günaydın.ben de 3 gündür saat beşte açıyorum gözlerimi.kaşıntın için vazelin deneyebilirsin.ben karnım büyümeye başlayınca kullanmıştım hafiften kaşıntılarım varken .iyi geliyordu.çok şükür şimdilik çatlağım olmadı
Saolun kızlar içimi rahatlattınız , ugurbocuu hayırlı olsun seninde gününü almışsın. Tam olarak 31 aralıkmı 1 ocakmı olucak doğumu, gerçi farketmez sağlıkla gelsin inşallah şurda 4 günün kaldı çok heyecanlıı :))
Ne guzel gunun belli olmus allah hayirlisiyla kolaylikla kucagina almayi nasip etsin insallah normal iyide boyle beklemek stresli bakalim yilbasina kadar gelicekmi benimki
yok yaa, karıstırıyorsunuz bence hanımlar. yapmadı henuz , yoksa yaptı mı :) ?
canım doktorlar oynama esnasındaki kalp atışlarınada bakıyolarHerkese slm, sabah 20 dk nst ye girdim bebek hiç kıpırdamadı. Doktorda endişelibi şekilde kıpırdamalıydı bi daha gir dedi. Bu sefer 40 dk durdum ilk 20 dk yine kıpırdamadı son 20 dk hareketlendi. Doktorda sorun yok herşey normal dedi. Sizdede oldum kızlar kıpırdamadığı nst de. Ben çok panik oldum doktora hastaneden ayrılmak istemiyorum filan dedim oda tekrar tekrar sorun yok. 2 saatte 3 hareketini say dedi. Böyle geçti nst maceram
yarın daha 39+3 üz tatlım ya daha çok var büyük güneyarın mı büyük gün bakalım bugünde doğum olmazsa :)
yarın artık kaç olucaksın canım 40 geçiyomusun ?
valla hergün girip sana bakıyorum doğurdun mu diye ama tık yok ben senden önce doğurcam bu gidişle :)
allah kolaylık versin iyi dayanmışsın canım şafak azaldı
duş iyi gelir dedim de bana mısın demedi canımminikkelebek duşa gittin gelemedin, doğurmaya çalışma sakın banyoda..
sağol canım daha bana çoook varmış gibi geliyo ki sancım var ben üşüttüğümü düşünüyorumayyy canım çok yaklaşmış senin kolay,sağlıklı doğumlar dilerim sana ve tüm hamilelere.senden bir hafta gerideyim ama ben 4-5 gündür geceleri çok fena yaşıyorum kasılmaları.her gece doğuruyorum diye düşünüyorum.allah hepimizin yardımcısı olsun.hamilelik asıl son haftalarda kendini belli ediyormuş öncesi çok rahatmış diye düşünüyorum şimdi.evde fıldır fıldır dönen ben son bir haftadır yatıyorum hep..
bocuum az kaldı kızz anammm çok heycanlıgerçi öğlen olmuş ben dr dan geldım bugun..
devlet kadın dogumhastanesıne muayeneye gıttım.. herşeysı çok ıyı dedı ben bıraz ufak mı hocam öyle gıbı dıyolar dedım hayır ben cok ıyı ölçtüm haftasıyla uyumlu dedı... bugun 38 haftam tam doldu dr 38+4 e dogum için randevu verdı.. yanı 31 aralık salı gününe çok mutluyum ve heyecanlı kv aradı onada söledım o da sevındı..
pazartesı kendı dr uma gıdıp ertesı gün dogum yapmak istediğimi söylücem kendıde salı günü gıttıgımde önümüzdekı salı alalım demıştı yanı yıne 31 aralıkta ama ben pimpirikli bi kadın oldugumiçin güvenememiştim...
yaptıgı ölçümlere göre tam gr gr kılo sölemıyo devlet hastanesı ama 3 kılo ve bıraz üzerı gıbı dogar dedı daha fazla beklemelı mıyım dedim yok dedı kıloya takılma artık o genetık dedı 2500 den 4000 e kadar normal dedı hiç bi solunum sıkıntısı olmaz 39 haftada dogan bebeklerın dedı.. ıkıncı sezeryanım oldugu için 40 haftaya kadar bekleyemezmışım çünkü iki dogumumun arası az oldugu için dikişlerım ıncelmiş 39 haftanın içinde oldugundanda normal zamanı dedı..
ahahahaaaasabrediyorum yapacak bişey yok maalesef. istanbul trafiğinden ve uzak mesafede çalışmaktan nefret ediyorum.hep kocamın suçu, annesine yakın olalım orda yer içeriz yardımı olur diye gittik işe uzak kv'ye yakın ev tuttuk amma tabiki havamızı aldık kv'den yana :)
evet merakla ikinizinde doğurmasını bekliyoruz, hayırlısıyla inşallah doğurduk çok iyiyiz yazmanızı bekliyorum :)
canım doğum sancısı olup olmadığını bilmediğim sancılar devam ediyoMinikkelebek sancilarin nasil ne zaman dogurucaz ayol biz bu arada dun ruyamda bebegimi gordum galiba cook tatliydi allah kucagimiza almayi da nasip etsin
Çatı muyanesi nasıl bişi arkadaşım? Biraz ayrıntı ver
yapmadı dıye bılıyorum bende ama neden ortada yok....
