2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

inş öyledir canım, yarın tekrar kan aldırcam bakalım kaç çıkacak:) kesesi oluştu mu çok merak ediyorum, yarın akşam yazarım çıkan değerlerimi:)inş bir aksilik çıkmaz...

inş öyledir canım, yarın tekrar kan aldırcam bakalım kaç çıkacak:) kesesi oluştu mu çok merak ediyorum, yarın akşam yazarım çıkan değerlerimi:)inş bir aksilik çıkmaz...

oluşmuştur bence canım, ama bazılarında bugunlerde gorunurken bazılarında daha gec gorunebılır.. bende yarın ilk ultrasonumuza gircem bakalım.. değerin de 48 saatte %66 ila %100 artması gerek.. bu aralıktaysa %85 sağlıklı denıyor.. diğer aşamaya geçene kadar :)

Ben de Ocak annesi olmaya adayım.ancak yine de korkarak yazıyorum çünkü betahcg 58,çok düşük geldi bana.dün yaptırmıştım bi de yarın yaptıracam bakalım ne olacak hayırlısı bakalım...

gunaydın kızlar dün kanamam oldu... Degerim normal şükürler olsun.. ama doktorum yatak istirahati verdi.. pazartesi tekrar gelin dedi.. Çok korktuk... Dua edin sağlıklı olsun bebişim ...

kızlar mrb topiğinizi okudum ve bende aranıza katılmak istiyorum aklıma takılan soruları da burda sizinle paylaşarak cevaplarım diye düşündüm...5 nisan son adetimdi sonrasında diğer adetime üç günlük bi gecikme yaşadım dün de hastanede kan testi yaptırdım doktor hamile olduğumu söyledi kan değerlerim 3900 küsürlerde çıktı birde <5,3 yazıyor doktor kullandığım folbiole devam etmemi önerdi..üç haftalık olabilir kese şu anda çok küçük bi 10 gün sonra gel bakalım dedi..bu konularda çook yeniyim kan değerlerim sizce normal mi birde kaç haftalık olmuş oluyorum bu durumda ??cevaplarsanız sevinirim:)

merhabalar,
bende ocak ayı annesiyim aranıza katılmak istedim,
umarım hepimiz sağlıkla bebişimizi kucağımıza alırız.

her gün değerlerin ikiye katladığını göz önünde bulundurursak...ben de bu hafta başında 6+0da 6336 değer çıkarttıysam...senin büyük ihtimal 5. haftanın içinde falan olman lazım

her gün değerlerin ikiye katladığını göz önünde bulundurursak...ben de bu hafta başında 6+0da 6336 değer çıkarttıysam...senin büyük ihtimal 5. haftanın içinde falan olman lazım

bu yanıt banaydı sanırım tatlımm netten de hesaplattırdığımda satıma göre hamileliğim 4 hafta 1 günlük çıkıyo..5 haftalıksa buna göre kese de çok küçük değil mi o zaman ultrasonda tam olarak göremedi çünkü doktor çok küçük şu anda dedi benim kan değerim mi yüksek acaba bu bir sorun oluşturur mu??

bir de size bir sorum daha olucak kızlar?? bu hamileliğin ilk aylarında cinsel ilişki nasıl oluyor?? doktorum bana bu konuda herhangi bir şey söylemedi ben de öyle olunca bir şey soramadım ama aklıma da takıldı bir sakıncası yoksa siz nasıl geciriyorsunuz bu dönemi??

yüksek olması değil düşük olması sorun olur canım...ayrıca daha görünmeyebilir ben 6.haftama girdiğim gün göremedim

yüksek olması değil düşük olması sorun olur canım...ayrıca daha görünmeyebilir ben 6.haftama girdiğim gün göremedim

hımm tamam o zaman tatlımm biz de bekleyip görücez artık napalım :) hayırlısı olsun...Allah nasip ederse kalp atışlarını ne zaman duyucaksın doktorun bir zaman vermiştir sana

valla bebek yapma çalışmaları kadar sık değil hatta normal zamandan daha seyrek haldeyiz...ne olur ne olmaz...ilk üç ay bebeğin tutuması çok önemli...

hımm tamam o zaman tatlımm biz de bekleyip görücez artık napalım :) hayırlısı olsun...Allah nasip ederse kalp atışlarını ne zaman duyucaksın doktorun bir zaman vermiştir sana

15 gün sonra gel dedi bu da mayısın 16sına tekabül ediyor ama sağlık ocağındaki testimde yani bebeğimin varlığını ilk öğrendiğimde doktor 6 mayıs ve sonrası duyabilirsin demişti...bilmiyorum ikisinin ortası yaparım heralde... :)

anladım canımm bende tedirgindim iki gündür size sorup bi emin olmak istedim :)) önerilerini dikkate alıcam..inşallah her şey yolundadır da duyarsın bebeğinin kalp atışlarını darısı benim başıma artık önce kese sonra kalp atışları )

Selam kızlar.allah nasip ederşe bende ocak annesi adayıym.bebegmi erken ögrendm.ilk idrar şnra kanda ögrendm.allahma cok sükür.devamida cok güzel gider insallah hepimizin.

Allah hepimize bebismizi kucağımıza almayı nasip etsin ins. :) beni lekeenmeler korkutuyor. sizde de oluyor mu?

merhabalar bende ocak annesiyim benide aranıza kabul edermisiniz :) dün adet olmam gerekiyordu test yaptım pembe ç.ıktı yarın sabah tekrar yapacağım

merhabalar bende ocak annesiyim benide aranıza kabul edermisiniz :) dün adet olmam gerekiyordu test yaptım pembe ç.ıktı yarın sabah tekrar yapacağım

hoşgeldin tatlımm hamilelik takvimine göre Allah nasip ederse bebeğimizin doğacağı tarihler birbirine çok yakın bende de ocak 11 gösteriyo :)) yarın da yap bakalım testini inşallah hamilesindir burdan beraber takip ederiz durumumuzu :)

Ben de Ocak annesi olmaya adayım.ancak yine de korkarak yazıyorum çünkü betahcg 58,çok düşük geldi bana.dün yaptırmıştım bi de yarın yaptıracam bakalım ne olacak hayırlısı bakalım...

arkadaşım benimde ilk değerim 69 falandı 10 gün önce çok şükür bgn keseyi gördük.. canını sıkma bebeğin daha küçük olduğu için değerin az çıkmış... hayırlı haberlerini alırız inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…