gunaydin tatlim gecen hafta sordum ne durumda geleyim diye.suyun gelirse vakit harcama cik gel dedi.ama sancin duzensizse veya uzun araliklarla olursa gelme dedi.10 veya 5 dk araliga dusunce cagirdi.gidersem ya geri gelcem yada bosa hastanede stres olcam.
oglan cok fena sikistiriyo kafasini asagi itiyo ve tekmeliyo canim yaniyo sanci boyle bisey olsa gerek
kontrolum yarin sabah 9 bucukta
9 ocakta 37. haftam doluyor iş günü olarak 8 gün kaldı ama geçmek bilmiyor, çok yoruldum artık.. birde ev iş arası 1,5 saat. sabah akşam 3 saatte yol çekiyorumzoor zooor
herkese günaydın, bir hafta daha bitiyor :) izne az kaldı..
bebeğin cinsiyetini neden öğrenmediniz? kıyafetlerin hepsini beyaz aldınız bu durumda :) bu merakla nasıl duruyosun kiii[/
öncelikle eşimin isteği idi.bende onu kırmak istemedim.her şeyini ortak renkler aldık.beyaz,kırmızı,yeşil sarı gibi.çok fazla şey almadık da zaten.ilk üç aylık ihtiyaçlar.ben duruyorum da çevremdekiler çok zor duruyor:)yakınlarım hep kızıyor öğrenmediğimiz için
inanmıyorum valla ben 12 haftadan sonra merak içinde 16 yı zor bekledim sen 40 hafta bekliyosun :)
takdir ettim şimdi kendimi düşünüyorum da valla yok imkansız yapamam :)
herşey bir kenara sağlıkla kucagına alırısn inş.
saol canım hepımız sag salım kurtulalım bebeklerımızı saglıkla alalım inş. kucagımıza. oğlumuda 3250 dogurmuştum ayda yaklasık 2 kg 2 kg almıştı 3 ayda 8 kıloyu geçmişti korkmuştuk hemde sadece anne sütüyle:) çok ıstıyorum dua edıyorum yıne bol sütüm olurda bunu da emzırırım dıye...
bebekte babasına yılbaşı hedıyesı artık bakalım o bana ne yapıcak:)
ayy ne güzel bir hediyedir o ya 2014 ün ve ömrünün en güzel hediyesi seninle sağlıkla gelsin kuzucuk
saol canım hepımız sag salım kurtulalım bebeklerımızı saglıkla alalım inş. kucagımıza. oğlumuda 3250 dogurmuştum ayda yaklasık 2 kg 2 kg almıştı 3 ayda 8 kıloyu geçmişti korkmuştuk hemde sadece anne sütüyle:) çok ıstıyorum dua edıyorum yıne bol sütüm olurda bunu da emzırırım dıye...
bebekte babasına yılbaşı hedıyesı artık bakalım o bana ne yapıcak:)
saol canım içim içime sıgmıyo son 2 3 haftadır kıloda almadım daha hala 66 kıloyum onada ayrı sevınıyorum. toplam 14 kg ıle ınşallah tamamlamış olcam aynen ılk dogumum gıbı..
evet evet 3 kılo olsunda dıyodum ben nasıl olsa büyür dıye 3 kılo olur dedı dr. kv me de soledım 3 kılo dedı dr dıye oda ooo daha ne olsun dedı masallah kocaman dıye bıraz moral de verdı.. o yüzden ıyıyım daha 4 gün var ama ben cok telaslandım çok mutlu oldum....
saol canım içim içime sıgmıyo son 2 3 haftadır kıloda almadım daha hala 66 kıloyum onada ayrı sevınıyorum. toplam 14 kg ıle ınşallah tamamlamış olcam aynen ılk dogumum gıbı..
evet evet 3 kılo olsunda dıyodum ben nasıl olsa büyür dıye 3 kılo olur dedı dr. kv me de soledım 3 kılo dedı dr dıye oda ooo daha ne olsun dedı masallah kocaman dıye bıraz moral de verdı.. o yüzden ıyıyım daha 4 gün var ama ben cok telaslandım çok mutlu oldum....
