2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

çok zor yaaa bende dıkkat etmek ıstıyorum kronık hale gelmsın dıye ama bol su içemıyorum malesef....

benim hiç uykym yok canım ya doktora mı gıdeceksin
hastanedeyim canim nst ye girdim doktorumu bekliyorum operasyona girmis
Gunaydin gunumuz ayni bakalim ogluslarimiz ne zaman tesrif edecek senin karnin asagi indimi

cagecim nst de sanci 60 a cikti bi sure.benim karnim cok asagi indi oglumu kucakliyorum resmen
simdi nst sonucuna baksin diye doktoru bekliyorum.
muayenede hersey normal dedi 3500 gr olmusuz
doktor ,oglan hazir beklemede dedi

Gunaydin kizlaaarrrrr!!!
minikkelebek bir tosun daha geliyooorrr!!! Masallah 3.5 kilo tombak bebis nereye sigsin? Tabii kaburga fighting yapar :)))
ben de her zamanki gibi sqbahin korunde uyandim. 12:20de dr randevumuz var. kilo alsin bebisim bu hafta yaa, ben tosun bebis istiyorum :) ntsye de girecegiz. Cikinca yazarim. Opuyorum hepiniziiiii

topidiim hadi guzel haberle gel bugun doktor gunu demek
benim doktor daha ikili testte demisti kilosu iyi olacak diye.protein degeri yuksek cikmisti bende
sut iciyosan gece ac karnina yatmadan ic canim.saglikli olsun da cok olmasina da gerek yok

kizlar nst de iyi cikti.sanci ciktiginda oglan bicirdanmisti canimi yakmisti doktor da ondan dedi.
40 dolduktan sonra yakin takip ile en fazla 1 hafta daha bekleriz daha fazla beklemek yok dedi.
dua edin haftaya dogurim yoksa kesip biccek beni
neyse ya hayirlisi olsun zaten sabirsizlanmaya basladim 43 e kadar bekleyemem

Bende bu hafta olsun hayirlisiyla diyorum 42 yi beklemezler doktorlar kesip bicerler zaten

İnşallah hepimiz için herşey yolunda gider. Doğum akşam olursa çoğumuz garip durumlarla karşılaşacağız sanırım. En azından 38. haftadan sonra doğum olsunda riskli olmasın diye dua ediyorum.

İnş.sorunsuz olur tek duam o hepimiz için

Artik tuvalete gitmekten gina geldi bi gunde en az 20 defa gidiyorum hervgittigimde de cok tuvaletim olsa bari azicik

ufff kriz en büyük kriz birde dışarı çık yürü diyolar ben wcye gitmekten nasıl yürüycem sokaklarda

Bende bu hafta olsun hayirlisiyla diyorum 42 yi beklemezler doktorlar kesip bicerler zaten

minikkelebek ve cage54 sizden umutluyum haftaya geliyor bebişler :)

dogum yaptımı biliyomusunuz

dogum yapmadım daha canım beklıyorum inş. 38 dolarda öyle olur dogumum suyum daha da artmış çok yorulma dedı anıden patlayabılırmıs suyum gelebılırmış ama gelırse gelsın dıyorum bende çok şükür 38 e gırdık artık bebekte 3 kıloyu gecmış dedı sıkıldım zaten dogsun ıstıyorum bnm yapısal olarak fazla dedıdr arastırdı tahlıller yaptı dopplerle kalbını falan ınceledıler baktılar işte sebebını bulamadılar bebekte ıyı bişey yok senın yapısal olarak fazla suyun dedı bekleyecez dedı 1hafta sonraya randevu verdı kısmet artık.... sana ne dıyo dr su fazlalıgı için?

canım onlar bu hafta dogurur gıbı gelıyo bana önumuzdekı hafta çok doguran olcak kendımden bılıyorum:) sezeryanlar 39 a gırdımı baslayacak dogurmaya....

Topidikçim güzel haberlerini bekliyoruz, merak etme almıştır artık yağ depoluyolar gerçi önemli olan sağlığı, doğduklarında biz onlara kilo aldırırız inşallah

Canım anlamadım şimdi yani 40+0 dan sonradamı 1 hafta daha bekliycekmiş, bana bu hafta içi senin olur gibi geliyo kilsuna baksna maşallah gayet hazır senin bebiş.

Evet ya bende sürekli odasına girip girip çıkıyorum, dolabı çekmeceleri açıyorum yatak örtüsünü kırbininci kez düzeltiyorum

hahaha :) hepimizde aynı şeyler desene ben de sallanan sandalyeye oturuyorum sallanıyorum kızımla konuşuyorum burası senin odan yatagında uyuycaksın diyorum
babamız bir sürü oyuncak almış kzına ne güldüm ne yapcak bunları dedim olsun kızımın onlar diyo onları seviyorum ben de :)

Kızlar 2 tane sorum olucak cevaplarsanız sevinirim

Bebeğim eskisi gibi hareketli değil sadece ittiriyo oda sakin sakin böyle
Bide göğüslerim 2 gündür bi anda yumuşadı, sertliği gitti sanki

Sizdede vrmı bu durumlar

Sorma aynıyız hepimiz demekki ,akşamları storunu kapatıp sabahları ilk işim camlarını açıp odayı havalandırıyorum, askıdaki kıyafetleini tekrar tekrar dzeltiyorum, girmişken çekmecelere koyduğum şeylerin yerlerini değiştiriyorum evin diğer odalarıda dağınıklıktan uçuyo bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…