Kızlar 2 tane sorum olucak cevaplarsanız sevinirim
Bebeğim eskisi gibi hareketli değil sadece ittiriyo oda sakin sakin böyle
Bide göğüslerim 2 gündür bi anda yumuşadı, sertliği gitti sanki
Sizdede vrmı bu durumlar
Kızlar 2 tane sorum olucak cevaplarsanız sevinirim
Bebeğim eskisi gibi hareketli değil sadece ittiriyo oda sakin sakin böyle
Bide göğüslerim 2 gündür bi anda yumuşadı, sertliği gitti sanki
Sizdede vrmı bu durumlar
Sorma aynıyız hepimiz demekki ,akşamları storunu kapatıp sabahları ilk işim camlarını açıp odayı havalandırıyorum, askıdaki kıyafetleini tekrar tekrar dzeltiyorum, girmişken çekmecelere koyduğum şeylerin yerlerini değiştiriyorumevin diğer odalarıda dağınıklıktan uçuyo bu arada
Benimde aynısı, yerleri daraldığı için çok hareket edemiyorlar sanırım. göğüslerim yumuşadı ve şimdiden uçları çok acıyor
İnanılmaz derecede kabızım dün demir hapını bırakıp, ilaç almaya başladımBir de bir kırgınlık var üstümde umarım hasta olmam. Zaten nefes alamıyorum
Benimde aynısı, yerleri daraldığı için çok hareket edemiyorlar sanırım. göğüslerim yumuşadı ve şimdiden uçları çok acıyor
canım hareketlerinde azalma ben de de var ama ittirme gerdirme hareketlerinde maşallah özellikle sağ boşluğumdan ayağı dışarı fırlıycak
eskisi gibi öyle jimnastik yapamıyor tabi içerde :)
gögüslerim ne kadar güzeldi şuan bildiğin su torbası gibi kocaman sönük ve yumuşak
bende sonlara doğru sertleşir sanmıştım ama sertleşmedi
kanka hayırdır.. çok güldüm yaaaa :):):) harbiden kanka olduk kocalarla .. bazen aklıma acabalar geliyor ne yalan diyim.. erkekler bu konuda bize göre çok dayanıksız neticede, bi hevesle bizi üzecek bişey yapmazlar umarım.
son iş günümü sabırsızlıkla bekliyorum valla
canım bende senın gıbıyım kanım yükselmiş 12.5 olmuş ama hala kullanıyorum kan ılacını ama afedersın çok kabız oldum kanattım yaa öyle kötü oluyo kı her tuvalette dogum yapıyom sankı çok açık yazdım ama kusura bakma bnde artık kan ılacını bıraksam en azından bi hafta kadar bıraksam ıyı olunca içmeye baslasammı kı...
allah korusun canım bişicik yapmazlar beklıyolar sabırla eşim aksam neler söyledı bılsen sen bı dogum yap da gör falan:)))işin kötü yanı kaç zamandır uzak durdugumuzdan mıdır nedır çok utanıyorum eşimden sonra nolcak kestıremıyorum hemen konusu acıldı dıye aksam yüzümü kapattım kalbımçarptı kıpkırmızı oldum yaaa sus dedım eşime...
gelsinler artık gelsinler :)
odasın eşyaları hazırladıktan sonra zaman geçmiyor gerçekten :)
Evet ya bende sürekli odasına girip girip çıkıyorum, dolabı çekmeceleri açıyorum yatak örtüsünü kırbininci kez düzeltiyorum
Sorma bizdede aynı durumlar, bide benim eşimin bu konularda çok bilgisi yok. Doğumdan hemen sonra normale dönücez sanıyo, lohusa döneminden haberi bile yok adamın. Sanıyoki bebek doğucak hopp kankalık biticekbende bişey diyemiyorum, şimdilik bu umutla devam
Doğumlar haftaya başlıyor hanımlar. Suyumda sızıntı çıktı. Kendimi yormadan son hazırlıklarımı hallediyorum. Muhtemelen Çarşamba yada Perşembe günü spinal sezeryanla kızım geliyor.
