Şaka bir tarafa bize kış dönemi izin vermiyorlar da, doğum sonrası şansımı zorlayacağım, belki o zaman verirler... Mayısı kapatırsam, haziran sonu işe başlarım, yaz kursları da üç saat kısa, bir bakıcı lazım, inş, iyi birini bulur idare ederim...

şu ilk üç yıl geçince kreş dönemi rahat... Aman neler düşünüyorum şimdiden...doğurdum da baktırması kaldı,,

paşanın bebegi kac haftalıkken oldu cnaım.cok üzüldüm ya alalhım evlatlarımızla sınamasın bizi.rabbime emanetler hepsi cok dua ettim ogluma bişey olmasın diye kalbinin delik oldugunu oğrendigim gün dunya basıma yıkıldı zannettim.ama allahıma sıgındım.allahım beni evladımla sınama dedim günahlarımın bedelini evladımın üzerinden ödetme bana dedim.suan hersey normal görünüyo ama hala korkuyorum her kontrole titreye titreye gidiyorum.allahım orkideye sabır versin rabbim diger evladına uzun ömürler versin.paşayada biran önce saglıkla kucagına almayı nasip etsin..sen ne yaptın nasıl gidiyor kac haftan kaldı kızınmı olacak oğlunmu herkezden bi haberim..

benim arkadaşımın kızı 6 aylık ve kendisi 9 haftalık hamile :) çocukların arasında tam 1 yaş fark olacak... hoş plansız bi hamilelik oldu onunki süt koruyor kısmı hikayeymiş demekki.. ama iki bebek kolay olmasa gerek ne olursa olsun ..

benim içeri de 7 günlük yıllık iznim çıktı
bu durumda 24 aralık son sonra 1 hafta izne çıkıyorum ondan sonra da doğum iznine

benimde bu yıldan kalan 14 iş günü iznim var. doğum iznime ekleteceğim.. e gelecek yılında 21 iş günü yıllık iznim var. süt izin saatlerinide toplayıp gün olarak kullandırıyor bizimkiler.. bu durumda ben bayaa bi işe gelmiycem.. bebikimle ne kadar çok vakit geçirsem o kadar iyi .. o yüzden 14 günlük iznimide doğum öncesi kullanmayı düşünmedim.

izinlerinizi sonraya ekliyorlarsa harika biz ne parasını alabiliriz nede 2014 yılında kullanabiliriz Allahtan farkettim aldım yoksa yanacaktı

4 ay ücretli 6 ay ücretsiz 1 ayda yıllık iznim var kısmetse ama bakalım doğuralım bi nasıl bakcaz edicez izinleri o zaman toplatıcam

Yemek yemek, bebek avutmak, bir taraftan tlf konuşmak olabilir.... Seçenekler çoğalabilir....

Araları dört yaş olacak canım, allah nasip ederse tecrübeleri yazarım, ama yakın olursa zor olur diye düşünüyorum... Bir de büyüğe haksızlık olur mu diye düşünüyorum, gerçi şimdi bile öyle düşünüyorum ya, elimden geldiğince ihmal etmemeye çalışacağım...

İnşallah doktorundan hayırlı haberlerle gel canım....

Süt korurmuymus hiç duymamistim. Ama zaten korumuyormus :) nasibi varmis bebisin. Öyle diyelim artik. Bana da zor olur gibi geliyor. Bi de sanki 1.ye haksizlik yapilmis gibi hissederdim herhalde. Ama böyle dusunmesem daha iyi. Benim kocis 3. Çocuk falan demeye başla di. Halbuki 1. İçin ben ikna etmiştim:))

bugun dr a gıttım kızlar 37 haftam doldu bugun sancı çıktı bıraz nst de ve ıdrar yolu enfeksıyonum antıbyotıkler toz antıseptıkler kullanmama ragmen katlamış artmıs gıtmış aksamdan berı dayanamadıgım agrı ve halsızlık enfeksıyonun agrısıymış hala beklıyorum kültür bakılacak şimdi tekrar ıdrar verdım..
bu arada oglusum 3100 gr olmuş boyunu sormadım suyum da hala fazla çıkıyo ama dr bebek çok ıyı beklıycez dedı bı hafta daha sevındım....

