bende dün test yaptım ikinci çizgiyi gördüm 2. bebeğim aynı zamanda 2011 şubat annesiyim
tebrikler cnmmm sağlıkla kucağına al inş..
canımm mrb sen keseyi görebildin mi doktorunla kese ve kalp atışının duyulması gibi nasıl bir seyir izliceksiniz?? ben ayın 15i gibi gidicem bakalım doktora keseyi görmeye normalde bu zamanlar kesenin görünmesi için uygun mudur acaba ??
canım benim 2. çocuğum olduğu için biraz tecrübeliyim bu konuda hem keseyi hemde kalp atışını aynı zamanda duymak istediğim için 7.-8.haftalarda ilk kontrolüme gideceğimm o yüzden henüz bilmiyorum kese oluştumu oluşmadımı sizin ilk gebeliğinizse eğeröncelikle 5.-6. haftalarda kese görünümü için gitmelisiniz 15 gün içerisindede kap atışı için çağırır doktor..
Bu arada benım de dogumum5 Ocak görünüyor, çok sevindim aynı tarih olmasına canım. Umarım saglıklıhamilelikler geçiririz hepimiz.
Bu arada sıkıntısı olanınız var mı? Ben sabahları hem ac uyanıyorum, hem de hiçbir şey yiyemiyorum. Çok korkuyorum mide bulantısından, genelde 6 haftalık başladığından ve sabahları sımdıden benim ıcın zor olmaya başladığından tedirginim.
anladım canım 3 mayısta hamileliğimi öğrendiğimde kan değerlerim 3900 lerdeydi ultrasondan baktı ama daha çok küçük 3 haftalık sanırım dedi 10 gün sonrasına randevu verdi bakalım ilk gebeliğim bu konularda tecrübesizim malum biraz da evhamlıyım herşeyi merak ediyorum aklıma takılan şeyleri de burda size sorarak öğreniyorum işte :)) sağol ilgin için inşallah herşey yolunda gider :)
amin canım ben geçen hamileliğimde 7. hafta bittiğinde bebek görünmediği için kürtaj olmuştum,o yüzden çok korkuyorum:) dimi güzel oldu çaktırmadan :), sen de benden eksik değilsin :) baksana günümüz bile aynı :) inşallah sıra kalp atışlarını duymaya, darısı başımıza :)
canım ben 2 defa gittim doktora,çarşamba günü 5+0 da da kese göründübenimle aynı zamanlarda bebek bekleyenler ne zaman ilk doktor randevusuna gitmeyi düşünüyor ya da gidip sonuç alanlar var mı
gözün aydın şekerim hadi darısı pıtpıtlara olsunben bugün kan verecektim dayanamadım doktora bakalım dedim degerim 2800 oldugunu düşünüyordum hesabıma göre baktık ve gördük şükür darısı görmeyenlerin başına ...
hayırlı olsun canım ben 5+0 da keselendimselam kızlar inş bende ocak annesi görünüyorum... sat 28 mart/ilk bebek/ 24 yaş/kırşehir:))inş bu hafta kesemizide görürsek rahat edecezzz, sizde durumlar nedir? benimle aynı hafta olanlar keselendiniz mi çok merak ediyorum:) bu arada bende folic plus kullanıyorum..
merhaba hayırlı olsun müjde şu an erken sadece gebeliğin ilerleyişini takip eder keseyi görünce vitamin falan verir muhtemelenArkadaşlar Merhaba,
Allah Nasip Ederse İnşallah bende Ocakta bebeğimi alıcam kucağıma.Allah herkese hepimize hayırlısıyla nasip etsin .
Sizlere birşey sorucam benim sat 4 nisandı 2 mayısta yani bugün adet olmalıydım bekleyemedim 30 nisanda gittim hcg 64.79 çıktı.
bugün doktora gösterebildim sonucu gebelik var yeni daha dedi.salı günü gel keseye bakalım dedi ama ne bir tahlil ne ilaç ne herhangi bir uyarı hani şunu şunu yap veya yapma gibi hiç birşey demedi . Sizce doktorun yaptığı normalmi.Bilmiyorum işleyişi yani
canım ben varım çarşamba gördük inşaat başlamıştıherkese iyi geceler keseyi gören var mı ocak annelerinde
egumuscum geçmiş olsun kahverengi mi oldu kanaman,devam etmiyor değil mi?gunaydın kızlar dün kanamam oldu... Degerim normal şükürler olsun.. ama doktorum yatak istirahati verdi.. pazartesi tekrar gelin dedi.. Çok korktuk... Dua edin sağlıklı olsun bebişim ...
