canım tabiki de gönderebilirsin.bozuk şeyi açmadan anlayamazsın sonuçta...bii de bebeğin de sağlığını etkileyecek bişey.hem de kargo ücreti falan ödemeden nerden aldıysan görüş karşı ödemeli gönder...kabul etmek zorunda 25 tl de 25 tl sonuçta.direk iade et değişim kabul etme.ben mırın kırın ettikleri zaman avukatım ben diyorum süründürürüm valla diyorum anında çark...çünkü bazı yerler bundan anlıyo.tüketici haklarında cayma hakkı denen bişey var ayrıca ürün bozuk yani cayma değil ki bu direk hak ihlali yani...içimdeki canavar ortaya mı çıktı ne
cnm benım de dogum 31 ocak ama 37+0 cuma gunu oluyor senın nasıl carsamba oluyorkızlar selam. bugün ilk nst kontrolüne gittik. sanırım olumsuz bişey çıkmadı. doktor iyi sonuç aldığımız sürece haftada bir nst kontrolüne devam dedi. bebeğimiz 2900g ve 50cm olmuş. normal doğum posizyonunda duruyor dedi dr. geceleri uyumak zorlaştı . bunun dışında bi şikayetimiz yok çok şükür. demir, magnezyum ve balık hapı alıyorum, haftada iki kere kalsiyum. bunları yazdım aynı aftada olduklarım belki takip etmek isterler diye.
ben de çarşamba günü raporumu alıp izne ayrılıyorum 37+0 olucam. raporumu aldığım gün işe gitmiyorum heralde demi? iple çekiyorum bu izni. artık okul bir işkence olmaya başladı.
bizim tek eksiğimiz odamıza bir perde. şeker, çikolata ve bu sitede görüpte çok beğendiğim mantarlı kolonya şişelerinden sipariş vermiştim. bir onların gelmesi kaldı.
bebeklerimizin sağlığı eksik olmasın. en büyük duamız o. bu ara da doğuran her anneyi tebrik ediyorum. doğurmakta olanlara güç ve sabır diliyorum.
kızlar selam. bugün ilk nst kontrolüne gittik. sanırım olumsuz bişey çıkmadı. doktor iyi sonuç aldığımız sürece haftada bir nst kontrolüne devam dedi. bebeğimiz 2900g ve 50cm olmuş. normal doğum posizyonunda duruyor dedi dr. geceleri uyumak zorlaştı . bunun dışında bi şikayetimiz yok çok şükür. demir, magnezyum ve balık hapı alıyorum, haftada iki kere kalsiyum. bunları yazdım aynı aftada olduklarım belki takip etmek isterler diye.
ben de çarşamba günü raporumu alıp izne ayrılıyorum 37+0 olucam. raporumu aldığım gün işe gitmiyorum heralde demi? iple çekiyorum bu izni. artık okul bir işkence olmaya başladı.
bizim tek eksiğimiz odamıza bir perde. şeker, çikolata ve bu sitede görüpte çok beğendiğim mantarlı kolonya şişelerinden sipariş vermiştim. bir onların gelmesi kaldı.
bebeklerimizin sağlığı eksik olmasın. en büyük duamız o. bu ara da doğuran her anneyi tebrik ediyorum. doğurmakta olanlara güç ve sabır diliyorum.
Kafama takmazdım belki ama hormonlar yüzünden mi insan biraz ilgi bekliyor(
Siz ne düşünüyorsunuz?
ya omeserma ben avukatım yazdın da koptum ya nasıl hemen de uyduruyorsun:)
cnm benım de dogum 31 ocak ama 37+0 cuma gunu oluyor senın nasıl carsamba oluyor
bu arada amınnnnn
Siz ne düşünüyorsunuz?