allah korusun canım bişicik yapmazlar beklıyolar sabırla eşim aksam neler söyledı bılsen sen bı dogum yap da gör falan:)))işin kötü yanı kaç zamandır uzak durdugumuzdan mıdır nedır çok utanıyorum eşimden sonra nolcak kestıremıyorum hemen konusu acıldı dıye aksam yüzümü kapattım kalbımçarptı kıpkırmızı oldum yaaa sus dedım eşime...
evet zor gecıyo vakıt ama ılk bebegı olanlar daha rahat bnm2. oldugu için müthiş bi kaygım var büyükle ılgılı benden evden kardesınden sogur dıye ödüm patlıyo....
soruyorum ne getırsın kardesın sana gelırken dıye ıstedıgı oyuncakları söledı aldım bnde annemle sakladım dogum dan sonra verecez kardesın getırdı dıye..
eşimde ıyı fikirmiş diyo ıkıncı de büyügün psıkolojısını düşünmekten bebegın heyecanını hiç yasayamadım nasıl acaba bıle dıyemıyorum resmını bıle görmedım daha ultrasonda monıtöre baktıgımı hatırlamıyorum ıyı mı dıyorum dr a ıyı dıyo kalkıp kacar gıbı oğlumun yanına gelıyorum aglıyorum bazen kendımı ogluma ıhanet etmış gıbı hıssedıyorum...
ahh ne güzel bı heyecan bnde öyleyım tek ıstedıgım dogum yapmak ılk 15 günü atlatmakve rutın güzel hayatıma dönmek.. uykusuzlugu bıle cekerım dıyorum alışık bünyem bnce ılkbebegını doguranlar doya doya sevsın dışa vursunlar sevınçlerını.. çünkü bn daha ben hiç elımı karnıma koyup bebegımı sevmedım oğlum kıskanır dıye anlamasın dıye gecen eşim elını karnıma koydu yaklastı oglum falan dıye sevıyodu sus dedım yiğit duyar bı daha yapma dedım elımde degıl nasıl davranacagımı bılemıyorum....ama ılk hamılelıgımde 9 ay konustum oglumla dogunca bagıra bagıra sevdık bu ole olmuyo.. büyüğü çok düşünüyo ınsan büyük de büyük olsa 3 yasına gelmedı daha....
merhaba kızlarayyy sağ tarafım komple kopuyor sağ karın boşluğum, kasığım, bacağım, hatta kalçam bile ağrıyor. dönerken, oturduğum yattığım yerden kalkarken, sürekli kıtlıyor kütür kütür ötüyor kasığımla bacağımın birleştiği kemikler off sizde de var mı doktoruma sordum normal dedi ama bu kadar değildi, perşembe tekrar gidicem o zaman tekrar söylicem napcam bilemedim yaa
Doğumlar haftaya başlıyor hanımlar. Suyumda sızıntı çıktı. Kendimi yormadan son hazırlıklarımı hallediyorum. Muhtemelen Çarşamba yada Perşembe günü spinal sezeryanla kızım geliyor.
Canım hiç böyle düşünme, sen böyle hissedersen büyük oğlunada yansır. Hem şöyle düşün o ikisinin annesisin evet ama onlar ayrı alakaız kişiler değilki onlarda kardeş can birbirine. Oğlun ufak kıskançlıklar yapıcak ki yapmasınada izin ver insanız doğamızda var bu duygu. bu duyguda onun gelişimine yardımcı olucak. ama bilicekki anne ve babasının vesilesiyle hayattaki en büyük dostu arkadaşı kardeşi olucak. Önemli olan bence ikisinin ilişkisi senin üzerinden dolaylı olarak geçmemeli onlar kardeş, kardeşlik gibisi varmı. Oğluşun sana teşekkür edicek ilerde
benimde sol tarafım aynen anlattığın gibi..her tarafım kırılıyo,başım ağrıyo...yorgun, bitkin hissediyorum.ve kimse beni anlamıyo...(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?