Canım, hiç stres yapma başından beri az hissediyordun zaten.. Ama iki dr da aynı şeyi demişse, hemen hazır ol, yarın al, miniğinHareketlerini baştan beri hissetmiyorum zaten hiç daha tekme atmadı
Bebeğimde bi problem olur die çok korkuyrm
Kızlar kendi doktorumdan sezeryan dedi die buhün başka bi doktora gittim suyumun azaldını bebeğin ters durdunu acil sezeryan dedi
Bebek çok ufakmış geriden geliyormuş hareketleri nasıl dedi bende hissetmiyorum çok az oynuo dedim
Renkli doplere gönderdi
Bende dooplere girmeden kendi doktoruma gittim
Oda suyun kalmamış nst gir sonuca göre bugün yada yrn sezeryan yapalım bebek hiç büyümemiş dedi
Suyumdq çok az kalmış
Bende hareketleri çok az dedim bu korkulacak bişey die mırıldandı
Nst girdim yrn yapalım dedi
Bende pzrtsine kalsa dedim tamam dedi
Pzrtsi sezeryan olucam belkide yrn olurum çünkü ailem bekleme dio
Çok kötüyüm inş bebeğim sağlıklıdırrr
Kızlar biz geldik
Bugün okuldan gelince birsürü şey yazmıştım, tam gönderirken internet gitti, anca geldi. yazdıklarım da gitti uyuz oldum
Erikçilekkiraz ve Canan_bil geçmiş olsun kızlar, ben hastayken ballı limonlu ıhlamur içmiştim bol bol pek iyi gelmişti, size de şifa olur inşallah.
Biz alışverişe gittik bugün annemle, piyangodan kocam da çıktı, tabi öyle olunca bütün alışveriş merkezini gezecektik ama sadece alacaklarımızı aldık, birkaç gündür aşerdiğim bişeyler vardı onları yedim geldik. 9 ay aşermedim doğurcam, şımarıklığım tuttu
Kızıma english home'dan 2 tane lastikli yatak çarşafı, silikon kaşık, konak tarağı ve desert essence vücut losyonu aldım. Kendime de depend emici kilottan aldım, 4'ünü koydum hastane çantama yeter inşallah. Bi de gül suyu aldım ayva çekirdeği kremini yapmak için. Bakalım nasıl olcak
arkadaşlar eng teacher yazınca aklıma geldi .ben bu ayva çekiirdeği- gülsuyunu yaptım.dolaba koydum 5 gün önce .ama sadece gülsuyu jelkıvamına geldi.çekirdeklerde bir değişim olmadı.bu şekilde mi kullanıcaz.aranızda yapan var mı.yoksa çekirdekleri ezicek miydik bilemedim:44:
çekirdekler erimez ki zaten.içinde kalcak onlar ben de yaptım arasıra sürüyorum.bi de çok güzel kokuyo memeleri de öyle kokutuyoKızlar biz geldik
Bugün okuldan gelince birsürü şey yazmıştım, tam gönderirken internet gitti, anca geldi. yazdıklarım da gitti uyuz oldum
Erikçilekkiraz ve Canan_bil geçmiş olsun kızlar, ben hastayken ballı limonlu ıhlamur içmiştim bol bol pek iyi gelmişti, size de şifa olur inşallah.
Biz alışverişe gittik bugün annemle, piyangodan kocam da çıktı, tabi öyle olunca bütün alışveriş merkezini gezecektik ama sadece alacaklarımızı aldık, birkaç gündür aşerdiğim bişeyler vardı onları yedim geldik. 9 ay aşermedim doğurcam, şımarıklığım tuttu
Kızıma english home'dan 2 tane lastikli yatak çarşafı, silikon kaşık, konak tarağı ve desert essence vücut losyonu aldım. Kendime de depend emici kilottan aldım, 4'ünü koydum hastane çantama yeter inşallah. Bi de gül suyu aldım ayva çekirdeği kremini yapmak için. Bakalım nasıl olcak
arkadaşlar eng teacher yazınca aklıma geldi .ben bu ayva çekiirdeği- gülsuyunu yaptım.dolaba koydum 5 gün önce .ama sadece gülsuyu jelkıvamına geldi.çekirdeklerde bir değişim olmadı.bu şekilde mi kullanıcaz.aranızda yapan var mı.yoksa çekirdekleri ezicek miydik bilemedim:44:..onun suyu azalıyo azaldıkça içine az bişey gül suyu daha koyuyorum hatta arasıra ayva yedikçe çekirdek de atıyorum
canım bak krem az ciraceptin krem var ya onun kıvamında orta sertlikte.ama eline alınca eriyo dondurma gibi.
