2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

arsızlıklarını,anlayışsızlıklarını ayakta alkışlıyorum valla, ayrıca abide ne abiymiş kaç yaşında çok merak ettim, çocuk mu kendi başına gitsin napıyosa yapsın geziyomu tozuyomu.. çanta gibi heryere giderken birini peşine takman mı gerekiyormuş. Pessss ama dediğin gibi bazıları laftan anlamıyo ne desen boş.

Çok sinir bozucu aynı tipik babannem oda evin en büyüğünü amcamı sevdi hep kaybeden onlar oldu zaten Allah ıslah etsin valla çocuk gibi abisinimi taşıyacaksınız evli değil heralde abisi bereket eşin pabuc bırakmıyo ailesine

öyle anlamayınca anlamıyorlar eşim diyor ki ben alıştım kendimi bildim bileli bu durum böyle biz evlenip kapımız da ayrılınca şimdi onlar bir aile oldu diye. bu konu da ona bişi demiyorum yazık üzülmesin diye o kuma meselesini bana söyledi kv hiç eşime demedim. abi de 32 yaşında canım.

en güzeli evde olduğum sürece bende bırakmam ona ücretsiz izni de kullanıp döbneceğim ama işe.

imkan varsa en güzeli kendimizin bakması bebişlere.Allhın izniyle bende ücretsiz izin kullandıktan sonra dönecem..2 yaşına gelince kreş olur zaten ama nöbetlerimde ne yapacam nasıl olacak düşünmeden edemiyorum(

kızlar bacaklarınız şişti mi? tuzlu yemiyorum sayılır ama şişti.dün akşam canım mısır çektı tuzsuz yaptım onu da hiç sevmedim ya ben bol tuzlu seviyommm

ayy bacaklarım nasıl şiş anlatamam gerçi druma göre çok sayılmazmış..ama ben ekmek çok tüketiyorum tuz tüketiyorum vazgeçemiyorum yani..

Görümcelerin, peşe takılmaları bir yere kadar normal geliyordu da kaynın takılmasını da yeni duydum, bir yaşıma daha girdim... 30 oldum sayelerinde....

Hayır kayınvaliden gitsin diyor da kaynın nasıl bu durumu kabulleniyor ben asıl onu merak ettim...

maşAllah..Allah analı babalı büyütsün...

Geçmiş olsun canım, bebişinin gelişimi tamamlandıysa korkma artık doğsun gelsin annesi

Ben de çok merak ediyorum nasıl çıkçak sonuçlar. Sanki hiç ağrım sızım yokken 'doğum başlamış yatışını yapın' dicekler gibi geliyo.

günaydın kızlar ben doğum yaptım çok zor bi doğum oldu.bebeğim 3700 gr doğdu sezeryanla.buraya girince ağlamak geldi içimden.daha yeni çıktım hastaneden biraz daha iyi olunca ayrıntıları yazarım

Hayırlı uğurlu olsun canım Allah bağışlasın yavrunu doğumun zor olmuş, inşallah iyileşme sürecin hızlıca geçer de hemen bebişinle keyifle ilgilenmeye başlarsın.

Oh canım maşallah bitmiş senin iş. Benim de son 5 iş günüm, sevinçten ağlamak istiyorum düşündükçe

ben de bu konuyu merak ediyorum yardımcı olursanız sevinirim 36+6 damı 37+6 damı izne çıkabiliyoruz???

Ben de 37+0'da ayrılmak zorundayız diye biliyorum çünkü o gün 38. hafta başlamış oluyo. 32+0'da çalışabilir, 37+0'da işten ayrılma raporu alınıyor. Ayrıca o tatili kaynatamazlar, tatil senin suçun değil. Raporunun yazıldığı günden başlar iznin.

Çok sinir oldum ya ne biçim insanlar var inanamıyorum. Kapı dinlemek mi kaldı Allah aşkına? Evlenmişsiniz çocuğunuz oluyo, ne duymayı bekleyerek dinliyo anlam veremiyorum. Allah sabır versin canım.

Gözünüz aydın canım, Allah oğlunu size bağışlasın en kısa sürede iyileşirsin inşallah.
Bu arada ben de merak ediyorum, doktorun en son kontrolü ne zaman yapmıştı ve kaç kilo demişti?

annemlerdeyim canım nete pek giremiyorum henüz doğurmadım ama yakındır

Merak ettim sesin çıkmayınca, doğurdu sanıyoruz böyle uzun süre görünmeyeni
Hayırlısı olsun siz doğurun da sıra bana gelsin

günaydın kızlar ben doğum yaptım çok zor bi doğum oldu.bebeğim 3700 gr doğdu sezeryanla.buraya girince ağlamak geldi içimden.daha yeni çıktım hastaneden biraz daha iyi olunca ayrıntıları yazarım

Allah bebeğini sizlere bağışlasın inş.

ayrıntıları sabırsızlıkla bekliyorum...

