bende hala çalışıyorum ve resmen kaburgalarım batıyor otursamda yatsamda.. Doktorunu arayıp sor istersen.. Için rahat etsin
Benim kızımda dönmedi bizde yarın 37 haftalık oluyoruz.doktorum sezeryan yanlısı.ama ben sezeryan olsam bile son haftalarım beklicem.bebek son ana kadar dönebiliomuş.yıl başından sonra inşikak süresini okucum.herşeyi başı dua inş bebeğim döner ve normal doğum yaparım
Çatı muyanesi nasıl bişi arkadaşım? Biraz ayrıntı ver
dikkat edin arkadaşlar, grip ishal salgını varmış. ben maalesef o kadar dikkat ettiğimiz halde bugün hastalandım. hem ishal hem kulak, boğaz, baş ağrısı. dayak yemiş gibiyim
bende çok yorgunum bugün burnum akıyo,baş ağrımda var...hastalanmak istemiyorum(
geçmiş olsun, reçeteni yazıyorum :) tavuk suyuna çorba( bol limonlu), mandalina portakal, ballı süt ve ıhlamur :):) çok dikkat et kendine
gerçi öğlen olmuş ben dr dan geldım bugun..
devlet kadın dogumhastanesıne muayeneye gıttım.. herşeysı çok ıyı dedı ben bıraz ufak mı hocam öyle gıbı dıyolar dedım hayır ben cok ıyı ölçtüm haftasıyla uyumlu dedı... bugun 38 haftam tam doldu dr 38+4 e dogum için randevu verdı.. yanı 31 aralık salı gününe çok mutluyum ve heyecanlı kv aradı onada söledım o da sevındı..
pazartesı kendı dr uma gıdıp ertesı gün dogum yapmak istediğimi söylücem kendıde salı günü gıttıgımde önümüzdekı salı alalım demıştı yanı yıne 31 aralıkta ama ben pimpirikli bi kadın oldugumiçin güvenememiştim...
yaptıgı ölçümlere göre tam gr gr kılo sölemıyo devlet hastanesı ama 3 kılo ve bıraz üzerı gıbı dogar dedı daha fazla beklemelı mıyım dedim yok dedı kıloya takılma artık o genetık dedı 2500 den 4000 e kadar normal dedı hiç bi solunum sıkıntısı olmaz 39 haftada dogan bebeklerın dedı.. ıkıncı sezeryanım oldugu için 40 haftaya kadar bekleyemezmışım çünkü iki dogumumun arası az oldugu için dikişlerım ıncelmiş 39 haftanın içinde oldugundanda normal zamanı dedı..
Mrb arkadaslar aranızda beni hatırlayan cok azdır 17 haftamdan beri pek katılamıyorum size sorunlardan dolayı. Hepinize hayırlı dogumlar diliyorum.arkadaslar bnm bebegim cok hareketli bir dakika durmuyor ve artık cnaımı yakmaya basladı cok hareketli olması iyimi sizce
geçmiş olsun, reçeteni yazıyorum :) tavuk suyuna çorba( bol limonlu), mandalina portakal, ballı süt ve ıhlamur :):) çok dikkat et kendine
bağışıklık sistemini çok çabuk toparlıyan bişi söylim 2 adet kivi 1 limon 2 portakal 1 tatlı kaşığı bal 2 çay kaşığı zencefil taze varsa oda olur bunları robottan geçirin limonla portakalın suyu yerine tamamından faydalanın bi kabuklarını soyun 1 bardak için acayip iyi geliyor bide tavuk suyuna çorbada 2 güne kalmas ayaklanırsın
canım çok hareketli olması sorun değilmiş benim kızımda çok hareketli sordum doktora dedi ne güzel işte hareket etmese kordon mu dolandı kakasını mı yaptı bir sürü kafamızda soru işareti olacağına oynasın oynayabildiği kadar dedi
benim de canımı çok yakıyor hatta geçtiğimiz gecelerde agladım gözümden yaşlar geldi artık uykumdan uyandım
ama şükür iyi ya canımı yaksın diyorum
2 gündür tavuk suyu çorba limon portakal mandalina karışımı
ıhlamur bal zencefil
sıcak ballı süt bunlarla toplamaya çalışıyorum
burnum akıyor inş. kızım iyidir içerde annesi doğuma 2 hafta kala pert oldu
iyidir o annesi merak etme, sen kendini toplamaya bak bir an önce, aldıgın vitaminler bebişi de yaramıştır.. yiyip içip dinleneceksin başka türlü geçmez bu hastalık
öyle yapıyorum canım narkoz alıcam düzelmem gerek
o kadar dikkat ettim ki ama geldi başıma neyse buna da şükür toparlarım kendimi diye ümit ediyorum
annem geldi o bakıyor 2 gündür çorbası meyvası ben de yatıyorum sağol canım o iyi olsun da içimde
iyiki anneler var :) gripliyken narkoz vermiyolar diye biliyorum . doktor bişey olmaz desede bu konuyu iyice araştır , kendisini uyarırsın gerekirse.
canım çok hareketli olması sorun değilmiş benim kızımda çok hareketli sordum doktora dedi ne güzel işte hareket etmese kordon mu dolandı kakasını mı yaptı bir sürü kafamızda soru işareti olacağına oynasın oynayabildiği kadar dedi
benim de canımı çok yakıyor hatta geçtiğimiz gecelerde agladım gözümden yaşlar geldi artık uykumdan uyandım
ama şükür iyi ya canımı yaksın diyorum
2 gündür tavuk suyu çorba limon portakal mandalina karışımı
ıhlamur bal zencefil
sıcak ballı süt bunlarla toplamaya çalışıyorum
burnum akıyor inş. kızım iyidir içerde annesi doğuma 2 hafta kala pert oldu
doğumu devlet hastanesinde mi yapacaksın o kısmı anlayamadım. yoksa kendi doktorun harici bir doktordan teyit almak için mi devlete gittin? istanbuldamıydın sen hangi hastanede olacak doğum?
canım bı kaç gun önce dr umda 31 ıne gün vermıştı aynen dedıgın gıbı aklımdakı şüphelergıtsın dıye emın olmak ıçın son kez bı devlet hastanesınde muayene olmak ıstedım aklıma yattı burdakı nüfus memurları 1 günü problem etmıyolarmış eşim danışmış bugun 1 ocak yazacak kımlığınde.... zaten dogum öğlenden sonra olacak yani yarımgün:) kayserıdeyım ve dr umda 1 ocakta hastanede olmayabılırmış bu durumda bnde beklemek ıstemedım..
Merhabalar
Bende 36 haftalik hamileyim gecende saglik ocagina gittim sirt ustu yatarkenbikini bolgeme el dobbleriyle bi bastirdilarki sormayin.( Sirtustu yatinca karnim iceri giriyo doktorumda sasirmisti karin yapinla alakali galiba demisti. Ama o kadarda bastirilmazki ilk haftalardaki gebelik degilki bu koca bebek)Artik hemsiremiydi tibbi sekretermiydi tanimiyorumda.. benim hemsire yoktu o gun. Ciktim saglik ocagindan iki gun boyunca noktasal agri oldu. Tamda bebegin basinin oldugu yere yapinca huylandim acaba bi problemi olurmu diyorum sonucta basina darbe aldi gibi bise oldu.
ayy bazen öyle düşüncesızler oluyo bende stajyerlere sınır oluyorum kan falan alırken denk gelırsemaman allahım delık desık oluyo kolumartık açıkça soluyorum benım damarım zor bulunur laborant hemsıre falan kendı gelsın dıye...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?