merhaba kızlar benı hatırlayan var mı
merhaba,ben varım :?
2 gündür giremedim belki unutmuşsunuzdur sandım
Niye hatırlamayalım tatlım seni aşkolsun
Hamilelik hafızayı biraz zorlasa da birbirimizi unutmamız çok zor, hele ki 'acaba bugün kim doğurdu' merakı içindeyken
Nasıl bebişin iyi misiniz ikiniz de?
oo 15 gün iyimiş canım sonrasında da sen toparlanırsın, evinize dönersiniz, mutlu mesut çekirdek aile kıvamında ohh miss. Allah herkesin mutluluğunu huzurunu daim etsin. kv ile pek rahat olmaz tabi ya, anne gibi naz çekmez, düşünmez. tabi istisnalar kaideyi bozmuyor.
cok teşekkür ederim canım inan çok mutlu oldum. bebiş iyi ama ben gece uyuyamıyorum artık
Herkese merhabalar, biz geldik....
Geçmişi okumadan direkt giriş yaptım, sayfalar ilerlemiştir diye düşündüm, sonra okurum, sa
Bu gün önce dr gittik, sonra raporumuzu verdik, biraz da çarşıda işlerimiz vardı, sonunda evimize gelebildik...
Dr ameliyatı vardı, apar topar baktı, bir de bizim dr'un tuhaf bir huyunu daha öğrenmiş oldum, sorun görmedikçe nst istemiyormuş....
Hastanede bir ağlama geldi, girdim lavoboya hıçkıra hıçkıra... Zavallı eşim telefonlarda başka dr arıyor... Sonra toparlandım... Zaten huyunu biliyorum drun, ne diye bu kadar taktıysam, ama tutamıyordum kendimi... Neyse şimdi iyiyim... Aklıma uğurbocuu geldi, o da üzülmüştü son kontrolünde....
Dr ve hastane değiştirmeyi de şimdilik düşünmüyorum... Devlet hastanesinde sancı odası fikri korkutuyor... Burası küçük bir yer, özel hastanede de çok seçeneğim yok... Başka şehre gitmek de işime gelmiyor, kızım var... Ben hastanedeyken, babası ilgilenir felan diye düşünüyorum....
Kızım da ultrasona göre üç kilo olmuş... Boyunu sormadım.. Sormadıkça bir şey söylemez zaten...Suyu felan normalmiş... Benden haberler bu kadar...
Baskı zaten hep var, bu sefer bildiğin 'küt küt' sesini duydum ya inanamadım, kırılcak dedim şimdi kemiklerimsütü azaltsam mı napsam bu kadarı fazla geldi galiba
Geçmiş olsun canım, inş ağrıların bebişini yaklaştırmıştır sana...dün gece 1 dk uyumadım çok fena ağrılarım vardı.pozisyon değiştir dur ama hiç ağrılarım kasılmalarım geçmedi.şükür şimdi biraz daha iyiyim ama çok zormuş bu ağrılar çok farklıymış.yarın kontrolüm var..inş açılmam olmuştur da doğumu beklerim.böyle belirsizlik çok kötü...(
Ayy çok fenaymış....Kızlar rüyalar demişken benimde rüyamda nişanım gelmişti, hastaneye gidiyoruz eşimle tek düşündüğüm ev çok dağınıkSonra doktor alttan muayene ediyo meğer orası üniversite hastanesiymiş ben ortada üst katlar kat kat trübün gibi yüzlerce tüm tıp öğrencileri benim muayenemi izliyo ortalığı yıkıyorum bi uyandım ohhh çok şükür dedim
Komikmiş, ama balık nasiptir derler, inşallah bebeğin nasibiyle gelecek...:) bende rüyamda çamaşırlarr makinaya atıyorum dönerken içimde bişi hissediyorum bakıyorum bir balık yapışmış göğsüme ayy alın bunu benim bebeğim nasıl emecek koparacak bu diye bağırıyorum kimse de yok yanımda tuttum aldım balığı ohh neyseki zarar vermemiş diyorum bir üzüldüm bebeğim sütümü ememeyecek diye neyse ki uyandım. güler misin ağlar mısın :)
Çok şükür sağlıkla kavuşmussun canım...Sağlıkla büyüt inş...amin canım çok sağol.. o gün kontrolüm vardı nstde ağrı ve kasılmalar çıktı üç kez serum takıldı ağrı azaldı ama bu sefer bebeğimin kalp atışları yükseldi ve düşmedi doktor gelip 15 dkda sezeryana aldı.
