2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

Canım ben biraz kaderci bir insanım. O yüzden en başından beri herkes Ocak yazdır Aralık olursa desede eşime kızımın kısmetinde hangi gün doğmak varsa onu yazdır dedim. Evet 38 +6 oluyor :)) hayırlısında sağanağım alalım kucaklarımıza.

Slm herkese..uzunzamandir girmiyordum. Herkes insallah iyidir. Dogum vakti yaklasti Rabbim hepimizin evlatlarini vakyinde saglikla kucaklarimiza almamizi nasip etsin. Benim sez tarihim 10ocak olarak belirlendi ama oglusum o günü beklemeyecek gibiymis kemik catima başı yerkesmis sanci baslayibca gel bekleme dedi doktorumuz.dun son kez saglik ocagina kontrole cagirdilar ebede insallah 2014u bekler fikkat et bol bol yat dinlen yorulma csntani hazirla kapinin onune koy heran gelebilir dedi. . Insallah belirlenen tarihte saglikla gelir...

lohusalık çok zor gecmez ilk hafta yatarsın zaten sonrada süreklı yatmasanda dınlenme halınde olursun gelen gıdenden pek aklına gelmez sonra artık bi kaç haftada bebekle ugrasırsınız alışma sürecı sonra artık herkes patlar.....

snei gördüğüme çok şaşırdım ve şuan soktayım neden anlatıyım hemen sabah uyandım siteyi açarken dedim ki siz biz ne yapıyor acaba uzun zamandır da yok inş. iyidir dedim ve şuan yazdığını gördüm bu hamilelik 6. hisleri tap noktasına çıkartıyor sanırım :)
maşallah iyi olmana sevindim sağlıkla gelsin oğluşun :)

evet yıne de aralıgın bası bıle degıl ya ondan düşünüyo ınsan ben aralık yazdırırmıyım bılemıyorum bı yadA ıkı gün oluyo çünkü rica ederım nufustakı memura artık :))) yıne de bende çok söledım ınsallah ocakta dogar kımlıgıne dogrusunu yazdırırımdıye artık bekleyıp görcez bakalım 10 gün sonra epey kişi dogurmuş olcak....

Evet 6.hisler luvvetleniyor olabilir canim benim coook sagol.. Bende uzun zandir gelemiyordum evdeki bilg. Interneti kapattirdik. Telden girecegim artik hala alisamadim tele.. bende girip bakayim dedim demelki beni sen telepatik olarsk cagirmissin senin dogum ne zaman insallah.. bu arada hamilrlik takvimi, smileyler, begeniler, alintilar bilfirimler telden gorunmuyormu ?

evet snei çağırmışım valla :)
canım benim normal doğum için 20 ocak dedi ama sezeryan için 15 ocak dedi ben de çok kısa bir zaman var ya korkuyorum kontroller haftada bire düştü sanırım yılbaşından sonraki hafta prensesim benle 38+2 de falan artk diye düşünüyorum hanımefendi rahatmış yerinde daha kanala inmemiş zaten ondan şimdilik hazırlıkları yapıp beklemedeyim :)

Arkadaslar bugün rutin muayenem vardı doktor çatı muayenesi yaptı açılman var bebek geliyo dedi pazartesi normal doğuma aliyo sabah 6 da gel dedi hayrlısı dua edin bana çok heyecanlıyım:))

Bende bu hafta olsun hayirlisiyla diyorum 42 yi beklemezler doktorlar kesip bicerler zaten
insallah canim doktor tekrar ne zaman gidicemi soylemedi.esim diyoki adam bu hafta dogurucani biliyo ondan gelir zaten demistir
hayirlisi kuzum cok heycanli herkes tahmin yapiyo bakalim hangisi tutcak
canım onlar bu hafta dogurur gıbı gelıyo bana önumuzdekı hafta çok doguran olcak kendımden bılıyorum:) sezeryanlar 39 a gırdımı baslayacak dogurmaya....
bocuum bana oyle geliyoki herkes dogurcak ben bekliyo olcam
canim 41+0 son gun yani dedigin gibi.insallah normal dogumu deneme sansim olur hakkimizda hayirlisi
bendede oyle canim tekme yok itikleyip duruyo
Doğumlar haftaya başlıyor hanımlar. Suyumda sızıntı çıktı. Kendimi yormadan son hazırlıklarımı hallediyorum. Muhtemelen Çarşamba yada Perşembe günü spinal sezeryanla kızım geliyor.
hayirli gelsin insallah canim yavas yavas firtlatiyoruz artik

Arkadaslar bugün rutin muayenem vardı doktor çatı muayenesi yaptı açılman var bebek geliyo dedi pazartesi normal doğuma aliyo sabah 6 da gel dedi hayrlısı dua edin bana çok heyecanlıyım:))

hadi maşallah :) çok sevindim kaçıncı haftandasın ?
allah bir avazda kurtarsın canım

iyi olmana sevindik canim hadi hayirlisi artik

amaniiiin heycanla bekliyoruz canim dualarimiz seninle.peki nst ye girdinmi orada sanci ciktimi.
ben nst ye girdim ama cati bakmadi bu hafta.acaba sanci cikmadigi halde acilma ihtimalimiz varmi
yoksa sacmaliyomuyum

Benide heran gelebilecek olmasi korkutuyor ona ragmen doktorum sancin olursa gel yoksa sez zamani gorusuruz dedi ohhh masallah prensese aferin beklesin vaktini

Sagol canimmm benim bende sizleti iyi gördüğüme sevindim

amaniiiin heycanla bekliyoruz canim dualarimiz seninle.peki nst ye girdinmi orada sanci ciktimi.
ben nst ye girdim ama cati bakmadi bu hafta.acaba sanci cikmadigi halde acilma ihtimalimiz varmi
yoksa sacmaliyomuyum [/QUOTE]

nst ye girdim cnm sancı fln çıkmadı sonra ultrasonla baktı ben daha gelmiyor benm ki heralde fln dedim doktor daha niyeti yok dursun biraz daha dedi.sonra çatı muayenesine baktı ooo bebek geliyor durmaz beklemez artık bu dedi yani anlıcanız çatı muayenesine kadar bi şey belli değildi

Amaaan ayy çok heyecanlandım sanki kendim gidiyorum gibi doğuma. Rabbim hayırlı kolay doğum nasip etsin inş. Hayırlısıyla yavrunu kucağına alırsın inş

Herkesi göremiyorum okuyamıyorum doğuma gidenlere Rabbim kolaylıklar ihsan etsin. Bekleyenler de günü gelince pıtır pıtır yavrularını kucaklarına alsınlar inşallah. Temizliği fln dert etmeyin anacım bırakın eviniz pis olsun da siz sağlıklı mutlu olun.

Lohusalık da nasıl bişeymiş ne deselerb batıyor. Annemle Kv vardı bakmaya gelen kv hasta oldu anacım hem bize hem ona bakıyor. Allah var kv de iyi bakıyordu ama şimdi zor. hhasta hasta geliyor bide yanımıza tamam özlüyor da biz de hasta olacaz. Ben odadına bileb girmiyorum o odamızdan ayrılmıyor. Amaan aman bi iyileşip tek başıma kalabileydim yavrumla eşimle

groz nasılsın canım daha ıyımısın bugun üzdün benı bunalıyorum demışsın dua ettım sana zeynep nasıl canım ıyımı babaannesıne de kızma bişi de demekı huzursuzluk cıkmasın şimdi zaten senın sütün ası gıbı onu korur hastalıklara karsı ben de daha dogurmadan esımle cocuklarımla basbasa kalacagım gunlerı beklıyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…