Günaydın arkadaşlar,
Gece üçten beri reflüm tavan yapmış durumdaKasılma deseniz karnım sürekli taş gibi, bakalım yarın kontrol var ne olacak merak ediyorum. Winebir ve aysbozzu ben de merak ediyorum, uzun zaman oldu gelmeyeli.
Bu arada benim de eşim hasta ödüm kopuyor yaa, şurada doğuma ne kaldı :/
Günaydın arkadaşlar,
Gece üçten beri reflüm tavan yapmış durumdaKasılma deseniz karnım sürekli taş gibi, bakalım yarın kontrol var ne olacak merak ediyorum. Winebir ve aysbozzu ben de merak ediyorum, uzun zaman oldu gelmeyeli.
sut icin onerilerinizi dikkate alcam kizlar sagolun eve gidince corba pekmez ne varsa dayaniyim ben.su an sadece ona kafayi taktim netten arastirip duruyorum 1 hafta sonra sutu gelenler bile var.buda bana umut veriyo.
canim doktor bebegin hareketli olmasini istiyor.sanci cikmasi normal ama duzenine doktorun bakacaktir.benim arkadasinda sancisi 90 lara vurmustu ama baska dalgasi yoktu.olabilirmis.benimde gecen haftalarda 60 a cikmisti.
dogumda sancilarim 0 a kadar inip duzenli olarak 120 lere vuruyodu.
benimde var yanma bu aralar tatlı elma yiyiyorum kesiyo bugüne kadar su içince rahatlıyodum yanmam gidiyodu
Kızlar nst de youğun sancı çıkıyosa ne oluyor, bebeğin uyuduğu aralıkta sancı yok ancak tekme anları yoğun sancı var 60-100 arası. Nolur ki şimdi bu durumda ben bişey hissetmiyorum sancı filan
geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versinresmen denizlide salgın var yaa herkes hasta, pazartesiden beri ben de yatıyorum, aynı kaygılar bende de var doğum gelse doktor ıkın dese bi dk burnumu bi sileyim dicem rezillik diz boyu inşallah çabuk iyileşiriz biz de bakalım salı gitcez doktora, hayırlısı tüm hasta hamişlere acil şifalar
Günaydın arkadaşlar,
geçmiş olsun canım.
kizlar oglum 00:16 da bize merhaba dedi.
ikimizde iyiyiz sukurler olsun.ilk saat solunum problemi oldu ama simdi iyiyiz.
normal dogum da guzelmis epiduralsiz daha guzelmis
rabbim hepinize saglikla kavusmayi nasip etsin bi avazda
Şişmanlar daha az alıyor diyorlardı inanmıyordum. 9 Haftalıkken 85 kiloydum. Doktor diyetisyene git dedi. Ama gidemeden bulantılar başladı ve 8 kilo verdim. Şimdi 88 im :) Göbeğim büyüdü ama yanlarım, bacaklarım eridi. Yüzüm, kollarım zayıfladı. Doğumdan sonra inşallah emzirerek daha da fazla kilo veririm. Sende çabucak verirsin. Benim bünyeye yerleşik kilolar seninki geçici :)
Ben sezaryan yapan arkadaslara cati muayenesini sormustum. Sezeryanda yapilmiyor demislerdi... Tabii mantiken kasilmalarla ilgili sorun yasarsan kontrol amacli yapabilirler diye dusunuyorum.
Üniversite hast. gidiyoruz son dakika doktorsuz kaldıknormal dogum düşünüyorum çatı muayenesi yapıldı açılma başlamış ama zaman var dediler nst de sancılar düşükte olsa çıktı
Bu kadar ay hep 8/4 9/5 olan tansiyon 14/6 15/7 oluyor ödemim yoktu başladı birde baş ağrısı var
Benzer şeyler yaşayan varmı?
gunaydinnn
bugun hastaneden cikiyoruz insallah kizlar.hala sutumuz gelmedi israrla veriyoruz memeyi.uzuluyorum yavrum cekiyo ama bos meme.mama verdik mecbur.cok bilmis insanlar tabiki is basinda mama verme diyolar ama oglum ac.nasil ac birakayim.biberon vermiyolar kadeh gibi bisey varmis onunla doyuruyolar hemsireler.
neyse 72 saat sonra geliyomus genelde.sabirla bekliyoruz sutumuzu.goguslerim cok aciyo kremde kullansam nafile.simdilik haberler boyle
ben dogum yapmadan once 2 gundur ananas yemeye baslamistim.nette dogumu baslatmak icin tavsiyelerde okumustum canim.hurma hergun yiyodum zaten 1 haftadir.gunde 10 tane yemisimdir.bide sicak dus aliyodum 2 gune bir.ne kadar etkiledi bilinmez vakti gelmese olmaz tabi kismet.
hayirli vaktinde gelsinler insallah
Kendimi kurban bayramını bekleyen koyun gibi hissediyorum. 1 saat kaldı, korkudan ölmesem bari :/
günaydın kızlar,
bugün işe gidemedim, gece doğru dürüst uyuyamadım. nefes alamıyorum. her yanım ağrıyor.. belim kopacak gibi yürümek işkence.. boğazımda fena.. bu grip hiç iyi olmadı, zamansız oldu. bakacak kimsede yok , sabah eşim bir bardak süt ısıttı gitti üzgün üzgün tek kaldım diye.. umarım çabucak iyileşirim
erikçilekkiraz hastaydı ıyıleştı mı acaba
Ah ahh ne cektik bu midelerden? ;( ben de az once yine kustum. Reflu de bir yandanGünaydın arkadaşlar,
gunaydinnn
bugun hastaneden cikiyoruz insallah kizlar.hala sutumuz gelmedi israrla veriyoruz memeyi.uzuluyorum yavrum cekiyo ama bos meme.mama verdik mecbur.cok bilmis insanlar tabiki is basinda mama verme diyolar ama oglum ac.nasil ac birakayim.biberon vermiyolar kadeh gibi bisey varmis onunla doyuruyolar hemsireler.
neyse 72 saat sonra geliyomus genelde.sabirla bekliyoruz sutumuzu.goguslerim cok aciyo kremde kullansam nafile.simdilik haberler boyle
ben dogum yapmadan once 2 gundur ananas yemeye baslamistim.nette dogumu baslatmak icin tavsiyelerde okumustum canim.hurma hergun yiyodum zaten 1 haftadir.gunde 10 tane yemisimdir.bide sicak dus aliyodum 2 gune bir.ne kadar etkiledi bilinmez vakti gelmese olmaz tabi kismet.
hayirli vaktinde gelsinler insallah
Ah ahh ne cektik bu midelerden? ;( ben de az once yine kustum. Reflu de bir yandanhayirlisiyla bir dogursaydik. Benim kasilmalarim gce oluyor, baya canimi yakiyor
Sail canim srni cok iyi anliyorum. Hayirlisiyla sonuna geldok, az daha dayanalim.Geçmiş olsun canım. Valla isyan etmek istemiyorum ama 7. ayımdan beri ağzım zehir gibikasılmalarım da 4 gündür çok arttı. Yarın kontrolüm var bakalım doktorumuz ne diyecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?