2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
yok öle kalorifere koy yumuşuyo
cnm kalorıfere koyunca bozulmaz mı.

Kizlar kontrole geldim doguma aliyorl
ayy hadı hayırlı dogumlar cnm bayagı erken gelıyor bebıs sezeryan mı acaba

cnm bızım yatak odasında duruyor ama orası soguk gercı yatarken bız ufo ıle ısıtıyoruz sabaha kadar ama hala aacılmamıs anlamadım gıttı taş gıbı sık sık bır sey gelmedı nasıl bır krem bu sankı bos hava sıkıyorum gıbı

Kızlar doktoruma nezaman ağda yapıyım dedim oda bana biz onlara hiiç takılmıyoruz dedi yani umurlarında bile değil rahatladımmı hayıııır haftaya yapıcam kısmetse

Kızlar ben çok sık giremiyorum.Doğum yapanların bir listesini yapsak.

Bu arada benim kız hala dönmedi.Doktor haftaya sezeryan dedi.:18:

Arkadaslar lohusa tacım we mınıgımın bandı we broşlarımı yaptım nasıl olmus :) kurabıyelerımıde kendım yaptım nasıl olmuş sızce ??

Eklentiler

• $20140103_092116.webp
    7,3 KB · Görüntüleme: 36
  • $20140103_112718.webp
    13,5 KB · Görüntüleme: 38
  • $20140103_143912.webp
    17,8 KB · Görüntüleme: 38
  • $20140103_132525.webp
    19 KB · Görüntüleme: 43

sağol canım içmedim ama deneyeceğim ..

Kizlar kontrole geldim doguma aliyorlar dua edin nolur

Allah yardımcınız olsun hayırlı haberlerini bekliyoruz.

Arkadaslar lohusa tacım we mınıgımın bandı we broşlarımı yaptım nasıl olmus :) kurabıyelerımıde kendım yaptım nasıl olmuş sızce ??

eline sağlık çok şirinler.. güle güle kullanın..

Bunların kalıpları var değil mi, yani şeker hmurunun üzerinde bebek ve biberon resimleri var ya onlar için kalıplar mı var...

canım ben şimdi kullanıyorum sert ve yoğun evet bozuk fln değil yani . hamilelikte kullanmamıştım emzirirken ilk dönemler sıkıntı yaşadım keşke önceden kullanmaya başlasaymışım. biraz sıktır elinde yumuşat öyle sür kuzum

9:: cokkk guldum yaa 9::

bıze ne olmus böle hormanlar tawan yapmısss 9::

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…