2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
canim ayni sehirdeyiz onlar arada bi ugruyolar ben evde tek takiliyorum
basimda bekleyecek gibi oluyolar izin vermiyorum stres yaparlar bana
boyle daha iyi

doğru diosun canım annem bana baskı yapıo doğur die:) geçen rüyasında görmüş bebişin başı çıkmış annemde çekmiş çıkarmış bugün kesin doğuracaksın dio bir hafta oldu tık yok:) şimdi pırasa yapıo onu bile yapış şeklimiz farklı bana aynı kaynanam gibisin nerden adını koydum dio:) sorma yani eve geldi talan etti şuan perdeler salon yastıkları herşey bi yerde düzenimi bozdu bi işi bitirmeden başka bişey yapıo makinede çamaşır yıkıo deterjan kutusunun üstündekileri yerle bir ediyo ev savaş alanına döndü:)) bereket böyle şeylere pek takmam kayınvalidemde gelse herşeyin yerrini değiştirecek biliyorum sabır taşı gibiyim valla arada yemek yemeye gidersin sizinkilere yeter tatlişim zaten manevi destek mühim olan uzak şehirde olunca insan yalnız hissediyo ama gurbet hamilesi olmak zor öbür türlü gerek kalmıyo yakınsınız zaten

benim annemde eşime çektiriyo:) yazık kocacağızıma dırdır edip duruyo bereket şakalaşıyolar öyle benimki idare ediyo annemi etmek zorunda bende onun annesini idare ediyom annemin yaptığı yemekleri beğenmiyo eşim yemek bulmuş daha ne istiyo komşunun getirdiğinide yemez zaten illa ya ben ya annesi yapacak isteniyo valla

evet canim uzak olmak da zor
biz uzak olsak tatli olurduk gerci kavga da etmiyoruz ama boyle yakin olunca da kendilerinde senin herseyine karisma hakki buluyolar.
benim esimle annem iyi anlasir ama ben anlasamam.k validem daha anlayislidir boyle bi terslik var bizde
calisacagim icin de mecbur annelerle eskisinden daha fazla hasir nesir olucaz.bide cocuk olucak arada oyy yicez birbirimizi.bide annem dun dediki torunum bana mecbur iyi davrancak.kendi bakacagini dusundugu icin boyle bi laf etti cok bozuldum.
k valideme veririm bakar en azindan karsilik beklemez.daha simdiden lohusa psikolojisine soktu beni (

Negüzel az almışın canım benim kesinlikle o 8 kilo kalıcak vermeye çalışıcam ilk 3 ay heycandan yedim valla bide hormon ilacı verdi dr tuzu biberi oldu yani benim arkın 12 kilosu bir haftada gitmiş inşallah diyorum ya bende öyle olurum adet olurken 3 kilo alır verirdim ödemden karnım hamile gibi olurdu normaldede balon gibiyim ya artık ne kadar verirsem gerisinide ağzımı tutup vericem hedefim 52 bakalım

Merhaba, güzel anneler ve tatlı bebişler...

Şimdi sağlık ocağından geldim, pazara uğradım... Hava da bir güzel, tam gezmelik, güneşli sanki bahar günü, kelebek bile gördüm...

İki buçuk hafta önce hastane tartısında, 59 dum, şimdi sağlık ocağında 57 çıktım.... Tartı farklı olunca olurmuş, sevinsem mi, üzülsem mi bilemedim....

Tansiyon, 8/5... Her zamanki gibi... Düşük, kalp atışalarını dinledik, iyiymiş.. Yalnız zehra hanım rahatsız oldu, bu durumdan...

Artık doğum olduktan 4 gün sonra bebeği getirin dediler....Rabbim sağlıkla kavuştursun inş...

oooh gelsin taze taze meyveler miss :124:
son kontroller de bitti demek hadi hayirlisi canim zehra hatuna bak sen.nst ye soksak demekki tekme tokat dovcek seni tansiyon dusuklugu zor ama yuksek olmasi riskli.aman yuksek olmasin da

Nasılsın canım iyi misin? Kilo konusu geçmiş henen yakaladım toplamda 15 almıştım yani 68dim. doğumdan sonra eve gelince 6sı gştmişti yarısı bizim kızdı zaten. Şimdş de emzirince fln gidiyor 59a düştük bakalım. Çok da iyi yiyorum aslında. Kalanını da zamanla verebilirim inşallah.

Göbüş de indi. Gerçi doğumdan sonra şal ile sar dedi büyükler bende sardım ama hala azıcık var sarkık ve pörsümüş ni şekilde :) :)

