2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
Günaydın arkadaşlar,

Gece üçten beri reflüm tavan yapmış durumda Kasılma deseniz karnım sürekli taş gibi, bakalım yarın kontrol var ne olacak merak ediyorum. Winebir ve aysbozzu ben de merak ediyorum, uzun zaman oldu gelmeyeli.
Bu arada benim de eşim hasta ödüm kopuyor yaa, şurada doğuma ne kaldı :/

benimde var yanma bu aralar tatlı elma yiyiyorum kesiyo bugüne kadar su içince rahatlıyodum yanmam gidiyodu

Bende de bir kırıklık var, aynen hasta olacağım diye çok korkuyorum, inş olmayız..

Bu arada bebim midem çok değil arada yanıyor, beni sakız çiğnemek rahatlatıyor... Bir dene istersen....

Canım, sürekli akıl vermiş gibi oluyorum ama kusura bkma...

Ilık duş almak, bol su içmek sütü getiriyor... Eninde sonunda sütün gelecek, o oğlunun nasibi, sakın gelmeyecek diye düşünme, benim de çok geç geldi, kaşıkla mama takviyesi yaptım, sürekli emzirdim beş altı gün sonra geldi, inşallah senin efen o kadar beklemez...

benimde var yanma bu aralar tatlı elma yiyiyorum kesiyo bugüne kadar su içince rahatlıyodum yanmam gidiyodu

Canım ya benim 7. aydan beri korkunç reflüm var ve gaviscon dışında hiçbir şey iyi gelmiyor ama dn gece o bile fayda etmedi

Kızlar nst de youğun sancı çıkıyosa ne oluyor, bebeğin uyuduğu aralıkta sancı yok ancak tekme anları yoğun sancı var 60-100 arası. Nolur ki şimdi bu durumda ben bişey hissetmiyorum sancı filan

canım önemli olan sancının şiddetinden ziyade sıklığı dedi dr geçen nst de bana.benim de yüksek çıkıyordu ama çok düzensizdi.zaten o grafiğe baktığında sancı çizgileri düzenli mi düzensiz mi anlayabilirsin.hemen panik yapma canım.

teşekkür ederim. sana da geçmiş olsun. bende korkuyorum şu an doğumum olur diye. napalım nasip böyleymiş. Allah beterinden saklasın.

canım uzak dur mümkün olduğunca eşinden. havlunu bardağını herşeyini ayır. bol mandalina, kivi, portakal ye... benimde evin içinde hem babaannem hem yeğenim hastaydı, dikkat ettim ama bişey olmaz sanmıştım, antibiyotiklik oldum.

geçmiş olsun canım çok çekmişssin bulantı falan
ben hiç yaşamadım ondan kilo aldım ama doktor normal dedi bakalım
bebeğim sağlıklı olsunda umrumda değil kilo falan
ama emzirirken verirsin diyo herkes yaşayarak ögreneceğiz

Ben sezaryan yapan arkadaslara cati muayenesini sormustum. Sezeryanda yapilmiyor demislerdi... Tabii mantiken kasilmalarla ilgili sorun yasarsan kontrol amacli yapabilirler diye dusunuyorum.

benim sezeryan olcak ama yine de çatı muaynesi yaptı doktorum
bu doktordan doktora değişen bir şey

canım korkutmak istemem ama acil başka bir doktora gözükmende iyi olue gibi son ay yüksek tansiyon çok önemli
özellikle doğuma az kala

canım sütün bol olsun inş. biran önce gelsin
efe seni çektikçe süt kanalların açılcak kesinlikle olumsuz düşünme
veee nette de görmüşsündür su dan önemli süt artırıcı yok 3 litre su bol bol su

Kendimi kurban bayramını bekleyen koyun gibi hissediyorum. 1 saat kaldı, korkudan ölmesem bari :/

sen şimdi mis kokulunu aldın kucagına :) ne güzel kolay bir doğum olmuştur inş.
haberlerini bekliyoruz

kıyamam sana şuan ilgiye ve birine en ihtiyacın olan an
allah yardımcın olsun tez zamanda düzleirisn inş.
tavuk suyuna çorba ve bol vitamin alsan kısa zamanda düzelirisn aslında

sabah yola çıktık, hastaneye giderken doktorumun yanındaki kız aradı, doktorumuz rahatsızmış güya, 2 de gelsin demiş, geri döndük eve,
hala bekliyorum...
neyse artık 42 hafta bekledim, bu 2 saat de geçer elbet, vardır bi hayır herşeyde
:26:

Ah ahh ne cektik bu midelerden? ;( ben de az once yine kustum. Reflu de bir yandan hayirlisiyla bir dogursaydik. Benim kasilmalarim gce oluyor, baya canimi yakiyor

maşallah Allah analı babalı bol sütlü olsun inşallah ☺️☺️ doğum maşallah çok güzel geçmiş Allah bızede boyle nasip etsin kaçıncı haftada oldu doğum ??

Ah ahh ne cektik bu midelerden? ;( ben de az once yine kustum. Reflu de bir yandan hayirlisiyla bir dogursaydik. Benim kasilmalarim gce oluyor, baya canimi yakiyor

Geçmiş olsun canım. Valla isyan etmek istemiyorum ama 7. ayımdan beri ağzım zehir gibi kasılmalarım da 4 gündür çok arttı. Yarın kontrolüm var bakalım doktorumuz ne diyecek.

Geçmiş olsun canım. Valla isyan etmek istemiyorum ama 7. ayımdan beri ağzım zehir gibi kasılmalarım da 4 gündür çok arttı. Yarın kontrolüm var bakalım doktorumuz ne diyecek.
Sail canim srni cok iyi anliyorum. Hayirlisiyla sonuna geldok, az daha dayanalim.
Benim doktorum yalanci dogum kasilmasi bunlat, bebek kendini doguma hazirliyor dedi. Kasilmalar duzenli araliklarla olursa sanci oluyormus galibs. İnaallah kontrolunde hersey yolunda cikar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…