Hayirlisi oksun minik kelebegimm, haftaya yada en gec 2014 basi gelsin insallahh.kizlar nst de iyi cikti.sanci ciktiginda oglan bicirdanmisti canimi yakmisti doktor da ondan dedi.
40 dolduktan sonra yakin takip ile en fazla 1 hafta daha bekleriz daha fazla beklemek yok dedi.
dua edin haftaya dogurim yoksa kesip biccek beni
neyse ya hayirlisi olsun zaten sabirsizlanmaya basladim 43 e kadar bekleyemem
groz nasılsın canım daha ıyımısın bugun üzdün benı bunalıyorum demışsın dua ettım sana zeynep nasıl canım ıyımı babaannesıne de kızma bişi de demekı huzursuzluk cıkmasın şimdi zaten senın sütün ası gıbı onu korur hastalıklara karsı ben de daha dogurmadan esımle cocuklarımla basbasa kalacagım gunlerı beklıyorum..
kızlar herkese iyi haftasonları. birşey sorcam ben garip olcak ama. herkes söylediği için bugün gidip hasta bezlerinden aldım. hastane falan için. peki onların üstüne kilot giyiliyor mu :) ? giyiliyorsa bayağı büyük bir kilot olmalı herhalde :) daha önce doğum yapıp kullanan var mı?
Hayirlisi oksun minik kelebegimm, haftaya yada en gec 2014 basi gelsin insallahh.
Bizim de nts iyi cikti, sanci aciklik yok. Suyu iyi. Simdilik dogurmuyirum cok sukur
2550 gram olmus. Kislar bugun ilk defa yuzunu gorduk cooookkk mutluyuzz!!! Ne nazli bebeymis yahu, totosunu gostermez tuzunu gostermez. Kime cekmis anlamadimKafasi kalcamin ic kismina sokulu, poposu gogus altimda, ayaklari sag yanimda akrobatik durus yapiyordu
Arkadaslar bugün rutin muayenem vardı doktor çatı muayenesi yaptı açılman var bebek geliyo dedi pazartesi normal doğuma aliyo sabah 6 da gel dedi hayrlısı dua edin bana çok heyecanlıyım:))
Canim ilk dogumum normal oldu hasta bezini bir hafta kullanmak zorunda kaldim cok fazla kanamam vardi ve 2 beden buyuk camasir alip uzerinden giyiyordum simdi de aynisi hazirladim cnm
İlk dogumda 38+0 da cati muayenesi olmustum dr. 2 cm acikligin var dedi ama bebek tam iki hafta sonra 40+0 da dunyaya geldi
ecas bu catı muayenesı zor muBu aradailkini normal olup ikinci dogumunu yapacaklar cati muayenesi tekrardan yapiliyor mu 35+1 deyim hic duymadim yaptiran ya da yapan dr.ama sormakta fayda var
merhaba anneler. bebeğin eşyalarını nasıl yıkamak lazım bilgi verirseniz sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?