Son düzenleme:

Ayyy kıyamam canım benım ınsan sınır olur ya..benım esımde ıkı kardes kendısı sehır dısında okumus kucuk yasda gurbete cıkmıs kardesı ise yanında okumus aılesının..annesı acaıp duskun kaynıma..bıde kaynımda kız cocugu gıbı herseyını paylasır annesı ıle..kaynımda benım en samımı arkadasımla ewlendı gecen sene..arkadasım resmen sınır oluyor kayınwalıdeme..yerı gelıo tatılde gıdıyoruz kaynıma dıomus bz gelınle yatarız sen ayrı yat dıe..Allahtan uzagız e mecbur gıdınce bız odamızı kapıyoruz kaynımlara yatak kalmıo onlarda uzaktalar..kapıda kılıt yok pat dıe gırıo odalarına..bızede aynısıını yapmaya calısdı ben esımede alıstrdım odaya gırer gırmez kapıyı kıtlıyor..ılk baslarda ayıp olur falan dedı bende rahat edemıyorum dedım sımdı kendıde alstı..ki dusunun benım esıme coook duskun olmamıs hali bu..Allahtan kendı ewınden baska bı yerde rahat edemez kv.dogum yaptgmda gelıcek 3 5 gun kalıp gıdıcek... kv herseye cok karısan bı kadın we bende karıstrmayı sewmeyen bı ınsanım..Allahtan bana pek bısy dıyemez karısamaz..şakayla karısık herseyı soylerım ben..kendısı der ben sana guwenıyorum sen bakarsın cocuguna ( pek kaalmak ıstemedgonden dıo bence ) benımde ısıme gelıo cokmu konusmtumm nee

vay arkadaş yaa.. bunların hepsine kırmızı kart gösterip hayatımızın dışında tutmak istiyorum :)

:)) ay çok güldüm ya kaynın takılması tam bize göre oldu. kabullenmekte hiç sıkıntı yaşamıyor Allah için sinema da bile bizimle.

neyseki öyle bi durumu yok seni hiç kıskanmadım da küçük kuzum evlenince onu kıskanırım herhalde diyor bana. öyle yatak odasına falan da girse aman allahım hiç çekilmez neyseki alıştırmışsın yoksa arada bir görsende ne zor olurmuş. benim kaynımda öyle hergün arar annesini herşeyini paylaşır ben koca göbeğimle tansiyon ölçmek için sağlık kabinine kendim gidiyorum kaynım hastalanınca iğneye onunla birlikte gidiyor anlatınca senin yazdıklarını da okuyunca komik de geldi şimdi :)))

Doktor teyzemizden geldik :) 2500 gr 48 cm olmuş oğlum sağsağlim çok şükür, tüm organları yerli yerinde çok mutluyum :) 16-17 ocakta yanımda olacak kısmetse :))))

Doktor teyzemizden geldik :) 2500 gr 48 cm olmuş oğlum sağsağlim çok şükür, tüm organları yerli yerinde çok mutluyum :) 16-17 ocakta yanımda olacak kısmetse :))))

maşallah nazar değmesin oğluna oğlak burcu olacak ha :) bende düşünüyorum eğer sezeryan olmak durumunda kalırsam oğlak mı olsa kova mı? 21 ocak ay dönümü

canım benim annem bakacak kısmetse kızıma ben anadolu yakasında oturuyorum o avrupa yakasında şuan izindeyim nasılsa çok strese girmiyorum ama sonrasında 3 gün bende kalacak annem kızım 2 gün annemde kalcak haftasonu bende gibi öyle kreş yaşına kadar gidecek gibi duruyor canım işe de kısmetse 6 aylık olunca dönerim diyorum en azından ek gıdaya geçmiş olur o arada emer ve sütüm olursa inş. olur bol bol emziririm diyorum sonrasında zaten geceden geceye emer diye kendimi avutuyorum çalışan anne olmak çok zor

maşallahhh oğluşuna şafak saymalar başlamış :)
benim de kısmetse kızım 8 ocak da benimle :)

kızlar şuan bir salgın varmış ve ishal grip halsizlik eklem ağrısı olarak vucuda giriyor ve çıkması 2 haftayı buluyormuş
kaynım rahatsızlandı ve işin kötüsü kv deden bana da geçti gibi şuan burnum akıyor ve hapşuruyorum ve doğuma 2 hafta kaldı
nasıl stres oldum anlatamam dün gece gram uyumadım annem geldi tavuk suları portakal suları ıhlamurlar ilaç alamamak çok çok kötü
dua edin de tez zaman da kurtulayım Allahın yardımı diye düşünüyorum halsizliğim yok sadece burnum tıkalı ve akıyo o kadar
sizlerin dualarını bekliyorm

maşallah nazar değmesin oğluna oğlak burcu olacak ha :) bende düşünüyorum eğer sezeryan olmak durumunda kalırsam oğlak mı olsa kova mı? 21 ocak ay dönümü

Doktorum dikişlerinin durumuna göre dedi 2 sezaryenim çünkü, bazı doktorlar tüm katları dikmiyormuş diğeri nasıl yaptı bilmediğimiz için riske atmıyoruz, yani dikişlerim incelmezse 16-17 ocak bir problem olursa daha erken oğlak olcak yani her durumda :)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…