canim ben sancilarimi evde cekmisim meger.5 dk da bire dustugunde ben hala sanci belden vuracak die bekliodum.1 saat oyle evde 5 dkda bir sanci cektim.sonra allah korusun strese girer diye doktora gittim.yoksa evde dogurcakmisim.oyle dayanilmicak agri degildi.6 cm dediklerinde sok oldum.zaten sonrasi corap sokugu gibiydi.kendimi doktorumun onunde buldum.sanci geldiginde bebegi itiyosun derin nefes aliyosun bitti gittiiii
erıkçılekkıraz nasıl oldun
kız orda olsam gelir yapardım ben sana çok geçmiş olsun keşke yanında biri olsa yasağol gülercim sordugun için.. zor bela kendime bir ıhlamur hazırladım, içtim 2 bardak.. bi yerden kalkıp öbür yere yatıyorum..
bi bel ağrısı musallat oldu, yürütmüyor .. öksürük, boğaz ağrısı, burun akıntısı ne ararsan var.. evde tek başına olmak çok zor valla.. bi güç bulsam çorba yapıcam kendime
kız orda olsam gelir yapardım ben sana çok geçmiş olsun keşke yanında biri olsa ya
sağol gülercim sordugun için.. zor bela kendime bir ıhlamur hazırladım, içtim 2 bardak.. bi yerden kalkıp öbür yere yatıyorum..
bi bel ağrısı musallat oldu, yürütmüyor .. öksürük, boğaz ağrısı, burun akıntısı ne ararsan var.. evde tek başına olmak çok zor valla.. bi güç bulsam çorba yapıcam kendime
burdayım canım daha doğurmadım çok istememe rağmen.yarın kontrol var ama bende ne düzenli sancı ne nişan...sıkıldım artık uyku falan haram gulyabani gibi geziyom evde sinir stres hat safhada...omesermadan haber yok mu
çok geçmiş olsun canım yaa.yok mu gelecek yardım edecek kimse?ben de bulantılarımda çok aradım birilerini...ama herkes lazım olmadığı zamaan biter dibimde...anneme kv ya yalvardığımı hatırlıyorum.gelin bana değilse bile şu adama 1 tas çorba yapın diye ama tınmadı kimsesağol gülercim sordugun için.. zor bela kendime bir ıhlamur hazırladım, içtim 2 bardak.. bi yerden kalkıp öbür yere yatıyorum..
burdayım canım daha doğurmadım çok istememe rağmen.yarın kontrol var ama bende ne düzenli sancı ne nişan...sıkıldım artık uyku falan haram gulyabani gibi geziyom evde sinir stres hat safhada...
çok geçmiş olsun canım yaa.yok mu gelecek yardım edecek kimse?ben de bulantılarımda çok aradım birilerini...ama herkes lazım olmadığı zamaan biter dibimde...anneme kv ya yalvardığımı hatırlıyorum.gelin bana değilse bile şu adama 1 tas çorba yapın diye ama tınmadı kimse
Kızlar nst ile ilgili cevaplayan arkadaşlara teşekkürler.
Sancılarım yoğun çıktı ama bunlar yalancı doğum sancılarıymış. 33. haftadan beri Bebişim karnımı böyle ittirir gibi yapıyodu bende geriniyo sığmıyo başı poposu filan zannediyodum onlar yalancı doğum sancıları kasılmalarıymış, bebişin bu hareketleri sıraında gerçekten nst de 100 lere vurdu. Doktr nrmal dedi olması gereken buymuş vucut hazırlıyo doğuma kendini dedi. Erken doğum belirtisi değilmiş. Gerçeği gelene kadar Bekliycez bakalım :18:
ya ben anlayamadım hep su ya da sancı geldikten sonra vakit var diyoruz kadın o vakte kadar kendi arayamamıs mı 911 i, kızını takdir ettim ama ilginç haber...Bir de amerika da doğum pahalı diye duymuştum o yüzden böyle evde doğum yapmaya çalışan çok oluyormuş, çok şükür burda sağlık sektörü o denli uçmadı henüz..kızlar günün haberine bakın
Çok geçmiş olsun tatlım, Allah yardımcın olsun...sağolasın, valla görümcemle kv çok yakın oturuyor ama hayırları kendilerine anca.. bişey söylesem benden önce kendilerini ortaya atarlar. mesela geçen gün görümceme diyorum işte evde çok kirlendi yapamıyom filan, belki gelirde bi süpürge tutar hani.. ama nerdee ayy benim evide b.k götürüyo biri olsada yapsa demez mi :) o yüzden hiç medet ummuyorum onlardan.. benim kendi akrabalarımdan da kimse yok istanbulda yalnızım bu manada.. annemler yada kuzenler filan aynı şehirde olsa varya kraliçe gibi olurdum şu hamilelikte :) ama maalesef şu durumda tırnagın varsa başını kaşı modundayım. zor çook zooor Allah vicdansızlardan uzak tutsun bizi , arayıp desem kv'ye hastayım evdeyim diye, geleyim bakayım sana demez, kalk gel soğukta ben çıkmıyım der..
Seninle aynı durumda değilim tatlım ama ben de anlamıyorum bu durumu, dr a bir seferinde ben de sormuştum ultrasonda çıkanı mı baz almalıyız yoksa SAT ı mi diye ama o SAT a bakıcaz tabiki demişti, senin dr un dediğine göre ultrasonda gelişimi ileri çıkan bir bebeğin de erken gelmesi lazım.:44:Bazı doğumların SAT'a göre 42. haftayı bulması da geç döllenmeyle alakalı olabilir mi acaba?kızlar merhaba. sat'a göre 39+4 üm bugün ama geç döllenme olduğu için ultrasonda 38 haftalıkmışım. bunu da buğu öğrendim nasıl. devlet hastanesinin haltları bunlarda. hep aralığın son haftası yada ocağın ilk haftası dediler bugün de 38 haftalıksın en az iki haftan daha var ama tabi ne zaman geleceğini Allah bilir. Beklemeye devam yani benim gibi olanlar var mı merak ediyorum..
ya ben anlayamadım hep su ya da sancı geldikten sonra vakit var diyoruz kadın o vakte kadar kendi arayamamıs mı 911 i, kızını takdir ettim ama ilginç haber...Bir de amerika da doğum pahalı diye duymuştum o yüzden böyle evde doğum yapmaya çalışan çok oluyormuş, çok şükür burda sağlık sektörü o denli uçmadı henüz..
burdayım canım daha doğurmadım çok istememe rağmen.yarın kontrol var ama bende ne düzenli sancı ne nişan...sıkıldım artık uyku falan haram gulyabani gibi geziyom evde sinir stres hat safhada...
çok geçmiş olsun canım yaa.yok mu gelecek yardım edecek kimse?ben de bulantılarımda çok aradım birilerini...ama herkes lazım olmadığı zamaan biter dibimde...anneme kv ya yalvardığımı hatırlıyorum.gelin bana değilse bile şu adama 1 tas çorba yapın diye ama tınmadı kimse
kızlar merhaba. sat'a göre 39+4 üm bugün ama geç döllenme olduğu için ultrasonda 38 haftalıkmışım. bunu da buğu öğrendim nasıl. devlet hastanesinin haltları bunlarda. hep aralığın son haftası yada ocağın ilk haftası dediler bugün de 38 haftalıksın en az iki haftan daha var ama tabi ne zaman geleceğini Allah bilir. Beklemeye devam yani benim gibi olanlar var mı merak ediyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?