Eki Görüntüle 918216
Eki Görüntüle 918218
Eki Görüntüle 918219
beni rahatsız eden kıvamı değil de kokusu.çünkü içindeki kağıtta kokusu yoktur yazıyodu...pis kokuyo bea...yavruma yazık
çekirdekler erimez ki zaten.içinde kalcak onlar ben de yaptım arasıra sürüyorum.bi de çok güzel kokuyo memeleri de öyle kokutuyo..onun suyu azalıyo azaldıkça içine az bişey gül suyu daha koyuyorum hatta arasıra ayva yedikçe çekirdek de atıyorum
cekırdek erımez ıcınde kalacak zaten. ben normal suya 8 9 cekırdek attım bardagın ıcıne dısarda beklettım dolaba da koymadım 1 hafta kullandım jel gibi. gul suyu kullanmadım daha dogal olsun dıye:)
ayy cnm benım ya resım de koymussun hayır benımkı boyle degıl daha katı sıkınca bıle gelmıyor sıkmaktan elım acıdı susun hava gıbı cıkıyor coooook zor cıktı ucu.cıkınca elımle acınca senınkının kıvamında oldu. ustune 12m yazıyor yanı acıldıktan sonra tamam 1 yıl da acaba bozuk olabılır mı kı netten almıstım 40ml 25 lıra mı ne sımdı actım zaten gonderemem de ama anlamadım doger arkadaslar da hep sert demıs olmadı bır daha denerım bakalım. bozuksa vucuduma zararı olur dımı sonucta?
ayy cnm benım ya resım de koymussun hayır benımkı boyle degıl daha katı sıkınca bıle gelmıyor sıkmaktan elım acıdı susun hava gıbı cıkıyor coooook zor cıktı ucu.cıkınca elımle acınca senınkının kıvamında oldu. ustune 12m yazıyor yanı acıldıktan sonra tamam 1 yıl da acaba bozuk olabılır mı kı netten almıstım 40ml 25 lıra mı ne sımdı actım zaten gonderemem de ama anlamadım doger arkadaslar da hep sert demıs olmadı bır daha denerım bakalım. bozuksa vucuduma zararı olur dımı sonucta?
