Canım sabah hissettim bebeğin aşağıya indiğini aşağıda zonklama var sırt ağrısı adet sancısı ara ara oluyo ya normaldede karnım sertleşiodu tek bi yere toplanıyodu şimdi karnımın hertarafı taş gibi oluyo aman Allahım patlayacak diosun yani şuandada baktım 17 dakika da bir geliyo yalnız bu sertleşme 7-8 dk sürüyo :s düşün artık otursam oturamıyorum yürüsem yürüyemiyorum akşam ondan gittim artık canıma tak etti iki gündür sertleşme çok uzun sürüyodu bukasılmalar düzene oturunca doğum sancısı diolar ama banada erken geliyo sabahı bekliyecem bakalımgece acil bi sancım tutmazsa
gerçekten de kuş gibi oldum canım...ama ne ihtiyacım varmış yaa.halbuki bikini bölgesini 15 gün önce aldırmıştım...ne çabuk çıkmışlar...kaşlarım 1 ayda gelmiyor ama bikini 2 günde sarmaşık gibi...ama bu kez kaşlar bıyıklar da foraydı...kıza mıntıka temizliğine geldim diyorum gülüyo.ben neyse de minikkelebek artık doğursan diyorum arkadaşım
yaa zaten gelse de sevsek modundayız.az kaldı yavruşuma azz
Kızlar bana hemşire arkım dediki normalde ben bu haftaya gelmiş biri nst için geldiğinde çatı muayenesi yaptırmadan gönderirsem ondan imza alıyorum mesuliyet kabul etmiyorum diye dedi yoksa yaptırmicaktım yani demin uyumuşum uyandığımda karnım aşağıya inmiş gibi taş yutmuş gibiydim kızlar hesapladım 20 dkda bir kasılıyodu uyumadan önce sizce hastaneye gitmeliyim kırk dakika çekio bizim evden
böyle bir göbek olabilir mi yaaww eşşek sıpam yığıldı sola...gülmekten öldüm yalnız...:52
Eki Görüntüle 911386 Eki Görüntüle 911387
Canimm cok tesekjye ederim, biri de beni hatirladi cok mutlu oldumm :))Zırsızdeli, topidik, winebir, omeserma aklıma gelenler kaçaklarmız nerelerde acaba ?? Doğum yaptılar belkide
Canimm cok tesekjye ederim, biri de beni hatirladi cok mutlu oldumm :))
henuz dogurmadim, sezeryan tarihim 6 ocak. Bugun 36+6 3050 gramiz. Sancimiz yok, suyunuz iyi, hersey yokunda cok sukur
o kadar gerisen okuyorum ki yazdiklarinizi, cevap yazsam xok gec olacak diye yazmiyorum.
Garfield, azurem, sanfo ve diger dogum yapan arkadaslarimi kutlarim. Gozunuz aydin.
Aysboz ve winebir cok yogunlardi. Ozledim onlari. Zirsizdelidrn hic haber yokinaallah iyidir.
Hepinizi opuyoruz kizimla
DEmek kimlik tespiti yapmış...topidik beni orada tanıdı, aranızda orada olan var mı hanımlar?
31 aralık erken değil mi canım sen yen yıla ne kadar kılsız girersen gir bu yıl tüy kıl almaya vaktimizin olmayacağı aşikarmıntıka tmeizliğiayy koptum ya ben de 31 aralık da gidiyim diyorum artık dayanımıycam kaşlarım bıyıklarım çıktı ama
sezeryanım 8 inde falan olcak çok mu erken olcak ya hala kararsızım ama yeni yıla da bu halde girmek istemiyorum :)
canım biraz daha bekle istersen bu arada hazırlıklarını tamamla istersen ve 10 dakkaya düşünce git derim ama için rahat etmiyorsa hemen git tabi ama hastanede daha çok strese gireceksin
hahaha onun farklı bir versiyonu da bizde bunlar rahat ya gelmezler daha ben sana diyim
bulmuşlar rahat yeri totolarını dönüp duruyorlar
Canım sabah hissettim bebeğin aşağıya indiğini aşağıda zonklama var sırt ağrısı adet sancısı ara ara oluyo ya normaldede karnım sertleşiodu tek bi yere toplanıyodu şimdi karnımın hertarafı taş gibi oluyo aman Allahım patlayacak diosun yani şuandada baktım 17 dakika da bir geliyo yalnız bu sertleşme 7-8 dk sürüyo :s düşün artık otursam oturamıyorum yürüsem yürüyemiyorum akşam ondan gittim artık canıma tak etti iki gündür sertleşme çok uzun sürüyodu bukasılmalar düzene oturunca doğum sancısı diolar ama banada erken geliyo sabahı bekliyecem bakalımgece acil bi sancım tutmazsa
DEmek kimlik tespiti yapmış...