Siz ne düşünüyorsunuz?
canım doktor bana tahmini doğum olarak 31 ocak demişti. ama 24 nisan sat''a göre hesaplayınca 37+0 8 ocak çarşambaya geliyor.
canım doktor bana tahmini doğum olarak 31 ocak demişti. ama 24 nisan sat''a göre hesaplayınca 37+0 8 ocak çarşambaya geliyor.
alem kadınsın valla... sen ve kv nin maceraları topiğin güldüren yüzü oldu...yanlış anlama canım çok sempatik buluyorum açıkcası...
tabi dışı beni içi seni yakar o da ayrısevgiler
canım o kadar internet alışverişi yapıyorum ki nerdeyse eve bulguru pirinci internetten alcam.ben eşimin tayini nedeniyle önce ağrıda yaşadım 2 yıl şimdi kırklarelideyiz.ikisi de küçük yerler ve herşeyi netten almak zorundayım o yüzden mağdur olmamak için bu yolu kullanıyom tavsiye ederim.ayrıca avukat olmaya da gerek yok ama şöyle düşünüyolar normal bi vatandaş 10 20 tl lik şeyler için avukat parası veremiyo tabi ama avukatın buna ihtiyacı yok.o yüzden de en etkili yöntem.hoş benim kafamı attırırlarsa avukat da tutarım da....ya omeserma ben avukatım yazdın da koptum ya nasıl hemen de uyduruyorsun:)
cnm benım de dogum 31 ocak ama 37+0 cuma gunu oluyor senın nasıl carsamba oluyor
bu arada amınnnnn
canım haklısın yaa ne hormonu millet de bi tutturmuş hormon.hamileyiz diye evrim mi geçiriyoz yine insanız yine kadınız.bakma kimsenin işine gelmiyor nazik olmak ille kabalık edicekler senin el kadar yavruna buluyolar bahaneyi.ayrıca sana da ders olsun bu yaşadıkların 1 adım gelene 1 adım git gelmeyene de ayağını bile kıpırdatma.valla işime gelmeyenin telini bile açmıyorum ben.çıkarcı kimseyi bırakmadım hayatımda.olanlar da zaten fazlasıyla yeter bana.kimse paşa torunu değil biz de başçavuşun eşşeği değiliz...sadakan olur yaptıkların da boşveeeeerrr...Kafama takmazdım belki ama hormonlar yüzünden mi insan biraz ilgi bekliyor(
Siz ne düşünüyorsunuz?
ben geçen komidinime koydum hatırlayıp süreyim diye.sanmam bişey olcağını sonuçta gülsuyunu dolapta saklamıyoz ki o da oda sıcaklığında duruyoCanım ben de beklemeni tavsiye etmem naçizanebebeğinin içinde bulunduğu durum, 2 günde içerde alacağı faydadan daha fazlasını dışarıdan alacak gibi gösteriyo. Cmt'den Pazartesi'ye 2 gün var, ben olsam beklemezdim.
Ay kızlar valla özeniyorum ya evde kalsam da konuşsak bol bol. Bazen okuldan gelince sayfaları okurken öyle yoruluyodum ki alıntıları yapıp öyle bırakıp sonra yazıyodum yazacaklarımıama vakti gelen doğursun ya öyle gecikmesin kendimi kötü hissederim, muhabbeti yine yaparız biz bu arada biz de seni seviyoruz
Benim kremim de çok sert, kullanacağım kadarını parmağıma sıkıp yumuşatıyorum kalanı taş gibi yani taş derken vazelin gibi ayrıca kötü de kokuyo
Ben de onu sorcaktım, jöle kıvamına gelince çekirdekleri çıkarcaz mı içinden dicektim, cevabımı aldım. Ama hala bir sorum var, kremimiz jöle kıvamını aldıktan sonra, kullanırken, üstüne çekirdek ve gül suyu eklerken bu süreçlerde krem hep buzdolabında duracak di mi :44:
hmm 1 ay olduysa değişmezler canım.çünkü değişim hakkı 30 gün diye biliyorum.ayy o alemınyum kapagı hatırlamıoyorm kı ben acaba varmıydı ben mı acmıstım bır ay oldu alalı zaten degıstırmezler.yenıden ınceleyecem sertlıgını esıme de bı gostercem bakalım
yok be canım ne kusuru.
canım haklısın yaa ne hormonu millet de bi tutturmuş hormon.hamileyiz diye evrim mi geçiriyoz yine insanız yine kadınız.bakma kimsenin işine gelmiyor nazik olmak ille kabalık edicekler senin el kadar yavruna buluyolar bahaneyi.ayrıca sana da ders olsun bu yaşadıkların 1 adım gelene 1 adım git gelmeyene de ayağını bile kıpırdatma.valla işime gelmeyenin telini bile açmıyorum ben.çıkarcı kimseyi bırakmadım hayatımda.olanlar da zaten fazlasıyla yeter bana.kimse paşa torunu değil biz de başçavuşun eşşeği değiliz...sadakan olur yaptıkların da boşveeeeerrr...
ben geçen komidinime koydum hatırlayıp süreyim diye.sanmam bişey olcağını sonuçta gülsuyunu dolapta saklamıyoz ki o da oda sıcaklığında duruyo
hmm 1 ay olduysa değişmezler canım.çünkü değişim hakkı 30 gün diye biliyorum.
