canım benimde sürekli sertleşiyo şuan yalnız dayanılması zor bi sancım yok yani napıcamı şaştım hastaneye gitsemmi gitmesemmi benim karnım iki gün önce biranda aşağıya inmişti uyandığımda akşamı banyo falan yapmıştım galiba ondan diyorum bence sendede açılma var sertleşme işte bebeğin aşağıya inmesini sağlıyor hemşire bana bebek doğum kanalına inmiş dedi neyi bekliom bende anlamadım filmlerde bağırıp çağırıyolardı annemle eşimde o moda girmemi bekliyollar
ayyy nefret geldi artık ben normalde ayda bir düzenli manikür pedikür agda yaptrırım ve şuan ayı geçti ya bana da geliyorlar
aslında annemde bekle diyo en azından 3 gün önce yaptır diyo çünkü bir gün sonrasında çok fena kızarık ve şiş oluyor o haliyle görmesinler benihafızalarda öyle kalmıyım
yeni yıla nasıl girersen öyle geçer diye bir şey varsa eyvah yani
kızlar minikkelebek doğumda diye düşünmeye başladım kontrolu sabahtı hala da gelmediğine göre bakalım akşama kadar ses gelecek mi?
Valla hanımlar bir cogunuz kocanızla kavga ediyorsunuz veya kayınvalidenizle , ben öz annemle kayga ediyorum.Hamileligimin en basından beri bir gıcıklık var icimizde... Dayılarımın eşleri dogurdu,, gitti kul-kole oldu onlara, ben dogurucam kadının umurunda bile degil. Kocam da bir yere kadar yardım ediyor ,sonucta erkek adam yani ,cam silecek hali yok yaa.. Gerci buyuk temizlik icinde ablamız var ama yine de cekip cevirecek, su soyle yapılır diyecek birine ihtiyacım var.Bu kisi genelde hamilenin annesi olur, bizde annem ortada yok. Haftaya perşembe doktora gidicem, acılma olursa cuma dogurucam... Annem hala yarın arkadaşlarımı cagiricam eve, gelemem diyor. Bir bagirdim, o zaman tamam gelirim dedi.. yarın da telefonu acmamayı dusunuyorum. bu kadar da olmaz yani.. Gecen birine anlatırken duydum, bebeisin odasını yerleştirdim,camasirlarını yıkadım, utuledim diyor.. REsmen sinir krizi gecirdim, toplasan 1 makine utu yapmadı, birazını kocam utuledi, birazını ben. Ben yerleştirdim zaten.. Bir de sagda solda boıyle konusmuyor mu, resmen cıldırdım..
sizlerde boyle sorunlar yasıyor musunuz? İnsan yalnız oldugunu&guclu olması gerektigini anlıyor boyle durumlarda.
selam hanımlar.
sezeryan tarihini iptal ettirdim normal doğum bekliyorum, doktorum yalnız panik oldum en ufak sızlamayı doğuruyor muyum acaba diye değerlendiriyorum iyice paranoyak oldum. bir de ben ikinciyi doğuruyorum ne olacağını da biliyorumallah sizlerin yardımcısı olsun. yılbaşını karnımda görür inşallah kızım.
filimlerdeki bağırıp çağırma yok canım gerçek hayatta özellikle ilk doğumda. bağırıp çağırma suni sancıyla başlıyor genellikle. için rahat olsun emin ol doğum sancısını anlayacaksın. sen sancının başladığını anladıktan sonra bile en az 4 saat vaktin var hastaneye rahatça ulaşabilmek için.
ben geçen hafta yaptırdım ağdamı, bu gün de banyoda el yordamıyla makine tuttum yeni çıkanlara, çok kısa olduklarından acımıyorlar bile, doğuma giderken de bir jilet gezdiririm kesin olur, için rahat etmiyorsa git yaptır bence. doğumdan önce vuracağın bir jilet çok da sıkıntı yaratmaz bence, bi kereden hiç bir şey olmaz
onu ben de çok merakediyorum ya dün akşamdan beri aklımda, rabbim hayırlısıyla çabucak kurtarsın inşallah.
