Dün son iş günümdü...
Öğrenciler, bebek için hediyeler almışlar, notlar yazmışlar...çok duygulandım, hiç böyle olacağımı düşünmemiştim...
Bir de genelde durumları pek de iyi olmayan öğrenciler, bir taraftan da üzüldüm, harçlıklarından kesmişler, yazık...
Bir tanesi ağladı, o daha çok dokundu... Kurban bayramında annesini kaybetmiş... Ozaman tuttum kendimi, şu anda ağlıyorum... Böyle hayal etmemiştim....
gözünaydın cnm,izne çıkmışsın..benim iznimde pzt. başladı..benim öğrencilerimde ayrılırken ağladı hep,zor tuttum kendimi ağlamamak içinDün son iş günümdü...
Öğrenciler, bebek için hediyeler almışlar, notlar yazmışlar...çok duygulandım, hiç böyle olacağımı düşünmemiştim...
Bir de genelde durumları pek de iyi olmayan öğrenciler, bir taraftan da üzüldüm, harçlıklarından kesmişler, yazık...
Bir tanesi ağladı, o daha çok dokundu... Kurban bayramında annesini kaybetmiş... Ozaman tuttum kendimi, şu anda ağlıyorum... Böyle hayal etmemiştim....
Benimkarnım da sürekli sert artık o yüzden yalancı kasılmaları çok anlayamıyordum...ama kasılma olunca nefesim kesiliyor gibi oluyor ordan ayırt ediyorum...
Doğum sancısını da herkes farklı tarif ediyor... Bel ve karın ağrsı birlikte olmuştu ben de... İki cm e kadar hatta bazılarında dört cm açılmaya kadar sancı yalancısıyla karıştırılabilir ama daha sonrasının farkedilmemesi bana göre imkansız... Ağrı eşiği çok yüksek olan nadir insanlar belki hissetmeyebilir, o da milyonda bir olur herhalde...
Benim ağrı eşiğim yüksektir ama dün o sertleşmeyle bugün doğurmam lazımdı yani:) bebiş sıkıntıya girmiyodur inşallah böyle kasılınca bebekte hareket etmiyo korkuyorum
Asıl mezuniyetim Din kültürü öğretmenliği de , diyanette kuran kursu öğretiliğini tercih ettim... Kadrom olan kursta sınıfım olmadığı içinkredili yurtllarda ki öğrencilerin kurs istekleri üzerine oraya görevlendirildim... Hepsi gurbetten, öğrenciliğimi hatırlatıyorlardı bana...Dilzarcım,
Cok uzdun beni deSen ogretmenmiydin? Bransın ne?
Senin de gözün aydın, hayırlısıyla bebeklerimize kavuşuruz inş..gözünaydın cnm,izne çıkmışsın..benim iznimde pzt. başladı..benim öğrencilerimde ayrılırken ağladı hep,zor tuttum kendimi ağlamamak içinofff çok zordur ya annesini kaybeden çocuk için çok üzüldüm,Allah sabır versin
Kizlar bebek ne zaman kakasi ni yapar benim gunum gecerse tehlikeli bir durumda allah korusun nasil anlariz
Kasilmalar icin nst ye girdim ebeye bebek strese girer mi diye sordum girmez dedi bebegi zora sokan dogum esnasinda annenin kendini kasmasi bebegi oksijensiz birakmasiymis
Ben de her şeye ağlıyorum, da nasıl bir sabır verdi, şimdi de şarkı dinlesem ağlıyorum...
Darısı senin başına inş hayırlısıyla iznini alır da dinlenirsin... İstanbulda trafik zor, allah yardımcın olsun...
gözünaydın cnm,izne çıkmışsın..benim iznimde pzt. başladı..benim öğrencilerimde ayrılırken ağladı hep,zor tuttum kendimi ağlamamak içinofff çok zordur ya annesini kaybeden çocuk için çok üzüldüm,Allah sabır versin
kızlar günaydın.....
gunaydin tatlim gecen hafta sordum ne durumda geleyim diye.suyun gelirse vakit harcama cik gel dedi.ama sancin duzensizse veya uzun araliklarla olursa gelme dedi.10 veya 5 dk araliga dusunce cagirdi.gidersem ya geri gelcem yada bosa hastanede stres olcam.
oglan cok fena sikistiriyo kafasini asagi itiyo ve tekmeliyo canim yaniyo sanci boyle bisey olsa gerek
kontrolum yarin sabah 9 bucukta
kızlar günaydın.....
