sayfa 3-5 dk boşta kalınca beni dışarı atıyor, tekrar isim şifre girmem gerekiyor, sizdede oluyormu aynı şey acep??
oluyor maleseffff
bi ara bana da olmuştu.ama şifrenin yanındabeni hatırlayı tıklayınca olmuyo artık.bi de denetim masasından internet ayarlarınızla ilgili olabilir parola sormayla ilgili ayarlar
canım slm bizim seninle doğum yapma tarihimiz aynı ben girdim dün nts ye 20-30 dk kadar sürüyor. ben sabah gittim herhangi bir sancı çıkmadı saati yok diye biliyorum. bundan sonra da haftalık çağırdı doktorum ve her gelişte nts artık dedi.
yılbaşı akşamı ne yapıyorsunuz arkadaşlar:)
KIZLAR merabalar sizleri takip ediyorum ama pek yazamıyorum.rabbim bebeklerimizi kucaklarımıza alıp öpüp koklamayı nasip etsin inşallah.bende yavaş yavaş heyecanlanmaya başladım
bnmde aynen hep taş gıbı sert ve hassas bırı karnıma degecek dıye ödümpatlıyo gergınlıkten acıyo acaba dıyorum mınyon bı ınsanım ondan mı sıgmıyomu bebek dıyorum çatlamıyoda karnım o yuzden hıç rahatlamıyo....
Negüzel az almışın canım benim kesinlikle o 8 kilo kalıcak vermeye çalışıcam ilk 3 ay heycandan yedim valla bide hormon ilacı verdi dr tuzu biberi oldu yani benim arkın 12 kilosu bir haftada gitmiş inşallah diyorum ya bende öyle olurum adet olurken 3 kilo alır verirdim ödemden karnım hamile gibi olurdu normaldede balon gibiyim ya artık ne kadar verirsem gerisinide ağzımı tutup vericem hedefim 52 bakalım
Eki Görüntüle 907624 3.650 gr 50 cm olarak dünyaya merhaba dedik :))
canim takvim tutarsa ben doguruyorum
catala cikip tombala oynicaz ebelerle eheheee
Merhaba, güzel anneler ve tatlı bebişler...
Şimdi sağlık ocağından geldim, pazara uğradım... Hava da bir güzel, tam gezmelik, güneşli sanki bahar günü, kelebek bile gördüm...
İki buçuk hafta önce hastane tartısında, 59 dum, şimdi sağlık ocağında 57 çıktım.... Tartı farklı olunca olurmuş, sevinsem mi, üzülsem mi bilemedim....
Tansiyon, 8/5... Her zamanki gibi... Düşük, kalp atışalarını dinledik, iyiymiş.. Yalnız zehra hanım rahatsız oldu, bu durumdan...
Artık doğum olduktan 4 gün sonra bebeği getirin dediler....Rabbim sağlıkla kavuştursun inş...
maşşallah allahım analı babalı büyütsün. ne güzel yaaa. benim eşim ben doğuma falan girmem diyo. bende ısrar etmedim. hemşirelerede denmezki böyle oğlumun fotosunu çek diye.. bizimkinin doğum anı olmayacak yanii.
Nasılsın canım iyi misin? Kilo konusu geçmiş henen yakaladımtoplamda 15 almıştım yani 68dim. doğumdan sonra eve gelince 6sı gştmişti yarısı bizim kızdı zaten. Şimdş de emzirince fln gidiyor 59a düştük bakalım. Çok da iyi yiyorum aslında. Kalanını da zamanla verebilirim inşallah.
Göbüş de indi. Gerçi doğumdan sonra şal ile sar dedi büyükler bende sardım ama hala azıcık var sarkık ve pörsümüş ni şekilde :) :)
dogum yapıyoruz dermışim:)) bı de gercek olursa...
Takvimde bebişlerimizin doğum tarihleri aynı
benim misafirlerimde olacak evde, hiç uygun olmaz misafir yanında doğurmakta yani hehehehe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?