Canim dogundan sonra mutlaka yaninda olacaktir bence. Yengelerine bile bulunmus kizina elbet bulunur.Valla hanımlar bir cogunuz kocanızla kavga ediyorsunuz veya kayınvalidenizle , ben öz annemle kayga ediyorum.Hamileligimin en basından beri bir gıcıklık var icimizde... Dayılarımın eşleri dogurdu,, gitti kul-kole oldu onlara, ben dogurucam kadının umurunda bile degil. Kocam da bir yere kadar yardım ediyor ,sonucta erkek adam yani ,cam silecek hali yok yaa.. Gerci buyuk temizlik icinde ablamız var ama yine de cekip cevirecek, su soyle yapılır diyecek birine ihtiyacım var.Bu kisi genelde hamilenin annesi olur, bizde annem ortada yok. Haftaya perşembe doktora gidicem, acılma olursa cuma dogurucam... Annem hala yarın arkadaşlarımı cagiricam eve, gelemem diyor. Bir bagirdim, o zaman tamam gelirim dedi.. yarın da telefonu acmamayı dusunuyorum. bu kadar da olmaz yani.. Gecen birine anlatırken duydum, bebeisin odasını yerleştirdim,camasirlarını yıkadım, utuledim diyor.. REsmen sinir krizi gecirdim, toplasan 1 makine utu yapmadı, birazını kocam utuledi, birazını ben. Ben yerleştirdim zaten.. Bir de sagda solda boıyle konusmuyor mu, resmen cıldırdım..
sizlerde boyle sorunlar yasıyor musunuz? İnsan yalnız oldugunu&guclu olması gerektigini anlıyor boyle durumlarda.
Valla hanımlar bir cogunuz kocanızla kavga ediyorsunuz veya kayınvalidenizle , ben öz annemle kayga ediyorum.Hamileligimin en basından beri bir gıcıklık var icimizde... Dayılarımın eşleri dogurdu,, gitti kul-kole oldu onlara, ben dogurucam kadının umurunda bile degil. Kocam da bir yere kadar yardım ediyor ,sonucta erkek adam yani ,cam silecek hali yok yaa.. Gerci buyuk temizlik icinde ablamız var ama yine de cekip cevirecek, su soyle yapılır diyecek birine ihtiyacım var.Bu kisi genelde hamilenin annesi olur, bizde annem ortada yok. Haftaya perşembe doktora gidicem, acılma olursa cuma dogurucam... Annem hala yarın arkadaşlarımı cagiricam eve, gelemem diyor. Bir bagirdim, o zaman tamam gelirim dedi.. yarın da telefonu acmamayı dusunuyorum. bu kadar da olmaz yani.. Gecen birine anlatırken duydum, bebeisin odasını yerleştirdim,camasirlarını yıkadım, utuledim diyor.. REsmen sinir krizi gecirdim, toplasan 1 makine utu yapmadı, birazını kocam utuledi, birazını ben. Ben yerleştirdim zaten.. Bir de sagda solda boıyle konusmuyor mu, resmen cıldırdım..
arkadaslar dün aksam otururken prensesım ıcın dagıtmak ıcın bırde boyle keseler yapım dedım elımde olan malzemelerle bunlar cıktı :) nasıl olmuslar sızce ? bırde kurabıye yapıcam seker hamurlu.. nasıp olursa mart nısan gıbı ıstnbula gıdersem annemlerde mevlut yapıcam orda dagtmak ıcın de şu suslu sabunlardan yaparım dıe dusunuyorum :)
merhaba kızlar .dr dan geldik bugün.aslında haftaya cumartesiydi randevumuz nst için.ama bugün biraz panik yaptım.belim ağrıdı.kasılmalar vardı falan .gittik.dr da yalancı doğum kasılması bunlar.henüz açılma olmamış dedi.daha 35. haftaya yeni başladık.çok erken .
dr da artık haftalık gel nst çekelim. ocak 20 gibi sezeryan yapalım dedi ama nedense o kadar bekleyemeyecekmiş gibi geliyor.ilk kızım erken olduğu için mi ne evham yaptım ya.hayırlısı artık.pijama takımı ve sabahlığımı da buğün aldım.artık gözüm korktu.
daha bende pijama takımı alıcam , bi tembelliktir gidiyor :) bugün evi temizledim ama çok yoruldum artık yapamıyormuşum iş güç, iyice anladım..
merhaba kızlar .dr dan geldik bugün.aslında haftaya cumartesiydi randevumuz nst için.ama bugün biraz panik yaptım.belim ağrıdı.kasılmalar vardı falan .gittik.dr da yalancı doğum kasılması bunlar.henüz açılma olmamış dedi.daha 35. haftaya yeni başladık.çok erken .
dr da artık haftalık gel nst çekelim. ocak 20 gibi sezeryan yapalım dedi ama nedense o kadar bekleyemeyecekmiş gibi geliyor.ilk kızım erken olduğu için mi ne evham yaptım ya.hayırlısı artık.pijama takımı ve sabahlığımı da buğün aldım.artık gözüm korktu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?