çook geçmiş olsun :) ilk dakikadan böyle haa.. al işte sabah şikayet ediyodun yalnız kahvaltı yapılmıyor diye , al sana kahvaltı arkadaşı :)
heeyyy canlar kv geldi.müjdeee
e gozun aydinmi desem allah kurtarsin mi desem
canim paranla rezil olmak bu yani.nasil bi anlayis bu.eger ben acil durumda doktoruma ulasamicaksam ne onemi varki.
iyi giden bi hamileligi her doktor yurutur zaten.bu konuda kotu bi deneyim yasadim da hassasim o yuzden.
cok metedilen bi doktora gidiyodum ben.kapisinda 1,5 saat beklerdim randevu icin.dusuk yapiyodum kanamam vardi.kalabalik diye beni almadi buna ragmen.
simdiki doktoruma yonlendirildim.erkek doktor istemedigim halde gitmek durumunda kaldim.ama o kadar bilgili bi beyfendiki bidaha o kadina gitmedim.
2 dusugum oldu sagolsun hep ilgilendi ve riskli oldugum icin beni kapida gorur gormez randevu almadan bile muayeneye alir.
doktorun ulasilabilir olmasi cok onemli.yoksa tanimadigin ve seni tanimayan doktorlarin elinde gidip geliosun
Omeserma ne arıyorsun burda gıt kayınvalıdenle otur:)))
Geçmiş olsun canımmbol sabırlı günler, sen yinede nötr ol belki çok güzel geçicek, sana yardımcı olucak her işini kendi halledicek umut dünyası
Canım doktor değiştirmeyi düşündüm ciddi ciddi ama bu haftadan sonra değiştirmeye korkuyorum. Birde doğum fiyatları gayet uçuk Fatih'te oturuyorum. Megada Doç. E gidiyorum. Hem muayenesi fazla, hem doğumu diğerlerinin iki katı hemde dediğin gibi kapıda bekliyorum. Acil gitsem araya alır mı şüpheliyim. Böyle anlatınca bak yine kafam karıştı :s değişsem mi ben doktor ya...
heeyyy canlar kv geldi.müjdeee
ıyı aksamlar kızlar,nasılsınız bakalım offf ızne ayrılmama kaldı 3 haftam:))) yanı yılbası tatılını de saymazsam 14 ıs gunum kaldı:))
haftasonu eksıklerımızı alacagız
1. bebegıme battanıye almamısım hanı su kalınlar var ya mınk denıyor sanırım hanı yetıskınlerın orttugu gıbı ondan alacagım bıldgınız bı marka var mı ıyısı olan? mesela gecen taç marka baktık sanırım vızkon mu neydı ıcerıgı onlar pamuk olmuyor mu acaba? sızlerde varsa ıcerıgıne bakar mısınız neymıs??
2.yarın yatak yorgan ve yastık da alacagım. sılıkon elyaf yastık yorgan ıle vıskolez yatak alacagım buna karar verdım nasıl sızce?
3.bakım urunlerı olarak mustela pısık onleyıcı krem ıle, mustela yenıdogan kopuk sampuan alacagım ezcaneden ama netten daha mı ucuzdur acaba ve tarıhı falan gecmıs olur mu kı netten??? baska yag falan alsam mı ya da krem losyon falan?
4. atesolcer braun termoscan kulaktan atesolcer alacagım nette 120 falandı. pahalı mı?
5. park yatak kraft dısney alacagım baska onerısı olan?
Sadece karnım kasılıyor. Taş gibi oluyor ve öyle kalıyor. Sancı yada ağrı girmediği için anlayamıyorum :s kendi doktorum cep numarasını vermedi. Normal zamanda da sadece saat 3 le 4 arasında cevap veriyor oda asistanı. Başka zamanda telefonu açmıyor. Zaten mesai saati dışında doğuma da gelmiyor :s acil gittiğim doktorda poliklinik yani aslında Uyuzluk yapacak bir durum yok çünkü zaten doğum şansı yok. Üstelik ikiside medipol.
medipol megaya gidiyorum ben.. nagihan hanıma, gayet iyi bir doktor ilgileniyor.bu hastanede zaten hiçbi doktor akşam gelmiyor doğuma, nöbetçi kimse şansına artık.. muayene ücreti 25 tl.. bende 30. haftadan sonra doktor değiştirmek zorunda kaldım.. doktorum 3 hastane değiştirdi arada çalışmadıgı dönemlerde oldu.. ee artık onu göze alamadım yani, ben doğururken yine çalıştığı yerden ayrılabilir, çalışmıyor olabilir diye medipolde kaldım bakalım.. şimdilik hem fiyat olarak hemde doktor olarak daha iyi ve uygun bir yer bulamadığım için medipolde devam ediyorum kontrollere
Medipol mega canım. Bugün gittiğimde medipol vatan kliniği :s bende sürekli ne yapacağım diye düşünüyorum ama bu kadar gitmişken hastane değiştirmeye korkuyorum.
canım o bende de çok oluyor taş gibi kesiliyorum ama normaldir diye düşünüyorum 10 dk 4 defa olursa önemli olabilir denmişti. ama senin doktorunu beğenmedim hiç acil bişi olabilir sonuçta seni takip ediyor. ben ilk defa salı günü giricem nts ye doktoruma doğuma geleceksiniz di mi dedim elimden gelen herşeyi yapacağım doğumuna girmek için dedi bu güven veriyor insana. bende kendi hastanemdeki doktora gitmiştim umursamadı.
canım o bende de çok oluyor taş gibi kesiliyorum ama normaldir diye düşünüyorum 10 dk 4 defa olursa önemli olabilir denmişti. ama senin doktorunu beğenmedim hiç acil bişi olabilir sonuçta seni takip ediyor. ben ilk defa salı günü giricem nts ye doktoruma doğuma geleceksiniz di mi dedim elimden gelen herşeyi yapacağım doğumuna girmek için dedi bu güven veriyor insana. bende kendi hastanemdeki doktora gitmiştim umursamadı.
ne diyeceğimi bilemedim ama zor bir karar inş. herşey yolunda gider canım
ben de bu gititğimde gece acil bir şey gerekirse burdaki doktor arkdşlar yardımcı olacak ama gündüz ekibinde ben ve anestezi arakdaşlarımız var dedi o öyle dedikten sonra bebek aşağı iner inmez ben riske giremem direk sezeryan gününü verin derim çünkü düşünsene yüzüp kuyruguna geldik ve doktoruma çok güveniyorum ama gece suyum gelir yada ters bir şey olursa direk orda hangi doktor varsa o sezeryana alcak bu riske giremem
amiiiin artık alıştım zaten.vücut uyuştu hissetmiyor
Kızlar yatak odasına sepet beşik aldık fakat onun yatağı hiç hoşuma gitmiyor çok ince yorgan gibi yani 6 ay kadar onda yatıcak . Aranızda sepet beşik alan varmı sizinkilerin yatakları nasıl???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?