2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
Ben de Ocak annesi olmaya adayım.ancak yine de korkarak yazıyorum çünkü betahcg 58,çok düşük geldi bana.dün yaptırmıştım bi de yarın yaptıracam bakalım ne olacak hayırlısı bakalım...

canım inşallah değerin artmıştır, bebişin sana sıkısıkı tutunsun ..

gunaydın kızlar dün kanamam oldu... Degerim normal şükürler olsun.. ama doktorum yatak istirahati verdi.. pazartesi tekrar gelin dedi.. Çok korktuk... Dua edin sağlıklı olsun bebişim ...

canım geçmiş olsun, inşallah bebişin annesine sıkı sıkı tutunur..bi arkadaşımın tezine göre hamişliğinde kanama olanların çoğunun erkek bebişi oldugunu soylemıstı.. inşallah kucaına alırsın bebişni sağlıkla, ömürle canım benim..

canım bu degere göre 5 haftnın içindesin die görünüo, bizimde 4+4 de 4155 çıktı.. şimdilik herşey yolunda çok şükür.. bebişin hayırlı olsun..

hayırlısıyla inşallah sende bebeğini sağlıkla kucağna alırsın yarın sabaha test yapıp kesinlik kazandıracağm ama %90 gebeyim çünkü benim adetim şaşmaz hep 3 4 gün önce olurum sabahı iple çekiyorum

hayırlısıyla inşallah sende bebeğini sağlıkla kucağna alırsın yarın sabaha test yapıp kesinlik kazandıracağm ama %90 gebeyim çünkü benim adetim şaşmaz hep 3 4 gün önce olurum sabahı iple çekiyorum senin son adet tarihin ne zamandı

canım bu degere göre 5 haftnın içindesin die görünüo, bizimde 4+4 de 4155 çıktı.. şimdilik herşey yolunda çok şükür.. bebişin hayırlı olsun..

saolasın canım teşekkür ederim senin de bebeğin hayırlı olsun Allah sağlık versin :))

canımm günaydın güzel haberlerini bekliyorum burdan hakkında hayırlısı olur inşallah :))bu arada benim son adet olmam gereken tarih 5 nisandı 25 günde bir oluyorum normalde senin nasıl??

arkadaşlarım keseyi gören varmı aranızda ben dün gördüm çok şükür 4+6 daydım dün :)

Merhaba. Ben de 32/Izmir / ilk bebek/ 31.03.2013/ 05.01.2014/56 kg
Ben cuma gunü 2 tane kese gördüm, bu cuma da kalp atışı için gideceğim. Herhalde hepimizin ortak sorunu doktor arayışıdır bu günlerde. Siz karar verebildiniz mi ? Ben ege üniversitesinde yaptırdım, ancak orada özel doktora gidip gitmeme konusunda kararsızım. Hocalar hep çok yogun oluyorlar ve ben konuşkan birisi istiyorum. Aynı zamanda kırız gebelik olduğu için riskli gebelik uzmanına gitmem gerekli diye düşünüyorum. Bir fikriniz var mı kızlar?

arkadaşlarım keseyi gören varmı aranızda ben dün gördüm çok şükür 4+6 daydım dün :)

Bu arada benım de dogumum5 Ocak görünüyor, çok sevindim aynı tarih olmasına canım. Umarım saglıklıhamilelikler geçiririz hepimiz.
Bu arada sıkıntısı olanınız var mı? Ben sabahları hem ac uyanıyorum, hem de hiçbir şey yiyemiyorum. Çok korkuyorum mide bulantısından, genelde 6 haftalık başladığından ve sabahları sımdıden benim ıcın zor olmaya başladığından tedirginim.

geçen hafta doktor ufacık bir kesem olduğunu söyledi :)
benimde bulantılarım henüz başlamadı ,kasıklarımda ve göğüslerimde ağrım var

tablo içinde
28/ankara/ilk bebek/27.03.2013/01.01.2014/45 kg

inşallah dediğin gibi olsun canım.sen keseyi de görmüşsün hayırlısı olsun :) ben bugün tekrar test yaptıracaktım ama doktorum yarın yaptırmamı söyledi.değer için o da takma kafana olabilir dur bakalım daha dedi..

canım inşallah değerin artmıştır, bebişin sana sıkısıkı tutunsun ..

inşallah artmıştır canım.yarın bakacaz artık duruma.doktor bugün yaptırmayalım yarına kalsın dedi.umarım herşey yolundadır yaa.daha önceki gebeliğim de 8.haftada gelişim geriliğinden dolayı alınmak zorunda kalmıştı.umarım bunda bir problem yoktur..

cuma günü test yapmıştım silik pembe çıkmıştı bu saba tekrar yaptım daha açık pembe çıktı şimdi bu demek oluyor

herkese selam kızlar
benide ekleyin :)

25-konya -2. bebek -1 nisan 2013-6 ocak 2014-68le hamile kaldım

cuma günü test yapmıştım silik pembe çıkmıştı bu saba tekrar yaptım daha açık pembe çıktı şimdi bu demek oluyor

gebeliğin erken dönemi olduğu için silik çıkması normal cnm günde bir beta hcgye bakılırsa 2 kat artış olursa hamileliğin sorunsuz geçiyor demektir

bende dün test yaptım ikinci çizgiyi gördüm 2. bebeğim aynı zamanda 2011 şubat annesiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…