2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

Canım sabret ağrılar beni de bezdirdi ama senin daha az zamanın kalmış mutlu sona çok az kaldı doğum yapınca bu sıkıntıların hepsi silinip gidicek hafızamızdan. Benim doktor da geçen hafta 38. De gelir diyordu bu hafta 38. De gelir dedi. Doktor milletinin hepsi bi tuhaf anacım. Bakma tek senin ki tuhaf değil. :)

Yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin canım, biraz daha sabret, ağrıların hepsi bebeklerimizi yaklaştırıyor...

Yarın iyi haberlerini bekliyoruz...

kızlar acayip duygulandım burda böyle düşünüldüğümü merak edildiğimi görünce...hepiniz çok tatlısınız çok teşekkür ederim teker teker...yarın çatı muayenem var o yüzden ağdaya gittim bugün gitmişken de tüm vücut ağdaya girdim...eşim de merak etmiş beni.1 de girdim 4 te çıktım o da çalışmaya dalınca merak etmiş bi anda saate bakınca demiş kesin bu kız biyerlerde doğuruyo diye...ondan sonra da fön çekindim makyaj falan yaptım eşimle stidyoya gittik foto çekindik.doğum fotocusu 850 tl deyince ben şok...
dedim ben sana o parayı kaptırır mıyım???
zaten profesyonel makinem var bebeğimi de kendim çekerim bi zahmet dedim...
4 poz foto artı albüme 60 tl ödiycez...bence çok uyguna geldi.hem de çok güzel oldu ...pazar günü teslim alıcaz atarım fotoları o zaman.
kv durumları da aynen devam...

sizleri özlemişim 1 günde.
bi daha bu kadar merakta bırakmıcam söz...

Hadi bakalım canım, allah sağlıkla kavuşmayı nasip etsin...

minikkelebek sen daha doğurmadın mı

minikkelebek sen daha doğurmadın mı

kuş gibi olmuşsundur var ya rahatlamışsındır
artık bebiş gelebilir :)
zaten sana ve minikkelebeğe bakmaktan doğurdular diye ben doğurcam burda :)

kuş gibi olmuşsundur var ya rahatlamışsındır
artık bebiş gelebilir :)
zaten sana ve minikkelebeğe bakmaktan doğurdular diye ben doğurcam burda :)

gerçekten de kuş gibi oldum canım...ama ne ihtiyacım varmış yaa.halbuki bikini bölgesini 15 gün önce aldırmıştım...ne çabuk çıkmışlar...kaşlarım 1 ayda gelmiyor ama bikini 2 günde sarmaşık gibi...ama bu kez kaşlar bıyıklar da foraydı...kıza mıntıka temizliğine geldim diyorum gülüyo.ben neyse de minikkelebek artık doğursan diyorum arkadaşım

yaa zaten gelse de sevsek modundayız.az kaldı yavruşuma azz

Kızlar bana hemşire arkım dediki normalde ben bu haftaya gelmiş biri nst için geldiğinde çatı muayenesi yaptırmadan gönderirsem ondan imza alıyorum mesuliyet kabul etmiyorum diye dedi yoksa yaptırmicaktım yani demin uyumuşum uyandığımda karnım aşağıya inmiş gibi taş yutmuş gibiydim kızlar hesapladım 20 dkda bir kasılıyodu uyumadan önce sizce hastaneye gitmeliyim kırk dakika çekio bizim evden

canım ben hiç kasılmıyorum kasılma nedir bilmiyorum yani...normalde sancılar için 10 dk da 3 defa 4 defa olunca doğum sancısı diye biliyorum ama.kasılma için öyle mi bilemiyorum.istersen önce acile git nst ye gir.sonra bişey çıkarsa hastanene git..yani eğer acil de uzaksa bilemiyorum ki ne desem?git bence yaa

canım benimde sürekli sertleşiyo şuan yalnız dayanılması zor bi sancım yok yani napıcamı şaştım hastaneye gitsemmi gitmesemmi benim karnım iki gün önce biranda aşağıya inmişti uyandığımda akşamı banyo falan yapmıştım galiba ondan diyorum bence sendede açılma var sertleşme işte bebeğin aşağıya inmesini sağlıyor hemşire bana bebek doğum kanalına inmiş dedi neyi bekliom bende anlamadım filmlerde bağırıp çağırıyolardı annemle eşimde o moda girmemi bekliyollar

Yirmi dk bir dr gitmen için çok erken be canım, zaten bu gün gitmişsin, doğum o kadar çabuk ilerlemiyor...açılman da çok azmış... Bence boşuna yorulma ama tabi yine de sen bilirsin...

Canım kasılma derken sancı şeklindemi. Dün doktoruma aşağı doğru zonklama sertleşme oluyo dedim nomal dedi. Kasıklarında adet sancısı gibi bi ağrın olursa gel demişti bana. Ay bilmioruzki hiç birimiz sancı nasıl bişey. Acaba hemşirenin dediklerindende psiklolojik olarak etkilendinmi hani bi kaç güne doğum olur demiş ya. Sıklaşırsa bu kasılmalar bi git istersen hastaneye

Valla canım bende hiç bişeybilmiyorum geçen arklarla toplandık 3 tane hemşire vardı orda bu kızda ordaydı hatta çarşambaydı işte benim karnı muayene ettiler daha karnın düşmemiş en az bir haftan var dediler bana bugünde şansa o kızlardan birine rastladım hayret etti göbeğin inmiş dedi 2 gün geçti yani imkanı yok daha doğurmazsın derken 2-3 güne doğurursun dedi bende güvenemiyorum yarın sabaha doğurmasam iyi kimisinin biranda açılıveriyor beş saatte doğuruyo kimisi 24-48 saatte tamamlıyor açılmayı şuan bi ışık bekliyorum:) neyi bekliyosam bende bilemedim nstde sancım vardı ama oan çok kasılmadım normalde bebiş evde sancı üstüne sancı yaşatıyor yani insanın midesi ağrır ya çok yediğinde bide sertleşio inanılmaz aşağı makata çok az baskıda var şuan misal evde doğurucam galiba ben

Canım sabah hissettim bebeğin aşağıya indiğini aşağıda zonklama var sırt ağrısı adet sancısı ara ara oluyo ya normaldede karnım sertleşiodu tek bi yere toplanıyodu şimdi karnımın hertarafı taş gibi oluyo aman Allahım patlayacak diosun yani şuandada baktım 17 dakika da bir geliyo yalnız bu sertleşme 7-8 dk sürüyo :s düşün artık otursam oturamıyorum yürüsem yürüyemiyorum akşam ondan gittim artık canıma tak etti iki gündür sertleşme çok uzun sürüyodu bukasılmalar düzene oturunca doğum sancısı diolar ama banada erken geliyo sabahı bekliyecem bakalımgece acil bi sancım tutmazsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…