2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

evet hakkımızda hayırlı olan ne ise o olsun. önemli olan sağlıkla bebişlerimizin kucagımızda olması...
valla o kadar iyi bir kayınvaliden varsa annene hiç minnet etme babaannesine baktır bebeğe.. ben olsam bu durumda öyle yapardım :) hem böylece annende belki hatasını anlar.torun bu yahu, çocuktan bile daha özel daha güzel derler, bazı büyükler neden böyle davranıyo anlamıyorum.

belki torunu kucaklayınca değişecek ama olsun beni çok kırdı.zaten senelerdir böyle yani.
pek değişeceğini sanmam.
keşke k validem daha yakın otursa hiç anneme vermem.bakıcıyı bile tercih ederim yani.
annem ben bekarken bana hergün temizlik yaptırırdı,eve gelen arkadaşlarıma bile yaptırırdı.dışarı gideceksem o iş bitmezse bağır çağır gönderirdi beni.
şimdi kendisi bütün gün geziyo yatıyo,babam evde olmasa yemek bile yapmıyo.
kardeşimi eline para verip gezmelere yolluyo.aklıma geldikçe çıldırıyorum ağırıma gidiyo.
evlendikten sonra değere bindim ama.sürekli evime gelmek ister gibi konuşuyodu.ama ben mesafe koydum misafir gibi kabul ediyorum artık.işimi gel yap demedim bir defa bile
geçen gün diyoki sen bana gel yap demedin çünkü sen söylemeden ben gerekeni yaptım
yaptıklarını söyler durur,geçen de konu açıldı hatta burda.geldi ütümü yaptı.diyoki kocan ne çok gömlek çıkarmış.ben bu masa örtüsünü geçen gün ütüledim.heryere kocanın saçları dökülmüş.bu koltukların üstünü ben yeni süpürdüm.kaç tane zeytin yedin öyle.k validen niye bunu almış.kocan akşam ne yicek söyle yapim,neyse buzluktaki mantıyı yiyin offfffff
bigün dayanamayıp patlicam yapma da söyleme de dicem.hem kendi yapıyo hem söyleniyo

seker hamurunu düz açtım
aynı kalıplarla kestim
gıda kalemiyle süsledim
yuvaraklar yapıp puantiyeli yaptım biberonun boyun kısmını farklı renk
bebek arabasının tentesini farklı renk yaptım bu hamurları kurabiyeye su ile yapıştırdım

bu kurabiyeler bayatlamıyor mu haftalar öncesinden yapılınca?? birde tadları nasıl, siparişle yaptırılanlar genelde kötü oluyor diyorlar.

k validem yemiş birinde çok güzel dedi.bize de yaptırdı 20 gün hiçbişeycik olmuyomuş canım
internetten verilen siparişleri bilmiyorum ama.hepsi farklıdır iyi yapan da vardır heraldeki
en güzeli kendimiz yapmak

bu kurabiyeler bayatlamıyor mu haftalar öncesinden yapılınca?? birde tadları nasıl, siparişle yaptırılanlar genelde kötü oluyor diyorlar.

ben gecen yıl bir arkadasıma yaptım hala dolabımda duruyor bozulma olmuyor ama yenmez tabi 6 ay yenir seker hamuru ben poşete koyuyorum bayatlamada olmaz çünkü kabartma tozu yok

canım o kısmını biliyorum da kurabiye hamurunu bilmiyorum yani içine neler koydun kaç derecede ne kadar pişirdin?

Selam hanımlar,

Sumuksu yapıda koyu kahverengi akıntım oldu sabahtan beri 3-5 kez.Sanırım nisan dedikleri sey bu. Daha fazla dayanamayarak doktorumu aradım, sabaha kadar bekleyecegiz,cok sukur agrım yok. Umarım biraz daha durur, erken dogurmak istemiyorum.

Lutfen benim icin dua edin
Sevgiler
Tomurcuk

anaam tomurcuk daha erken doğurman için, sıranı beklemen lazım, bebişe söyle acele etmesin.. bi 10 gün daha geçirsen iyi olur, hayırlısıyla olsun herşey..

korkma canım dün internette araştırırken okudum senden gelen nişan olsa bile nişandan 10 gün sonra doğuranlar var
hatta erken doğumdan korkanlar olmuş ama nişandan çok sonra doğurmuşlar.
nişan bi işaret sonuçta suyun gelmemiş korkma sen.

Allah yardımcın olsun, tomurcuk... İnşallah sağlıkla alırsın barışını kucağına... Ne de olsa artık 37 bitti sayılır... Hiç sıkma canını... Rabbim hayırlısı neyse onu nasip etsin....

Dualarım seninle....

kızlar geçen günlerde arkadaşımın bebişkosuna diş buğdayı yaptık.
ben de bikaç bişey hazırladım alelacele.
inşallah kendi bebeklerimizin dişlerini görmek de nasip olur
buğday pişirip nar ve mısırla karıştırdım
küçük kek kalıplarına kek yaptım
boynuna takmak için ipe buğday dizdim ve papyon diktim
bi de şekerlemeler,bonibon,diş şeklinde jelibon,karışık jelibon,leblebi şekeri vs üzerine eklemek için karıştırdım.

groz artık iyimisin? doğumdan sonra bi ara bayagı huzursuzdun , inşşallah herşey düzelmiştir hem bebiş hem sen iyisindir.

tşkler canım düşündüğün için şimdilik daha iyiyim ama tek kalamıyorum. tek olunca yine aynı huzursuzluklar çöküyor üzerime. atlatırım inşallah zamanla buna da çok şükür.

şimdiki sıkıntılarımız rutin şeyler işte bebişin gaz sancıları, dikiş ağrıları, gece uykusuz kalmalar fln her zamanki şeyler yani o kadar alıştım darısı da sizlere diyecem de neyse bu sıkıntıları yaşamazsınız inşallah

bide şuan bulamıyorum ama uyuyamamaktan şikayetçi olan arkadaşlar. doğum yapmış olmanın eeeennnn güzel tarafı yüzüstü yani karın üstü yatabiliyor olmanız amma velakin bebek viyaklayınca çok da uzun sürmüyor bu keyif

250gr margarın
1 su bardagı pudra sekerı
yarım su bardagı mısır nısastası
1 adet yumurta
yarım kabartma tozu
1 vanılya ( arzuya göre ekstradan dr.oertkerın sıvı vanılya aromasından)
4 su bardagı un...

arkadasım ben bu tarıfden yapıyorum we yıyenler cok begenıyor..tawsıye ederım...kalıba göre sayısı degısyor..ama genelde bı 20 25 arası cıkıyor bu malzemeden

ya akıntı ile karışık hafif kan geliyo nişan da...arkadaşım gösterdi bana nişanını...alt komşum beni çağırdı..gittim lavabodaydı...tiksinmezsen bişey gösterecem demişti...elindeki peceteyi gösterdi...tertemiz bir kan vardı akıntısıyla karışık...hazırlan git dedim buna nişan diyorlar dedim...sabahına doğum yaptı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…