canım Allah yavrunu sana bağışlasın mutlu sağlıklı bir ömür nasip etsin,hayırlı bir evlat olsun inşallah.Sana da çook büyük geçmiş olsun .Umarım tez vakitte düzelirsin, ağrın sızın kalmaz. Bütün doğum yapanların ve yapacakların yardımcısı olsun Allahım.
bende saçma sapan rüyalar görüyorum, dün gece rüyamda burda yazan arkadaşlardan dilzarla kapışıyorum önce ben doğurucam sen bekle diye :) benim şu anki durumum doğum için daha uygun diyorum, bilinçaltına yerleşiyor sanırım okuduklarımız, olmayan şeyleri uyduruyorum rüyamda sırf doğuma girmek için, bir yandan da anneme diyorumki kadına söyle camları güzel silsin, ziyarete gelenlere rezil olmayalım :) Gece uyandım Allahım aklımıza mukayet ol dedim :):):)
Kizlar cuma aksami hastaneye yatis yaptim cumartesi dogum yaptim 17 saat normal dogum mucadelesi verdim ama olmadi acilma azdi suyumu patlattilar bebegin kalp atisi zayifladi spinal anesteziyle kucagima aldim yavrumu 5 saat sonra ilk adimimi atarken kan bosaldi dikisimden acilen tekrar genel anesteziyle kanayan damari yaktilar suan evimdeyim bebegimi kucagima zar zor aliyorum Allah hepinizin yar ve yardimcisi olsun son dogum anina kadar aci yasatmasin
Bende hemogram sonucu plt dusuk oldugu icin kan pihtilasmsmis kan kaybindan öluodum Rabbim oglumu ve beni sevdiklerimize bagisladi tevekkul ettim Allah dedim Rabbim yalniz birakmadi basi sikisan her kula yardim etsin yarstsn sizler icin dua edicem bir avazda bebeginizi bagriniza badarsiniz insallah bende dua bekliyorum su acilarim hafiflesin insallah
çok geçmiş olsun, rabbim başka sıkıntılar vermesin. kuzun sağlıkla büyüsün
ben de kocamın beni dinen boşadığını gördüm kafayı yiyecektim rüyamda adamın üzerine atladım uyandığımda boğazını sıkmak istiyordum :)
"eş" dediğin öyle olmalı zaten. ne güzel allah hep böyle olmayı nasibetsin.
ilk doğumda doğumhaneye alınana kadar eşim yanımdaydı, sancı çekerken hep elini tuttum, başka kimseyi hayal edemezdim yanımda zaten. annem de vardı ama olmasaydı daha iyiydi sanki. şimdi de sadece onunla gitmeyi planlıyorum. sancılar sıklaşmadan bebeğin eşyalarını falan çıkarıp hazırlarım ben. ona sadece elimi tutmak kalır :) inşallah herşey yolunda gider de kolay doğumlar yaşarız. bu arada lüzumsuz kimseyi götürmeyin yanınızda, kapıda kimse olmasın, siz kendinize geldikten sonra gelsinler ziyarete. sezeryandan çıplak çıkacaksınız zaten, bacaklar uyuşuk, 2 saatten önce giydirmiyorlarmış diye duydum, emzirme faslı var. normal doğumdan sonra zaten 4-5 saat kelime duymak istemeyeceksiniz, değil insan görmek. konuşun yakınlarınızla bütün sülale kapıda beklemesin.
