Herkese merhaba, ne çok muhabbet etmişsinz ancak okudum, garfield hayırlı olsun canım.
Benimde dün akşam kasıklarım hafif hafif adet sancısı gib ağrımaya başladı. Doğum sancısı bumu acaba:26: birde çok fena afedersinz tuvalete çıkamıyorum çok kötü boyutta. Kayısı, cevz, hoşaf denemediğim şey kalmadı. 1 hafta demir ilacını bıraktım oda işe yaramadı, napıcacm bilmiyorumilaçmı içsem acaba kullanan varmı ilaç şurup
oyy izne cikinca bol vaktin olur.Ohh keyif yapin bakalim. Biz de bugun ise gitmedik kizimla. Kahvalti keyfi yaptik. Patlamak uzereyiz. Totomuzu kaldirabilirsek evi supurup ortaligi toplayacagiz..
ya bu ne sacmalik. Her kurum kafasina goremi takiliyor. Biz de devlet memuruyuz. Dogumdan sonra istedigi zaman kullanacak babalik iznini..
Amiiiin diyorum.Ben de annem doguma az zaman kala gelsin istiyorum. Herkesin duzeni farkli. Annen bile olsa stres yapiyorsun. İnsallah lohusalik sendromu yasamadan atlatiriz dogum sonrasini...
senin bunye kaldiriyo demekki tatlim.aman allah beterinden saklasin.Evet kontroller bitti, bebekle gelirsin deyince içim kıpır kıpır oldu, allah heveslerimizi boşa çıkarmasın...
Nst de hiç sesi çıkmamıştı biliyor musun.. Zaten benim kız biraz değişik olacak herhalde, bazen tekme tokat girişiyor, bazen o kadar hareketsiz ki beni fena korkutuyor...
Tansiyona alıştım galiba canım, rahatsız olmuyorum, biraz fazla çıksa endişelenirim herhalde... Çok da halsiz değilim, demek ki bünyem için normal...
ya bu ne sacmalik. Her kurum kafasina goremi takiliyor. Biz de devlet memuruyuz. Dogumdan sonra istedigi zaman kullanacak babalik iznini...
aynnnıııı dert bende de var tuvaletim gelince ağlayacak gibi oluyorum.ızdırap çekiyorum resmen....sabah kalkar kalkmaz kuru kayısı kuru incir ılık su içiyorum.bi de yatarken activia yiyodum bi ara o zaman çok iyiydim. ama o da çok yemek iyi değilmiş diye bırakmak zorunda kaldım....demir ilacını günde 2 alıyorum ben bi de.....
Çok kötüyüm bende çok zorlayamıyorumda doğum yapıcam diye korkuyorum. Kayısı incir hoşaf fayda etmiyor artık, activia zararlı olabilir dediğin gibi. Bazen o kadar kötü oluyorumki zeytinyağı şişesini alıp kafama dikesim geliyor belki o işe yarar
Hayirli olur insallah..Dogum sekline nasil karar verdiniz?yani siz mi istediniz sezaryen olmayi yoksa sartlar mi bunu gerektirdi?
Şeker vardı cnm dikkat ettim. Spinal oldum. Bir gün sıkıntılıydı. Şu an gayet iyiyim canım. Herkese çok ama çok teşekkür ederim. İyi dilekler için. Darısı hepinizin başına sağlıkla ve sıhhatle inş
Çok kötüyüm bende çok zorlayamıyorumda doğum yapıcam diye korkuyorum. Kayısı incir hoşaf fayda etmiyor artık, activia zararlı olabilir dediğin gibi. Bazen o kadar kötü oluyorumki zeytinyağı şişesini alıp kafama dikesim geliyor belki o işe yarar
sayfa 3-5 dk boşta kalınca beni dışarı atıyor, tekrar isim şifre girmem gerekiyor, sizdede oluyormu aynı şey acep??
oluyor maleseffff
ya ben önce maltofer kullanıyodum demir ilacı olarak pek sorun yaşamıyodum ama sonra doktor ilacı değiştirdi ve kabus başladı :) bol sıvı almak filanda hikaye oldu ,hiçbişey işe yaramıyor. magnezyum ilacı ishal yapar dikkat et demişti ama o bile fayda etmedi bende.
çokk geçmiş olsunn:/ ya benım de tam tersi fazla çalışıyor ya( marankı sanırım gecen gordum tvde kabız olanlar ıcın sunu dedı pırasayı zeytınyagı ıle pısırıp yıyeceksınız ama salca sogan pırınc falan yok. sadece pırasa ve zeytınyagı.. denesenız belkı cozum olur işl
Selam kızlar, biz doktor teyzemize gidiyoruz dua istiyoruz sizden inşallah güzel haberlerle döneriz. Opuldunuzz
Banada magnezyum fayda etmedi bi çok kişiyi ishal yapmış hatta
Saol canım bide bunu deniyim, pırasada hiç yaptığım bişey değil. Yarın alayım marketten inşallah yarar işe
mrh annecikler nasılsınız ?
uzun zamandır giremiyorum doğum yapan arkadaşlar olmuş hayırlı olsun inşallah ALLAH analı babalı büyütsün tüm hamişleri de için de beni de bebişlerimizi sağlıcakla kucaımıza almayı nasip etsin...
Selam kızlar, biz doktor teyzemize gidiyoruz dua istiyoruz sizden inşallah güzel haberlerle döneriz. Opuldunuzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?