canim ayni sehirdeyiz onlar arada bi ugruyolar ben evde tek takiliyorum
basimda bekleyecek gibi oluyolar izin vermiyorum stres yaparlar bana
boyle daha iyi
aynen oyle.dogumdan sonra zaten korkuyorum millet eve dolusacak
annem maalesef k validemden beter.surda sabah gelip aksam evine gitse fena oluyorum.butun gun elestiri ve soru yagmuru.
gecen gun allah razi olsun utumu yapti yine soyleniyo ben bu masa ortusunu gecen gun utuledim yinemi kirlendi diye
allah kimseyi kimseye muhtac etmesin.
doğru diosun canım annem bana baskı yapıo doğur die:) geçen rüyasında görmüş bebişin başı çıkmış annemde çekmiş çıkarmış bugün kesin doğuracaksın dio bir hafta oldu tık yok:) şimdi pırasa yapıo onu bile yapış şeklimiz farklı bana aynı kaynanam gibisin nerden adını koydum dio:) sorma yani eve geldi talan etti şuan perdeler salon yastıkları herşey bi yerde düzenimi bozdu bi işi bitirmeden başka bişey yapıo makinede çamaşır yıkıo deterjan kutusunun üstündekileri yerle bir ediyo ev savaş alanına döndü:)) bereket böyle şeylere pek takmam kayınvalidemde gelse herşeyin yerrini değiştirecek biliyorum sabır taşı gibiyim valla arada yemek yemeye gidersin sizinkilere yeter tatlişim zaten manevi destek mühim olan uzak şehirde olunca insan yalnız hissediyo ama gurbet hamilesi olmak zor öbür türlü gerek kalmıyo yakınsınız zaten
benim annemde eşime çektiriyo:) yazık kocacağızıma dırdır edip duruyo bereket şakalaşıyolar öyle benimki idare ediyo annemi etmek zorunda bende onun annesini idare ediyom annemin yaptığı yemekleri beğenmiyo eşim yemek bulmuş daha ne istiyo komşunun getirdiğinide yemez zaten illa ya ben ya annesi yapacak isteniyo valla
ben çok kılo almadım farkındayım kollarım aynı bacaklarım bırazcık şiş gibi yaglanmadı 14 kılo aldım ama desemkı 5 kılo aldım herkes ınanır çünkü görüntü aynı hıç degışmedım.. suyumda çok benım dogumda 3 kılo bebegım olsa 1 kılo eşi suyum fazla 2 lıtreye yakınmış 2 kıloda onu sayarsak 1 kılo ödem ve 1 kılo da rahımden kanamayla atılsa yıne 60 kılonun altına düserım oğlumu dogurdugumda 4.gun 58 e düşmüştüm..
bu arada daha yenı dogumyapanlar degılde ılkler groz mesela nasılsınız kılolar ne alemde aslında daha erken ama hemen dogumsonrası kaç kılonuz gıttı göbüşler nasıl?
Oh ne güzel bende kahvaltımı yaptım tv keyfi yapıyoru.hamileliğin son haftalarını evde geçirmek çok iyi geldi bana da :)
oooh gelsin taze taze meyveler miss :124:Merhaba, güzel anneler ve tatlı bebişler...
Şimdi sağlık ocağından geldim, pazara uğradım... Hava da bir güzel, tam gezmelik, güneşli sanki bahar günü, kelebek bile gördüm...
İki buçuk hafta önce hastane tartısında, 59 dum, şimdi sağlık ocağında 57 çıktım.... Tartı farklı olunca olurmuş, sevinsem mi, üzülsem mi bilemedim....
Tansiyon, 8/5... Her zamanki gibi... Düşük, kalp atışalarını dinledik, iyiymiş.. Yalnız zehra hanım rahatsız oldu, bu durumdan...
Artık doğum olduktan 4 gün sonra bebeği getirin dediler....Rabbim sağlıkla kavuştursun inş...
ben çok kılo almadım farkındayım kollarım aynı bacaklarım bırazcık şiş gibi yaglanmadı 14 kılo aldım ama desemkı 5 kılo aldım herkes ınanır çünkü görüntü aynı hıç degışmedım.. suyumda çok benım dogumda 3 kılo bebegım olsa 1 kılo eşi suyum fazla 2 lıtreye yakınmış 2 kıloda onu sayarsak 1 kılo ödem ve 1 kılo da rahımden kanamayla atılsa yıne 60 kılonun altına düserım oğlumu dogurdugumda 4.gun 58 e düşmüştüm..
bu arada daha yenı dogumyapanlar degılde ılkler groz mesela nasılsınız kılolar ne alemde aslında daha erken ama hemen dogumsonrası kaç kılonuz gıttı göbüşler nasıl?
gunaydin kizlar
cocuumun babasini yolladik,evi topladik,oglumla sicacik dusa girdik ve battaniye altindayiz su an kipirdayip duruyoruz tv bakiyoruz.boyle bi keyif yok
biraz aciktik kahvalti hazirlamaya useniyoruz
ya bu ne sacmalik. Her kurum kafasina goremi takiliyor. Biz de devlet memuruyuz. Dogumdan sonra istedigi zaman kullanacak babalik iznini..garfielddd maşAllah bebişine..çok güzel görünüyo..Allah nazarlardan saklasın...
