2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

Dilzarcım,

Cok uzdun beni de Sen ogretmenmiydin? Bransın ne?

gözünaydın cnm,izne çıkmışsın..benim iznimde pzt. başladı..benim öğrencilerimde ayrılırken ağladı hep,zor tuttum kendimi ağlamamak içinofff çok zordur ya annesini kaybeden çocuk için çok üzüldüm,Allah sabır versin

Benim ağrı eşiğim yüksektir ama dün o sertleşmeyle bugün doğurmam lazımdı yani:) bebiş sıkıntıya girmiyodur inşallah böyle kasılınca bebekte hareket etmiyo korkuyorum

Benim ağrı eşiğim yüksektir ama dün o sertleşmeyle bugün doğurmam lazımdı yani:) bebiş sıkıntıya girmiyodur inşallah böyle kasılınca bebekte hareket etmiyo korkuyorum

Kasilmalar icin nst ye girdim ebeye bebek strese girer mi diye sordum girmez dedi bebegi zora sokan dogum esnasinda annenin kendini kasmasi bebegi oksijensiz birakmasiymis

Dilzarcım,

Cok uzdun beni de Sen ogretmenmiydin? Bransın ne?
Asıl mezuniyetim Din kültürü öğretmenliği de , diyanette kuran kursu öğretiliğini tercih ettim... Kadrom olan kursta sınıfım olmadığı içinkredili yurtllarda ki öğrencilerin kurs istekleri üzerine oraya görevlendirildim... Hepsi gurbetten, öğrenciliğimi hatırlatıyorlardı bana...

Allah hepsine fakültelerini bitirip, iş sahibi olmayı nasip etsin... Yollarını açık etsin...
Senin de gözün aydın, hayırlısıyla bebeklerimize kavuşuruz inş..

Çocuk değiller canım üniversite öğrencileri, çoğu dar gelirli ailelerin kızları, annesini kaybeden kızdaki azme hayret ediyordum, çok kısazamanda kur' an okumayı öğrenmişti, meğer yarası varmış, ben sonradan öğrendim... Bir de biz bir daha karşılaşamayız herhalde, çünkü asıl görev yerim orası değil....

fox ta mucize hayatlarda doğum hakkında konuşacaklarmış şu an reklam arasında. haberiniz olsun hanımlar

Kizlar bebek ne zaman kakasi ni yapar benim gunum gecerse tehlikeli bir durumda allah korusun nasil anlariz

genellikle su geldikten sonra oluyor diye biliyorum canım netten bak. ama her bebeğin yaptığı birşey değil.

Kasilmalar icin nst ye girdim ebeye bebek strese girer mi diye sordum girmez dedi bebegi zora sokan dogum esnasinda annenin kendini kasmasi bebegi oksijensiz birakmasiymis

İyi Allaha şükür ozaman sıkıntı yok gerinip aşağıda kanala girmeye çalışıo bebişim hissediyorum şuan bile kafası sığamadı oraya bi:)

sırf bu yüzden çocuklara haber vermeden ayrıldım izne.

ayyy canım çok yaklaşmış senin kolay,sağlıklı doğumlar dilerim sana ve tüm hamilelere.senden bir hafta gerideyim ama ben 4-5 gündür geceleri çok fena yaşıyorum kasılmaları.her gece doğuruyorum diye düşünüyorum.allah hepimizin yardımcısı olsun.hamilelik asıl son haftalarda kendini belli ediyormuş öncesi çok rahatmış diye düşünüyorum şimdi.evde fıldır fıldır dönen ben son bir haftadır yatıyorum hep..

kızlar günaydın.....

gerçi öğlen olmuş ben dr dan geldım bugun..
devlet kadın dogumhastanesıne muayeneye gıttım.. herşeysı çok ıyı dedı ben bıraz ufak mı hocam öyle gıbı dıyolar dedım hayır ben cok ıyı ölçtüm haftasıyla uyumlu dedı... bugun 38 haftam tam doldu dr 38+4 e dogum için randevu verdı.. yanı 31 aralık salı gününe çok mutluyum ve heyecanlı kv aradı onada söledım o da sevındı..

