maşallah ya, ne güzel çıkmış:)
bizim tarih aynı görünüyor.benim oğlumda geçen hafta 2741gr iken bu hafta 2700gr çıktı.tabi ben şok oldum daha anne karnında zayıflamış çocuğum diye ama doktorum ölçümlerde yanılma olur dedi ve bana da bu kilo normal dedi.
cnım 36+3 um normalmı kilosu sence boyu kısa onu biliyorum ama genetik bi durum benimde boyum kısa :)
Eki Görüntüle 917954
buda bnm minik prensim kızlar
iyiyim canım beklemedeyim sürekli.yazamıyorum çünkü bi kalkıyom bi iş yapıyom bi oturup okuyom.ev işini ben yapmazsam yapmaz kimse.ekstra bi iş gibi geliyor onlara...süpürgeyi elime alınca herkes şoka girer eşim dahil... e napsın görmemiş anasının evinde.olmadı ki şöyle elli ayaklı bi kv m...bari işime de koşuyo der avunurdum diğer yaptıklarını az bastırırdı.
Canım çok geçmiş olsun. Allah sana güç kuvvet şifa versin bir an önce iyileş..
hepimiz sanırım uzun zaman öyle sandık ben de dahil :) ögrendim ki onlar kandırıkçı sancılarmış:)
allahım güç kuvvet versin bir tavuk suyuna çorba yapacak olanın yok mu çevrende
gerçekten çok üzüldüm tez zaman da düzelirsin inş.
sağol canım ..amiinnn
inşallah düzelirim varda yok kimse diyelim, bebeğimde etkilenecek diye korkuyorum, dünden beri hareketleri bile yavaşladı yavrumuniştahım gitti zorla bişeyler yemeye çalışıyorum .. Allah kimseyi yalnız bırakmasın helede hastalıkta..
kızlar lansıoh lanolın gogus kremı almıstım netten sıparısle... yalnız acayıp yogun ve sert tupun ıcınden o kadar sıkmama ragmen gelmıyor. tas gıbı sıktım sıktım cok azcık bır sey cıktı. sızınkılerde oyle mı yoksa bu bozuk mu?
aynen canım mutfakta tezgahın önünü fayansı bi çekip fotosunu koycam bi ara buraya...ağlayacaktım silerken...yemin ederim daha elinde elektrik süpürgesini görmedim.ayda 1 alsa öp elini başına koyaman iyi ol canım, temizliği de dert etme kim var ki evde anlattığına göre yine batıracak kv, salla çok da yorma kendini. bazıları ayda bir ev süpürüyor onlardan sizinki de anlaşılankendini strese sokma artık keyfine bak :128:
öyle oldu valla.yarın kontrol var bakalım artık bebek doğsa da yatışa geçsem diyorumkıyamam cnm sana iyice sinirler zıplamıştı zaten sen de üstüne tuz biber olmuş
hangimizin etrafı normal be canım aman takmiyorum ben artık
yukarıya yazdım süpürge çalıştırma sıklığınıÇok kızdım bak şimdi ne ev süpürmesi arkadaşımkaç aylık hamilesin. Desene kayınvalidene anne bir süpürge çalıştırıversene...düşünmüyorsa sen iş yaptır yorma kendini (
oy oy oy maşallah suphanallah Allah nazarlardan saklasınEki Görüntüle 917954
buda bnm minik prensim kızlar
Kizlar kontrole geldim doguma aliyorl
Maşallah ya, ne güzel çıkmış:)
bizim tarih aynı görünüyor.benim oğlumda geçen hafta 2741gr iken bu hafta 2700gr çıktı.tabi ben şok oldum daha anne karnında zayıflamış çocuğum diye ama doktorum ölçümlerde yanılma olur dedi ve bana da bu kilo normal dedi.
Kizlar kontrole geldim doguma aliyorlar dua edin nolur
Kizlar kontrole geldim doguma aliyorlar dua edin nolur
Kizlar kontrole geldim doguma aliyorl
kızlar lansıoh lanolın gogus kremı almıstım netten sıparısle... yalnız acayıp yogun ve sert tupun ıcınden o kadar sıkmama ragmen gelmıyor. tas gıbı sıktım sıktım cok azcık bır sey cıktı. sızınkılerde oyle mı yoksa bu bozuk mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?