2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
Canım Allah senden razı olsun. Ne muradın varsa versin. Hayırlı kolay doğumlar, bol bol süt versin :) sayende gece uyuyabildim. Sen kremi söylemesen ben nede olsa geçmez diye hiç doktora bile sormayı düşünmüyordum.

Evettt kimlik tespiti yaptim ben Tomurcuk cok tatli bir bayan, oglusunu gormeyi bekliyorum :)
dilzarcim seni de hep gozumde canlandiriyorum. En son minyon bir bayan oldugunu anlatmistin, yeniden canlandirma yaptim
Sekiz aydır, iyice alıştık değil mi? Ben de sürekli sizi rüyamda görüyorum, selma gibi.... bir de komik olan rüyamda herkese nickleriyle hitap ediyorum...

Günaydın herkese, öğle olmuş gerçi...

Kalkar kalkmaz bir yoklama yaptım, cage burada..

Misaa ve minikkelebek yok, sancıları vardı ikisinin de, inşallah iyi haberlerle gelirler...

Selma, rüyana da çok güldüm....sana iyi kontroller, bebeğini gör gel...ben de pzt gideceğim, iple çekiyorum..

tünaydın annişler ve kuzucuklar :)

sabah 8 de babamızı işe gönderdik, ben c.tesi çalışmadıgımdan 2 saat daha uyudum oğluşumla, kalktık kahvaltımızı yaptık, bi bakalım dedik kk'da ne var ne yok, herşey yerli yerinde maşallah :) yeni bebek haberi yok şimdilik. merakla beklediklerimiz var tabi, doktorlardan güzel haberlerle gelsinler diye bekliyoruz hepsini.. 1 ocakta bizim kontrolümüz, zaten paşam artık yüzünü göstermiyor bize. alın bakın bu toto,bu pipi modunda :)

ayyy nefret geldi artık ben normalde ayda bir düzenli manikür pedikür agda yaptrırım ve şuan ayı geçti ya bana da geliyorlar
aslında annemde bekle diyo en azından 3 gün önce yaptır diyo çünkü bir gün sonrasında çok fena kızarık ve şiş oluyor o haliyle görmesinler beni hafızalarda öyle kalmıyım
yeni yıla nasıl girersen öyle geçer diye bir şey varsa eyvah yani

Merhaba bayanlar sizin gruptan zirsizdeli nickli arkadaşa acil ulaşmak lazim

hayırdır inş. kötü bir şey yoktur inş.

ohhh keyif yapmışız ne güzel oğluşla :)
artık doğduğunda annesi bol bol görcez yüzünü
bizim ki uzun aradan sonra geçen hafta gösterdi şükür dedim doğmadan gördük prensesi :)

ohhh keyif yapmışız ne güzel oğluşla :)
artık doğduğunda annesi bol bol görcez yüzünü
bizim ki uzun aradan sonra geçen hafta gösterdi şükür dedim doğmadan gördük prensesi :)

yaptık valla , hem de iyi keyif yaptık. oğluşumda karnımda zıp zıp bi o yana bi bu yana oynuyor. karnım nasıl yamuluyor:) hayran hayran seyrediyorum ne acayip bişeymiş bu duygu. Allah isteyen herkese nasip etsin.
eşimde göstermesin yüzünü sürpriz olsun doğdugunda diyor ama ben çatlama modundayım :)

biri gelsinde şu evimi temizlesin ütümü yapsın ya ne var sanki insanlık öldü mü :):):) şurda tembellik yapıyoruz oğluşumla

Gosun aydin tomurcukk!! Ohh iznin supermis, o zamana Baris kocaman olur insallah, birakinca gozun arkada kalmaz. Hatta temmuz basi denize bile gidebilir cip cip yapar :)))

Dimi yaa, denize sokarız Temmuz'da veletleri. Kıbrıstan belkide topidikcim :) Belki Barış orada huyu huyuna uygun, suyu suyuna uygun bir kız da bulur :)

anneciğim bende o dediğin işleri yapıyor var ya dünyanın en güzel duygusu yemek hazır ev temiz ütü yok
hamilelere böyle bir servis yapılmalı
benim eşimde göstermesin boşver sonra görcez bol bol diyo :)
geçen hafta onun işi vardı ben yalnız gittim doktora ve yüzünü gösterdi demek ki kızım babasına naz yapıyormuş :)

Tünaydın kızlar, nasılsınız bakalım daha doğuran yok herhalde:))) sabırsızlıkla beklıyoruz hem de kendi doğumumu merak ediyorum..

benim annemde ocak 15 gibi gelecek , biraz önce telefonda iş miş yapma ben gelince yaparım hepsini yorma kendini diye öğütlüyordu :) valla hamilelere yardım kesin şart :) anneciğinin ellerine sağlık, iyi ki varlar

arkadaslar dün aksam otururken prensesım ıcın dagıtmak ıcın bırde boyle keseler yapım dedım elımde olan malzemelerle bunlar cıktı :) nasıl olmuslar sızce ? bırde kurabıye yapıcam seker hamurlu.. nasıp olursa mart nısan gıbı ıstnbula gıdersem annemlerde mevlut yapıcam orda dagtmak ıcın de şu suslu sabunlardan yaparım dıe dusunuyorum :)

Eklentiler

• $20131228_130137.webp
    20,7 KB · Görüntüleme: 49

az kalmış canım sen de yapma boşver gerçekten zaten yapamıyorum istesem de ağırlaştık çünkü
amin canım annelerimizi başımızdan eksik etmesin allah onlara uzun ömürler versin

bayıldım harika olmuşlar ellerine sağlık prensesin sağlıkla gelsinde misafirlerine dağıt inş. :)

10 numara 5 yıldız :) ellerine sağlık.. ne malzeme varmış sende böyle :) bir tane de bana gönder :)

bence çok güzel olmuş.sağlıcakla dağıtırsın inş...ellerine sağlık

kızlar minikkelebek doğumda diye düşünmeye başladım kontrolu sabahtı hala da gelmediğine göre bakalım akşama kadar ses gelecek mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…