gunaydın kızlar biz yine erkenden kalktık yatamadık
gunaydin canim bende 7 den beri uyanigim uykum vaar :84:
gunaydin kizlaar
saat 9 da doktorda olucaz hala yatak keyfi yapioruzoglan sabah sabah "kaburga fighting" pesinde
bakalim son kontrollerimizde nelerle karsilascazgelince veya gelemeyince yazarim
bende sık sık idrara çıkıyorum yapmamış gibi yine geliyor. karnıma bir sancı çok sıkışmışım gibi gidiyorum azcık bişiy.bende kronik sistit vardı zaten hamile kalmadan önce 3 ay antibakteriyel içtim geçmedi doktor bu geçmez kronikleşmiş dedi. ölene kadar bol bol su içeçeksin dedi. misafirliğede gidemiyorum utanıyorum sürekli wc ye gitmeye:)
hastanedeyim canim nst ye girdim doktorumu bekliyorum operasyona girmisbenim hiç uykym yok canım ya doktora mı gıdeceksin
Gunaydin gunumuz ayni bakalim ogluslarimiz ne zaman tesrif edecek senin karnin asagi indimi
Gunaydin kizlaaarrrrr!!!hastanedeyim canim nst ye girdim doktorumu bekliyorum operasyona girmis
cagecim nst de sanci 60 a cikti bi sure.benim karnim cok asagi indi oglumu kucakliyorum resmen
simdi nst sonucuna baksin diye doktoru bekliyorum.
muayenede hersey normal dedi 3500 gr olmusuz
doktor ,oglan hazir beklemede dedi
Gunaydin kizlaaarrrrr!!!
minikkelebek bir tosun daha geliyooorrr!!! Masallah 3.5 kilo tombak bebis nereye sigsin? Tabii kaburga fighting yapar :)))
ben de her zamanki gibi sqbahin korunde uyandim. 12:20de dr randevumuz var. kilo alsin bebisim bu hafta yaa, ben tosun bebis istiyorum :) ntsye de girecegiz. Cikinca yazarim. Opuyorum hepiniziiiii
kizlar nst de iyi cikti.sanci ciktiginda oglan bicirdanmisti canimi yakmisti doktor da ondan dedi.
40 dolduktan sonra yakin takip ile en fazla 1 hafta daha bekleriz daha fazla beklemek yok dedi.
dua edin haftaya dogurim yoksa kesip biccek beni
neyse ya hayirlisi olsun zaten sabirsizlanmaya basladim 43 e kadar bekleyemem
İnşallah hepimiz için herşey yolunda gider. Doğum akşam olursa çoğumuz garip durumlarla karşılaşacağız sanırım. En azından 38. haftadan sonra doğum olsunda riskli olmasın diye dua ediyorum.
Artik tuvalete gitmekten gina geldi bi gunde en az 20 defa gidiyorum hervgittigimde de cok tuvaletim olsa bari azicik
Bende bu hafta olsun hayirlisiyla diyorum 42 yi beklemezler doktorlar kesip bicerler zaten
dogum yaptımı biliyomusunuz
İnş.sorunsuz olur tek duam o hepimiz için
ufff kriz en büyük kriz birde dışarı çık yürü diyolar ben wcye gitmekten nasıl yürüycem sokaklarda
minikkelebek ve cage54 sizden umutluyum haftaya geliyor bebişler :)
canım onlar bu hafta dogurur gıbı gelıyo bana önumuzdekı hafta çok doguran olcak kendımden bılıyorum:) sezeryanlar 39 a gırdımı baslayacak dogurmaya....
Ben Suna hanıma gidiyorum. Muayene 100 tl. doğumda normal 1100 sezeryan 2200 dediler.
Gunaydin kizlaaarrrrr!!!
minikkelebek bir tosun daha geliyooorrr!!! Masallah 3.5 kilo tombak bebis nereye sigsin? Tabii kaburga fighting yapar :)))
ben de her zamanki gibi sqbahin korunde uyandim. 12:20de dr randevumuz var. kilo alsin bebisim bu hafta yaa, ben tosun bebis istiyorum :) ntsye de girecegiz. Cikinca yazarim. Opuyorum hepiniziiiii
kizlar nst de iyi cikti.sanci ciktiginda oglan bicirdanmisti canimi yakmisti doktor da ondan dedi.
40 dolduktan sonra yakin takip ile en fazla 1 hafta daha bekleriz daha fazla beklemek yok dedi.
dua edin haftaya dogurim yoksa kesip biccek beni
neyse ya hayirlisi olsun zaten sabirsizlanmaya basladim 43 e kadar bekleyemem
gelsinler artık gelsinler :)
odasın eşyaları hazırladıktan sonra zaman geçmiyor gerçekten :)
Evet ya bende sürekli odasına girip girip çıkıyorum, dolabı çekmeceleri açıyorum yatak örtüsünü kırbininci kez düzeltiyorum
hahaha :) hepimizde aynı şeyler desene ben de sallanan sandalyeye oturuyorum sallanıyorum kızımla konuşuyorum burası senin odan yatagında uyuycaksın diyorum
babamız bir sürü oyuncak almış kzına ne güldüm ne yapcak bunları dedim olsun kızımın onlar diyo onları seviyorum ben de :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?