Kv ler cekistiriliyorken ben de araya gireyim bari annem ve kv den 1000 km uzakta yasiyoruz biz doguma once kv ve kp gekecekler onlsr gelince ev asla temiz kalmayacak biliyorum onlar masallah 3 ogun yemek yiyorlar arada cay meyve kuruyemis falan saymiyorum biz ise kocamla iki ogun yeriz ne yapacagim bilmiyorum her gun ne yemek yapacagim derdi var kv 110 kilove bir ellibesboyunda top gibi 52 yasinda bir hatun kp ise 100kg var zaten kv yerinden zor kalkiyor bana nasil yardimci olcak bilmiyirum artik gecen doktora gittik doktor bebek birax buyuk bir sonraki gelisinizde dogum seklini konusuryz dedi ilk kizim normak oldu kv neolacak bir gun cekip dogurursun diyo kendi uc oglan dogurmus ucu de sezryan tabi normal dogumun nasil bir sey oldugunu bilmiyo bir de bebek dort kilonun uzerinde olursa nasil dogurucam umrunda olmuyor tabi herkes kendi evladini dusunur anam ise hic kendini tehlikeye atma kizim normal doguracam diye diyor

gunaydin kizlar
cocuumun babasini yolladik,evi topladik,oglumla sicacik dusa girdik ve battaniye altindayiz su an kipirdayip duruyoruz tv bakiyoruz.boyle bi keyif yok
biraz aciktik kahvalti hazirlamaya useniyoruz

Ohh keyif yapin bakalim. Biz de bugun ise gitmedik kizimla. Kahvalti keyfi yaptik. Patlamak uzereyiz. Totomuzu kaldirabilirsek evi supurup ortaligi toplayacagiz..

ya bu ne sacmalik. Her kurum kafasina goremi takiliyor. Biz de devlet memuruyuz. Dogumdan sonra istedigi zaman kullanacak babalik iznini..

Amiiiin diyorum.Ben de annem doguma az zaman kala gelsin istiyorum. Herkesin duzeni farkli. Annen bile olsa stres yapiyorsun. İnsallah lohusalik sendromu yasamadan atlatiriz dogum sonrasini...

kızlar doktorum 2 hafta sonra nst ye gircen dedi bugün. ne kadar sürüyor bu nst, belli bir vakti saati var mı?

canım slm bizim seninle doğum yapma tarihimiz aynı ben girdim dün nts ye 20-30 dk kadar sürüyor. ben sabah gittim herhangi bir sancı çıkmadı saati yok diye biliyorum. bundan sonra da haftalık çağırdı doktorum ve her gelişte nts artık dedi.

Maonyaa kizlarimizin ismi ayni olcak cnm biz asel zeynep koyucaz insallah anlami soylenisi ilk duydugumda cok hosuma gitmisti Allah insallah adlariyla yssatir bebislerimizi

oooh gelsin taze taze meyveler miss :124:
son kontroller de bitti demek hadi hayirlisi canim zehra hatuna bak sen.nst ye soksak demekki tekme tokat dovcek seni tansiyon dusuklugu zor ama yuksek olmasi riskli.aman yuksek olmasin da
Evet kontroller bitti, bebekle gelirsin deyince içim kıpır kıpır oldu, allah heveslerimizi boşa çıkarmasın...

Nst de hiç sesi çıkmamıştı biliyor musun.. Zaten benim kız biraz değişik olacak herhalde, bazen tekme tokat girişiyor, bazen o kadar hareketsiz ki beni fena korkutuyor...

Tansiyona alıştım galiba canım, rahatsız olmuyorum, biraz fazla çıksa endişelenirim herhalde... Çok da halsiz değilim, demek ki bünyem için normal...

herkese gunaydın ocak annelerıı:) ben de aranıza yenı katıldım. benımkı ocagı beklemıcek sanırım. dun ntsde 90 100 arası kasılmalarım çıktı. rahım agzı boyum 2 cm e düşmüş. ilk doğumum olacağı için sancı ne bilmiyorum pek bebek dönüyor sanıyorum:) ama sancılarım cogaldı sanırım. akıntım arttı baya. eyvah az mı kaldı ne:)
buarada doğum şeklime karar verildi spinal sezeryan olacagım. sezeryan ıcın tahlıl yapıldı her sey normal cıktı. deneyımlı annelerımız tecrubelerınızı paylaşırmısınz acaba benımle? spınal sezeryan olan var mı?

Eki Görüntüle 907624 3.650 gr 50 cm olarak dünyaya merhaba dedik :))

allah analı babalı buyutsun ne gzuel:) sızde de mı seker vardı acaba bende de vardı duzeldı ama yıne de merak ettım. spınal mı oldunuz epıdural mı ben de spınal olacagım sanırım. az kaldı sızlerı bole gorunce nasıl moral oluyor anlatamam. benm de erken gelme ıhtımalı varmıs cok heyacanlıyım

biz de nevresim tk almıştık ama park yatak duvara bitişik ve evimizdeısnma problemi var duvardan soğuk gelmesin diye son dakkada aldık bu korumaları.hatta bu peteklerin arkasına ısıyı içeri yansıtsın diye konan alüminyum gibi plakalardan da koycaz duvarla park yatak arasına...anne olunca anlarsın diyodu annem saçma bulduğum şeyler hakkında....çok haklıymış

Şeker vardı cnm dikkat ettim. Spinal oldum. Bir gün sıkıntılıydı. Şu an gayet iyiyim canım. Herkese çok ama çok teşekkür ederim. İyi dilekler için. Darısı hepinizin başına sağlıkla ve sıhhatle inş

Hayirli olur insallah..Dogum sekline nasil karar verdiniz?yani siz mi istediniz sezaryen olmayi yoksa sartlar mi bunu gerektirdi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…