canım hiç sesin çıkmıyor buralarda olunca yazardın ama iyi misin
Kızlar nst ile ilgili cevaplayan arkadaşlara teşekkürler.
Sancılarım yoğun çıktı ama bunlar yalancı doğum sancılarıymış. 33. haftadan beri Bebişim karnımı böyle ittirir gibi yapıyodu bende geriniyo sığmıyo başı poposu filan zannediyodum onlar yalancı doğum sancıları kasılmalarıymış, bebişin bu hareketleri sıraında gerçekten nst de 100 lere vurdu. Doktr nrmal dedi olması gereken buymuş vucut hazırlıyo doğuma kendini dedi. Erken doğum belirtisi değilmiş. Gerçeği gelene kadar Bekliycez bakalım :18:
sağol gülercim sordugun için.. zor bela kendime bir ıhlamur hazırladım, içtim 2 bardak.. bi yerden kalkıp öbür yere yatıyorum..
bi bel ağrısı musallat oldu, yürütmüyor .. öksürük, boğaz ağrısı, burun akıntısı ne ararsan var.. evde tek başına olmak çok zor valla.. bi güç bulsam çorba yapıcam kendime
Slm kızlar bizimde doktor randevumuz vardı .oğluşum bayağı aşağı inmiş çıkmak için yol bulmaya çalışıyormuş ama henüz bi belirti yok muhtemelen bi hafta daha bekler tabi sürpriz yapmazsa dedi. Gece çok kasılmam vardı ama nst de sancı çıkmadı. Yani beklemeye devam. Minikkelebek arkadaşımızın tavsiyesiyle ananas yemeye başlıycam. Belki işe yarar. Bu arada haftaya yüksek lisans sınav larım var. Tam üç gün sürecek. Bu halde nasıl ders çalışacağım bilmiyorum.zamanlaması kötü oldu. Stres içindeyim
Kızlar nst ile ilgili cevaplayan arkadaşlara teşekkürler.
Sancılarım yoğun çıktı ama bunlar yalancı doğum sancılarıymış. 33. haftadan beri Bebişim karnımı böyle ittirir gibi yapıyodu bende geriniyo sığmıyo başı poposu filan zannediyodum onlar yalancı doğum sancıları kasılmalarıymış, bebişin bu hareketleri sıraında gerçekten nst de 100 lere vurdu. Doktr nrmal dedi olması gereken buymuş vucut hazırlıyo doğuma kendini dedi. Erken doğum belirtisi değilmiş. Gerçeği gelene kadar Bekliycez bakalım :18:
az önce annem aradı niye duymadın aradım dedi...ben de dedim ev süpürüyodum.nasıl yani dedi ev mi süpürüyodun neyle diyo bi de ?...çalı süpürgesiyle dicektim .sen mi süpürüyon dedi.fazla da soramadı şok oldu üzüldü ..ben demiyom tabi iş yapan yok evi b-k götürüyo diye.mecbur ben yapcam imam efendi mi gelip yapcak diye ...ayyy gelse de bi temizlik yapsa.annem fenadır ama işine kimsenin işi benzemez.temizlediği yere ayağını basmamak için emekleyerek girdiğini bilirim ...
ayy farkettim ki etrafımda normal biri yokşu an acı bi gerçekle yüzleşiyorum resmen
az önce annem aradı niye duymadın aradım dedi...ben de dedim ev süpürüyodum.nasıl yani dedi ev mi süpürüyodun neyle diyo bi de ?...çalı süpürgesiyle dicektim .sen mi süpürüyon dedi.fazla da soramadı şok oldu üzüldü ..ben demiyom tabi iş yapan yok evi b-k götürüyo diye.mecbur ben yapcam imam efendi mi gelip yapcak diye ...ayyy gelse de bi temizlik yapsa.annem fenadır ama işine kimsenin işi benzemez.temizlediği yere ayağını basmamak için emekleyerek girdiğini bilirim ...
ayy farkettim ki etrafımda normal biri yokşu an acı bi gerçekle yüzleşiyorum resmen
Kızlar meraba
bugun kontrolum vardı nst de sancım cıkmadı bebegim 2850 bıraz zayıf cok üzgünüm.doktorum normal diyo ama sizin yazdıklarınıza bakınca benimkin cok ufak daha.gecen hafta 1 cm acılmam vardı doktor bugun bakmadı 37 haftalıkken catına bakarız dedi.bu haftada acılma olması normalmı yoksa dahamı gec baslıyo benden haftası fazla olupta acılma olmayan varmı?
Eki Görüntüle 917954
buda bnm minik prensim kızlar
canım şu anda kaç haftalıksın.. Ben geçen hafta, dr gittim... 37 +0 da 3000 gr dı.. Bebişinin kilosu normal geldi bana... Zaten kilo konusu çok yanıltıcı oluyor, onu hiç kafana takma...
Benim açılmama hiç bakılmadı, ikinci gebelik olduğu için çatıya da bakılmadı.. Ama bir cm açıklıkson haftalarda normal diye okumuştum, sancın yok diye tekrar muayene etmemiştir, hem sürekli muayene açılmayı fazlalaştırır...
üzülme bol bol dinlen, her şey iyi olacak, rabbimin izniyle..
ya ben anlayamadım hep su ya da sancı geldikten sonra vakit var diyoruz kadın o vakte kadar kendi arayamamıs mı 911 i, kızını takdir ettim ama ilginç haber...Bir de amerika da doğum pahalı diye duymuştum o yüzden böyle evde doğum yapmaya çalışan çok oluyormuş, çok şükür burda sağlık sektörü o denli uçmadı henüz..
Çok geçmiş olsun tatlım, Allah yardımcın olsun...
Seninle aynı durumda değilim tatlım ama ben de anlamıyorum bu durumu, dr a bir seferinde ben de sormuştum ultrasonda çıkanı mı baz almalıyız yoksa SAT ı mi diye ama o SAT a bakıcaz tabiki demişti, senin dr un dediğine göre ultrasonda gelişimi ileri çıkan bir bebeğin de erken gelmesi lazım.:44:Bazı doğumların SAT'a göre 42. haftayı bulması da geç döllenmeyle alakalı olabilir mi acaba?
Eki Görüntüle 917954
maşallah, ne güzel...
Benim kızımın hiç böyle görüntüsü yok.... Saklıyor, yüzünü bıcırık...
Eki Görüntüle 917954
Kızlar meraba
bugun kontrolum vardı nst de sancım cıkmadı bebegim 2850 bıraz zayıf cok üzgünüm.doktorum normal diyo ama sizin yazdıklarınıza bakınca benimkin cok ufak daha.gecen hafta 1 cm acılmam vardı doktor bugun bakmadı 37 haftalıkken catına bakarız dedi.bu haftada acılma olması normalmı yoksa dahamı gec baslıyo benden haftası fazla olupta acılma olmayan varmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?