2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

Benimde aynısı, yerleri daraldığı için çok hareket edemiyorlar sanırım. göğüslerim yumuşadı ve şimdiden uçları çok acıyor

canım hareketlerinde azalma ben de de var ama ittirme gerdirme hareketlerinde maşallah özellikle sağ boşluğumdan ayağı dışarı fırlıycak
eskisi gibi öyle jimnastik yapamıyor tabi içerde :)
gögüslerim ne kadar güzeldi şuan bildiğin su torbası gibi kocaman sönük ve yumuşak
bende sonlara doğru sertleşir sanmıştım ama sertleşmedi

ben genel temizliğimi yaptırdım ev kirlenmesin diye o kadar dikkatliyim ki :)
aman her an bir şey olur diye ortalıkta bir çöp bırakmıyorum çamaşırları yıkıycam şimdi aslında bir hafta daha bekler ama ne olur ne olmaz yıkıyım kurusun ütülenir yerini bulsun:)

Benimde aynısı, yerleri daraldığı için çok hareket edemiyorlar sanırım. göğüslerim yumuşadı ve şimdiden uçları çok acıyor

uç acımasını dün çamaşırımdan çıkmış üstümü değiştirirken kazağım takıldı resmen acıdı
hassaslaştı iyice bebekler nasıl emicek düşünüyorum bu kadar acırken

İnanılmaz derecede kabızım dün demir hapını bırakıp, ilaç almaya başladım Bir de bir kırgınlık var üstümde umarım hasta olmam. Zaten nefes alamıyorum

canım bende senın gıbıyım kanım yükselmiş 12.5 olmuş ama hala kullanıyorum kan ılacını ama afedersın çok kabız oldum kanattım yaa öyle kötü oluyo kı her tuvalette dogum yapıyom sankı çok açık yazdım ama kusura bakma bnde artık kan ılacını bıraksam en azından bi hafta kadar bıraksam ıyı olunca içmeye baslasammı kı...

Saolun kızlar evet ben ifade edemedim dediğiniz gibi gerinme şeklinde. Göğüslerimde sönmüş balon gibi oldu, normal o zaman

allah korusun canım bişicik yapmazlar beklıyolar sabırla eşim aksam neler söyledı bılsen sen bı dogum yap da gör falan:)))işin kötü yanı kaç zamandır uzak durdugumuzdan mıdır nedır çok utanıyorum eşimden sonra nolcak kestıremıyorum hemen konusu acıldı dıye aksam yüzümü kapattım kalbımçarptı kıpkırmızı oldum yaaa sus dedım eşime...

Kabızlık sorunu bendede var, hergün yeni bi yöntem deniyorum ve vucut ona alışıp ikincide işe yaramıyor malesef. Yok cevizi sıcak suda haşlayıp içiyorum, kayısı hoşafı aç karnına yada zeytinyağı... ilkinde işe yarıyor ikncide bağışıklık kazanıyo

Doğumlar haftaya başlıyor hanımlar. Suyumda sızıntı çıktı. Kendimi yormadan son hazırlıklarımı hallediyorum. Muhtemelen Çarşamba yada Perşembe günü spinal sezeryanla kızım geliyor.

Sorma bizdede aynı durumlar, bide benim eşimin bu konularda çok bilgisi yok. Doğumdan hemen sonra normale dönücez sanıyo, lohusa döneminden haberi bile yok adamın. Sanıyoki bebek doğucak hopp kankalık biticek bende bişey diyemiyorum, şimdilik bu umutla devam

gelsinler artık gelsinler :)
odasın eşyaları hazırladıktan sonra zaman geçmiyor gerçekten :)

evet zor gecıyo vakıt ama ılk bebegı olanlar daha rahat bnm2. oldugu için müthiş bi kaygım var büyükle ılgılı benden evden kardesınden sogur dıye ödüm patlıyo....
soruyorum ne getırsın kardesın sana gelırken dıye ıstedıgı oyuncakları söledı aldım bnde annemle sakladım dogum dan sonra verecez kardesın getırdı dıye..
eşimde ıyı fikirmiş diyo ıkıncı de büyügün psıkolojısını düşünmekten bebegın heyecanını hiç yasayamadım nasıl acaba bıle dıyemıyorum resmını bıle görmedım daha ultrasonda monıtöre baktıgımı hatırlamıyorum ıyı mı dıyorum dr a ıyı dıyo kalkıp kacar gıbı oğlumun yanına gelıyorum aglıyorum bazen kendımı ogluma ıhanet etmış gıbı hıssedıyorum...

