2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
Slm kızlar bizimde doktor randevumuz vardı .oğluşum bayağı aşağı inmiş çıkmak için yol bulmaya çalışıyormuş ama henüz bi belirti yok muhtemelen bi hafta daha bekler tabi sürpriz yapmazsa dedi. Gece çok kasılmam vardı ama nst de sancı çıkmadı. Yani beklemeye devam. Minikkelebek arkadaşımızın tavsiyesiyle ananas yemeye başlıycam. Belki işe yarar. Bu arada haftaya yüksek lisans sınav larım var. Tam üç gün sürecek. Bu halde nasıl ders çalışacağım bilmiyorum.zamanlaması kötü oldu. Stres içindeyim

canım hiç sesin çıkmıyor buralarda olunca yazardın ama iyi misin

iyiyim canım beklemedeyim sürekli.yazamıyorum çünkü bi kalkıyom bi iş yapıyom bi oturup okuyom.ev işini ben yapmazsam yapmaz kimse.ekstra bi iş gibi geliyor onlara...süpürgeyi elime alınca herkes şoka girer eşim dahil... e napsın görmemiş anasının evinde.olmadı ki şöyle elli ayaklı bi kv m...bari işime de koşuyo der avunurdum diğer yaptıklarını az bastırırdı.

hepimiz sanırım uzun zaman öyle sandık ben de dahil :) ögrendim ki onlar kandırıkçı sancılarmış:)

allahım güç kuvvet versin bir tavuk suyuna çorba yapacak olanın yok mu çevrende
gerçekten çok üzüldüm tez zaman da düzelirsin inş.

az önce annem aradı niye duymadın aradım dedi...ben de dedim ev süpürüyodum.nasıl yani dedi ev mi süpürüyodun neyle diyo bi de ?...çalı süpürgesiyle dicektim.sen mi süpürüyon dedi.fazla da soramadı şok oldu üzüldü..ben demiyom tabi iş yapan yok evi b-k götürüyo diye.mecbur ben yapcam imam efendi mi gelip yapcak diye...ayyy gelse de bi temizlik yapsa.annem fenadır ama işine kimsenin işi benzemez.temizlediği yere ayağını basmamak için emekleyerek girdiğini bilirim...
ayy farkettim ki etrafımda normal biri yokşu an acı bi gerçekle yüzleşiyorum resmen

Kötü bir zamana gelmiş, sınav zamanı... Ama çalışabildiğin kadar çalışırsın.. İnş sonuçları iyi olur, tabii o zamana kadar gelmezse minik oğlun,..

Kızlar meraba

bugun kontrolum vardı nst de sancım cıkmadı bebegim 2850 bıraz zayıf cok üzgünüm.doktorum normal diyo ama sizin yazdıklarınıza bakınca benimkin cok ufak daha.gecen hafta 1 cm acılmam vardı doktor bugun bakmadı 37 haftalıkken catına bakarız dedi.bu haftada acılma olması normalmı yoksa dahamı gec baslıyo benden haftası fazla olupta acılma olmayan varmı?

benim de bugun nst vardı.ilk kez sancı çıkmadı bugün.geçen hafta ben de 100 leri gördüm.düzenli aralık olana kadar sancı saymıyorlar.sağlıkla gelsin bebeğin inş

Çok kızdım bak şimdi ne ev süpürmesi arkadaşım kaç aylık hamilesin. Desene kayınvalidene anne bir süpürge çalıştırıversene...düşünmüyorsa sen iş yaptır yorma kendini (

kıyamam cnm sana iyice sinirler zıplamıştı zaten sen de üstüne tuz biber olmuş
hangimizin etrafı normal be canım aman takmiyorum ben artık

Canım şu anda kaç haftalıksın.. Ben geçen hafta, dr gittim... 37 +0 da 3000 gr dı.. Bebişinin kilosu normal geldi bana... Zaten kilo konusu çok yanıltıcı oluyor, onu hiç kafana takma...

Benim açılmama hiç bakılmadı, ikinci gebelik olduğu için çatıya da bakılmadı.. Ama bir cm açıklıkson haftalarda normal diye okumuştum, sancın yok diye tekrar muayene etmemiştir, hem sürekli muayene açılmayı fazlalaştırır...

Üzülme bol bol dinlen, her şey iyi olacak, rabbimin izniyle..

Kızlar doktor teyzemizden geldik nst de sancı çıkmadı, nasıl olması lazım dedim o sana kesin olarak anlatır kendini dedi güçlü sancı olması gerekiyormuş, rahatladım biraz, bebeğimin başı aşağıda ama yerine inmemiş Allahtan, haftaya aç gidip tahlillerim yapılacak sonraki haftada kısmetse alıcam kucağıma, boyu 49 cm 2700 gr biraz zayıf ama annesi iyi bakar ona doğduktan sonra

cnım 36+3 um normalmı kilosu sence boyu kısa onu biliyorum ama genetik bi durum benimde boyum kısa :)

demekki onunla alakalı anlamadım ben hiç bişey ya. Allah ım hiç birimizin kucağını boş bırakmasın kurban olduğum inşallah. sağlıkla sıhhatle gelsinde ne zaman gelirse başım gözüm üstüne

Maşallah ya, ne güzel çıkmış:)

bizim tarih aynı görünüyor.benim oğlumda geçen hafta 2741gr iken bu hafta 2700gr çıktı.tabi ben şok oldum daha anne karnında zayıflamış çocuğum diye ama doktorum ölçümlerde yanılma olur dedi ve bana da bu kilo normal dedi.

Çok üzülme benimki 2700 gr daha zayıf belki moral olur sana :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…