2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
merhaba kızlar benı hatırlayan var mı

Niye hatırlamayalım tatlım seni aşkolsun
Hamilelik hafızayı biraz zorlasa da birbirimizi unutmamız çok zor, hele ki 'acaba bugün kim doğurdu' merakı içindeyken
Nasıl bebişin iyi misiniz ikiniz de?

hatırlamanıza cok sevindim kızlar . dün gece hiç uyuyamadım. aksam yemekte kırmızı biber yedim yemez olsaydım mahvetti beni sizlerde ne var ne yok

Niye hatırlamayalım tatlım seni aşkolsun
Hamilelik hafızayı biraz zorlasa da birbirimizi unutmamız çok zor, hele ki 'acaba bugün kim doğurdu' merakı içindeyken
Nasıl bebişin iyi misiniz ikiniz de?

cok teşekkür ederim canım inan çok mutlu oldum. bebiş iyi ama ben gece uyuyamıyorum artık

Herkese merhabalar, biz geldik....

Geçmişi okumadan direkt giriş yaptım, sayfalar ilerlemiştir diye düşündüm, sonra okurum, sa

Bu gün önce dr gittik, sonra raporumuzu verdik, biraz da çarşıda işlerimiz vardı, sonunda evimize gelebildik...

Dr ameliyatı vardı, apar topar baktı, bir de bizim dr'un tuhaf bir huyunu daha öğrenmiş oldum, sorun görmedikçe nst istemiyormuş....

Hastanede bir ağlama geldi, girdim lavoboya hıçkıra hıçkıra... Zavallı eşim telefonlarda başka dr arıyor... Sonra toparlandım... Zaten huyunu biliyorum drun, ne diye bu kadar taktıysam, ama tutamıyordum kendimi... Neyse şimdi iyiyim... Aklıma uğurbocuu geldi, o da üzülmüştü son kontrolünde....

Dr ve hastane değiştirmeyi de şimdilik düşünmüyorum... Devlet hastanesinde sancı odası fikri korkutuyor... Burası küçük bir yer, özel hastanede de çok seçeneğim yok... Başka şehre gitmek de işime gelmiyor, kızım var... Ben hastanedeyken, babası ilgilenir felan diye düşünüyorum....

Kızım da ultrasona göre üç kilo olmuş... Boyunu sormadım.. Sormadıkça bir şey söylemez zaten...Suyu felan normalmiş... Benden haberler bu kadar...

aynen sonrası ooohh miiss deyip avunuyorum şimdilik amin canım Allah hepimize huzur-mutluluk-sağlık-helalinden bol kazançlar versin, kimseyi kimseye muhtaç etmesin. kv 65 yaşında, annem 49 luk çıtır maşallah haliyle kv ile kuşak farkı da fazla yanında pek rahat edilmiyor, anlayışlı davranmaya çalışıyor, yardım edeyim falan der ama onun zamanında kv-gelin ilişkileri çok daha farklıydı yani ne kadar zorlasa da günümüze pek uyduğunu söyleyemem hala ayıp olarak baktığı şeyler var falan...neyse herkes yerinde sağolsun, annem yanımda olsun bana bişey olmaaazzz diyorum Allahın izniyle

cok teşekkür ederim canım inan çok mutlu oldum. bebiş iyi ama ben gece uyuyamıyorum artık

bu duruma hiiç üzülme çünkü hepimizin ortak problemi, uykusuzluk, ağrılar, sürekli wc, kabızlık .. bebişler iyi olsunda napalım çekicez bunlarıda son düzlükteyiz zor olsada dayanıcaz :)

hoşgeldin dün gece önce ben doğurucam kavgasına girmiştik seninle, önceki sayfaları okursan rüyamı görebilirsin :) bebişine maşallah sağlıklı olsunlarda boy pos çokta önemli diil. senin eşin iyi sakinmiş, 2 önceki muayenemde doktor moralimi bozdu diye eşim dellendi allahtan doktor kadındı , erkek olsa dayagı yerdi valla :) bazı doktorlar daha umursamaz duruyor ama bu saatten sonra farklı doktor bulmakta zor, zaten bulsanda son haftalarda her doktor kabul de etmiyor..çok can sıkıcı bi durum yoksa aynı doktora devam etmende fayda var bence

