2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
tebrikler cnmmm sağlıkla kucağına al inş..

canımm mrb sen keseyi görebildin mi doktorunla kese ve kalp atışının duyulması gibi nasıl bir seyir izliceksiniz?? ben ayın 15i gibi gidicem bakalım doktora keseyi görmeye normalde bu zamanlar kesenin görünmesi için uygun mudur acaba ??

canım benim 2. çocuğum olduğu için biraz tecrübeliyim bu konuda hem keseyi hemde kalp atışını aynı zamanda duymak istediğim için 7.-8.haftalarda ilk kontrolüme gideceğimm o yüzden henüz bilmiyorum kese oluştumu oluşmadımı sizin ilk gebeliğinizse eğeröncelikle 5.-6. haftalarda kese görünümü için gitmelisiniz 15 gün içerisindede kap atışı için çağırır doktor..

anladım canım 3 mayısta hamileliğimi öğrendiğimde kan değerlerim 3900 lerdeydi ultrasondan baktı ama daha çok küçük 3 haftalık sanırım dedi 10 gün sonrasına randevu verdi bakalım ilk gebeliğim bu konularda tecrübesizim malum biraz da evhamlıyım herşeyi merak ediyorum aklıma takılan şeyleri de burda size sorarak öğreniyorum işte :)) sağol ilgin için inşallah herşey yolunda gider :)

evet canım aynı gün görünüyor... allah sağlıklı şekilde kucağımıza aldığımız günleride nasip eder inşallah.. açlık hissi ve yiyememe bendede var... mide bulantımda ara sıra oluyor son bir kaç gündür belli etti kendini... sen keseyi gördünmü canım

:) inş. cnmm güzel haberlerini alırız burdan .. bel ve karın ağrın çok olduğunda lekelenmende olursa o zaman evham yapabilirsin ama onun haricinde kafana takma.. yine takıldığın bir durum olursa yardımcı olurum..

:) dimi güzel oldu çaktırmadan :), sen de benden eksik değilsin :) baksana günümüz bile aynı :) inşallah sıra kalp atışlarını duymaya, darısı başımıza :)
amin canım ben geçen hamileliğimde 7. hafta bittiğinde bebek görünmediği için kürtaj olmuştum,o yüzden çok korkuyorum
bi sevinçle girdiğim doktor odasından ne halde çıktım.
bu defa gülerek çıkmak nasip olur inşallah
benimle aynı zamanlarda bebek bekleyenler ne zaman ilk doktor randevusuna gitmeyi düşünüyor ya da gidip sonuç alanlar var mı
canım ben 2 defa gittim doktora,çarşamba günü 5+0 da da kese göründü
şimdilik doktorum sadece tansiyonumu kilomu ölçtü,ilaçlarımı verdi.kan tahlillerini muhtemelen bu cumartesi verecek
kalp atışını duyarsak hayırlısıyla tabi
ben bugün kan verecektim dayanamadım doktora bakalım dedim degerim 2800 oldugunu düşünüyordum hesabıma göre baktık ve gördük şükür darısı görmeyenlerin başına ...
gözün aydın şekerim hadi darısı pıtpıtlara olsun
hayırlı olsun canım ben 5+0 da keselendim
muhtemelen senin de görünür benim sat 27 mart
merhaba hayırlı olsun müjde şu an erken sadece gebeliğin ilerleyişini takip eder keseyi görünce vitamin falan verir muhtemelen
kalp atışı sonrası da kan tahlillerin yapılır.ama folik asit mutlaka almalısın,doktorun onu vermedi mi?
herkese iyi geceler keseyi gören var mı ocak annelerinde
canım ben varım çarşamba gördük inşaat başlamıştı
gunaydın kızlar dün kanamam oldu... Degerim normal şükürler olsun.. ama doktorum yatak istirahati verdi.. pazartesi tekrar gelin dedi.. Çok korktuk... Dua edin sağlıklı olsun bebişim ...
egumuscum geçmiş olsun kahverengi mi oldu kanaman,devam etmiyor değil mi?
ufaklık biraz tahribat yapmıştır sen içini ferah tut bol su iç dinlen canım
allah yardımcın olsun,hepimizin de tabi ki
yarın güzel haberini ver bize de
hayırlı olsun arkadaşım kan değerin 390 olmasın ya 3900 çok yüksek çıkmış
yoksa çoğul gebelik falan mı
ben 2000 falandır heralde keseyi gördüm.3 haftalık değildir o yaw

