2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

canım aldıklarımdan cevap veriyim kendimce
english home dan aldım dediğin battaniyeyi ben ama etiketi kestiğim için ne yazıyor bilmiyorum
braun kulaktan ateş ölçer aldım 110 tl sanırım kutusu yanında 40 tane lensi var hello babyden adlım
bakım ürünü olarak mustela konak önleyici şampuan mustela pişik önleyici krem ve mustela bady losyon aldım
yağ almadım çünkü bady losyon işe yarar dedi kullanan anne arkadaşlarım ecz. e bebek ve interneti karşılaştırdım çok fark etmiyordu mustelanın fiyatı sanırım 4 5 lira fark ediyordu ben de e bebekten aldım geçen gün internetten bir de gelmesini beklemiyim dedim
yastık yorgan almadım çnk yastıkta yatmıyor 1 yaşa kadar yorgan da evim çok sıcak gerek yok diye almadım
park yatakta almadım onun yerine ahşap minik beşiklerden aldım
benden bu kadar :) umarım yardımcı olmuşumdur

o ne kadar saçma bir şey ya ben acil bir şey gerektiğinde ne yapacağım çok üzüldüm hangi medipol bu?

Kizlar doktorlar sitesi diye bir yer var online doktorlar oluyor kadin dogumcularda var uye olup orayada sorabilirsiniz cvp veriyorlar gebelik haftanizi ve sikayetizi soyleyin

cage ne kadar az kalmıs oyle canım yaa:)heyecanlandım yaa bız de o gunlerı gorecek mıyız acaba

İnsallah gorucez canim benim aralik anneleri topigi aralik baslar baslamaz pitir pitir dogurdu sizlerde ocagin ilk haftalarinda baslarsiniz yeniyil bebislerini dunyaya getirmeye ben aralik sonu olsun diye heyecanlaniyorummmm

canım tesekur ederım cvp ıcn yardımcı oldun tbıı

İnsallah gorucez canim benim aralik anneleri topigi aralik baslar baslamaz pitir pitir dogurdu sizlerde ocagin ilk haftalarinda baslarsiniz yeniyil bebislerini dunyaya getirmeye ben aralik sonu olsun diye heyecanlaniyorummmm

amın cnm ınsallah

Canım neden memnun değilsin hastanenden ilgisizlik filanmı var

Canım muayene sırasında ilgisizlik yok. Ama sonrasında doktora ulaşma imkanın yok. Cep numarasını vermedi. Versede doğuma Yada acil bir durumda gelmiyor. Normal zamanda da hastaneden arayınca sadece saat 15.00-16.00 saatleri arasında asistanı cevap veriyor. Ben sorup sizi arayayım diyor. Ertesi gün bile arayabiliyor. Acil olsa beklemekten meraktan ölürsün.

bende sık sık idrara çıkıyorum yapmamış gibi yine geliyor. karnıma bir sancı çok sıkışmışım gibi gidiyorum azcık bişiy.bende kronik sistit vardı zaten hamile kalmadan önce 3 ay antibakteriyel içtim geçmedi doktor bu geçmez kronikleşmiş dedi. ölene kadar bol bol su içeçeksin dedi. misafirliğede gidemiyorum utanıyorum sürekli wc ye gitmeye:)

gozun aydin canim hersey yoluna giriyo kilosu da iyi masallah.idrar kulturu gecen hafta bende verdim.sag bobregim kotuydu.kulturde bisey cikmayinca ilac vermedi.bazen agri giriyo.sanirim bebek ayagini dayiyo anlayamadik
bebek doguma yakin hem yer darligindan hem kanala girdiginden hareketi azalirmis canim.bende cok yorgunum aksam gozlerim kapaniyo ve hemen yoruluyorum.
bide ben iki takim hastane cikisi koydum.bunlara corap ve eldiven de ekledim.insallah kaybolmaz
Canım evim şahanede kadın daha 7 haftalık hamileydi. inşallah Allah tamamına erdirir. hepimizin yavrusunu sağ salim kucağına aldırır..
aa oylemi ya amin diyelim o zaman
eneee hayallerim buydu iste.ama o biraz erken dogurmus.insallah cok kolay hikayelerimiz olur
dogum yaptımı biliyomusunuz

yok canim burda kendisi.insallah bebegin saglikla dogacak.icini ferah tut

Anladım canım sıkıntılı bi durum yani, arada bişey olsa soramıycaksın. Kötü. Doğuma doktorun girmemesi bi çok astanede var mlesef, gece doğursak kim denk gelirse. Bazı hastanelerde ekstra ücret alıyomuş. Dediğin ibi son afada dğiştirmekte zor olur. Hakkında hiç bişey ilmiycek yeni doktorun

canim paranla rezil olmak bu yani.nasil bi anlayis bu.eger ben acil durumda doktoruma ulasamicaksam ne onemi varki.
iyi giden bi hamileligi her doktor yurutur zaten.bu konuda kotu bi deneyim yasadim da hassasim o yuzden.
cok metedilen bi doktora gidiyodum ben.kapisinda 1,5 saat beklerdim randevu icin.dusuk yapiyodum kanamam vardi.kalabalik diye beni almadi buna ragmen.
simdiki doktoruma yonlendirildim.erkek doktor istemedigim halde gitmek durumunda kaldim.ama o kadar bilgili bi beyfendiki bidaha o kadina gitmedim.
2 dusugum oldu sagolsun hep ilgilendi ve riskli oldugum icin beni kapida gorur gormez randevu almadan bile muayeneye alir.
doktorun ulasilabilir olmasi cok onemli.yoksa tanimadigin ve seni tanimayan doktorlarin elinde gidip geliosun

anladım ki annelik hala zor.çocuğun kaç yaşında olursa olsun annelik ömür boyu süren bir serüven

benimde 13 iş günüm kaldı :)
battaniyeye baktım ama içerikle ilgili bişey göremedim, bildiğimiz şu pufidik mink battaniyelerden
yatak yünden yaptırdım park yatak ölçüsünde, yastık ilk yıl kullanılmıyor zaten ama annem pamuktan yapmış iki tane.. yan yatırma yastıgı aldım onu kullanacagım uzunca bi süre.. yorgan almadım, nevresim içine battaniye koymayı düşünüyorum.
johnson pişik kremi aldım, bide chicconun organık saç ve vücut şampuanı..ilk aylar bebe yağı tavsiye edilmiyor bildiğim kadarıyla çok lazım olursa hakiki zeytinyağı kullanırım..
ateşölçer bende hala almadım, hava nemlendirici ve ateşölçer de kararsız kaldım
park yatak ebebekten aldık baby plus markası, hem fiyatı uygun hemde gayet güzel kullanışlı.. bizi bayaa bi süre idare edecek gibi görünüyor :)
benden bu kadar ..:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…