2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
ne cahil insanlar var ya hayret ettim bir kez daha. bugün eşim çalıştığı hastanenin yeni doğan yoğun bakımına girmiş. orada ki hemşireler 2 bebek göstermiş. birisi 3 gündür yoğun bakımdaymış, 1 hafta olmuş yavrum doğalı daha. eve çıkınca annenin sütü gelmemiş hiç ve mamaya alışmasın diye habire şekerli su içirmişler bebek hem kilo vermiş hem mosmor olmuş yavrum bir diğeride resmen tuzla ovmuşlar bebeği, derisini kıpkırmızı olmuş 2 saat daha getirilmese ölüyormuş minicik bebek. kulaklarının burnunun içi bile tuzdu abi zor temizledik demiş kız. daha anlatsak neler geliyor diyormuş. ya içim acıdı resmen, anneler bu kadar cahil olmamalı ya

Kızlar biz geldik
Bugün okuldan gelince birsürü şey yazmıştım, tam gönderirken internet gitti, anca geldi. yazdıklarım da gitti uyuz oldum
Erikçilekkiraz ve Canan_bil geçmiş olsun kızlar, ben hastayken ballı limonlu ıhlamur içmiştim bol bol pek iyi gelmişti, size de şifa olur inşallah.
Biz alışverişe gittik bugün annemle, piyangodan kocam da çıktı, tabi öyle olunca bütün alışveriş merkezini gezecektik ama sadece alacaklarımızı aldık, birkaç gündür aşerdiğim bişeyler vardı onları yedim geldik. 9 ay aşermedim doğurcam, şımarıklığım tuttu
Kızıma english home'dan 2 tane lastikli yatak çarşafı, silikon kaşık, konak tarağı ve desert essence vücut losyonu aldım. Kendime de depend emici kilottan aldım, 4'ünü koydum hastane çantama yeter inşallah. Bi de gül suyu aldım ayva çekirdeği kremini yapmak için. Bakalım nasıl olcak
Yan yatırma yastığı ve yıkama filesini internetten sipariş vericem, kısmetse başka da ihtiyacımız kalmadı.
Bu arada bizim iznimize 1 gün kaldı, sadece salı günü gitcem sonra 7/24 ben de burdayım doğurana kadar
Gerçi her geçen gün okuldan gelince okumam için birikmiş olan sayfa sayısı azalmış oluyo, bu gidişle ben izne çıkana kadar kimse kalmicak kendi kendime konuşcam burda

Kizlar kontrole geldim doguma aliyorlar dua edin nolur

Allah yardımcın olsun canım, hemencik doğuruverirsin inşallah

Kızlar kendi doktorumdan sezeryan dedi die buhün başka bi doktora gittim suyumun azaldını bebeğin ters durdunu acil sezeryan dedi
Bebek çok ufakmış geriden geliyormuş hareketleri nasıl dedi bende hissetmiyorum çok az oynuo dedim
Renkli doplere gönderdi

Bende dooplere girmeden kendi doktoruma gittim
Oda suyun kalmamış nst gir sonuca göre bugün yada yrn sezeryan yapalım bebek hiç büyümemiş dedi
Suyumdq çok az kalmış
Bende hareketleri çok az dedim bu korkulacak bişey die mırıldandı
Nst girdim yrn yapalım dedi
Bende pzrtsine kalsa dedim tamam dedi
Pzrtsi sezeryan olucam belkide yrn olurum çünkü ailem bekleme dio
Çok kötüyüm inş bebeğim sağlıklıdırrr

Hareketlerini baştan beri hissetmiyorum zaten hiç daha tekme atmadı
Bebeğimde bi problem olur die çok korkuyrm

Sütün gelir mutlaka stres yapma, bol bol emzirirsin inşallah

bencede bekleme canım, hemen yarın yap doğumunu. inşallah bir sıkıntı çıkmayacaktır kalbini ferah tut. sağlıkla kucağına alırsın inşallah yavrunu.