Mrb arkadaslar herkese hayırlı doğumlar inşallah bende Pazartesi günü sezeryan olacam 2. Kızıma kavuşacam inşallah ilk kızım normal zamanında 1750 gr doğdu plasenta yaşlanması varmış şükür sımdı yasıtlarını gectı 3 yasında sımdıde aynı problem var ama kızım 3000 gr o kadar çok sevınıyorumki sağlıklı olsunda 2 kıloyada razıyım dıyordum ilk kızım emmedı dıye problem etmıstım hıc bırseyı kafanıza takmayın her seyun bası saglık bu arada kaynanayla oturuyorum 4 senedır su halimle ben halen ayaktayım gecıcı meselelerle kafanızı bulandırmayın
cekırdek erımez ıcınde kalacak zaten. ben normal suya 8 9 cekırdek attım bardagın ıcıne dısarda beklettım dolaba da koymadım 1 hafta kullandım jel gibi. gul suyu kullanmadım daha dogal olsun dıye:)
ben onu yüz maskesi olarak kullanıyordumdemek o işe de yarıyo.... denemek lazım
canım sert değil yaa.bozuk o zaman seninki.kapağı açtığında bi alüminyum kapak daha ooluyo ya yapışık?ondan var mıydı.onu açınca geçerli o 12 m...???bozuktur o zaman gönder sen onu.ben 10 gr aldım her ihtimale karşı diye.çünkü bi arkadaşımda hiç işe yaramamış başka krem kullanmıştı
Kızlar kendi doktorumdan sezeryan dedi die buhün başka bi doktora gittim suyumun azaldını bebeğin ters durdunu acil sezeryan dedi
Bebek çok ufakmış geriden geliyormuş hareketleri nasıl dedi bende hissetmiyorum çok az oynuo dedim
Renkli doplere gönderdi
Bende dooplere girmeden kendi doktoruma gittim
Oda suyun kalmamış nst gir sonuca göre bugün yada yrn sezeryan yapalım bebek hiç büyümemiş dedi
Suyumdq çok az kalmış
Bende hareketleri çok az dedim bu korkulacak bişey die mırıldandı
Nst girdim yrn yapalım dedi
Bende pzrtsine kalsa dedim tamam dedi
Pzrtsi sezeryan olucam belkide yrn olurum çünkü ailem bekleme dio
Çok kötüyüm inş bebeğim sağlıklıdırrr
Hareketlerini baştan beri hissetmiyorum zaten hiç daha tekme atmadı
Bebeğimde bi problem olur die çok korkuyrm
merak etme bende burdayım konuşuruz bol bol :) sen çarşamba bende perşembe ayrılıyorum kısmetse.. artık bitsin şu çalışma.. doğuma kadar biraz dinlenelim enerji toplayalım diyorum. doğurmazsak tabi :) :) yazdıgım mesaj çok kısaymış beğenmediler daha yaz diyolar ama daha ne yazayımki kafayı yedi pc sanırsam :)
canım hoş geldin...iyi bol bol sohbet edebilicez artık.merak etme ben Allah izin verirse doğumdan sonra da burda olcam.diğer arkadaşlarımız da olurlar inşallah.seviyorum ben sizi
arkadaşlar eng teacher yazınca aklıma geldi .ben bu ayva çekiirdeği- gülsuyunu yaptım.dolaba koydum 5 gün önce .ama sadece gülsuyu jelkıvamına geldi.çekirdeklerde bir değişim olmadı.bu şekilde mi kullanıcaz.aranızda yapan var mı.yoksa çekirdekleri ezicek miydik bilemedim:44:
çekirdekler erimez ki zaten.içinde kalcak onlar ben de yaptım arasıra sürüyorum.bi de çok güzel kokuyo memeleri de öyle kokutuyo..onun suyu azalıyo azaldıkça içine az bişey gül suyu daha koyuyorum hatta arasıra ayva yedikçe çekirdek de atıyorum
Kafama takmazdım belki ama hormonlar yüzünden mi insan biraz ilgi bekliyorKızlar size bir şey sorucam...
Eltim ile kanka sayılmayız ama medeni seviyede bir ilişkimiz var. Kendisi hayatımda tanıdığım en pinti insan olduğundan aramız zamanla açıldı. Evine gidersiniz önünüze bir şey koymaz,evinde bayat çay içmişliğim bile vardır, asla evime gelirken bir şey getirmezler vs. 4 sene önce hamileliğinde ben onu her hafta arıyor hatırını soruyor, hamile kadın diye her gidişimde bir şey götürüyordum. Hamileliğim boyunca sadece KV'ler geldiğinde 2 kez yemeğe çağırdı ve iki kez aradı, terfi aldım hayırlı olsun bile demedi...bir ay önce ben çağırdım bu halimle kaç kişi ağırladım bir aydır da tık yok...İster istemez moralim bozuldu...kendi salaklığıma ve saflığıma yanıyorumBu arada o zamanlar elimiz dar olmasına rağmen bebeğe nevresim takımı almıştım, kendisi bir çöp getirmediği gibi bir şeye ihtiyacınız var mı diye bile sormadı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?