Maşallah canım suyun fazla olmasının ne zararı var ki ?

evet süt korur diyolardı ama diilmiş :) çok bunalıma girdi ama doğurmaya karar verdi.. diğeride daha minicik, yavrum anne sütü alamadan büyümek durumunda kaldı, çünkü hamileyken emziremiyormuş, doktor iki bebek içinde tehlikeli olur demiş. tabi bu saatten sonra yapacak bişey yok, Allah hepimizin bebişine can sağlığı versin.

Geçmiş olsu canım, allah şifalar versin... Temizliğin bitti. Şimdi bol bol dinlen, çünkü bu tür hastalıklar, vücut çok yorulunca daha çokoluyor, dinlenmeyince de geçmiyor.. İnşallah atlatırsın...

Bebeğine de maşallah, büyümüş artık, minnoş... Korkmana gerek kalmadı, sağlıklı doğumların olsun....

bu arada suyu fazla olan arkadas varmı aranızda benim suuymda fazla

Merhaba, genellikle göbek çevresinin büyük olmasında ve su fazlalığında gebelik şekeri olur. Bakıldımı sizin şekerinize. Zırsızdeli arkadaşımız vardı onun bebeğinde su fazlalığı vardı onada tekrar şeker yüklemesi yapmışlardı çıkmamıştı ama onda. Kalp delikliğinede üzülme lütfen bi çok bebek bu şekilde doğuyormuş ve 1 yaşına gelmeden kapanıyormuş. Doğmadan anne karnında kapananlarda var. Dua edelim birbirimize Allaha emanetiz hepimiz

İyi akşamlar kızlar doktrdan geldik . Bebiş büyümüş :) 42 cm boyu 1600 gr kilosu varmış maşallah diyin :))

Kızlar size bir kaç sorum olacak, cevaplarsanız sevinirim...

Bebek hareketlerinde azalma bu haftalarda normal mi, yer darlığından dolayı mı, biraz da minyon tipim var... Saat tutunca genelde on kez Hareket ediyor ama eskisi gibi aktif değil...

Zaman zaman Gebeliğin ilk haftalarındaki gibi bir yorgunluk oluyor üstümde, başımı koyduğum gibi uyuyorum, gece de zombi gibi oluyorum haliyle, uyumamak için sürekli aktif olmaya çalışıyorum, o da yoruyor... Benim gibi Yorgunluk yaşayan var mı

Bir de hastane çantasıyla ilgili. Ebelere vereceğiniz kıyafetlerin içinde patik, şapka gibi küçük parçalar da varmı, orda kaybolur mu diye endişe ettim de biraz, sonuçta takım, öyle kullanmak istiyorum....

Bir kaç tane daha vardı ama unuttum...:44:

Hamileyken emzirilmiyor demek onu da bilmiodum. Daha neler ogrencem. Rabbim ikisinin de rizkini verir elbet.

Maasallah oglusuna:) hem bak sabirli cikti. Bu bi hafta iyice bi dinlen enerji topla. İnsl hastaligin da geçer. Boylece az çok gününü de tamamlamis olursun.

Son düzenleme:

Ayy canim ilk sorun ayni beni tanimliyor. Bebisim sanki durgun. Kimildiyor ama nazik nazik. Eskiden daha canliydi. Yarin doktora sorucam. Sana da söylerim. Ben eldiven şapka koydum cantaya. O şekilde vercem. Şapka olmazsa gelene kadar üşür basit. Yorgunluk konusunda ben ne zaman uykum gelse uyuyorum. O yüzden olabilir asiri bi yorgunluğun yok. Kendimi yormuyorum yani. Ama doğum günü bi enerji patlaması bi iyilik hali oluyomus:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…