öyle canım çok şükür herşeyin farkında eşimi götürüp takımının formasını aldım bi hevesle hediye. eve geldik selma bana forma aldı dedi bi heves açtı gösterdi kv tepki şu abine de alsaydınız ben parasını verirdim. ne zaman dışarı çıksak abini de götürün diyor. en son alışverişe gideceğiz birşey istiyor musunuz diye sordu abini de alın dedi eşim de kızdı ben erkek arkadaşımla çıkmıyorum eşimle çıkıyorum bu kadın hamile belki kendine özel birşey alacak belki bir planımız var heryere abimi nasıl götüreyim dedi. benimki hep söylüyor öyle alttan almıyor da söyle söyle boş canım ya. ertesi gün yine aynı muhabbetler dönüyor.
öyle canım çok şükür herşeyin farkında eşimi götürüp takımının formasını aldım bi hevesle hediye. eve geldik selma bana forma aldı dedi bi heves açtı gösterdi kv tepki şu abine de alsaydınız ben parasını verirdim. ne zaman dışarı çıksak abini de götürün diyor. en son alışverişe gideceğiz birşey istiyor musunuz diye sordu abini de alın dedi eşim de kızdı ben erkek arkadaşımla çıkmıyorum eşimle çıkıyorum bu kadın hamile belki kendine özel birşey alacak belki bir planımız var heryere abimi nasıl götüreyim dedi. benimki hep söylüyor öyle alttan almıyor da söyle söyle boş canım ya. ertesi gün yine aynı muhabbetler dönüyor.
arsızlıklarını,anlayışsızlıklarını ayakta alkışlıyorum valla, ayrıca abide ne abiymiş kaç yaşında çok merak ettim, çocuk mu kendi başına gitsin napıyosa yapsın geziyomu tozuyomu.. çanta gibi heryere giderken birini peşine takman mı gerekiyormuş. Pessss ama dediğin gibi bazıları laftan anlamıyo ne desen boş.
en güzeli evde olduğum sürece bende bırakmam ona ücretsiz izni de kullanıp döbneceğim ama işe.
kızlar bacaklarınız şişti mi? tuzlu yemiyorum sayılır ama şişti.dün akşam canım mısır çektı tuzsuz yaptım onu da hiç sevmedim ya ben bol tuzlu seviyommm
2 haftadir hastanede yatiyordum.24 aralik aksami sancilarim basladi.yemdk yedigim icin spinal anestezi yle acil ameliyata aldilar.yznimda kimse de yoktu.sonda takilana kadar kardesim gorumcemler geldiler.yarim saat jcinde alele acele ameliyata aldilar.25 aralik 00 20 de oglumun ilk viyaklamasini duydum.36+5 gunluk.3250 gr 51 cm.kucucuk bisey.esim annem ve cocugumda ancak gece 3 de yanimizda olabildiler baska sehirde olduklari icin.allaha sukur ikimizde saglikli ve mutluyuz
arkadaşlar 37. haftadayım artık karnım çok acıyor kasılmalardan. haftasonu erken doğumdan hastanede kaldım 2cm açıklığım var ve sancım vardı neyse ki doğurmadım. şu an sancım yok ama karnım kaya gibi oluyor çok sert çok acıyo, sancım olmasada bu kasılmaların artmasıda doğum belirtişimi acaba
heycan iki katına çıktı valla o 58i görünce eşim şimdi burda pırtlatcan herhalde diyo o kadar kolay geliyor ona galiba :) he ben kediyim ya şimdi uç beş tane çıkarırım dedim gülüyor :) ama sanırım artık naparsak yapalım günler iyice azaldı. Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
günaydın kızlar ben doğum yaptım çok zor bi doğum oldu.bebeğim 3700 gr doğdu sezeryanla.buraya girince ağlamak geldi içimden.daha yeni çıktım hastaneden biraz daha iyi olunca ayrıntıları yazarım
Ben de sabah uykusukaçanlardanım, şimdi kahvaltımızı yaptık, eşimi ve kızımı yolcu ettim, hooop yatağa, çok uykum var, inş uyuyabilirim....
Ev de kalktı kaçıyor ama şu an hiiiç umrumda değil... Kalkınca yaparım....
Bu gün sadece akşam dersim var ve bitiyor, allahım çok şükür, kızlara ıslak minik kekler yapayım diyorum, yazık hepsi yurtta kalıyor, ailelerinden uzak... Bir de minik hediyeler sipariş ettim eşime, inş. Unutmaz...