canım takma bu kadar yaaaa... gerçekten çok sıkıntı verici evet ama maalesef senin lohusalığını başkaları yaşarken sen trip çekmek zorunda kalabiliyorsun. kk forumda ben lohusayım ama herkes benden lohusa diye bir topic vardı araştır bul bak neler var. yeri geldiğinde çemkirmeyi ihmal etme. ben ilk seferde çok sustum annemle kocam kavga etti annemle ben kavga ettim sonrakorkunç bir süreçti, duvarları yumrukladım ciddi ciddi. bu defa hiç çekinmeden çemkiriyorum "hayırdır" diyorum "kim doğuracak kim lohusa olacak, siz mi ben mi" hiç kalp kırarım falan diye düşünmeden söyle istediklerini yoksa tepene binebiliyorlar. ama alındığın şeyin gerçekten alınma gerektirecek birşey olduğundan emin ol. belki de o kadar önemli değildir kızdığın şey
ben tulumu ayrı aldım hastane çıkışında sadece iki üst iki alt var ve tulumu vereceğim giydirsinler diye, ayrıca hastane sıcak olur iki kat da battaniyeye sarılı olur zaten çok giydirmeyin çocukları, emmeye çalışırken çok terliyorlar
Devam edeceğim canım zaten... Herkes iyi diyor bu dr için...bu duruma hiiç üzülme çünkü hepimizin ortak problemi, uykusuzluk, ağrılar, sürekli wc, kabızlık .. bebişler iyi olsunda napalım çekicez bunlarıda son düzlükteyiz zor olsada dayanıcaz :)
hoşgeldin dün gece önce ben doğurucam kavgasına girmiştik seninle, önceki sayfaları okursan rüyamı görebilirsin :) bebişine maşallah sağlıklı olsunlarda boy pos çokta önemli diil. senin eşin iyi sakinmiş, 2 önceki muayenemde doktor moralimi bozdu diye eşim dellendi allahtan doktor kadındı , erkek olsa dayagı yerdi valla :) bazı doktorlar daha umursamaz duruyor ama bu saatten sonra farklı doktor bulmakta zor, zaten bulsanda son haftalarda her doktor kabul de etmiyor..çok can sıkıcı bi durum yoksa aynı doktora devam etmende fayda var bence
Herkese merhabalar, biz geldik....
Geçmişi okumadan direkt giriş yaptım, sayfalar ilerlemiştir diye düşündüm, sonra okurum, sa
Bu gün önce dr gittik, sonra raporumuzu verdik, biraz da çarşıda işlerimiz vardı, sonunda evimize gelebildik...
Dr ameliyatı vardı, apar topar baktı, bir de bizim dr'un tuhaf bir huyunu daha öğrenmiş oldum, sorun görmedikçe nst istemiyormuş....
Hastanede bir ağlama geldi, girdim lavoboya hıçkıra hıçkıra... Zavallı eşim telefonlarda başka dr arıyor... Sonra toparlandım... Zaten huyunu biliyorum drun, ne diye bu kadar taktıysam, ama tutamıyordum kendimi... Neyse şimdi iyiyim... Aklıma uğurbocuu geldi, o da üzülmüştü son kontrolünde....
Dr ve hastane değiştirmeyi de şimdilik düşünmüyorum... Devlet hastanesinde sancı odası fikri korkutuyor... Burası küçük bir yer, özel hastanede de çok seçeneğim yok... Başka şehre gitmek de işime gelmiyor, kızım var... Ben hastanedeyken, babası ilgilenir felan diye düşünüyorum....
Kızım da ultrasona göre üç kilo olmuş... Boyunu sormadım.. Sormadıkça bir şey söylemez zaten...Suyu felan normalmiş... Benden haberler bu kadar...
Devam edeceğim canım zaten... Herkes iyi diyor bu dr için...
Rüyanı okudum, komikmiş... Geçende bana lex ten tlf geliyor, numaramı nerden aldın diyorum, kadınlar kulübünden diyor... Sonra sohbet ediyoruz...
arkadaslar 31 aralık için gun almıştım güya ama 28aralık aksam sancım tuttu ve acıl sezeryanla mınık oğlumu kucagıma aldım acelecı çıktı 2900 gr 48 cm bıraz mınık ama emmeye basladı sütüm henuz tam manasıyla gelmedı ama emzırıyorum darısıhepınızın basına sonra ayrıntıları yazarım.. korkmayın hersey çok güzel oluyo sonundaıyı düşünün ıyı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?