Sekiz aydır, iyice alıştık değil mi? Ben de sürekli sizi rüyamda görüyorum, selma gibi.... bir de komik olan rüyamda herkese nickleriyle hitap ediyorum...Evettt kimlik tespiti yaptim benTomurcuk cok tatli bir bayan, oglusunu gormeyi bekliyorum :)
dilzarcim seni de hep gozumde canlandiriyorum. En son minyon bir bayan oldugunu anlatmistin, yeniden canlandirma yaptim
31 aralık erken değil mi canım sen yen yıla ne kadar kılsız girersen gir bu yıl tüy kıl almaya vaktimizin olmayacağı aşikarhamilelikte erken çıkıyo canım kıllar.bi haftada az az çıkar.alınmayacak uzunlukta olur.bence erken davranma derim.bi de sezaryenmiş zaten.bi gün önce git derim ben...ama tabi sen kılının huyunu daha iyi bilirsin.benimkisi çok çabuk çıkıyo da
Merhaba bayanlar sizin gruptan zirsizdeli nickli arkadaşa acil ulaşmak lazim
tünaydın annişler ve kuzucuklar :)
sabah 8 de babamızı işe gönderdik, ben c.tesi çalışmadıgımdan 2 saat daha uyudum oğluşumla, kalktık kahvaltımızı yaptık, bi bakalım dedik kk'da ne var ne yok, herşey yerli yerinde maşallah :) yeni bebek haberi yok şimdilik. merakla beklediklerimiz var tabi, doktorlardan güzel haberlerle gelsinler diye bekliyoruz hepsini.. 1 ocakta bizim kontrolümüz, zaten paşam artık yüzünü göstermiyor bize. alın bakın bu toto,bu pipi modunda :)
ohhh keyif yapmışız ne güzel oğluşla :)
artık doğduğunda annesi bol bol görcez yüzünü
bizim ki uzun aradan sonra geçen hafta gösterdi şükür dedim doğmadan gördük prensesi :)
Gosun aydin tomurcukk!! Ohh iznin supermis, o zamana Baris kocaman olur insallah, birakinca gozun arkada kalmaz. Hatta temmuz basi denize bile gidebilir cip cip yapar :)))
yaptık valla , hem de iyi keyif yaptık. oğluşumda karnımda zıp zıp bi o yana bi bu yana oynuyor. karnım nasıl yamuluyor:) hayran hayran seyrediyorum ne acayip bişeymiş bu duygu. Allah isteyen herkese nasip etsin.
eşimde göstermesin yüzünü sürpriz olsun doğdugunda diyor ama ben çatlama modundayım :)
biri gelsinde şu evimi temizlesin ütümü yapsın ya ne var sanki insanlık öldü mü :):):) şurda tembellik yapıyoruz oğluşumla
Ayyy insallah cip cip denize girerler Sengulle burda :)) romantik yakinlasmalar da olursa bilemem artik cocuklarimiz bilir :)))))Dimi yaa, denize sokarız Temmuz'da veletleri. Kıbrıstan belkide topidikcim :) Belki Barış orada huyu huyuna uygun, suyu suyuna uygun bir kız da bulur :)
anneciğim bende o dediğin işleri yapıyor var ya dünyanın en güzel duygusu yemek hazır ev temiz ütü yok
hamilelere böyle bir servis yapılmalı
benim eşimde göstermesin boşver sonra görcez bol bol diyo :)
geçen hafta onun işi vardı ben yalnız gittim doktora ve yüzünü gösterdi demek ki kızım babasına naz yapıyormuş :)
benim annemde ocak 15 gibi gelecek , biraz önce telefonda iş miş yapma ben gelince yaparım hepsini yorma kendini diye öğütlüyordu :) valla hamilelere yardım kesin şart :) anneciğinin ellerine sağlık, iyi ki varlar
arkadaslar dün aksam otururken prensesım ıcın dagıtmak ıcın bırde boyle keseler yapım dedım elımde olan malzemelerle bunlar cıktı :) nasıl olmuslar sızce ? bırde kurabıye yapıcam seker hamurlu.. nasıp olursa mart nısan gıbı ıstnbula gıdersem annemlerde mevlut yapıcam orda dagtmak ıcın de şu suslu sabunlardan yaparım dıe dusunuyorum :)
arkadaslar dün aksam otururken prensesım ıcın dagıtmak ıcın bırde boyle keseler yapım dedım elımde olan malzemelerle bunlar cıktı :) nasıl olmuslar sızce ? bırde kurabıye yapıcam seker hamurlu.. nasıp olursa mart nısan gıbı ıstnbula gıdersem annemlerde mevlut yapıcam orda dagtmak ıcın de şu suslu sabunlardan yaparım dıe dusunuyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?