Merhaba ocak anneleri
Allah hepimize kolaylik versin ve bi avazda kurtulmak nadip etsin.ben subat annesi olacagil ins.sizin tecrubenizden yararlanmak icin bir sorum olacak yardimci olursaniz sevinirim:
37. Hafta izne ayrilmak zorundayiz ama sunu anlamiyorum 37+0 da mi yoksa 37+6 da mi ayriliyoruz???
Bir de ogretmen arkadaslara bir sorum olacak:
Karne gunu yani 24 ocakta 35+0 oluyorum sonra 2 hafta tatil var.10 subatta okul aciliyor benim 7 subatta 37+0 oluyor.ben 7 subatta ayrilabiliyor muyum yoksa ara tatili dogum iznine mi sayiyorlar??? Yani 24 ocakta ayrilmis mi kabul edilicem araya tatil giriyor diye???
ben de bu konuyu merak ediyorum yardımcı olursanız sevinirim 36+6 damı 37+6 damı izne çıkabiliyoruz???
bugün temizlik günüü...kadın yardım için gelmiş sözde daha çok iş çıkarıyo bana...salona yer yatağı kurdu.kıyafetleri koltukların üzerinde yerlerde geziyo.doğumda birileri gelcek ben nereye alcam onları???
kış boyu bende kalcakmış...bi de sabah kalkmış kapının önünden geçiyo gibi yapıyo ama bizi dinliyo aslındda..ben de yedim...saygısız...kaç kere yakaladım.hep ya telefonda konuşurken ya eşimle odamızdayken bizim odanın önünde.ki odamız koridorun en sonunda gideceği başka yer yok..terbiyesiz.sinirden ağladım ağlıycam..delircem yaaaaa.....eşimden bazen nefret ediyorum...ne kadar anlayışsız olabiliyor....
2 haftadir hastanede yatiyordum.24 aralik aksami sancilarim basladi.yemdk yedigim icin spinal anestezi yle acil ameliyata aldilar.yznimda kimse de yoktu.sonda takilana kadar kardesim gorumcemler geldiler.yarim saat jcinde alele acele ameliyata aldilar.25 aralik 00 20 de oglumun ilk viyaklamasini duydum.36+5 gunluk.3250 gr 51 cm.kucucuk bisey.esim annem ve cocugumda ancak gece 3 de yanimizda olabildiler baska sehirde olduklari icin.allaha sukur ikimizde saglikli ve mutluyuz
annemlerdeyim canım nete pek giremiyorumhenüz doğurmadım ama yakındır
günaydın kızlar ben doğum yaptım çok zor bi doğum oldu.bebeğim 3700 gr doğdu sezeryanla.buraya girince ağlamak geldi içimden.daha yeni çıktım hastaneden biraz daha iyi olunca ayrıntıları yazarım
burda kalırsak öyle gibi görünüyor. iyi ki beraber oturmamışsınız bize kendine güvenen kiraya çıksın biz evi veriyoruz kesinlikle destek olmayız demişti ( o zaman ben part tıme çalışıyordum eşim de şuanki kadar kazanmıyordu biliyordu gidemeyeceğimiz) şimdi diyor ki abin burda oturmak istemiyor oğlumuzu atacak halimiz yok tabi ki destek çıkacağız. benimkinin sıkıntısı kaynıma çok dşkün. benim eşim küçük olan bi kere bizde sofradayız küçük kuzum küçük kuzum diye abisini seviyor kp dedi ki o büyük olan yok benim küçük kuzum o dedi eşim de dedi ki niye ben üvey evlat mıyım ehh öyle gibi bişeysin dedi (benim ki üniv. için şehir dışına çıkmış hep yanında olmadığı için öyle gibiymiş.) kıyamam ne üzülmüştüm yeni de evliyim o zaman. kendi de diyor ikinciye hamileyken sevmem ben onu oğluma kuma geliyor diye düşündüm ama evlat işte seviiyor diyor. Eşimi çektim konuştum bi kere dayanamıyorum bu nasıl bişi dedim ben alıştım sen üzülme şartlar el verdiğinde gideceğiz zaten dedi.
Ayyy kıyamam canım benım ınsan sınır olur ya..benım esımde ıkı kardes kendısı sehır dısında okumus kucuk yasda gurbete cıkmıs kardesı ise yanında okumus aılesının..annesı acaıp duskun kaynıma..bıde kaynımda kız cocugu gıbı herseyını paylasır annesı ıle..kaynımda benım en samımı arkadasımla ewlendı gecen sene..arkadasım resmen sınır oluyor kayınwalıdeme..yerı gelıo tatılde gıdıyoruz kaynıma dıomus bz gelınle yatarız sen ayrı yat dıe..Allahtan uzagız e mecbur gıdınce bız odamızı kapıyoruz kaynımlara yatak kalmıo onlarda uzaktalar..kapıda kılıt yok pat dıe gırıo odalarına..bızede aynısıını yapmaya calısdı ben esımede alıstrdım odaya gırer gırmez kapıyı kıtlıyor..ılk baslarda ayıp olur falan dedı bende rahat edemıyorum dedım sımdı kendıde alstı..ki dusunun benım esıme coook duskun olmamıs hali bu..Allahtan kendı ewınden baska bı yerde rahat edemez kv.dogum yaptgmda gelıcek 3 5 gun kalıp gıdıcek... kv herseye cok karısan bı kadın we bende karıstrmayı sewmeyen bı ınsanım..Allahtan bana pek bısy dıyemez karısamaz..şakayla karısık herseyı soylerım ben..kendısı der ben sana guwenıyorum sen bakarsın cocuguna ( pek kaalmak ıstemedgonden dıo bence ) benımde ısıme gelıocokmu konusmtumm nee
Görümcelerin, peşe takılmaları bir yere kadar normal geliyordu da kaynın takılmasını da yeni duydum, bir yaşıma daha girdim... 30 oldum sayelerinde....