canım doktorlar oynama esnasındaki kalp atışlarınada bakıyolar
hangi doktor olsa muhtemelen isticekti tekrar girmeni.hareket ettiyse sorun yok
yarın daha 39+3 üz tatlım ya daha çok var büyük güne
ama şu iki gündür durumum pek parlak değil
duş iyi gelir dedim de bana mısın demedi canım
çıktım dikkatim dağılsın diye saçlarımı maşa yaptım falan ama yok
sağol canım daha bana çoook varmış gibi geliyo ki sancım var ben üşüttüğümü düşünüyorum
nedense doğum yapabilicemi pek sanmıyorum
sana şöyle söyleyim dün ve bugün hamileliğimin fiziki olarak en zor günlerini yaşadım.
terliğimi giymek için ayağımı kaldıramıyorum düşün artık
bocuum az kaldı kızz anammm çok heycanlı
zaten kilo söyleselerde gramı gramına aynı çıkmıyolar kuzum
ahahahaaaak valide tırt çıktı yani uzak olmayaydı erkenden evine gider yemeğini yapardın k valideyi de çekmezdin
ben doğurunca çok iyiyim doğurdum yazcam çok kolay doğurdum yazcam
ığğğk dedim fırtlattım yazcam
canım doğum sancısı olup olmadığını bilmediğim sancılar devam ediyo
ama en son biz doğurcazsen benden önce doğurcan bence
oğlan ayaklarını gezdirip duruyo doğsa da sevsem yerim o ayakları
çatı muayenesini ben 37+3 te oldum canım doktor 2 parmakla içeriyi şöyle bi çevirip genişliğe bakıyo
kendini kasmazsan kolay geçiyo
dikkat edin arkadaşlar, grip ishal salgını varmış. ben maalesef o kadar dikkat ettiğimiz halde bugün hastalandım. hem ishal hem kulak, boğaz, baş ağrısı. dayak yemiş gibiyim
Canım çok fazla kendimizi dinliyoruz herhalde o yüzden de her harekette şüpheleniyoruz. Bir de senin az kaldı. Takvime bakman bile heyecanlandırıyordur. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
ayy cok zor yaaa gercektençok dıkkat etmek lazımsende dınlen canım nanelımon kaynat iç terlebiraz..
amin canım cümleten inşallah
kendimizi çok dinliyoruz ben artık takvim heyecanından ziyade sancılarıma takmış durumdayım
yarınki nst yi çok merak ediyorum sancı çıkıcakmı acaba
inşallah açılma falan çıkar da işim kolaylaşır canım hayırlısı artıkİnşallah çıkar canım :) hatta farketmeden açılmış bile olursun. Allah herşeyin hayırlısını versin. Annem ve teyzem çok hızlı ve kolay doğum yapmışlar. Bende anlamadan açılıcam, doğurucam zannediyorum. Sancılar bende yalancı çıksalar da psikolojik olarak anlamayacağım gibi bir evhama kapıldım.
sağol canım, annemin gelmesini bekliyorum mutfağa gitmeye bile dermanım yok
gerçi öğlen olmuş ben dr dan geldım bugun..
devlet kadın dogumhastanesıne muayeneye gıttım.. herşeysı çok ıyı dedı ben bıraz ufak mı hocam öyle gıbı dıyolar dedım hayır ben cok ıyı ölçtüm haftasıyla uyumlu dedı... bugun 38 haftam tam doldu dr 38+4 e dogum için randevu verdı.. yanı 31 aralık salı gününe çok mutluyum ve heyecanlı kv aradı onada söledım o da sevındı..
pazartesı kendı dr uma gıdıp ertesı gün dogum yapmak istediğimi söylücem kendıde salı günü gıttıgımde önümüzdekı salı alalım demıştı yanı yıne 31 aralıkta ama ben pimpirikli bi kadın oldugumiçin güvenememiştim...
yaptıgı ölçümlere göre tam gr gr kılo sölemıyo devlet hastanesı ama 3 kılo ve bıraz üzerı gıbı dogar dedı daha fazla beklemelı mıyım dedim yok dedı kıloya takılma artık o genetık dedı 2500 den 4000 e kadar normal dedı hiç bi solunum sıkıntısı olmaz 39 haftada dogan bebeklerın dedı.. ıkıncı sezeryanım oldugu için 40 haftaya kadar bekleyemezmışım çünkü iki dogumumun arası az oldugu için dikişlerım ıncelmiş 39 haftanın içinde oldugundanda normal zamanı dedı..
Mrb arkadaslar aranızda beni hatırlayan cok azdır 17 haftamdan beri pek katılamıyorum size sorunlardan dolayı. Hepinize hayırlı dogumlar diliyorum.arkadaslar bnm bebegim cok hareketli bir dakika durmuyor ve artık cnaımı yakmaya basladı cok hareketli olması iyimi sizce
gerçi öğlen olmuş ben dr dan geldım bugun..
maşallah bebeğine hareketli olsun tabi yoksa sürekli aklına takılacak allah korusun bişey mi oldu neden hareket etmiyor diye. artık son haftalara geldik durum ciddileşmeye başladı tabi :)
inşallah açılma falan çıkar da işim kolaylaşır canım hayırlısı artık
ben bavulumu alayım yanıma nolur nolmaz
benim halalarım öyle kolay doğurmuşlar ki tv de doğum sancısı çekenlere amaaaan abartıyolar ben gittim doğurup çıktım diyolar
inşallah bizde onlara çekmişizdir
canım parol kullanıyor musun?arkadaşım hamile ona parol verdi doktor
zaten hamileyken en güvenilir ilaç parolmuş
tv de dün profesörün biri öyle dedi
oturamıyorum cnaım ya oturdugum zaman baslıyor uyutmuyorda beni bugun cok kotuyum bide üstüne hala calısıyorum.hareket etmesi iyi diyolar ama bu kadarda olunca acaba bi rahatsızlıgımı var diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?