2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

yarın mı büyük gün bakalım bugünde doğum olmazsa :)
yarın artık kaç olucaksın canım 40 geçiyomusun ?
valla hergün girip sana bakıyorum doğurdun mu diye ama tık yok ben senden önce doğurcam bu gidişle :)

9 ocakta 37. haftam doluyor iş günü olarak 8 gün kaldı ama geçmek bilmiyor, çok yoruldum artık.. birde ev iş arası 1,5 saat. sabah akşam 3 saatte yol çekiyorum zoor zooor

allah kolaylık versin iyi dayanmışsın canım şafak azaldı

maşallahhh oğluşuna..ben de her anne gibi çok istiyorum sütüm bol olsun diye.bulunmaz bir nimet bizim için ve tabi bebeklerimiz için.ne güzel bir hediye daha büyük bir hediye olamaz herhalde.noel baba kıyafeti giydirin hatta bebişe :) :) benim de eşim çok havesleniyor yılbaşında doğsun diye.bakalım bizim kız babasını dinleyecek mi :)

canım benim çok sevindim senin adına. rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almak, büyütmek nasip etsin. çok özeniyorum artık. bize de dua et:)

yaa arkadaşlar aklıma geldi ayysbozz isimli bir arkadaş vardı.son zamanlarda onun mesajına denk gelmedim hiç.onda da bendeki gibi gebelik şekeri vardı da merak ediyorum durumlar nasıl diye.bilgisi olan var mı?

yeni yıl hediyen çok güzel canım. allah hayırla kurtarsın inşallah .

valla senın yılbasına 39 un bıtıyo son haftana gırıyosun olur mu olur ama normal olunca işte 41 e hatta bebek ıyıyse 42 ye kadar yolu var.. eger gercekten istiyosan sancını bekle varsın 41 olsun.. ben yasamadım amacok guzel bı duyguymus normaldogum..

bı de omeserma yok farkettınız mı hergun gırerdı kv sı yüzünden mı gıremıyo yoksa baska bı durummu var dogumvs acaba....

Herkese slm, sabah 20 dk nst ye girdim bebek hiç kıpırdamadı. Doktorda endişelibi şekilde kıpırdamalıydı bi daha gir dedi. Bu sefer 40 dk durdum ilk 20 dk yine kıpırdamadı son 20 dk hareketlendi. Doktorda sorun yok herşey normal dedi. Sizdede oldum kızlar kıpırdamadığı nst de. Ben çok panik oldum doktora hastaneden ayrılmak istemiyorum filan dedim oda tekrar tekrar sorun yok. 2 saatte 3 hareketini say dedi. Böyle geçti nst maceram

canım benim çok sevindim senin adına. rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almak, büyütmek nasip etsin. çok özeniyorum artık. bize de dua et:)

etmez olurmuyum dün eşime dedım kı ben doguma gıdınce sen arkadaslarıma yazarmısın dıye o da ne arkadasları dıyo kk dakı arkadaslarım dedım yaa gıt lütfen ben senın telasından onumu düşünücem dıyo bana.. deme ole dedım bnde onlar bnm akrabamdan yakın oldular en ıyı bız anlıyoruz bırbırımızın halınden dedım gülüyo sabah aksam aklımdakı sızsınız.. hepınıze bastan berı dua edıyorum.. yüzdük kuyruguna geldık artık en uzak olanın bı ayı kalmıştır allah saglıkla kavustursun bebeklerımıze....

Canım gözün Aydın yavrunu kucağına alacaksın hemde yeni yıla bebişinle gireceksin en güzel yeni yıl hediyesi geliyor :)

evet nstye gırmeden cıkolata kek yedım meyvesuyu içtigim halde bnmde yavrum bı keresınde uyumuş kalmış:) dr 10dk yürü gezın bebegı uyandır tekrar cekelım dedı uyanınca tekrar cekıldı ıyı çıktı... olabılıyo..

canım ben yaşadım onu 1.5 saat sürdü nstm ve uyuyodu kızım ebe geldi karnımı salladı falan hanfendi bir sagdan sola döndü okadar
sonra hafif hafif kıpırdadı nstteden çıktım ultrasonla baktı doktor herşey normal dedi uyku saatine denk gelmişsin dedi
bende ondan sonra nstye girmeden bir kutu meyva suyu içtim kızım bu seferde hiç durmadı
bebişlerin keyfine kalmış artık canları isterse oynuyo ama benim kızım heğp nstye baglanınca oynamıyo ilk 15 dakka :)

normal doğum istiyorum bir aksilik olmazsa.bakalım ne kadar bekletecek bizi kuzucuğum.valla son günlerde çok ağırlaştım,karnımda sertleşmeler fazlalaştı o yüzden 41i falan pek bekleyeceğini sanmıyorum ama bilemem tabi.sağlıcakla gelsin de keyfi ne zaman isterse o zaman gelsin.sanırım dediğin arkadaş doğum yaptı ya da yanlış hatırlıyor da olabilirim.ben pek giremiyorum o yüzden çok iyi takip edemedim ama doğum yaptığını okudum diye hatırlıyorum.

aaa omeserma dogummu yaptı yaa allah allah ben hep okuyorum neden görmedım kıı...

Saolun kızlar içimi rahatlattınız , ugurbocuu hayırlı olsun seninde gününü almışsın. Tam olarak 31 aralıkmı 1 ocakmı olucak doğumu, gerçi farketmez sağlıkla gelsin inşallah şurda 4 günün kaldı çok heyecanlıı :))

rica ederim canim seni cok iyi anliyorum.sadece karninda kasinti var dimi.benim sadece karnimdaydi ama doktor karaciger enzimlerinede bakti gerci ben adim gibi emindim catlaklarin kasindigina.enzimler iyi cikti losyon da sukur ki ise yaradi

Canım evet sadece karnımda ve çatlaklar kaşınıyor :S enzimlere bakıldı en son normal çıktı. Şimdi saat 3 ü bekliyorum doktor sadece 2-4 arası telefona cevap veriyor.

Ne guzel gunun belli olmus allah hayirlisiyla kolaylikla kucagina almayi nasip etsin insallah normal iyide boyle beklemek stresli bakalim yilbasina kadar gelicekmi benimki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…