2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

bende senin gibi yapacaaaaammm zaten adet sancılarım çok olurdu benim... yatak döşek yatar ağlardım... onun gibi bişi dayanırım yaaa... bebişin nasıl çıktınmı hastaneden...

Kızlar nst ile ilgili cevaplayan arkadaşlara teşekkürler.

Sancılarım yoğun çıktı ama bunlar yalancı doğum sancılarıymış. 33. haftadan beri Bebişim karnımı böyle ittirir gibi yapıyodu bende geriniyo sığmıyo başı poposu filan zannediyodum onlar yalancı doğum sancıları kasılmalarıymış, bebişin bu hareketleri sıraında gerçekten nst de 100 lere vurdu. Doktr nrmal dedi olması gereken buymuş vucut hazırlıyo doğuma kendini dedi. Erken doğum belirtisi değilmiş. Gerçeği gelene kadar Bekliycez bakalım :18:

erıkçılekkıraz nasıl oldun

sağol gülercim sordugun için.. zor bela kendime bir ıhlamur hazırladım, içtim 2 bardak.. bi yerden kalkıp öbür yere yatıyorum..
bi bel ağrısı musallat oldu, yürütmüyor .. öksürük, boğaz ağrısı, burun akıntısı ne ararsan var.. evde tek başına olmak çok zor valla.. bi güç bulsam çorba yapıcam kendime

kız orda olsam gelir yapardım ben sana çok geçmiş olsun keşke yanında biri olsa ya

canım bu halde zor biliyorum ama moral de önemli biraz güçlü olmaya çalış, bişeyler yersen daha dinç olursun bebiş de beslenir acil şifalar canım. tam da zamanı yani hepimiz hastayız, topiğin yarısı kırılıyor gripten :2: toplu dua edelim kızlar olmıcak böyle

omesermadan haber yok mu
burdayım canım daha doğurmadım çok istememe rağmen.yarın kontrol var ama bende ne düzenli sancı ne nişan...sıkıldım artık uyku falan haram gulyabani gibi geziyom evde sinir stres hat safhada...
çok geçmiş olsun canım yaa.yok mu gelecek yardım edecek kimse?ben de bulantılarımda çok aradım birilerini...ama herkes lazım olmadığı zamaan biter dibimde...anneme kv ya yalvardığımı hatırlıyorum.gelin bana değilse bile şu adama 1 tas çorba yapın diye ama tınmadı kimse

kızlar günün haberine bakın

ABD’nin Chicago kentinde, annesinin doğumuna yardımcı olarak kardeşinin ebeliğini yapan 9 yaşındaki Alyssa, Amerikan medyasında günün konusu oldu.

Annesi ile birlikte evde otururken beklenmedik bir durumla karşılaştıklarını söyleyen Meza, "Bebeğin gelmek üzere olduğunu hissettiğini söyledi. Hemen sonra doğum başladı. Bebeği itmesini, onu tutacağımı söyledim" diye konuştu. ABC televizyonuna konuşan küçük kız, "Doğum sırasında çok korkuyordu. Bebek çıkınca tuttum, hemen bir havlunun içine koyarak sarmaladım" ifadelerini kullandı. Doğum sırasında kardeşinin boğazına dolanan göbek bağını da çözdüğünü söyleyen Alyssa, tüm bunları televizyonda doğumun nasıl gerçekleştiğini gösteren bir programda öğrendiğini söyledi. Küçük kız, "Bebeği sarmaladıktan sonra havluyu biraz gevşetmek zorunda kaldım, çünkü bebeğin rengi biraz morarmaya başlamıştı, hemen yandaki komşumuzdan yardım istedim" diye konuştu.

ADAM OLACAK ÇOCUK

Annesi Monique Meza ise, komşularının 911’i aramasının ardından, bebekle birlikte hastaneye kaldırıldıklarını söyledi. Yılbaşında hasteneden taburcu olduklarını söyleyen anne Meza, kızıyla büyük gurur duyduğunu söyledi. Böylesine kritik bir anda soğukkanlılığını koruyarak hızlı şekilde hareket eden Alyssa ise büyüdüğünde sağlık görevlisi olmak istediğini dile getirdi.