Ben yokum...
Bu aradatomurcuk, sen de pzt mi ayrılıyorsun izne
Günaydın canım kiyamam ya tansiyon icin niye oyle muayene gerekti acaba benim son iki kontrolde 14/9 cikiyor bu hafta sabah aksam duzenli hep olcturdum normaldi bebesimizi gorecegiz die heyecandan oluyor sanirim insallah hemen gecer kanaman canim icin rahat uyursunGünaydin güzel anneler) bizim icin uyku sizin icin kalkis vakti
Bugün kontrolüm vardi.Tansiyon yine yuksek cikti 14 /9( bu sefer kucukte yuksek cikti.Dr hipertansiyondan ve turevlerinden suphelendi.Ama ne dese hayir diyorum. Sadece yuksek cikio tansiyon ama baska belirti yok.Tekrar tahlil verdim kan ve idrar. Eger bisi cikarsa haftaya aliriz bebegi dedi. Yuzdum yuzdum kuyruguna geldim normal beklerken son dakika bu ihtimal cikti. Ama bununla kalmadi ((
Yabanci millet prosedurlerini bilmiyorum ki bu tansiyon icin vajinaya bakicam dedi.Muayeneden sonra kan geldi simdilik devam edio gb bakalim yarinda devam ederse hastaneye gidicem. Son dakka insanin morali yerle bir edilir mi yaaaa((( Gelde uyu simdi!!!!
Günaydın canım kiyamam ya tansiyon icin niye oyle muayene gerekti acaba benim son iki kontrolde 14/9 cikiyor bu hafta sabah aksam duzenli hep olcturdum normaldi bebesimizi gorecegiz die heyecandan oluyor sanirim insallah hemen gecer kanaman canim icin rahat uyursunGünaydin güzel anneler) bizim icin uyku sizin icin kalkis vakti
Bugün kontrolüm vardi.Tansiyon yine yuksek cikti 14 /9( bu sefer kucukte yuksek cikti.Dr hipertansiyondan ve turevlerinden suphelendi.Ama ne dese hayir diyorum. Sadece yuksek cikio tansiyon ama baska belirti yok.Tekrar tahlil verdim kan ve idrar. Eger bisi cikarsa haftaya aliriz bebegi dedi. Yuzdum yuzdum kuyruguna geldim normal beklerken son dakika bu ihtimal cikti. Ama bununla kalmadi ((
Yabanci millet prosedurlerini bilmiyorum ki bu tansiyon icin vajinaya bakicam dedi.Muayeneden sonra kan geldi simdilik devam edio gb bakalim yarinda devam ederse hastaneye gidicem. Son dakka insanin morali yerle bir edilir mi yaaaa((( Gelde uyu simdi!!!!
Günaydın kızlar rüyamda cage dogum yapmış hastaneye ziyarete gidiyorum hastane kapısı polis dolu ellerinde silah birini ariyolarmis arabadan inip arkadasim dogum yapti onu gorucem ustelik bak halime tuvalete gitmem lazim diye cemkiriyordum :)) uyandım
topidik beni orada tanıdı, aranızda orada olan var mı hanımlar?
Evettt kimlik tespiti yaptim benDEmek kimlik tespiti yapmış...
Ben yokum...
Bu aradatomurcuk, sen de pzt mi ayrılıyorsun izne
Gosun aydin tomurcukk!! Ohh iznin supermis, o zamana Baris kocaman olur insallah, birakinca gozun arkada kalmaz. Hatta temmuz basi denize bile gidebilir cip cip yapar :)))evet caniko, cook sukur bitti :) İşe donus tarihi 10 Temmuz :) tabi süt iznimi ve yıllık iznimi de kullanmıs oluyorum
Cok guldum Selma, hamileyiz kizdirmasinlarGünaydın kızlar rüyamda cage dogum yapmış hastaneye ziyarete gidiyorum hastane kapısı polis dolu ellerinde silah birini ariyolarmis arabadan inip arkadasim dogum yapti onu gorucem ustelik bak halime tuvalete gitmem lazim diye cemkiriyordum :)) uyandım
sincaph cok gecmis olsun. İnsallah aksi birsey yoktur. İyi haberlerini bekliyoruz.Günaydin güzel anneler) bizim icin uyku sizin icin kalkis vakti
Gunaydin canim ay insaallah dogum yaparim cok atarliyiz dimi polis falan dinlemiyoruz
Cok guldum Selma, hamileyiz kizdirmasinlar
:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?