Baskı zaten hep var, bu sefer bildiğin 'küt küt' sesini duydum ya inanamadım, kırılcak dedim şimdi kemiklerim sütü azaltsam mı napsam bu kadarı fazla geldi galiba

canım benim 2 aydır falan var o sesler, bazen hafif çıt çıt ediyor, bazen de sert hareket ederse kütür kütür duyuluyor sesi alıştım ben artık korkma doktoruma sordum güldü ne biliym kemikleri kıtlıyordur belki dedi, çok hoşuna gitti herhalde koptu adam deli mi neee

Geçmiş olsun canım, inş ağrıların bebişini yaklaştırmıştır sana...
merhaba kızlar benı hatırlayan var mı

Niye hatırlamayalım canım... Tabi ki hatırlıyoruz... Hoşgeldin tekardan...

Ayy çok fenaymış....
Rüyalar gerçekten çok fena, benim de geçende nişanım gelmiş, ama et parçası gibi bir şey, hala dr gitsem mi diye düşünüyorum....
Komikmiş, ama balık nasiptir derler, inşallah bebeğin nasibiyle gelecek...
Çok şükür sağlıkla kavuşmussun canım...Sağlıkla büyüt inş...

İlahi, demek benle kavga ettin, gece boyu kulağım çınladı demek ki ondandı...

Hayır benim durumun daha uygun doğuma dermişm....

Geçmiş olsun, allah şifalar versin canım... Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin...

Merak etmiştik seni...

bizim doktor erkek ben daha önce bayan doktora gidiyordum cok ilgisizdi erkekler daha mı ılgılı bana mı oyle denk geldi bilmiyomm

amin canım amiiinn Allah kimsenin düzenini bozmasın daha güzel mutlu günler nasip etsin inşallah, doğuma az kaldı bol bol dua edelim kabul olacaktır Allahın izniyle

Devam edeceğim canım zaten... Herkes iyi diyor bu dr için...

Rüyanı okudum, komikmiş... Geçende bana lex ten tlf geliyor, numaramı nerden aldın diyorum, kadınlar kulübünden diyor... Sonra sohbet ediyoruz...

Canım ıyı haberlerıne sewındım ama uzulme benım doktrum da gecen hafta herseyı normal grdgu ıcın nst ye sokmadı yarın gıdıcem yarın sokacagını soylemıstı..38. haftadayım bakalım hersey ıyı olur ınşallahhh :)

Devam edeceğim canım zaten... Herkes iyi diyor bu dr için...

Rüyanı okudum, komikmiş... Geçende bana lex ten tlf geliyor, numaramı nerden aldın diyorum, kadınlar kulübünden diyor... Sonra sohbet ediyoruz...

valla bu rüyalar içinde bi topik açsak olacakmış, son zamanlar yaklaştıkça iyice tuhaf rüyalar görmeye başladık :) sanırım biribirimizden çok etkileniyoruz, bilinçaltı da uykuda ortaya böyle enteresanlıklar çıkarıyo :)

canım hayırlı olsun .gözün aydın diyelim.sağlıkla büyüt oğullarını inş.

malesef sıcacık evde hasta oluyorum kızlar :2: keyfim yerinde annem her işi yapıyor, şu son günlerde üşütmiyim diye afedersiniz wc'de bile sıcak suyla yıkanıyorum nasılsa doğalgazın sıcacık suyu var ama nasıl hasta oldum anlamıyorum sabahtan beri bir kırgınlık vardı şimdi kolumu kıpırdatamıyorum her yerim ağrıyor, zaten sık wcye gidiyoruz şimdi daha bir arttı ne oluyor anlamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…