Anne Meza, "Bu mahareti ondan beklerdim ancak yaşına göre bu kadar olgun olduğunu bilemezdim. Önünde çok parlak bir gelecek görüyorum" ifadelerini kullandı.

doğumdan dolayı sıkıntı yapma bence, zamanı dolunca gelecek prensesin:)

sağolasın, valla görümcemle kv çok yakın oturuyor ama hayırları kendilerine anca.. bişey söylesem benden önce kendilerini ortaya atarlar. mesela geçen gün görümceme diyorum işte evde çok kirlendi yapamıyom filan, belki gelirde bi süpürge tutar hani.. ama nerdee ayy benim evide b.k götürüyo biri olsada yapsa demez mi :) o yüzden hiç medet ummuyorum onlardan.. benim kendi akrabalarımdan da kimse yok istanbulda yalnızım bu manada.. annemler yada kuzenler filan aynı şehirde olsa varya kraliçe gibi olurdum şu hamilelikte :) ama maalesef şu durumda tırnagın varsa başını kaşı modundayım. zor çook zooor Allah vicdansızlardan uzak tutsun bizi , arayıp desem kv'ye hastayım evdeyim diye, geleyim bakayım sana demez, kalk gel soğukta ben çıkmıyım der..

Bende de çok oluyo bebiş ittirip duruyo bir ttaraf tümmsek diğer taraf çukur oluyor ve ben de bebek hareketi zannediyrdum bunları. yarın kontrolüm var ben de bir sorayım bakim doktora. her şeyin hayırlısı inşallah hakkımızda.

kızlar merhaba. sat'a göre 39+4 üm bugün ama geç döllenme olduğu için ultrasonda 38 haftalıkmışım. bunu da buğu öğrendim nasıl. devlet hastanesinin haltları bunlarda. hep aralığın son haftası yada ocağın ilk haftası dediler bugün de 38 haftalıksın en az iki haftan daha var ama tabi ne zaman geleceğini Allah bilir. Beklemeye devam yani benim gibi olanlar var mı merak ediyorum..

bugün topikde kimse yok kendim çalıp kendim oynuyorum :124: gribe greyfurt+ portakal +limon iyi gelir sıkıp içiyorum, bu sefer de mide ekşimemi tetikliyor hey yarabbim ne yapayım ben peki meyve de mi içmicem derken içine maden suyu koydum şimdi yanma-ekşime yapmıyor deneme yanılmayla bunu da öğrenmiş oldum

kızlar günün haberine bakın
ya ben anlayamadım hep su ya da sancı geldikten sonra vakit var diyoruz kadın o vakte kadar kendi arayamamıs mı 911 i, kızını takdir ettim ama ilginç haber...Bir de amerika da doğum pahalı diye duymuştum o yüzden böyle evde doğum yapmaya çalışan çok oluyormuş, çok şükür burda sağlık sektörü o denli uçmadı henüz..
Çok geçmiş olsun tatlım, Allah yardımcın olsun...
Seninle aynı durumda değilim tatlım ama ben de anlamıyorum bu durumu, dr a bir seferinde ben de sormuştum ultrasonda çıkanı mı baz almalıyız yoksa SAT ı mi diye ama o SAT a bakıcaz tabiki demişti, senin dr un dediğine göre ultrasonda gelişimi ileri çıkan bir bebeğin de erken gelmesi lazım.:44:Bazı doğumların SAT'a göre 42. haftayı bulması da geç döllenmeyle alakalı olabilir mi acaba?

Kizlar benim de gec yunurtlama. 3 ayri jadin dogumcu ve 2 radyolog bakti, kimse sata gore degerlendirmiyor beni. Usg ye gore degerlendirdiler hep

evet kızın soğukkanlılığına ben de çok şaşırdım o yaşta maşallah yalnız olaylar nasıl gelişti tam bir açıklama yok, çünkü benim halam da 8 aylık hamileyken afedersin tuvalate girmiş, hafif kabız gibi hissetmiş kendini sert değil bak hafif bir ıkınmış meğer kabızlık değilmiş o bebek geliyormuş başını ellemiş resmen bebeğin o saatten sonra haliyle hastaneye falan götürememişler, ambulansı aramışlar zaten ebe de demiş doğum başladıysa yatırın anlayan varsa doğuma başlayın bebek strese girmesin diye artık kader kısmet işi canım evet uçuk bir örnek ama olabiliyor

canım hiç sesin çıkmıyor buralarda olunca yazardın ama iyi misin

Benim gebeliğim de çok çok geç döllenme, sat 17 mart, şimdiye kadar çoktan doğurmam gerekti...ama düzeltilmiş sat 12 nisan....

O yüzden ilk ultrason ölçümlerine göre değerlendiriliyor...

Bir de ilk on iki haftanın ultrason ölçümleri doğru sonuç veriyor diye biliyorum, şimdi dört gün beş gün ileri geri oluyor, bacak, karın baş çevresine ayrı gidiyor, ona göre değerlendirmiyor dr....

Ben başından beri biliyordum...Senin ki biraz sürpriz olmuş, hayırlısı olsun canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…