maşallahhh oğluşuna..ben de her anne gibi çok istiyorum sütüm bol olsun diye.bulunmaz bir nimet bizim için ve tabi bebeklerimiz için.ne güzel bir hediye daha büyük bir hediye olamaz herhalde.noel baba kıyafeti giydirin hatta bebişe :) :) benim de eşim çok havesleniyor yılbaşında doğsun diye.bakalım bizim kız babasını dinleyecek mi :)
canım benim çok sevindim senin adına. rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almak, büyütmek nasip etsin. çok özeniyorum artık. bize de dua et:)
Herkese slm, sabah 20 dk nst ye girdim bebek hiç kıpırdamadı. Doktorda endişelibi şekilde kıpırdamalıydı bi daha gir dedi. Bu sefer 40 dk durdum ilk 20 dk yine kıpırdamadı son 20 dk hareketlendi. Doktorda sorun yok herşey normal dedi. Sizdede oldum kızlar kıpırdamadığı nst de. Ben çok panik oldum doktora hastaneden ayrılmak istemiyorum filan dedim oda tekrar tekrar sorun yok. 2 saatte 3 hareketini say dedi. Böyle geçti nst maceram
Herkese slm, sabah 20 dk nst ye girdim bebek hiç kıpırdamadı. Doktorda endişelibi şekilde kıpırdamalıydı bi daha gir dedi. Bu sefer 40 dk durdum ilk 20 dk yine kıpırdamadı son 20 dk hareketlendi. Doktorda sorun yok herşey normal dedi. Sizdede oldum kızlar kıpırdamadığı nst de. Ben çok panik oldum doktora hastaneden ayrılmak istemiyorum filan dedim oda tekrar tekrar sorun yok. 2 saatte 3 hareketini say dedi. Böyle geçti nst maceram
valla senın yılbasına 39 un bıtıyo son haftana gırıyosun olur mu olur ama normal olunca işte 41 e hatta bebek ıyıyse 42 ye kadar yolu var.. eger gercekten istiyosan sancını bekle varsın 41 olsun.. ben yasamadım amacok guzel bı duyguymus normaldogum..
bı de omeserma yok farkettınız mı hergun gırerdı kv sı yüzünden mı gıremıyo yoksa baska bı durummu var dogumvs acaba....
Canım gözün Aydın yavrunu kucağına alacaksın hemde yeni yıla bebişinle gireceksin en güzel yeni yıl hediyesi geliyor :)
normal doğum istiyorum bir aksilik olmazsa.bakalım ne kadar bekletecek bizi kuzucuğum.valla son günlerde çok ağırlaştım,karnımda sertleşmeler fazlalaştı o yüzden 41i falan pek bekleyeceğini sanmıyorum ama bilemem tabi.sağlıcakla gelsin de keyfi ne zaman isterse o zaman gelsin.sanırım dediğin arkadaş doğum yaptı ya da yanlış hatırlıyor da olabilirim.ben pek giremiyorum o yüzden çok iyi takip edemedim ama doğum yaptığını okudum diye hatırlıyorum.
evet nstye gırmeden cıkolata kek yedım meyvesuyu içtigim halde bnmde yavrum bı keresınde uyumuş kalmış:) dr 10dk yürü gezın bebegı uyandır tekrar cekelım dedı uyanınca tekrar cekıldı ıyı çıktı... olabılıyo..
canım ben yaşadım onu 1.5 saat sürdü nstm ve uyuyodu kızım ebe geldi karnımı salladı falan hanfendi bir sagdan sola döndü okadar
sonra hafif hafif kıpırdadı nstteden çıktım ultrasonla baktı doktor herşey normal dedi uyku saatine denk gelmişsin dedi
bende ondan sonra nstye girmeden bir kutu meyva suyu içtim kızım bu seferde hiç durmadı
bebişlerin keyfine kalmış artık canları isterse oynuyo ama benim kızım heğp nstye baglanınca oynamıyo ilk 15 dakka :)
aaa omeserma dogummu yaptı yaa allah allah ben hep okuyorum neden görmedım kıı...
aaa omeserma dogummu yaptı yaa allah allah ben hep okuyorum neden görmedım kıı...
rica ederim canim seni cok iyi anliyorum.sadece karninda kasinti var dimi.benim sadece karnimdaydi ama doktor karaciger enzimlerinede bakti gerci ben adim gibi emindim catlaklarin kasindigina.enzimler iyi cikti losyon da sukur ki ise yaradi
ay canım senın takvımın hep benı heyecanlandırıyo şimdi senın bellı degıl ama bnm dogumum senın takvımıne göre tam..
bu arada bebegın kaka yapması durumu öle durduk yere olmuyo dıye bılıyorum ben eger dogum uzarsa ve dedıgın gıbı anne doguma yardımcı olmaz kendını sıkarsa içerde strese gırıyo sıkısıyo kaka yapıyo ve allah korusun kakasını o zaman yıyomuş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?