2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

inş canım tosuncuklarımız olur :)allaha emanetsiniz görüsürüz ben cıkıyorum

cnım 36+3 um normalmı kilosu sence boyu kısa onu biliyorum ama genetik bi durum benimde boyum kısa :)

Gayet normal canım, ben de senin haftana göre üç gün sonra gitmişim, üç kilo demiş... Gerçi normal doğum istiyor musun bilmiyorum ama çok kilolu olması çok da avantajlı değil, benim de boyum kısa, çatım da çok geniş değil... Üç buçuğa kadar tolere edebilirim, demişti eski dr... O yüzden, doğunca kilo alsın diyorum...

Tbii yine de türk annesiyiz, çok da zayıf olmasın, de mi? ayy ne çok şey istiyorum, sağlıkla gelsin, sağlıkla yaşasın da...

aman iyi ol canım, temizliği de dert etme kim var ki evde anlattığına göre yine batıracak kv, salla çok da yorma kendini. bazıları ayda bir ev süpürüyor onlardan sizinki de anlaşılan kendini strese sokma artık keyfine bak :128:

Canım çok geçmiş olsun. Allah sana güç kuvvet şifa versin bir an önce iyileş..

sağol canım ..amiinnn

inşallah düzelirim varda yok kimse diyelim, bebeğimde etkilenecek diye korkuyorum, dünden beri hareketleri bile yavaşladı yavrumun iştahım gitti zorla bişeyler yemeye çalışıyorum .. Allah kimseyi yalnız bırakmasın helede hastalıkta..

Şekersiz doğal bal bulabileceğin bir yer var mı canım, ballı limonata da çok iyi geliyor ılık ılık içince...

İnşallah en kısa zamanda iyi olursun, ateş olmadıkça bebişler etkilenmiyor diye biliyorum ama ne kadar. Doğru emin değilim....

Canım geçmiş olsun, ben hasta oldugumda sıcak kaynar su ıcıne lımon sıkıp bal koyuyorum ve ıcıyorum cok ıyı geclıyor hemen ıyılesıyorum denemenı tavsıye ederım belkı de ıcıyorsundur.

kızlar lansıoh lanolın gogus kremı almıstım netten sıparısle... yalnız acayıp yogun ve sert tupun ıcınden o kadar sıkmama ragmen gelmıyor. tas gıbı sıktım sıktım cok azcık bır sey cıktı. sızınkılerde oyle mı yoksa bu bozuk mu?

aynen canım mutfakta tezgahın önünü fayansı bi çekip fotosunu koycam bi ara buraya...ağlayacaktım silerken...yemin ederim daha elinde elektrik süpürgesini görmedim.ayda 1 alsa öp elini başına koy
kıyamam cnm sana iyice sinirler zıplamıştı zaten sen de üstüne tuz biber olmuş
hangimizin etrafı normal be canım aman takmiyorum ben artık
öyle oldu valla.yarın kontrol var bakalım artık bebek doğsa da yatışa geçsem diyorum

Çok kızdım bak şimdi ne ev süpürmesi arkadaşım kaç aylık hamilesin. Desene kayınvalidene anne bir süpürge çalıştırıversene...düşünmüyorsa sen iş yaptır yorma kendini (
yukarıya yazdım süpürge çalıştırma sıklığını...canım bebek dışarı direk temizlik yaparak çıkacak heralde.anne karnında sadece bunu yaşadı yavrum benim
oy oy oy maşallah suphanallah Allah nazarlardan saklasın

Missya,

Benimde bugün geçen haftaya göre sadece 10 gr almış görünüyo yani hiç almamış. Doktorum normal sorun yok ölçümlere güvenme dedi hiç üstelemedi, tabi şok oldum bende senin gibi anlayamadım içim rahat etmedi. O zaman neye güvenicez biz çok alakasız bi kiloda doğabilir yani :26: sağlıklı olsun tabiki ama hiç kilo almayınca acaba bi sağlık sorunumu var diye düşünüyo insan

canım bizim de arabanın bagajındaydı önceden başlıyım diye çıkardık dün.donmuş taş gibi hiç kalorifere fln koyma bence bozulabilir oda sıcaklığında 1-2 saat sonra açılıyor.ben 2 gündür sürüyorum ama az garip kokuya bayatlamış ruj gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…