sorma hiç...annem beni hergün biraz daha şaşırtıyo.
ben çalşıyorum,annem yakında oturduğu için annem bakar muhtemelen dedik ama kendisine aleni olarak sen bakacaksın demedik.
k valideyle dönüşümlü bakacaklarını söylediler.
geçen gün dedi ki torunum beni sevmek zorunda mecbur dedi.ben de nedenmiş dedim.öyle işte dedi garip güldü
kendisine mecbur olduğumuzu düşünüyo sanırım.
o kadar ağır geldi ki..
k valideme söylesem seve seve bakar ve fedakarlık yapar.ondan rica ederim.
annem sürekli ben torunumu arkadaşlarıma gezmeye götürücem gittiğim yere götürücem falan diyo.kendi hayatını değiştirmeye korkuyo.
2 yaşına gelincede kreşe veririm.
annem benimle aynı apartmanda oturmak istedi,kabul etmedim.bahane olarak da akrabalarımızı gösterdim nefret ediyorum çünkü.tam dedikodu kazanı..
o zaman bana biraz gücendi ama şimdi ne doğru yapmışım diyorum.heralde taşınmak zorunda kalırdım ya neyse..
bu arada doktorumdan çok şanslıyım canım,bana 3 hafta önce açıkça sordu normal yapabilecek misin istekli misin yani dedi.ben de çok istediğimi söyledim.
çatı muayenesinde de çatın çok müsait bence mutlaka deneyelim dedi.
normalde de rahatlatıcı bi adamdır çok şey konuşmaz herşey yolunda der geçer kafa karıştırmaz.ama sorduğunu güzelce cevaplar.
şimdi de ben telaş yaptım doğuramadım diye.41 e kadar beklicez dedi.sonra muhtemelen suni sancı teklif edecek.
bende epidural şartıyla kabul edicem muhtemelen
oğlanın kafası 34. haftada aşağı dönmemişti mesela çok korktum dönmez diye.çünkü nette 30 dan sonra dönmez diyodu.
doktorum dediki yüzde 90 döner,hatta 3 gün kala bile döner dedi.o hafta döndü çok şükür.
belki previa değişmiyor da olabilir canım güvenmek zorundayız maalesef.senin için hayırlısı olsun
evet hakkımızda hayırlı olan ne ise o olsun. önemli olan sağlıkla bebişlerimizin kucagımızda olması...
valla o kadar iyi bir kayınvaliden varsa annene hiç minnet etme babaannesine baktır bebeğe.. ben olsam bu durumda öyle yapardım :) hem böylece annende belki hatasını anlar.torun bu yahu, çocuktan bile daha özel daha güzel derler, bazı büyükler neden böyle davranıyo anlamıyorum.
canım zahmet olmazsa kurabiyenin yapılışını anlatabilir misin üstünkörü?
süsleme kısmını biliyorum da sadece hamur ve pişirme kısmı lazım.
k validem yaptırmş ama ben de yapıcam bol bol olsun eve gelene de veririm.
nasılsa doğuramıyom vakit bol
bu kurabiyeler bayatlamıyor mu haftalar öncesinden yapılınca?? birde tadları nasıl, siparişle yaptırılanlar genelde kötü oluyor diyorlar.
bu kurabiyeler bayatlamıyor mu haftalar öncesinden yapılınca?? birde tadları nasıl, siparişle yaptırılanlar genelde kötü oluyor diyorlar.
seker hamurunu düz açtım
aynı kalıplarla kestim
gıda kalemiyle süsledim
yuvaraklar yapıp puantiyeli yaptım biberonun boyun kısmını farklı renk
bebek arabasının tentesini farklı renk yaptım bu hamurları kurabiyeye su ile yapıştırdım
Eki Görüntüle 912065 Eki Görüntüle 912064 Eki Görüntüle 912063 Eki Görüntüle 912059 Eki Görüntüle 912061 Eki Görüntüle 912062
canım o kısmını biliyorum da kurabiye hamurunu bilmiyorum yani içine neler koydun kaç derecede ne kadar pişirdin?
Selam hanımlar,
Sumuksu yapıda koyu kahverengi akıntım oldu sabahtan beri 3-5 kez.Sanırım nisan dedikleri sey bu. Daha fazla dayanamayarak doktorumu aradım, sabaha kadar bekleyecegiz,cok sukur agrım yok. Umarım biraz daha durur, erken dogurmak istemiyorum.
Lutfen benim icin dua edin
Sevgiler
Tomurcuk
Selam hanımlar,
Sumuksu yapıda koyu kahverengi akıntım oldu sabahtan beri 3-5 kez.Sanırım nisan dedikleri sey bu. Daha fazla dayanamayarak doktorumu aradım, sabaha kadar bekleyecegiz,cok sukur agrım yok. Umarım biraz daha durur, erken dogurmak istemiyorum.
Sevgiler
Tomurcuk
pişmiyor canım kuruyor sertleşiyor kurabiye gibi oluyor oda
Selam hanımlar,
Sevgiler
Tomurcuk
Misadan hiç haber yok değil mi, kızlar...
Doğum yaptı mı acaba....
groz artık iyimisin? doğumdan sonra bi ara bayagı huzursuzdun , inşşallah herşey düzelmiştir hem bebiş hem sen iyisindir.
canım zahmet olmazsa kurabiyenin yapılışını anlatabilir misin üstünkörü?
süsleme kısmını biliyorum da sadece hamur ve pişirme kısmı lazım.
k validem yaptırmş ama ben de yapıcam bol bol olsun eve gelene de veririm.
nasılsa doğuramıyom vakit bol
pişmiyor canım kuruyor sertleşiyor kurabiye gibi oluyor oda
Selam hanımlar,
Sevgiler
Tomurcuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?