Kasilmalar icin nst ye girdim ebeye bebek strese girer mi diye sordum girmez dedi bebegi zora sokan dogum esnasinda annenin kendini kasmasi bebegi oksijensiz birakmasiymis
Hadi gözün aydın canım, bence de kiloyu takma, genel de zayıf doğan bebekler kilolu olanlardan çok daha çabuk kilo alıyor...gerçi öğlen olmuş ben dr dan geldım bugun..
devlet kadın dogumhastanesıne muayeneye gıttım.. herşeysı çok ıyı dedı ben bıraz ufak mı hocam öyle gıbı dıyolar dedım hayır ben cok ıyı ölçtüm haftasıyla uyumlu dedı... bugun 38 haftam tam doldu dr 38+4 e dogum için randevu verdı.. yanı 31 aralık salı gününe çok mutluyum ve heyecanlı kv aradı onada söledım o da sevındı..
pazartesı kendı dr uma gıdıp ertesı gün dogum yapmak istediğimi söylücem kendıde salı günü gıttıgımde önümüzdekı salı alalım demıştı yanı yıne 31 aralıkta ama ben pimpirikli bi kadın oldugumiçin güvenememiştim...
yaptıgı ölçümlere göre tam gr gr kılo sölemıyo devlet hastanesı ama 3 kılo ve bıraz üzerı gıbı dogar dedı daha fazla beklemelı mıyım dedim yok dedı kıloya takılma artık o genetık dedı 2500 den 4000 e kadar normal dedı hiç bi solunum sıkıntısı olmaz 39 haftada dogan bebeklerın dedı.. ıkıncı sezeryanım oldugu için 40 haftaya kadar bekleyemezmışım çünkü iki dogumumun arası az oldugu için dikişlerım ıncelmiş 39 haftanın içinde oldugundanda normal zamanı dedı..
gerçi öğlen olmuş ben dr dan geldım bugun..
devlet kadın dogumhastanesıne muayeneye gıttım.. herşeysı çok ıyı dedı ben bıraz ufak mı hocam öyle gıbı dıyolar dedım hayır ben cok ıyı ölçtüm haftasıyla uyumlu dedı... bugun 38 haftam tam doldu dr 38+4 e dogum için randevu verdı.. yanı 31 aralık salı gününe çok mutluyum ve heyecanlı kv aradı onada söledım o da sevındı..
pazartesı kendı dr uma gıdıp ertesı gün dogum yapmak istediğimi söylücem kendıde salı günü gıttıgımde önümüzdekı salı alalım demıştı yanı yıne 31 aralıkta ama ben pimpirikli bi kadın oldugumiçin güvenememiştim...
yaptıgı ölçümlere göre tam gr gr kılo sölemıyo devlet hastanesı ama 3 kılo ve bıraz üzerı gıbı dogar dedı daha fazla beklemelı mıyım dedim yok dedı kıloya takılma artık o genetık dedı 2500 den 4000 e kadar normal dedı hiç bi solunum sıkıntısı olmaz 39 haftada dogan bebeklerın dedı.. ıkıncı sezeryanım oldugu için 40 haftaya kadar bekleyemezmışım çünkü iki dogumumun arası az oldugu için dikişlerım ıncelmiş 39 haftanın içinde oldugundanda normal zamanı dedı..
Hadi gözün aydın canım, bence de kiloyu takma, genel de zayıf doğan bebekler kilolu olanlardan çok daha çabuk kilo alıyor...
Sağlıklı olsunlar da...
hadi hayırlısı olsun canım,bebeğine kavuşuyorsun hem de yılbaşı gecesi :) kilosuna çok fazla takılma gayet iyi bence.etrafımda yeni doğum yapan çoğu kişi 3 kilo civarı doğurdu şimdi hepsi tosuncuk.önemli olan sütümüz bol olsun da hemen toparlansınlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?