2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

bende tırsıyodum korkulcak bişi değil iki parmağını gezdiriyo inan eşinle birliktelik daha acılıdır :)

geçmiş olsun, reçeteni yazıyorum :) tavuk suyuna çorba( bol limonlu), mandalina portakal, ballı süt ve ıhlamur :):) çok dikkat et kendine

bağışıklık sistemini çok çabuk toparlıyan bişi söylim 2 adet kivi 1 limon 2 portakal 1 tatlı kaşığı bal 2 çay kaşığı zencefil taze varsa oda olur bunları robottan geçirin limonla portakalın suyu yerine tamamından faydalanın bi kabuklarını soyun 1 bardak için acayip iyi geliyor bide tavuk suyuna çorbada 2 güne kalmas ayaklanırsın

yılbaşı hediyesi olacak ne güzel....

canım çok hareketli olması sorun değilmiş benim kızımda çok hareketli sordum doktora dedi ne güzel işte hareket etmese kordon mu dolandı kakasını mı yaptı bir sürü kafamızda soru işareti olacağına oynasın oynayabildiği kadar dedi
benim de canımı çok yakıyor hatta geçtiğimiz gecelerde agladım gözümden yaşlar geldi artık uykumdan uyandım
ama şükür iyi ya canımı yaksın diyorum

geçmiş olsun, reçeteni yazıyorum :) tavuk suyuna çorba( bol limonlu), mandalina portakal, ballı süt ve ıhlamur :):) çok dikkat et kendine

2 gündür tavuk suyu çorba limon portakal mandalina karışımı
ıhlamur bal zencefil
sıcak ballı süt bunlarla toplamaya çalışıyorum
burnum akıyor inş. kızım iyidir içerde annesi doğuma 2 hafta kala pert oldu

tşkler kızlar yapayım bunları.toparlarım belki...

iyidir o annesi merak etme, sen kendini toplamaya bak bir an önce, aldıgın vitaminler bebişi de yaramıştır.. yiyip içip dinleneceksin başka türlü geçmez bu hastalık

iyidir o annesi merak etme, sen kendini toplamaya bak bir an önce, aldıgın vitaminler bebişi de yaramıştır.. yiyip içip dinleneceksin başka türlü geçmez bu hastalık

öyle yapıyorum canım narkoz alıcam düzelmem gerek
o kadar dikkat ettim ki ama geldi başıma neyse buna da şükür toparlarım kendimi diye ümit ediyorum
annem geldi o bakıyor 2 gündür çorbası meyvası ben de yatıyorum sağol canım o iyi olsun da içimde

iyiki anneler var :) gripliyken narkoz vermiyolar diye biliyorum . doktor bişey olmaz desede bu konuyu iyice araştır , kendisini uyarırsın gerekirse.

iyiki anneler var :) gripliyken narkoz vermiyolar diye biliyorum . doktor bişey olmaz desede bu konuyu iyice araştır , kendisini uyarırsın gerekirse.

evet canım gripken vermiyorlar en yakın arkadaşım doğuma 1 hafta kala grip oldu 1 lik antibiyotik içirdi kıza doktor sezeryan olacak diye ama benim daha 2 haftam var yine de pazartesine kadar düzelmezsem arıycam canım doktorumu sorucam

selamlar kızlar..
Ugurbocuu sana hayırlı doğumlar cnm,gün almışsın..ama neden 1 ocak almadın cnm ya,bende dua ediyorum hep aralığı bitireyim diye,1 gün için 1 sene kaybedicek diye düşünüyorum...
bende de dün temizlik vardı,evim dip köşe temizlendi,rahatladım..yarınada annem gelicek kısmetse.ohh işleri devredicem ona

yarın randevu aldım cnaım bi baktırıcam bakalım karnımda asagı indi erkenden dogurmim adet sancisi gibi sancım var suyumda fazlaydı zaten doktor erken dogum olabilir demişti.gerci hareket ettigine göre henuz dogum olmaz ama ne bilim iste vesvese yapıcazya.bide cok akıntım var resmen günde 4-5 tane camasır değiştiriyorum cantamda camasır tasıyorum sizdede oylemi

doğumu devlet hastanesinde mi yapacaksın o kısmı anlayamadım. yoksa kendi doktorun harici bir doktordan teyit almak için mi devlete gittin? istanbuldamıydın sen hangi hastanede olacak doğum?

canım bı kaç gun önce dr umda 31 ıne gün vermıştı aynen dedıgın gıbı aklımdakı şüphelergıtsın dıye emın olmak ıçın son kez bı devlet hastanesınde muayene olmak ıstedım aklıma yattı burdakı nüfus memurları 1 günü problem etmıyolarmış eşim danışmış bugun 1 ocak yazacak kımlığınde.... zaten dogum öğlenden sonra olacak yani yarımgün:) kayserıdeyım ve dr umda 1 ocakta hastanede olmayabılırmış bu durumda bnde beklemek ıstemedım..

o zaman durum başka, yazacaklarsa sorun yok ama bazı yerlerde doğum kagıdına göre işlem yaptıkları için yazmıyorlarmış. Allah sağlıkla kavuştursun kuzunu sana :)

Merhabalar
Bende 36 haftalik hamileyim gecende saglik ocagina gittim sirt ustu yatarkenbikini bolgeme el dobbleriyle bi bastirdilarki sormayin.( Sirtustu yatinca karnim iceri giriyo doktorumda sasirmisti karin yapinla alakali galiba demisti. Ama o kadarda bastirilmazki ilk haftalardaki gebelik degilki bu koca bebek)Artik hemsiremiydi tibbi sekretermiydi tanimiyorumda.. benim hemsire yoktu o gun. Ciktim saglik ocagindan iki gun boyunca noktasal agri oldu. Tamda bebegin basinin oldugu yere yapinca huylandim acaba bi problemi olurmu diyorum sonucta basina darbe aldi gibi bise oldu.

ayy bazen öyle düşüncesızler oluyo bende stajyerlere sınır oluyorum kan falan alırken denk gelırsemaman allahım delık desık oluyo kolumartık açıkça soluyorum benım damarım zor bulunur laborant hemsıre falan kendı gelsın dıye...

Iyi dusun iyi olsun fikrindeyim ama o gun canim o kadar yqndiki aklimi kurcalayip duruyo iste..

Slm kızlar bizde az önce doktordan geldik nst de sancı çıkmadı oğluşumun kafası iyice aşağıya inmiş kilosu da iyiymiş haftaya tekrar kontrolümüz var. Çıkışta da bi bebek mağazasına uğrayıp anne çantası aldım. Epeydir arıyordum sonunda buldum şükür. Bide hastaneye götürmek için elit çikolatadan bebek çikolatamızı aldım. Eksikleri tamamladıkça rahatlıyorum. Ufak tefek bi iki eksiğim kaldı. Onları da hallederim inşallah. Bu arada bebişin gelmesine yaklaşık iki hafta varmış şuan 37. Deyim 39. Falan gelir dedi. Bakalım hayırlısı bizden haberler böyle .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…