benim kasıklarımda ağrı var sizlerdede oluyormu
benim de var bazen artıyo.ama geçen hafta kadar olmuyor
normalmiş,zaten bütün hamilelik boyunca da oluyomuş ara sıra
arkadaşlarım keseyi gören varmı aranızda ben dün gördüm çok şükür 4+6 daydım dün :)
gözün aydın ben de gördüm 5+0 da :124:
cuma günü test yapmıştım silik pembe çıkmıştı bu saba tekrar yaptım daha açık pembe çıktı şimdi bu demek oluyor
testten kaynaklanıyodur canım,hassasiyeti farklıdıren iyisi kan testi ile 2 günde 1 değeri takip etmek

5. haftada kese,6 haftada da bebek görünüyor normalde
tabi geç döllenme falan istisna
kan değeri 1500 olduğunda vajinal usg den kese görünür

Meraba kızlar ben 2013 ocak annelerindenim ama benim kızım bir ay erken doğdu şuan 6 aylık yazdıklarınızı okudum geçen seneki halim geldi aklıma geçen sene bugün ilk kontrolume gitmiş tim o zaman 4+5 haftalık hamileydim şimdi ise bebeğim kucağında uyuyo inş sizlerde bu günleri görürsünüz bu süreçte stresten uzak durun kendinize dikkat edin :))

saolasın tatlımm çok teşekkür ederim :) öyle çok şiddetli bir bel ve karın ağrım yok aslında şimdilik güzel geçiyo bakalım bi sıkıntım yok dikkat edin kendinize haberleşiriz )

çünkü artık bebeğimi alıp bugüzel havalarda onla dolaşmak istiyorum (

Canım ben 2013 ocak annesiyim kızım aralıkta doğdu şimdi 6 aylık ve senin dediğin gibi bu güzel havalarda bebeğimi arabasına koyup dolaşmaya çıkıyorum ama zaman çok cabuk geçiyo bi bakmışsın bebeğin kucağında :))

canlarım bende sarı akıntı oluyor gebelikten öncede olurdu ama arttı son on gündür sizdede varmı böyle bir akıntı..

Ocak anneleri bende geldimm:) cok mutluyum :) galiba ocakta benimde bir bebisim olcak :) kan ve idrar pozitif cikti 3 gun ince hamile oldugumu ogrendim cok sasirdim hicc beklemiyodum zatem oglum var bitane daha 1.5 yasinda ama olsun bende esimde cok mutluyuz insallah bide kizim olur :))

Ben gördüm cnm keseyi cuma gunü. Ikı tane kesem var, bu cuma da kalp atışı ıcın gıdecegım.
Bu arada sarı leke gayet normal kokusuz, kopuksuz olduğu sürece. Hatta bende su an açık kahve renkli. Canlı kırmızı renk olmadıktan sonra sıkıntı yok. Pekçok kadında oluyor ilk 3 ayda. Ama parlak kırmızıysa hemen acile gidilecek
Bu arada normalde b-hcg 800 çıkınca kese görünür ama pekcok doktor garanti olsun diye 1500u bekliyor. Tabi transvajinal ultrasonda 800.

ben aranıza yeni katıldım. benim 2. gebeliğim, 7 aylık bir oğlum var. Benim için çok erken oldu. Yarın keseyi görmeye gidecem. Korkuyorum çünkü hamileliğim zor geçiyor üstelik kucağımda da yaramaz bir bebek.

hoş geldin canımmm.. bi de ikiz annemiz war, ne hoş Allahım bebişlerini sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin canım..

Bende hic olmadi dah
a canim bu arada sen benden 11 gun snra dogum yapcan galiba?

Hosgeldn bende yeniyim benimde daha 1.5 yasinda bir oglum var ama senin gbi ikinciyi bekliyoruz dort gozle :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…