Evet ya bende sürekli odasına girip girip çıkıyorum, dolabı çekmeceleri açıyorum yatak örtüsünü kırbininci kez düzeltiyorum

ahh ne güzel bı heyecan bnde öyleyım tek ıstedıgım dogum yapmak ılk 15 günü atlatmakve rutın güzel hayatıma dönmek.. uykusuzlugu bıle cekerım dıyorum alışık bünyem bnce ılkbebegını doguranlar doya doya sevsın dışa vursunlar sevınçlerını.. çünkü bn daha ben hiç elımı karnıma koyup bebegımı sevmedım oğlum kıskanır dıye anlamasın dıye gecen eşim elını karnıma koydu yaklastı oglum falan dıye sevıyodu sus dedım yiğit duyar bı daha yapma dedım elımde degıl nasıl davranacagımı bılemıyorum....ama ılk hamılelıgımde 9 ay konustum oglumla dogunca bagıra bagıra sevdık bu ole olmuyo.. büyüğü çok düşünüyo ınsan büyük de büyük olsa 3 yasına gelmedı daha....

hahaha ben o kara haberi verdim kendisine neyse aylardır bekliyoruz gene bekleriz dedi
öyle uzaklaştım ki yani yapmasak da olur sorun değil yani

Doğumlar haftaya başlıyor hanımlar. Suyumda sızıntı çıktı. Kendimi yormadan son hazırlıklarımı hallediyorum. Muhtemelen Çarşamba yada Perşembe günü spinal sezeryanla kızım geliyor.

hadi gözün aydın şafak çok azalmış sizleri okudukça kalbim küt küt çarpıyor :)

bende sus kızım duyar diyorum kızımın psikolojisini bozma diyorum sanki o nasıl oldu acaba diyo haklı
ama işime gelmiyor ya hemen kapat kapat konuyu diye geçiştirme yapıyorum

canım ama kendine çok haksızlık yapıyorsun sonuçta bunu oğluna anlattınız sürekli konuşun ki o da alışsın şimdiden hop gökten geldi bir bebek olmasın keşke bir pedagogdan yardım alsaydın bu kadar kafana takıyorsan sonuçta karnındaki de bir can yanındaki de bir can ikisini de seviyorsun biliyorum hemde canından çok yine de kendine bu kadar yüklenme

Canım hiç böyle düşünme, sen böyle hissedersen büyük oğlunada yansır. Hem şöyle düşün o ikisinin annesisin evet ama onlar ayrı alakaız kişiler değilki onlarda kardeş can birbirine. Oğlun ufak kıskançlıklar yapıcak ki yapmasınada izin ver insanız doğamızda var bu duygu. bu duyguda onun gelişimine yardımcı olucak. ama bilicekki anne ve babasının vesilesiyle hayattaki en büyük dostu arkadaşı kardeşi olucak. Önemli olan bence ikisinin ilişkisi senin üzerinden dolaylı olarak geçmemeli onlar kardeş, kardeşlik gibisi varmı. Oğluşun sana teşekkür edicek ilerde

merhaba kızlar ayyy sağ tarafım komple kopuyor sağ karın boşluğum, kasığım, bacağım, hatta kalçam bile ağrıyor. dönerken, oturduğum yattığım yerden kalkarken, sürekli kıtlıyor kütür kütür ötüyor kasığımla bacağımın birleştiği kemikler off sizde de var mı doktoruma sordum normal dedi ama bu kadar değildi, perşembe tekrar gidicem o zaman tekrar söylicem napcam bilemedim yaa

benimde sol tarafım aynen anlattığın gibi..her tarafım kırılıyo,başım ağrıyo...yorgun, bitkin hissediyorum.ve kimse beni anlamıyo...(

tam güzel bı vakıtte gelıyo ınş bebegın 38+6 falanmı oluyo ne önümüzdekı hafta yogun bence tebrıkler teşekürler havada uçusacak hayırlısıyla atlatırsah amelıyatıda inşallah.. kımlıgı ne yapacaksınız...

inşallah canımsaol ınsanların vıdı vıdısı bıraz da benı böyle yaptı oğluma çok anlattık aslında cok hazır beklıyo dün hastanedeyken aradık napıyosun dıye muayenede sıramızı beklerken anne artık bugun gelıyomuymuş kardesım dıyo karnımı sevıyo ama benım duygularım çok zayıfladı biri höt dese aglıycak oluyorum..

cıdden kızlar kımlıge ne yazdırcaz komsumuz gecen yıl aralıkta dogum yaptı ocak yazdırdı yazıyolar dedı bnm aralıgın 30 una falan dogurma ıhtımalım yüksek ınş ocak yazarlar...

benimde sol tarafım aynen anlattığın gibi..her tarafım kırılıyo,başım ağrıyo...yorgun, bitkin hissediyorum.ve kimse beni anlamıyo...(

geçmiş olsun canım, benim başka sıkıntım yok çok şükür ama bu ağrı nedir böyle yaa ayakta duramıyorum bir bulaşık bile yıkatmıyor mesela doktorum hiç bişey söylemiyor yani açıklamıyor sinirimi bozuyor normal deyip geçiyor netten araştırdım çatı kemikleri açıldığından oluyormuş ama orası mı ağrıyan yerim bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…