hayırlı olsun arkadaşım kan değerin 390 olmasın ya 3900 çok yüksek çıkmışkızlar mrb topiğinizi okudum ve bende aranıza katılmak istiyorum aklıma takılan soruları da burda sizinle paylaşarak cevaplarım diye düşündüm...5 nisan son adetimdi sonrasında diğer adetime üç günlük bi gecikme yaşadım dün de hastanede kan testi yaptırdım doktor hamile olduğumu söyledi kan değerlerim 3900 küsürlerde çıktı birde <5,3 yazıyor doktor kullandığım folbiole devam etmemi önerdi..üç haftalık olabilir kese şu anda çok küçük bi 10 gün sonra gel bakalım dedi..bu konularda çook yeniyim kan değerlerim sizce normal mi birde kaç haftalık olmuş oluyorum bu durumda ??cevaplarsanız sevinirim:)
benim de var bazen artıyo.ama geçen hafta kadar olmuyorbenim kasıklarımda ağrı var sizlerdede oluyormu
gözün aydın ben de gördüm 5+0 da :124:arkadaşlarım keseyi gören varmı aranızda ben dün gördüm çok şükür 4+6 daydım dün :)
testten kaynaklanıyodur canım,hassasiyeti farklıdıren iyisi kan testi ile 2 günde 1 değeri takip etmekcuma günü test yapmıştım silik pembe çıkmıştı bu saba tekrar yaptım daha açık pembe çıktı şimdi bu demek oluyor
canımm mrb sen keseyi görebildin mi doktorunla kese ve kalp atışının duyulması gibi nasıl bir seyir izliceksiniz?? ben ayın 15i gibi gidicem bakalım doktora keseyi görmeye normalde bu zamanlar kesenin görünmesi için uygun mudur acaba ??
:) inş. cnmm güzel haberlerini alırız burdan .. bel ve karın ağrın çok olduğunda lekelenmende olursa o zaman evham yapabilirsin ama onun haricinde kafana takma.. yine takıldığın bir durum olursa yardımcı olurum..
çünkü artık bebeğimi alıp bugüzel havalarda onla dolaşmak istiyorum(
amin canım ben geçen hamileliğimde 7. hafta bittiğinde bebek görünmediği için kürtaj olmuştum,o yüzden çok korkuyorum
bi sevinçle girdiğim doktor odasından ne halde çıktım.
bu defa gülerek çıkmak nasip olur inşallah
canım ben 2 defa gittim doktora,çarşamba günü 5+0 da da kese göründü
şimdilik doktorum sadece tansiyonumu kilomu ölçtü,ilaçlarımı verdi.kan tahlillerini muhtemelen bu cumartesi verecek
kalp atışını duyarsak hayırlısıyla tabi
gözün aydın şekerim hadi darısı pıtpıtlara olsun
hayırlı olsun canım ben 5+0 da keselendim
muhtemelen senin de görünür benim sat 27 mart
merhaba hayırlı olsun müjde şu an erken sadece gebeliğin ilerleyişini takip eder keseyi görünce vitamin falan verir muhtemelen
kalp atışı sonrası da kan tahlillerin yapılır.ama folik asit mutlaka almalısın,doktorun onu vermedi mi?
canım ben varım çarşamba gördük inşaat başlamıştı
egumuscum geçmiş olsun kahverengi mi oldu kanaman,devam etmiyor değil mi?
ufaklık biraz tahribat yapmıştır sen içini ferah tut bol su iç dinlen canım
allah yardımcın olsun,hepimizin de tabi ki
yarın güzel haberini ver bize de
hayırlı olsun arkadaşım kan değerin 390 olmasın ya 3900 çok yüksek çıkmış
yoksa çoğul gebelik falan mı
ben 2000 falandır heralde keseyi gördüm.3 haftalık değildir o yaw
canım az önce tekrar baktım teste 3952 birde < 5.3 yazıyo..doktor adet gecikmesi şüphesiyle kan vermeden önce ultrasonda bir bakmıştı çok küçük birşeyler görüyorum ama kandan sonra konuşalım demişti kan sonucumdan sonra da bana hamile olduğumu folik aside devam etmemi istedi anormal bi değer olsaydı beni uyarmaz mıydı acaba ilk defa senden duydum yüksek olduğunu...ultrasonda da kesenin şu an için çok küçük olduğunu bi 10 gün sonra kontrole gelmemi keseyi görüceğimizi söylemişti eşimin tarafında ikiz var ama merak ettim şimdi sağlıklı normal bi hamileliğim olsun da sorun değil ama kafama takıldı bilemedim ben şimdi ??
