2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
Hareketlerini baştan beri hissetmiyorum zaten hiç daha tekme atmadı
Bebeğimde bi problem olur die çok korkuyrm
Canım, hiç stres yapma başından beri az hissediyordun zaten.. Ama iki dr da aynı şeyi demişse, hemen hazır ol, yarın al, miniğin
Kucağına bebeğini hiç riske atma derim ben...

Kızlar size bir şey sorucam...

Eltim ile kanka sayılmayız ama medeni seviyede bir ilişkimiz var. Kendisi hayatımda tanıdığım en pinti insan olduğundan aramız zamanla açıldı. Evine gidersiniz önünüze bir şey koymaz,evinde bayat çay içmişliğim bile vardır, asla evime gelirken bir şey getirmezler vs. 4 sene önce hamileliğinde ben onu her hafta arıyor hatırını soruyor, hamile kadın diye her gidişimde bir şey götürüyordum. Hamileliğim boyunca sadece KV'ler geldiğinde 2 kez yemeğe çağırdı ve iki kez aradı, terfi aldım hayırlı olsun bile demedi...bir ay önce ben çağırdım bu halimle kaç kişi ağırladım bir aydır da tık yok...İster istemez moralim bozuldu...kendi salaklığıma ve saflığıma yanıyorum Bu arada o zamanlar elimiz dar olmasına rağmen bebeğe nevresim takımı almıştım, kendisi bir çöp getirmediği gibi bir şeye ihtiyacınız var mı diye bile sormadı.

canım bence pztesiyi bekleme derim.biliyorum çok zor karar vermek.ilk doğumumda benimde buna benzer olmuştu ve dr eve dahi göndermemişti.bebeğin hareketleri çok fazlaydı ve bebek artık anne karnında rahat değil dedi.kilosu da azdı.acil sezeryana alındım.druna güvenmek lazım bazen.allah yardımcın olsun .

Mrb arkadaslar herkese hayırlı doğumlar inşallah bende Pazartesi günü sezeryan olacam 2. Kızıma kavuşacam inşallah ilk kızım normal zamanında 1750 gr doğdu plasenta yaşlanması varmış şükür sımdı yasıtlarını gectı 3 yasında sımdıde aynı problem var ama kızım 3000 gr o kadar çok sevınıyorumki sağlıklı olsunda 2 kıloyada razıyım dıyordum ilk kızım emmedı dıye problem etmıstım hıc bırseyı kafanıza takmayın her seyun bası saglık bu arada kaynanayla oturuyorum 4 senedır su halimle ben halen ayaktayım gecıcı meselelerle kafanızı bulandırmayın

ayy cnm benım ya resım de koymussun hayır benımkı boyle degıl daha katı sıkınca bıle gelmıyor sıkmaktan elım acıdı susun hava gıbı cıkıyor coooook zor cıktı ucu.cıkınca elımle acınca senınkının kıvamında oldu. ustune 12m yazıyor yanı acıldıktan sonra tamam 1 yıl da acaba bozuk olabılır mı kı netten almıstım 40ml 25 lıra mı ne sımdı actım zaten gonderemem de ama anlamadım doger arkadaslar da hep sert demıs olmadı bır daha denerım bakalım. bozuksa vucuduma zararı olur dımı sonucta?

canım bende arkadaşlara katılıyorum... bencede sezeryanın tarihini uzatma.... taramalarını yaptımışsındır muhakkak ....bi soru n olsa dr seni uyarırdı mutlaka...kötü düşünme lütfen. gece bişey yeme ara dr unu ve yarın al bebişinii kucagına

canım sert değil yaa.bozuk o zaman seninki.kapağı açtığında bi alüminyum kapak daha ooluyo ya yapışık?ondan var mıydı.onu açınca geçerli o 12 m...???bozuktur o zaman gönder sen onu.ben 10 gr aldım her ihtimale karşı diye.çünkü bi arkadaşımda hiç işe yaramamış başka krem kullanmıştı

