Ben de Ocak annesi olmaya adayım.ancak yine de korkarak yazıyorum çünkü betahcg 58,çok düşük geldi bana.dün yaptırmıştım bi de yarın yaptıracam bakalım ne olacakhayırlısı bakalım...
gunaydın kızlar dün kanamam oldu... Degerim normal şükürler olsun.. ama doktorum yatak istirahati verdi.. pazartesi tekrar gelin dedi.. Çok korktuk... Dua edin sağlıklı olsun bebişim ...
kızlar mrb topiğinizi okudum ve bende aranıza katılmak istiyorum aklıma takılan soruları da burda sizinle paylaşarak cevaplarım diye düşündüm...5 nisan son adetimdi sonrasında diğer adetime üç günlük bi gecikme yaşadım dün de hastanede kan testi yaptırdım doktor hamile olduğumu söyledi kan değerlerim 3900 küsürlerde çıktı birde <5,3 yazıyor doktor kullandığım folbiole devam etmemi önerdi..üç haftalık olabilir kese şu anda çok küçük bi 10 gün sonra gel bakalım dedi..bu konularda çook yeniyim kan değerlerim sizce normal mi birde kaç haftalık olmuş oluyorum bu durumda ??cevaplarsanız sevinirim:)
hoşgeldin tatlımm hamilelik takvimine göre Allah nasip ederse bebeğimizin doğacağı tarihler birbirine çok yakın bende de ocak 11 gösteriyo :)) yarın da yap bakalım testini inşallah hamilesindir burdan beraber takip ederiz durumumuzu :)
hoşgeldin tatlımm hamilelik takvimine göre Allah nasip ederse bebeğimizin doğacağı tarihler birbirine çok yakın bende de ocak 11 gösteriyo :)) yarın da yap bakalım testini inşallah hamilesindir burdan beraber takip ederiz durumumuzu :)
benim kasıklarımda ağrı var sizlerdede oluyormu
canım bu degere göre 5 haftnın içindesin die görünüo, bizimde 4+4 de 4155 çıktı.. şimdilik herşey yolunda çok şükür.. bebişin hayırlı olsun..
hayırlısıyla inşallah sende bebeğini sağlıkla kucağna alırsın yarın sabaha test yapıp kesinlik kazandıracağm ama %90 gebeyim çünkü benim adetim şaşmaz hep 3 4 gün önce olurum sabahı iple çekiyorum
Ocak 2014 anneleri
Tablomuz var mı? Ben bulamadım eğer yoksa tablo yapmak isteyen arkadaş varsa bilgilerimizi verelim
Eğer aramızda bir gönüllü yoksa ben oluşturabilirim sadece yaş /şehir /kaçıncı bebek /sat /bdt/ hamile kaldığınız kilo /gibi bilgileri bana gönderin oluşturalım Tablomuzu
Haydi topik şenlensin buralaaaaaaarrr
arkadaşlarım keseyi gören varmı aranızda ben dün gördüm çok şükür 4+6 daydım dün :)
arkadaşım benimde ilk değerim 69 falandı 10 gün önce çok şükür bgn keseyi gördük.. canını sıkma bebeğin daha küçük olduğu için değerin az çıkmış... hayırlı haberlerini alırız inşallah..
canım inşallah değerin artmıştır, bebişin sana sıkısıkı tutunsun ..
cuma günü test yapmıştım silik pembe çıkmıştı bu saba tekrar yaptım daha açık pembe çıktı şimdi bu demek oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?