bende gece karmakarışık rüyalarımın içinde bi tek oğlumu gördüğümü hatırlıyordum.yüzü asıktı meğer gazı varmış alıyorum kucağıma pıt diye gazını çıkarıyorum bi sevinip gülüyo anlatamam..hiç bitmesim istedim o gülen yüzünü hep görsem öyle kalsam istedim:)Allahım o günleri yaşat hepimize kucağımıza alalım inş..
sabah sabah sinirim zıpladı..babalık izni doğumdan sonra hemen kullanılacak demiş bizim yönetim ne zaman istersek olmuyormuş.ve yıllık izine bilmem tatillere denk gelirse yanarmış..eşim anlatamıyo yönetime...gerizekalı ya bunlar..657 tabiyiz anlamadım gitti.yasada ne zaman kullanılmalı demiyo ama idareler kendilerince bi yol çizmişler.iyi ki yıllık izinleri var kocamın onda da döner kesiliyo 5 günden fazlası için eee bende çalışmıyacam baya zorlanacaz bakalım hayırlısı olur inş..
her bebiş rızkıyla gelirmiş zaten...çok takmamalıyım galiba...
aynen oyle.dogumdan sonra zatenu korkuyorum millet eve dolusacak bu
annem maalesef k validemen beter.surda sabah gelip aksam evine gitse fena oluyorum.butun gun elestiri ve soru yagmuru.
gecen gun allah razi olsun utumu yapti yine soyleniyo ben bu masa ortusunu gecen gun utuledim yinemi kirlendi diye
allah kimseyi kimseye muhtac etmesin.
kızlar doktorum 2 hafta sonra nst ye gircen dedi bugün. ne kadar sürüyor bu nst, belli bir vakti saati var mı?
Evet kontroller bitti, bebekle gelirsin deyince içim kıpır kıpır oldu, allah heveslerimizi boşa çıkarmasın...oooh gelsin taze taze meyveler miss :124:
son kontroller de bitti demek hadi hayirlisi canimzehra hatuna bak sen.nst ye soksak demekki tekme tokat dovcek seni tansiyon dusuklugu zor ama yuksek olmasi riskli.aman yuksek olmasin da
Eki Görüntüle 907624 3.650 gr 50 cm olarak dünyaya merhaba dedik :))
günaydın annişler ve kuzucuklar :)
evet maalesef hala dönmedi, plasenta çok hafifte olsa rahim ağzını kapatıyor. risk alamayız dedi doktor böyle kalırsa, 38. haftaya kadar bekleriz olmazsa sezeryan olur dedi.sancılar başlarsa hayati tehlike aşırı kan kaybı vs olabiliyormuş.Artık her hafta kontrole gitmemi istedi..Bende normal istiyorum ama Allah hakkımızda hayırlısı neyse onu versin. Sağlıklı şekilde atlatırız inşallah..
bu haftadan sonra her hafta kontrol istedi, her doktor aynı değil ama bazıları son birkaçhafta kala bile her hafta gel demiyor. 9 ocakta 37 doluyor bende rapor alacagım ve izne çıkacagım hayırlısıyla artık.. çok yoruldum hiç yürüyüş, spor bişey yok hayatımda, hatta temizlik bile yapmaya mecalim yok..
maşallah çok güzeller battaniyeye de bayıldım, Allah güle güle kullanmak nasip etsin, bizimde odamız yok :) park yatagımız var.yatak hava alsın diye kenarlarına koruma takmayın dediler o yüzden mevresim takımı aldım ben sadece..
Allah nazardan korusun, 41 kere maşallah çok duygulandım fotografı görünce..
bende rüyamda doğurmuşum ama bebişin yüzünü hatırlamıyorum.. denizin ortasındayız ablamlar filan var. yunus balıkları etrafta yüzüyor, bizde yunuslarla yüzmeye niyetleniyoruz , ablamın kızını ikna etmeye çalışıyorum yunuslara yüzsün diye, (daha 2,5 yaşında :)) sonra birilerinden kaçıyoruz filan.. tuhaf tuhaf rüyalar görüyorum. Hayrolsun inşallah
allah analı babalı buyutsun ne gzuel:) sızde de mı seker vardı acaba bende de vardı duzeldı ama yıne de merak ettım. spınal mı oldunuz epıdural mı ben de spınal olacagım sanırım. az kaldı sızlerı bole gorunce nasıl moral oluyor anlatamam. benm de erken gelme ıhtımalı varmıs cok heyacanlıyım
herkese gunaydın ocak annelerıı:) ben de aranıza yenı katıldım. benımkı ocagı beklemıcek sanırım. dun ntsde 90 100 arası kasılmalarım çıktı. rahım agzı boyum 2 cm e düşmüş. ilk doğumum olacağı için sancı ne bilmiyorum pek bebek dönüyor sanıyorum:) ama sancılarım cogaldı sanırım. akıntım arttı baya. eyvah az mı kaldı ne:)
buarada doğum şeklime karar verildi spinal sezeryan olacagım. sezeryan ıcın tahlıl yapıldı her sey normal cıktı. deneyımlı annelerımız tecrubelerınızı paylaşırmısınz acaba benımle? spınal sezeryan olan var mı?
Eki Görüntüle 907624 3.650 gr 50 cm olarak dünyaya merhaba dedik :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?