2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

Allah yardımcın olsun, sakin bi şekilde soluna uzan istersen. Doğum sancısı dinlenmekle geçmezmiş ordanda anlayabilirsin. Bence rahatla biraz uzan, dualarım seninle inan

mıntıka tmeizliği ayy koptum ya ben de 31 aralık da gidiyim diyorum artık dayanımıycam kaşlarım bıyıklarım çıktı ama
sezeryanım 8 inde falan olcak çok mu erken olcak ya hala kararsızım ama yeni yıla da bu halde girmek istemiyorum :)

canım biraz daha bekle istersen bu arada hazırlıklarını tamamla istersen ve 10 dakkaya düşünce git derim ama için rahat etmiyorsa hemen git tabi ama hastanede daha çok strese gireceksin

böyle bir göbek olabilir mi yaaww eşşek sıpam yığıldı sola...gülmekten öldüm yalnız...:52

Eki Görüntüle 911386 Eki Görüntüle 911387

hahaha onun farklı bir versiyonu da bizde bunlar rahat ya gelmezler daha ben sana diyim
bulmuşlar rahat yeri totolarını dönüp duruyorlar

Zırsızdeli, topidik, winebir, omeserma aklıma gelenler kaçaklarmız nerelerde acaba ?? Doğum yaptılar belkide
Canimm cok tesekjye ederim, biri de beni hatirladi cok mutlu oldumm :))
henuz dogurmadim, sezeryan tarihim 6 ocak. Bugun 36+6 3050 gramiz. Sancimiz yok, suyunuz iyi, hersey yokunda cok sukur
o kadar gerisen okuyorum ki yazdiklarinizi, cevap yazsam xok gec olacak diye yazmiyorum.
Garfield, azurem, sanfo ve diger dogum yapan arkadaslarimi kutlarim. Gozunuz aydin.
Aysboz ve winebir cok yogunlardi. Ozledim onlari. Zirsizdelidrn hic haber yok inaallah iyidir.
Hepinizi opuyoruz kizimla

topidik beni orada tanıdı, aranızda orada olan var mı hanımlar?

31 aralık erken değil mi canım sen yen yıla ne kadar kılsız girersen gir bu yıl tüy kıl almaya vaktimizin olmayacağı aşikarhamilelikte erken çıkıyo canım kıllar.bi haftada az az çıkar.alınmayacak uzunlukta olur.bence erken davranma derim.bi de sezaryenmiş zaten.bi gün önce git derim ben...ama tabi sen kılının huyunu daha iyi bilirsin.benimkisi çok çabuk çıkıyo da

Merhabalar herkese
Allah dogum yapan arkadaslarimiza evlatlarini hayirlisiyla buyutmeyi nasip etsin.Dogumu bekleyenlerinde Allah yardimcisi olsun.Saglikli sihhatli hayirli bi sekilde bebisleri kucagimiza aliriz ins.Bende dogum sancisinin nasil bisey oldugunu bilmeyenlerdenim.En ufak biseyde acaba boyle bisey mi basliyomu diye heyecan yapiyorum.Karin sertlesmeleri bende de oldu.Ilk oldugunda korkmustum ama sonra kendiliginden gectigini gorunce rahatladim.Ayaklarim son gunlerde cok sisti.Eskiden gece inerdi hic degilse.Simdi gecede inmiyor.Tahminimce dogumdan sonra inecekler ins.1 ocak beklenen dogum tarihi.O zamana kadar dogurmazsan 2 sinde gel dediler. nts denilen cihaza baglicaklarmis.Sonra 10 gun bekler dahada gelmezse suni sanciyla baslatiriz dediler.Allah herkese hayirli kolay dogumlar nasip etsin.Icimize ferahlik huzur versin dogum surecini beklerken...

ayyy misaaa doğuma az kalmış. Allah bi kolaylık versin. İnşallah sağsalim kavuşursun bebişine. bizi haberdar et ama

Günaydın kızlar rüyamda cage dogum yapmış hastaneye ziyarete gidiyorum hastane kapısı polis dolu ellerinde silah birini ariyolarmis arabadan inip arkadasim dogum yapti onu gorucem ustelik bak halime tuvalete gitmem lazim diye cemkiriyordum :)) uyandım

Günaydin güzel anneler ) bizim icin uyku sizin icin kalkis vakti

Bugün kontrolüm vardi.Tansiyon yine yuksek cikti 14 /9 ( bu sefer kucukte yuksek cikti.Dr hipertansiyondan ve turevlerinden suphelendi.Ama ne dese hayir diyorum. Sadece yuksek cikio tansiyon ama baska belirti yok.Tekrar tahlil verdim kan ve idrar. Eger bisi cikarsa haftaya aliriz bebegi dedi. Yuzdum yuzdum kuyruguna geldim normal beklerken son dakika bu ihtimal cikti. Ama bununla kalmadi ((

Yabanci millet prosedurlerini bilmiyorum ki bu tansiyon icin vajinaya bakicam dedi.Muayeneden sonra kan geldi simdilik devam edio gb bakalim yarinda devam ederse hastaneye gidicem. Son dakka insanin morali yerle bir edilir mi yaaaa ((( Gelde uyu simdi!!!!

Günaydın canım kiyamam ya tansiyon icin niye oyle muayene gerekti acaba benim son iki kontrolde 14/9 cikiyor bu hafta sabah aksam duzenli hep olcturdum normaldi bebesimizi gorecegiz die heyecandan oluyor sanirim insallah hemen gecer kanaman canim icin rahat uyursun

Günaydın canım kiyamam ya tansiyon icin niye oyle muayene gerekti acaba benim son iki kontrolde 14/9 cikiyor bu hafta sabah aksam duzenli hep olcturdum normaldi bebesimizi gorecegiz die heyecandan oluyor sanirim insallah hemen gecer kanaman canim icin rahat uyursun

Gunaydin canim ay insaallah dogum yaparim cok atarliyiz dimi polis falan dinlemiyoruz

topidik beni orada tanıdı, aranızda orada olan var mı hanımlar?

DEmek kimlik tespiti yapmış...
Ben yokum...

Bu aradatomurcuk, sen de pzt mi ayrılıyorsun izne
Evettt kimlik tespiti yaptim ben Tomurcuk cok tatli bir bayan, oglusunu gormeyi bekliyorum :)
dilzarcim seni de hep gozumde canlandiriyorum. En son minyon bir bayan oldugunu anlatmistin, yeniden canlandirma yaptim

Cok guldum Selma, hamileyiz kizdirmasinlar
sincaph cok gecmis olsun. İnsallah aksi birsey yoktur. İyi haberlerini bekliyoruz.

bugün dr teyzeyle randevumuz var kızlar ben gidip hazırlanayım. herkes güzel haberlerle döner umarım. minikkelebekte gidecekti bugün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…