Hayır kayınvaliden gitsin diyor da kaynın nasıl bu durumu kabulleniyor ben asıl onu merak ettim...
Ayyy kıyamam canım benım ınsan sınır olur ya..benım esımde ıkı kardes kendısı sehır dısında okumus kucuk yasda gurbete cıkmıs kardesı ise yanında okumus aılesının..annesı acaıp duskun kaynıma..bıde kaynımda kız cocugu gıbı herseyını paylasır annesı ıle..kaynımda benım en samımı arkadasımla ewlendı gecen sene..arkadasım resmen sınır oluyor kayınwalıdeme..yerı gelıo tatılde gıdıyoruz kaynıma dıomus bz gelınle yatarız sen ayrı yat dıe..Allahtan uzagız e mecbur gıdınce bız odamızı kapıyoruz kaynımlara yatak kalmıo onlarda uzaktalar..kapıda kılıt yok pat dıe gırıo odalarına..bızede aynısıını yapmaya calısdı ben esımede alıstrdım odaya gırer gırmez kapıyı kıtlıyor..ılk baslarda ayıp olur falan dedı bende rahat edemıyorum dedım sımdı kendıde alstı..ki dusunun benım esıme coook duskun olmamıs hali bu..Allahtan kendı ewınden baska bı yerde rahat edemez kv.dogum yaptgmda gelıcek 3 5 gun kalıp gıdıcek... kv herseye cok karısan bı kadın we bende karıstrmayı sewmeyen bı ınsanım..Allahtan bana pek bısy dıyemez karısamaz..şakayla karısık herseyı soylerım ben..kendısı der ben sana guwenıyorum sen bakarsın cocuguna ( pek kaalmak ıstemedgonden dıo bence ) benımde ısıme gelıocokmu konusmtumm nee
Doktor teyzemizden geldik :) 2500 gr 48 cm olmuş oğlum sağsağlim çok şükür, tüm organları yerli yerinde çok mutluyum :) 16-17 ocakta yanımda olacak kısmetse :))))
Çok sinir bozucu aynı tipik babannem oda evin en büyüğünü amcamı sevdi hep kaybeden onlar oldu zaten Allah ıslah etsin valla çocuk gibi abisinimi taşıyacaksınız evli değil heralde abisi bereket eşin pabuc bırakmıyo ailesine[/QUOT
evet canım bekar eşime de söylüyorum evlense de kurtulsak ne zaman kv otursak başlıyor şurda kız var abin beğenmedi burda kız var tanıştıralım ben eşim için şöyle desem abinde böyle diyor. kadının herşeyi oğlu. eşim kabullenmiş görünüyor geçen takılıyor ama karım bana forma aldın abime almadın ayıp değil mi diye dalgaya vuruyor taksa insan deli olur.
Doktor teyzemizden geldik :) 2500 gr 48 cm olmuş oğlum sağsağlim çok şükür, tüm organları yerli yerinde çok mutluyum :) 16-17 ocakta yanımda olacak kısmetse :))))
Çok sinir bozucu aynı tipik babannem oda evin en büyüğünü amcamı sevdi hep kaybeden onlar oldu zaten Allah ıslah etsin valla çocuk gibi abisinimi taşıyacaksınız evli değil heralde abisi bereket eşin pabuc bırakmıyo ailesine[/QUOT
evet canım bekar eşime de söylüyorum evlense de kurtulsak ne zaman kv otursak başlıyor şurda kız var abin beğenmedi burda kız var tanıştıralım ben eşim için şöyle desem abinde böyle diyor. kadının herşeyi oğlu. eşim kabullenmiş görünüyor geçen takılıyor ama karım bana forma aldın abime almadın ayıp değil mi diye dalgaya vuruyor taksa insan deli olur.
Abisi evlenince annesi geline fena kaynanalık yapacak kıskançlığından eltin yandı şimdiden:)
izinler bitipte işe dönünce bebişlerinize kim bakacak?? ben şimdiden bu konuyuda düşünmeye başladım. annem başka şehirde kv, görümce bakmam diyo.. mecbur bakıcı bulcaz, bulcaz da nasıl olacak bilmiyorum
maşallah nazar değmesin oğluna oğlak burcu olacak ha :) bende düşünüyorum eğer sezeryan olmak durumunda kalırsam oğlak mı olsa kova mı? 21 ocak ay dönümü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?