Evet canım 37+0'da raporunu alıp iş yerine götürüyosun o gün iznin başlamış olduğu için çalışmıyosun.
Bu arada benim de daha bebişimin şekerleri yok
Valla canım kimseden bişey beklemediği zaman daha mutlu oluyo insan, bu bir gerçek ama bu kadar umursuz olanlar yakının olunca hele de senin gösterdiğin özeni göstermediği zaman insan biraz sıkılıyo haklısın.
Benim görümcem öyle fazla pinti değildir ama fazla da abartmaz yani yeğenim deyipte. Şimdiye kadar 2 tane çıtçıtlı badi iki de çorap aldı bebişeablamla anlaştılar doğum hediyesi olarak bebişin arabasını alcaklar, beğendiğimiz model 600 lira 300/300 kırışcaklar. Çünkü biz de eşimle 3 sene önce ona 450 liraya bebek arabasını almıştık. Ha şöyle de bir durum var, benim ablam bana doğum hediyesi başka bişey daha alır, ama o almaz. Bi kere yaptı tamam artık. hani başka hiç bir parça şey almaz o kadar gezip tozuyolar. Ne bileyim öyle çok özenmiyo ben de takılmam bana ne ne alıp almadığını eşim de görüyo sonuçta
kız sımdı neye dayanarak sabahmeltemınınkı bozuk degıl dedın:))))))) herkes sert deyınce mı allah ıyılıgını versın:)
yok cnm saka yapıyoırum. dedıgın gıbı eczaneye sormak mantıklı yoksa benım ıcıme suphe dusecek sag ol canım..canım kime neye göre sert yani sert herkese göre farklı...kremden beklenen sertlik buz tutmuş gibi olması değil ki.oyüzden bozuktur demiştim.ama dedim heralde ben senin sert sandığın şeyi yanlış anladım kızlar da aynı şeyi söyleyice ben yanlış anladım heralde dedim o yüzden.valla bence sen bi eczacıya falan götür bi sor.yanlış da yönlendirmiyim şimdi.
Kızlar yrn sabah sezeryana giriyorummm
Dua edin nolur
Bebeğim sağlıklı sıhhatlı olsun
canım yaa dedıgın gıbı ılgı beklıyorsun hepımız beklıyoruz daha dogrusu. bence cok samımı olmaktansa boyle ol daha ıyı ne bılım yanlıs mı dusunuyorum cok samımı olunca da problem oluyor uzak olunca da gercı gene problem ortası olmalı ama ben ne bılım bana oyle davranana ben de aynı sekılde davranırdım gaddarım herhalde:)arayıp sormasın daha yakınlar vardır sonucta.
canım benim dualar etcem sana.hiç merak etme bişey yoktur bebeğinde.doğduğunda ne sorunu varsa çözülür.sonuçta anne karnın ne kadar müdahale edilebilir.sen hiç merak etme yaa.güzel olcak herşey.yarın yavrunu koklıycan ohhh miss gibi.Allahım yardımcın olsun arkadaşımKızlar yrn sabah sezeryana giriyorummm
Dua edin nolur
evet bekliyoruz biz de ama valla kızanın gelmey hiç niyeti yok bence yarın doktor ne diycek bakalım.yok cnm saka yapıyoırum. dedıgın gıbı eczaneye sormak mantıklı yoksa benım ıcıme suphe dusecek sag ol canım..
bu arada senın dogumuna az kalmıs yaaa:)
Dua edin nolur
Dua edin nolur
canım benim dualar etcem sana.hiç merak etme bişey yoktur bebeğinde.doğduğunda ne sorunu varsa çözülür.sonuçta anne karnın ne kadar müdahale edilebilir.sen hiç merak etme yaa.güzel olcak herşey.yarın yavrunu koklıycan ohhh miss gibi.Allahım yardımcın olsun arkadaşım
evet bekliyoruz biz de ama valla kızanın gelmey hiç niyeti yok bence yarın doktor ne diycek bakalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?