2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

Ovadrili almaya çıkınca vaselinde alıcam. Çatlaklar genetik sanırım benim hamilelikten önce de vardı zaten. Ama şu an içler acısı gözüküyor. Kaşınmasın yeter ki razıyım :S

korkma oluyo ole hatta bı kere ebe bnmdokunmaya kıyamadıgım karnımı öylebı hoplattı salladı kı oğlum neye ugradıgını şaşırdı nasıl hareket tmeye basladı..dogumumda 31 ı ama 1 ocak yazdırmayı denıcez artık neyazarlarsa:)

canım doktorlar oynama esnasındaki kalp atışlarınada bakıyolar
hangi doktor olsa muhtemelen isticekti tekrar girmeni.hareket ettiyse sorun yok
yarın daha 39+3 üz tatlım ya daha çok var büyük güne
ama şu iki gündür durumum pek parlak değil
minikkelebek duşa gittin gelemedin, doğurmaya çalışma sakın banyoda..
duş iyi gelir dedim de bana mısın demedi canım
çıktım dikkatim dağılsın diye saçlarımı maşa yaptım falan ama yok
sağol canım daha bana çoook varmış gibi geliyo ki sancım var ben üşüttüğümü düşünüyorum
nedense doğum yapabilicemi pek sanmıyorum
sana şöyle söyleyim dün ve bugün hamileliğimin fiziki olarak en zor günlerini yaşadım.
terliğimi giymek için ayağımı kaldıramıyorum düşün artık
bocuum az kaldı kızz anammm çok heycanlı
zaten kilo söyleselerde gramı gramına aynı çıkmıyolar kuzum
ahahahaaaa k valide tırt çıktı yani uzak olmayaydı erkenden evine gider yemeğini yapardın k valideyi de çekmezdin
ben doğurunca çok iyiyim doğurdum yazcam çok kolay doğurdum yazcam
ığğğk dedim fırtlattım yazcam
Minikkelebek sancilarin nasil ne zaman dogurucaz ayol biz bu arada dun ruyamda bebegimi gordum galiba cook tatliydi allah kucagimiza almayi da nasip etsin
canım doğum sancısı olup olmadığını bilmediğim sancılar devam ediyo
ama en son biz doğurcaz sen benden önce doğurcan bence
oğlan ayaklarını gezdirip duruyo doğsa da sevsem yerim o ayakları
Çatı muyanesi nasıl bişi arkadaşım? Biraz ayrıntı ver

çatı muayenesini ben 37+3 te oldum canım doktor 2 parmakla içeriyi şöyle bi çevirip genişliğe bakıyo
kendini kasmazsan kolay geçiyo

Canım çok fazla kendimizi dinliyoruz herhalde o yüzden de her harekette şüpheleniyoruz. Bir de senin az kaldı. Takvime bakman bile heyecanlandırıyordur. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

dikkat edin arkadaşlar, grip ishal salgını varmış. ben maalesef o kadar dikkat ettiğimiz halde bugün hastalandım. hem ishal hem kulak, boğaz, baş ağrısı. dayak yemiş gibiyim

Canım çok fazla kendimizi dinliyoruz herhalde o yüzden de her harekette şüpheleniyoruz. Bir de senin az kaldı. Takvime bakman bile heyecanlandırıyordur. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

amin canım cümleten inşallah
kendimizi çok dinliyoruz ben artık takvim heyecanından ziyade sancılarıma takmış durumdayım
yarınki nst yi çok merak ediyorum sancı çıkıcakmı acaba

amin canım cümleten inşallah
kendimizi çok dinliyoruz ben artık takvim heyecanından ziyade sancılarıma takmış durumdayım
yarınki nst yi çok merak ediyorum sancı çıkıcakmı acaba

İnşallah çıkar canım :) hatta farketmeden açılmış bile olursun. Allah herşeyin hayırlısını versin. Annem ve teyzem çok hızlı ve kolay doğum yapmışlar. Bende anlamadan açılıcam, doğurucam zannediyorum. Sancılar bende yalancı çıksalar da psikolojik olarak anlamayacağım gibi bir evhama kapıldım.

inşallah açılma falan çıkar da işim kolaylaşır canım hayırlısı artık
ben bavulumu alayım yanıma nolur nolmaz
benim halalarım öyle kolay doğurmuşlar ki tv de doğum sancısı çekenlere amaaaan abartıyolar ben gittim doğurup çıktım diyolar
inşallah bizde onlara çekmişizdir
sağol canım, annemin gelmesini bekliyorum mutfağa gitmeye bile dermanım yok

canım parol kullanıyor musun?arkadaşım hamile ona parol verdi doktor
zaten hamileyken en güvenilir ilaç parolmuş
tv de dün profesörün biri öyle dedi

Mrb arkadaslar aranızda beni hatırlayan cok azdır 17 haftamdan beri pek katılamıyorum size sorunlardan dolayı. Hepinize hayırlı dogumlar diliyorum.arkadaslar bnm bebegim cok hareketli bir dakika durmuyor ve artık cnaımı yakmaya basladı cok hareketli olması iyimi sizce

ama 31 aralıkta doğum mu olur çocuk 1 yıl kayıp yaşayacak . bence sen 2014 olmasını bekle.. yazık valla çocuga

maşallah bebeğine hareketli olsun tabi yoksa sürekli aklına takılacak allah korusun bişey mi oldu neden hareket etmiyor diye. artık son haftalara geldik durum ciddileşmeye başladı tabi :)

doğumu devlet hastanesinde mi yapacaksın o kısmı anlayamadım. yoksa kendi doktorun harici bir doktordan teyit almak için mi devlete gittin? istanbuldamıydın sen hangi hastanede olacak doğum?

maşallah bebeğine hareketli olsun tabi yoksa sürekli aklına takılacak allah korusun bişey mi oldu neden hareket etmiyor diye. artık son haftalara geldik durum ciddileşmeye başladı tabi :)

oturamıyorum cnaım ya oturdugum zaman baslıyor uyutmuyorda beni bugun cok kotuyum bide üstüne hala calısıyorum.hareket etmesi iyi diyolar ama bu kadarda olunca acaba bi rahatsızlıgımı var diyorum

biraz önce içtim bir tane, ağrım hafiflemeye başladı faydası olacak gibi.

oturamıyorum cnaım ya oturdugum zaman baslıyor uyutmuyorda beni bugun cok kotuyum bide üstüne hala calısıyorum.hareket etmesi iyi diyolar ama bu kadarda olunca acaba bi rahatsızlıgımı var diyorum

bende hala çalışıyorum ve resmen kaburgalarım batıyor otursamda yatsamda.. doktorunu arayıp sor istersen.. için rahat etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…