2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
Herkese merhaba, ne çok muhabbet etmişsinz ancak okudum, garfield hayırlı olsun canım.

Benimde dün akşam kasıklarım hafif hafif adet sancısı gib ağrımaya başladı. Doğum sancısı bumu acaba:26: birde çok fena afedersinz tuvalete çıkamıyorum çok kötü boyutta. Kayısı, cevz, hoşaf denemediğim şey kalmadı. 1 hafta demir ilacını bıraktım oda işe yaramadı, napıcacm bilmiyorum ilaçmı içsem acaba kullanan varmı ilaç şurup

aynnnıııı dert bende de var tuvaletim gelince ağlayacak gibi oluyorum.ızdırap çekiyorum resmen....sabah kalkar kalkmaz kuru kayısı kuru incir ılık su içiyorum.bi de yatarken activia yiyodum bi ara o zaman çok iyiydim. ama o da çok yemek iyi değilmiş diye bırakmak zorunda kaldım....demir ilacını günde 2 alıyorum ben bi de.....

oyy izne cikinca bol vaktin olur.
bosver yaaa yatt assaaya bi ara kalkar supurursun simdi dinlen sekerimm
senin bunye kaldiriyo demekki tatlim.aman allah beterinden saklasin.
kizlar cok fazla oynamaz derler de bence cinsiyetle alakali degil.bebegin karakteriyle alakali bide esref saatleri var demekki

ya bu ne sacmalik. Her kurum kafasina goremi takiliyor. Biz de devlet memuruyuz. Dogumdan sonra istedigi zaman kullanacak babalik iznini...

canım ya evet saçmalığın daniskası.anlatamıyoruz vallaha..eşimde dişini sık 4 ocakta falan doğur yıllık iznini babalık iznine çevirmeye çalışacam diyo..bebiş beklese artık keşke:)) herşeyi böyle düşünüp strese sokuyorlar Allaha havale ediyorum artık...

Çok kötüyüm bende çok zorlayamıyorumda doğum yapıcam diye korkuyorum. Kayısı incir hoşaf fayda etmiyor artık, activia zararlı olabilir dediğin gibi. Bazen o kadar kötü oluyorumki zeytinyağı şişesini alıp kafama dikesim geliyor belki o işe yarar

ya ben önce maltofer kullanıyodum demir ilacı olarak pek sorun yaşamıyodum ama sonra doktor ilacı değiştirdi ve kabus başladı :) bol sıvı almak filanda hikaye oldu ,hiçbişey işe yaramıyor. magnezyum ilacı ishal yapar dikkat et demişti ama o bile fayda etmedi bende.

mrh annecikler nasılsınız ?
uzun zamandır giremiyorum doğum yapan arkadaşlar olmuş hayırlı olsun inşallah ALLAH analı babalı büyütsün tüm hamişleri de için de beni de bebişlerimizi sağlıcakla kucaımıza almayı nasip etsin...

Hayirli olur insallah..Dogum sekline nasil karar verdiniz?yani siz mi istediniz sezaryen olmayi yoksa sartlar mi bunu gerektirdi?

bebegım yan duruyor bır de kordon boynundan dolanmıs sekılde rısk olustracagından sezeryanı ben ıstedım ama doktordum da daha uygun gordu. elıme saglıcakla alayım da nasıl olursa olsun :)

allahım bızlere de nasıp etsın bu guzel duyguyu.. seker ıcın ozel bır sey yaptılar mı pekı??

çokk geçmiş olsunn:/ ya benım de tam tersi fazla çalışıyor ya( marankı sanırım gecen gordum tvde kabız olanlar ıcın sunu dedı pırasayı zeytınyagı ıle pısırıp yıyeceksınız ama salca sogan pırınc falan yok. sadece pırasa ve zeytınyagı.. denesenız belkı cozum olur işl

Selam kızlar, biz doktor teyzemize gidiyoruz dua istiyoruz sizden inşallah güzel haberlerle döneriz. Opuldunuzz

Banada magnezyum fayda etmedi bi çok kişiyi ishal yapmış hatta

Saol canım bide bunu deniyim, pırasada hiç yaptığım bişey değil. Yarın alayım marketten inşallah yarar işe

KIZLAR merabalar sizleri takip ediyorum ama pek yazamıyorum.rabbim bebeklerimizi kucaklarımıza alıp öpüp koklamayı nasip etsin inşallah.bende yavaş yavaş heyecanlanmaya başladım

merhaba kızlar bugün nasılsınız Garfield hayırlı olsun canım darısı hayırlısıyla bizlere

Banada magnezyum fayda etmedi bi çok kişiyi ishal yapmış hatta

Saol canım bide bunu deniyim, pırasada hiç yaptığım bişey değil. Yarın alayım marketten inşallah yarar işe

valla canım sana bir faydası olur mu bilmem ama bende aynı sorunu yaşıyordum taki sütümü geceleri içince rahatsız ediyordu bende sabah namaza kalkınca içiyordum sütü sade sevmediğim için yanında iki tane kuru incir yedim inanırmısın bir haftadır hergün rahat çıkıyorum sende bi dene istersen allah yardımcın olsun canım

Canım nerelerdesin? Merak ettik, uzun süreli kaybolmayın böyle doğurdunuz sanıyoruz iyi misin?

Selam kızlar, biz doktor teyzemize gidiyoruz dua istiyoruz sizden inşallah güzel haberlerle döneriz. Opuldunuzz

Hayırı haberlerle gel canım inşallah

Canım ben de Demir hapı kullanıyorum ama ben sadece hamilelik değil, hayatım boyunca sayılı kere kabız olmuşumdur. Eminim sen şu anda çare olsun diye her şeye katlanacak durumdasındır, aynı şeyi ben de mide yanmalarım için hissediyorum neyse konuyu dağıtmayayım, ben çok su içiyorum, normalde de böyleydim, yatmadan önce su içip yatardım sabah ilk işim şu içerdim, annem balık gibi derdi bana:)
Yani yediklerinden ziyade bol su tavsiye ederim, eğer zaten çok içiyodum diyosan biraz daha arttırmayı denesen? Çok geçmiş olsun, inşallah kısa sürede şifa bulursun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…