2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
Eskisi gibi giremiyorum bir yandan da merak ediyorum kimler bebislerini kucagina aldi kimlerin tarihleri belli oldu. Dogum yapanlarin gozu aydin olsun yapacak olanlarinda Mevlam yardimcisi olsun saglicakla kucaklarina alsinlar bebeklerini :))
Benim kv geldi bir hafta oldu.Ilk defa beraber kaliyoruz ve yaninda telefonla ugrasirsam yanlis anlar diye pek giremiyorum internete...

nst ye girdim cnm sancı fln çıkmadı sonra ultrasonla baktı ben daha gelmiyor benm ki heralde fln dedim doktor daha niyeti yok dursun biraz daha dedi.sonra çatı muayenesine baktı ooo bebek geliyor durmaz beklemez artık bu dedi yani anlıcanız çatı muayenesine kadar bi şey belli değildi[/QUOTE]

Minacim gozun aydin saglicakla al kucagina bebegini insallah. Burda cati muayenesi denilen sey yapilmiyor Pelvikte kemiklerim agriyor bir garip yuruyorum zaten ayrilacakmis gibi catim genisliyor diyorum ama acilma olsa anlarmiyim ki sen anlamis miydin?

Son düzenleme:
Hayirlisi oksun minik kelebegimm, haftaya yada en gec 2014 basi gelsin insallahh.
Bizim de nts iyi cikti, sanci aciklik yok. Suyu iyi. Simdilik dogurmuyirum cok sukur
2550 gram olmus. Kislar bugun ilk defa yuzunu gorduk cooookkk mutluyuzz!!! Ne nazli bebeymis yahu, totosunu gostermez tuzunu gostermez. Kime cekmis anlamadim Kafasi kalcamin ic kismina sokulu, poposu gogus altimda, ayaklari sag yanimda akrobatik durus yapiyordu

Canım benim çok tşkler düşündüğün için Allah razı olsun. Bugün daha iyi gibiyim şükürlet olsun Rabbime. Senin işin de zor büyük kıskanmaz inş hemencecik benimser. Rabbim mutluluklar nasip etsin eşin ve yavrularınla

kızlar herkese iyi haftasonları. birşey sorcam ben garip olcak ama. herkes söylediği için bugün gidip hasta bezlerinden aldım. hastane falan için. peki onların üstüne kilot giyiliyor mu :) ? giyiliyorsa bayağı büyük bir kilot olmalı herhalde :) daha önce doğum yapıp kullanan var mı?

ben sezeryan dogumda ayaga kaldırmaya geldıklerınde bagladılar bez kılot gıymedım sonra bı tanede kendım yanımda getırdıgımle degıştırdım hastane ıkıncıyı vermıyoruz dıyodu yanımda götürmüstüm götürdügümde bı taneden baska kullanmadım sonra gecepedı takıp çıktımhastaneden...

Canim ilk dogumum normal oldu hasta bezini bir hafta kullanmak zorunda kaldim cok fazla kanamam vardi ve 2 beden buyuk camasir alip uzerinden giyiyordum simdi de aynisi hazirladim cnm

İlk dogumda 38+0 da cati muayenesi olmustum dr. 2 cm acikligin var dedi ama bebek tam iki hafta sonra 40+0 da dunyaya geldi

maşallah kızına nazlı bebek yenıyılı bekleyecek gıbı görünüyo....

Arkadaslar bugün rutin muayenem vardı doktor çatı muayenesi yaptı açılman var bebek geliyo dedi pazartesi normal doğuma aliyo sabah 6 da gel dedi hayrlısı dua edin bana çok heyecanlıyım:))

hadi bakalım gözün aydın.sağlıcakla al kucağına inş bebişini...

benim salı kontrolüm var hayırlısıyla bende doğuraydım artık yaa:)

Canim ilk dogumum normal oldu hasta bezini bir hafta kullanmak zorunda kaldim cok fazla kanamam vardi ve 2 beden buyuk camasir alip uzerinden giyiyordum simdi de aynisi hazirladim cnm

çok farklı oluyo herkeste demekkı her ıhtımale karsı bı paket hastabezı hazır etmek lazım.....

Bu aradailkini normal olup ikinci dogumunu yapacaklar cati muayenesi tekrardan yapiliyor mu 35+1 deyim hic duymadim yaptiran ya da yapan dr.ama sormakta fayda var

Guler kendini kasmazsan cok fazla bir sey anlamiyorsun hatta benden cok az kan geldi dr. korkulacak bir sey yok panik yapma dedi bence cnm gozunde cok fazla buyutme benim problemim sadece o gune kadar alttan muayene olmamistim onun verdigi bir yuz kizarikligi utangacligiu vardi

merhaba anneler. bebeğin eşyalarını nasıl yıkamak lazım bilgi verirseniz sevinirim.

merhaba,

ben beyazlıları, açık renklileri bir yıkadım, örgüleri ayrı, kırmızılı filan gibi renklileri ayrı yıkadım. hacı şakir sabun tozu kullandım.ekstra durulama yaptırdım. yumuşatıcı kullanmadım ve tabiki hepsi 30 derecede yıkandı.

herkese iyi akşamlar, gün boyu giremedim topiğe... ne kaynatmışsınız öyle :) doktordan iyi haberlerle gelmiş herkes, çok sevindim herkese bin kere maşallah.. Allah hep güzel şeyler görmeyi duymayı nasip etsin. her gün heyecanla doğum haberleri bekliycez artık .. kimse lohusa sendromu yaşamaz inşallah..

misafirim vardı gitti, kankam kocacım gelene kadar biraz ütü yapayım bari :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…