Son düzenleme:
kaçıncı haftadasın bence hiç bekleme hemen sezeryan ol ..içini ferah tut inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebeğini hayırlı haberlerini bekliyoruz..

canım kalbini ferah tut, doktorlar iyi-kötü bütün ihtimalleri düşündükleri ve kendilerini sorumluluk altında bırakmak istemedikleri için bizi de biraz bilerek telaşa veriyorlar. mutlaka dedikleri doğrudur yalandır diyemem ama o kadar da korkma eğer acil olsaydı eve bile göndermezlerdi seni asla sen yarın sezeryan olacak gibi hazırla kendini ama önce başka bir doktora daha git ve o da aynı şeyi söylerse zaten artık kabullendiğin bir durum tamam der hemen yarın olursun sezeryanını. Allah yardımcın olsun dualarımız sizinle korkma Allahın izniyle sağlıkla alacaksın yavrunu kucağına

merak etme bende burdayım konuşuruz bol bol :) sen çarşamba bende perşembe ayrılıyorum kısmetse.. artık bitsin şu çalışma.. doğuma kadar biraz dinlenelim enerji toplayalım diyorum. doğurmazsak tabi :) :) yazdıgım mesaj çok kısaymış beğenmediler daha yaz diyolar ama daha ne yazayımki kafayı yedi pc sanırsam :)

peki doktoruna hiç sormadın mı şimdiye kadar bu bebek neden bu kadar hareketsiz diye??en son ne zaman kontrole gitmiştin?? inşallah sorun çıkmaz sağlıkla alırsın kuzunu kucagına.. çok uzatma bence doktor ne diyosa onu uygula.Dualarımız seninle..

canım merak etme yoktur bişey.bazen son haftalarda bebek beslenemiyor alıyolar.ayrıca suyu azalan sezaryenle alınan bebekler de hiç az değil.yani hiç canını sıkma sadece biraz daha erken alıcan kucağına bebeğini...sen zaten hissedemiyodun bebeğin hareketlerini.bu yeni bişey değil.yani bence korkulcak bişey yok.ama bana kalırsa pazartesiyi bekleme derim ben...Allah hakkında hayırlısını versin bebeğine sağlık sıhhat versin arkadaşım
canım hoş geldin...iyi bol bol sohbet edebilicez artık.merak etme ben Allah izin verirse doğumdan sonra da burda olcam.diğer arkadaşlarımız da olurlar inşallah.seviyorum ben sizi

Arkadaslar lohusa tacım we mınıgımın bandı we broşlarımı yaptım nasıl olmus :) kurabıyelerımıde kendım yaptım nasıl olmuş sızce ??

yok yaa bozuktur o zaman bizim ev de çok sıcak değil yani biz de ufo takviyesi yapıyoz.dur ben benimkini fotoyla paylaşıyım en iyisi

canım bi de yarın sezaryene karar verirsen 12 saat öncesinden bişey yeyip içme sakın...

Yavrun Allah'a emanet maonyaaa ,gecmis olsun. Son durumdan mutlaka bizi de haberdar et. GEcmis olsun

Çok saolun kızlar
Başım çatlıo resmen stresimden
Mutlaka haber ederim size
Baştan beri hareketsiz
Doktor ilk bebeğin belki ondan hissetmiosundur demişti
Bide geriden geliyor
Bugün ilk gittim doktor 36 haftalık 2 hafta geriden kafası 3 hafta getidende vucudu geliomuş
Kafadı daha öncede demiştim 1 hafta byk çıkıo
Normalde yrn 38 haftalık oluyrm

tamam canım demek kı herkes sert dedıgıne gore serttır:)
ben de cuma ayrılıyorum peş peşe ayrılıyoruz ınsallah son gune kadar kalırsak tabı muhabbet ederız.:)

canım bak krem az ciraceptin krem var ya onun kıvamında orta sertlikte.ama eline alınca eriyo dondurma gibi.

beni rahatsız eden kıvamı değil de kokusu.çünkü içindeki kağıtta kokusu yoktur yazıyodu...pis kokuyo bea...yavruma yazık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…