Kizlar kontrole geldim doguma aliyorlar dua edin nolur
cnm kalorıfere koyunca bozulmaz mı.yok öle kalorifere koy yumuşuyo
ayy hadı hayırlı dogumlar cnm bayagı erken gelıyor bebıs sezeryan mı acabaKizlar kontrole geldim doguma aliyorl
cnm bızım yatak odasında duruyor ama orası soguk gercı yatarken bız ufo ıle ısıtıyoruz sabaha kadar ama hala aacılmamıs anlamadım gıttı taş gıbı sık sık bır sey gelmedı nasıl bır krem bu sankı bos hava sıkıyorum gıbıcanım bizim de arabanın bagajındaydı önceden başlıyım diye çıkardık dün.donmuş taş gibi hiç kalorifere fln koyma bence bozulabilir oda sıcaklığında 1-2 saat sonra açılıyor.ben 2 gündür sürüyorum ama az garip kokuya bayatlamış ruj gibi
Kizlar kontrole geldim doguma aliyorl
Kizlar kontrole geldim doguma aliyorl
Arkadaslar lohusa tacım we mınıgımın bandı we broşlarımı yaptım nasıl olmus :) kurabıyelerımıde kendım yaptım nasıl olmuş sızce ??
Arkadaslar lohusa tacım we mınıgımın bandı we broşlarımı yaptım nasıl olmus :) kurabıyelerımıde kendım yaptım nasıl olmuş sızce ??
Canım geçmiş olsun, ben hasta oldugumda sıcak kaynar su ıcıne lımon sıkıp bal koyuyorum ve ıcıyorum cok ıyı geclıyor hemen ıyılesıyorum denemenı tavsıye ederım belkı de ıcıyorsundur.
kızlar lansıoh lanolın gogus kremı almıstım netten sıparısle... yalnız acayıp yogun ve sert tupun ıcınden o kadar sıkmama ragmen gelmıyor. tas gıbı sıktım sıktım cok azcık bır sey cıktı. sızınkılerde oyle mı yoksa bu bozuk mu?
tam dayaklık taaammm, elini ayağını bağlıcan alcan eline meşe odununu döndürcen döndürcen vurcaneeee ne demişler; "Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir. Tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir." :126::118: diyorsan madem yüzsüz utanmaz sen de utanma tatlım, nasıl davranıyorsa sen de aynen iade et ama sinirlenmeden gayet doğal tıpkı kendi gibi bişey derse aaa ne kadar ayıp dersin deliye vur sen de
9:: cokkk guldum yaa 9: :
bıze ne olmus böle hormanlar tawan yapmısss 9::
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?