canım tabiki de gönderebilirsin.bozuk şeyi açmadan anlayamazsın sonuçta...bii de bebeğin de sağlığını etkileyecek bişey.hem de kargo ücreti falan ödemeden nerden aldıysan görüş karşı ödemeli gönder...kabul etmek zorunda 25 tl de 25 tl sonuçta.direk iade et değişim kabul etme.ben mırın kırın ettikleri zaman avukatım ben diyorum süründürürüm valla diyorum anında çark...çünkü bazı yerler bundan anlıyo.tüketici haklarında cayma hakkı denen bişey var ayrıca ürün bozuk yani cayma değil ki bu direk hak ihlali yani...içimdeki canavar ortaya mı çıktı ne

tüpün içine bi şiş gibi bişiy sok... belki en üstü kurumuş ve ucunu tıkamıştır...benimkinn kıvamı da omeserma nınki gibi... kalkıp baktım şimdı....

canım hayırla al kızını kucağına inş

Canım gerçekten çok katı, azıcık çıkarıp parmaklarımda eritip sürüyorum.

kızlar selam. bugün ilk nst kontrolüne gittik. sanırım olumsuz bişey çıkmadı. doktor iyi sonuç aldığımız sürece haftada bir nst kontrolüne devam dedi. bebeğimiz 2900g ve 50cm olmuş. normal doğum posizyonunda duruyor dedi dr. geceleri uyumak zorlaştı . bunun dışında bi şikayetimiz yok çok şükür. demir, magnezyum ve balık hapı alıyorum, haftada iki kere kalsiyum. bunları yazdım aynı aftada olduklarım belki takip etmek isterler diye.

ben de çarşamba günü raporumu alıp izne ayrılıyorum 37+0 olucam. raporumu aldığım gün işe gitmiyorum heralde demi? iple çekiyorum bu izni. artık okul bir işkence olmaya başladı.

bizim tek eksiğimiz odamıza bir perde. şeker, çikolata ve bu sitede görüpte çok beğendiğim mantarlı kolonya şişelerinden sipariş vermiştim. bir onların gelmesi kaldı.

bebeklerimizin sağlığı eksik olmasın. en büyük duamız o. bu ara da doğuran her anneyi tebrik ediyorum. doğurmakta olanlara güç ve sabır diliyorum.

ayy o alemınyum kapagı hatırlamıoyorm kı ben acaba varmıydı ben mı acmıstım bır ay oldu alalı zaten degıstırmezler.yenıden ınceleyecem sertlıgını esıme de bı gostercem bakalım

Hareketlerini baştan beri hissetmiyorum zaten hiç daha tekme atmadı
Bebeğimde bi problem olur die çok korkuyrm

Canım ben de beklemeni tavsiye etmem naçizane bebeğinin içinde bulunduğu durum, 2 günde içerde alacağı faydadan daha fazlasını dışarıdan alacak gibi gösteriyo. Cmt'den Pazartesi'ye 2 gün var, ben olsam beklemezdim.

canım hoş geldin...iyi bol bol sohbet edebilicez artık.merak etme ben Allah izin verirse doğumdan sonra da burda olcam.diğer arkadaşlarımız da olurlar inşallah.seviyorum ben sizi

Ay kızlar valla özeniyorum ya evde kalsam da konuşsak bol bol. Bazen okuldan gelince sayfaları okurken öyle yoruluyodum ki alıntıları yapıp öyle bırakıp sonra yazıyodum yazacaklarımı ama vakti gelen doğursun ya öyle gecikmesin kendimi kötü hissederim, muhabbeti yine yaparız biz bu arada biz de seni seviyoruz
Benim kremim de çok sert, kullanacağım kadarını parmağıma sıkıp yumuşatıyorum kalanı taş gibi yani taş derken vazelin gibi ayrıca kötü de kokuyo

Ben de onu sorcaktım, jöle kıvamına gelince çekirdekleri çıkarcaz mı içinden dicektim, cevabımı aldım. Ama hala bir sorum var, kremimiz jöle kıvamını aldıktan sonra, kullanırken, üstüne çekirdek ve gül suyu eklerken bu süreçlerde krem hep buzdolabında duracak di mi :44:

Son düzenleyen: Moderatör:
Kafama takmazdım belki ama hormonlar yüzünden mi insan biraz ilgi bekliyor (
Siz ne düşünüyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…