pazartesı kendı dr uma gıdıp ertesı gün dogum yapmak istediğimi söylücem kendıde salı günü gıttıgımde önümüzdekı salı alalım demıştı yanı yıne 31 aralıkta ama ben pimpirikli bi kadın oldugumiçin güvenememiştim...

yaptıgı ölçümlere göre tam gr gr kılo sölemıyo devlet hastanesı ama 3 kılo ve bıraz üzerı gıbı dogar dedı daha fazla beklemelı mıyım dedim yok dedı kıloya takılma artık o genetık dedı 2500 den 4000 e kadar normal dedı hiç bi solunum sıkıntısı olmaz 39 haftada dogan bebeklerın dedı.. ıkıncı sezeryanım oldugu için 40 haftaya kadar bekleyemezmışım çünkü iki dogumumun arası az oldugu için dikişlerım ıncelmiş 39 haftanın içinde oldugundanda normal zamanı dedı..

evet ben de sordum bu soruyu ve doktorum aynı cevabı verdi.bebeğine en çok yardımcı olacak kişi sensin dedi.sen ne kadar rahat olursan düzgün nefes alırsan bebeğini de o kadar rahatlatırsın dedi.o anda mümkün mü acaba o kadar soğukkanlı olmak onu kestiremiyorum işte :)

ay canım senın takvımın hep benı heyecanlandırıyo şimdi senın bellı degıl ama bnm dogumum senın takvımıne göre tam..

bu arada bebegın kaka yapması durumu öle durduk yere olmuyo dıye bılıyorum ben eger dogum uzarsa ve dedıgın gıbı anne doguma yardımcı olmaz kendını sıkarsa içerde strese gırıyo sıkısıyo kaka yapıyo ve allah korusun kakasını o zaman yıyomuş...

Hadi gözün aydın canım, bence de kiloyu takma, genel de zayıf doğan bebekler kilolu olanlardan çok daha çabuk kilo alıyor...

Sağlıklı olsunlar da...

hadi hayırlısı olsun canım,bebeğine kavuşuyorsun hem de yılbaşı gecesi :) kilosuna çok fazla takılma gayet iyi bence.etrafımda yeni doğum yapan çoğu kişi 3 kilo civarı doğurdu şimdi hepsi tosuncuk.önemli olan sütümüz bol olsun da hemen toparlansınlar.

Hadi gözün aydın canım, bence de kiloyu takma, genel de zayıf doğan bebekler kilolu olanlardan çok daha çabuk kilo alıyor...

Sağlıklı olsunlar da...

saol canım içim içime sıgmıyo son 2 3 haftadır kıloda almadım daha hala 66 kıloyum onada ayrı sevınıyorum. toplam 14 kg ıle ınşallah tamamlamış olcam aynen ılk dogumum gıbı..

evet evet 3 kılo olsunda dıyodum ben nasıl olsa büyür dıye 3 kılo olur dedı dr. kv me de soledım 3 kılo dedı dr dıye oda ooo daha ne olsun dedı masallah kocaman dıye bıraz moral de verdı.. o yüzden ıyıyım daha 4 gün var ama ben cok telaslandım çok mutlu oldum....

saol canım hepımız sag salım kurtulalım bebeklerımızı saglıkla alalım inş. kucagımıza. oğlumuda 3250 dogurmuştum ayda yaklasık 2 kg 2 kg almıştı 3 ayda 8 kıloyu geçmişti korkmuştuk hemde sadece anne sütüyle:) çok ıstıyorum dua edıyorum yıne bol sütüm olurda bunu da emzırırım dıye...
bebekte babasına yılbaşı hedıyesı artık bakalım o bana ne yapıcak:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…