canlarım bende sarı akıntı oluyor gebelikten öncede olurdu ama arttı son on gündür sizdede varmı böyle bir akıntı..
evet canım aynı gün görünüyor... allah sağlıklı şekilde kucağımıza aldığımız günleride nasip eder inşallah.. açlık hissi ve yiyememe bendede var... mide bulantımda ara sıra oluyor son bir kaç gündür belli etti kendini... sen keseyi gördünmü canım
amin canım ben geçen hamileliğimde 7. hafta bittiğinde bebek görünmediği için kürtaj olmuştum,o yüzden çok korkuyorum
bi sevinçle girdiğim doktor odasından ne halde çıktım.
bu defa gülerek çıkmak nasip olur inşallah
canım ben 2 defa gittim doktora,çarşamba günü 5+0 da da kese göründü
şimdilik doktorum sadece tansiyonumu kilomu ölçtü,ilaçlarımı verdi.kan tahlillerini muhtemelen bu cumartesi verecek
kalp atışını duyarsak hayırlısıyla tabi
gözün aydın şekerim hadi darısı pıtpıtlara olsun
hayırlı olsun canım ben 5+0 da keselendim
muhtemelen senin de görünür benim sat 27 mart
merhaba hayırlı olsun müjde şu an erken sadece gebeliğin ilerleyişini takip eder keseyi görünce vitamin falan verir muhtemelen
kalp atışı sonrası da kan tahlillerin yapılır.ama folik asit mutlaka almalısın,doktorun onu vermedi mi?
canım ben varım çarşamba gördük inşaat başlamıştı
egumuscum geçmiş olsun kahverengi mi oldu kanaman,devam etmiyor değil mi?
ufaklık biraz tahribat yapmıştır sen içini ferah tut bol su iç dinlen canım
allah yardımcın olsun,hepimizin de tabi ki
yarın güzel haberini ver bize de
hayırlı olsun arkadaşım kan değerin 390 olmasın ya 3900 çok yüksek çıkmış
yoksa çoğul gebelik falan mı
ben 2000 falandır heralde keseyi gördüm.3 haftalık değildir o yaw
canım az önce tekrar baktım teste 3952 birde < 5.3 yazıyo..doktor adet gecikmesi şüphesiyle kan vermeden önce ultrasonda bir bakmıştı çok küçük birşeyler görüyorum ama kandan sonra konuşalım demişti kan sonucumdan sonra da bana hamile olduğumu folik aside devam etmemi istedi anormal bi değer olsaydı beni uyarmaz mıydı acaba ilk defa senden duydum yüksek olduğunu...ultrasonda da kesenin şu an için çok küçük olduğunu bi 10 gün sonra kontrole gelmemi keseyi görüceğimizi söylemişti eşimin tarafında ikiz var ama merak ettim şimdi sağlıklı normal bi hamileliğim olsun da sorun değil ama kafama takıldı bilemedim ben şimdi ??
canım değer yüksek çıkınca çoğul gebelikten şüphelenio dr. lar.. benım de yuksek çıkınca eşim çoğul mu die düşündü.. dr. gittik tek kese, şimdilik sağlık ve düzenli çok şükür.. ama eşim biraz hayal kırıklıgına ugradı garibimhakkımızda hayırlısı için dua etmiştim hep, sağlıklı olsunlarda 1i 2si kızı erkeği farketmio
Ben gördüm cnm keseyi cuma gunü. Ikı tane kesem var, bu cuma da kalp atışı ıcın gıdecegım.
Bu arada sarı leke gayet normal kokusuz, kopuksuz olduğu sürece. Hatta bende su an açık kahve renkli. Canlı kırmızı renk olmadıktan sonra sıkıntı yok. Pekçok kadında oluyor ilk 3 ayda. Ama parlak kırmızıysa hemen acile gidilecek
Bu arada normalde b-hcg 800 çıkınca kese görünür ama pekcok doktor garanti olsun diye 1500u bekliyor. Tabi transvajinal ultrasonda 800.
Bende hic olmadi dah
a canim bu arada sen benden 11 gun snra dogum yapcan galiba?
ben aranıza yeni katıldım. benim 2. gebeliğim, 7 aylık bir oğlum var. Benim için çok erken oldu. Yarın keseyi görmeye gidecem. Korkuyorum çünkü hamileliğim zor geçiyor üstelik kucağımda da yaramaz bir bebek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?