2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

:) bende sabah gidicem canım. bakalım ne çıkcak ne olacak. hadi hayırlısı bebişler doğuncada yaşadıklarımızı paylaşırız burda inşallah.

yılbaşı akşamı ne yapıyorsunuz arkadaşlar:)

ben eşimle evde olacağım. zaten burda hiç akrabamız yok. arkadaşlarlada plan yaapmayı düşünmüyorum çünkü bebiş karnımda büyüdükçe ne kafam kaldırıyor kalabalığı ne vücudum. yan gel yat yapacağım tv karşısında. ptt (pijama terlik televizyon veee yiyecekleerrr ...) :)

valla benimkide çok acıyor o yüzden sürekli kremliyorum. bu gün hemşiremle görüştüm . baktı hiç çatlma yok dedi . güzel haber tabi ama çok acıyor gerilmekten...

bnmde hamılelıge baslangıc kılom 52 ama 55 te kalmak ıstıyorum cünkü 52 kılodayken popomda gıdıyo ben azıcık popo sevıyorum karnımkalmasın ınsallah ama popo az kalsın:))

Eki Görüntüle 907624 3.650 gr 50 cm olarak dünyaya merhaba dedik :))

maşşallah allahım analı babalı büyütsün. ne güzel yaaa. benim eşim ben doğuma falan girmem diyo. bende ısrar etmedim. hemşirelerede denmezki böyle oğlumun fotosunu çek diye.. bizimkinin doğum anı olmayacak yanii.

kız sen ne zayıfmıssın oyle hiç kılo almadınmı baslangıç kılon kaç...

ohh masallah sen 40 ın çıkmaya eskı halıne dönersın karnın zaten zamanla normala dönüyo aylarca gerım gerım gerıldık bı anda dümdüz olmaz kı ama korse falan gıyebılırsın daha çabuk toparlar...

benim misafirlerimde olacak evde, hiç uygun olmaz misafir yanında doğurmakta yani hehehehe

kız 9aylık hamılesın ne mısafırı sen gıt mısafırlıge bu halınle mısafırmı agırlıycan bıde ıkı gun mısafırden sonra ev temızle işin yoksa ben şu sıra kımseyıdavet etmıyorum cevremde anlayıslı sen agırlastın dogur toparlan ole gelelımdıyolar....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…