2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

ya omeserma ben avukatım yazdın da koptum ya nasıl hemen de uyduruyorsun:)

cnm benım de dogum 31 ocak ama 37+0 cuma gunu oluyor senın nasıl carsamba oluyor

bu arada amınnnnn

alem kadınsın valla... sen ve kv nin maceraları topiğin güldüren yüzü oldu...yanlış anlama canım çok sempatik buluyorum açıkcası...
tabi dışı beni içi seni yakar o da ayrı sevgiler

Evet canım 37+0'da raporunu alıp iş yerine götürüyosun o gün iznin başlamış olduğu için çalışmıyosun.
Bu arada benim de daha bebişimin şekerleri yok

Kafama takmazdım belki ama hormonlar yüzünden mi insan biraz ilgi bekliyor (
Siz ne düşünüyorsunuz?

Valla canım kimseden bişey beklemediği zaman daha mutlu oluyo insan, bu bir gerçek ama bu kadar umursuz olanlar yakının olunca hele de senin gösterdiğin özeni göstermediği zaman insan biraz sıkılıyo haklısın.
Benim görümcem öyle fazla pinti değildir ama fazla da abartmaz yani yeğenim deyipte. Şimdiye kadar 2 tane çıtçıtlı badi iki de çorap aldı bebişe ablamla anlaştılar doğum hediyesi olarak bebişin arabasını alcaklar, beğendiğimiz model 600 lira 300/300 kırışcaklar. Çünkü biz de eşimle 3 sene önce ona 450 liraya bebek arabasını almıştık. Ha şöyle de bir durum var, benim ablam bana doğum hediyesi başka bişey daha alır, ama o almaz. Bi kere yaptı tamam artık. hani başka hiç bir parça şey almaz o kadar gezip tozuyolar. Ne bileyim öyle çok özenmiyo ben de takılmam bana ne ne alıp almadığını eşim de görüyo sonuçta

cnm benım de dogum 31 ocak ama 37+0 cuma gunu oluyor senın nasıl carsamba oluyor

bu arada amınnnnn

canım doktor bana tahmini doğum olarak 31 ocak demişti. ama 24 nisan sat''a göre hesaplayınca 37+0 8 ocak çarşambaya geliyor.

Siz ne düşünüyorsunuz?

canım yaa dedıgın gıbı ılgı beklıyorsun hepımız beklıyoruz daha dogrusu. bence cok samımı olmaktansa boyle ol daha ıyı ne bılım yanlıs mı dusunuyorum cok samımı olunca da problem oluyor uzak olunca da gercı gene problem ortası olmalı ama ben ne bılım bana oyle davranana ben de aynı sekılde davranırdım gaddarım herhalde:)arayıp sormasın daha yakınlar vardır sonucta.

Siz ne düşünüyorsunuz?

bu sorun bir çok kişide var takma kafana..... ben de eltim hamile iken koşar yanına giderdim...2 gece doğumunda hastanede onunla kaldım...gittim temizlik yaptım evinde..cichco (yanlış yazmış olabilirim ) nun banyo setini aldım çantalı olanından...ama onda hala tık yooooookkkkkk....eksiğin var mı diye sormuyo bile ... olsun canı saolsun... bunların hepsı bana allah katında geri dönecek...
haftaya evim temizlencek onu arayacam ve çağıracam... armızda o rahatlık var. ...

ha şunu da söyleyim eli açıktır dışarıda hesap ödetmez bana hakkını yemeyeyim dimi ama...
ama hamilelikte insan bi tık yukarısını beklio...

alem kadınsın valla... sen ve kv nin maceraları topiğin güldüren yüzü oldu...yanlış anlama canım çok sempatik buluyorum açıkcası...
tabi dışı beni içi seni yakar o da ayrı sevgiler
yok be canım ne kusuru.teşekkür ederim canım benim

bu arada amınnnnn
canım o kadar internet alışverişi yapıyorum ki nerdeyse eve bulguru pirinci internetten alcam.ben eşimin tayini nedeniyle önce ağrıda yaşadım 2 yıl şimdi kırklarelideyiz.ikisi de küçük yerler ve herşeyi netten almak zorundayım o yüzden mağdur olmamak için bu yolu kullanıyom tavsiye ederim.ayrıca avukat olmaya da gerek yok ama şöyle düşünüyolar normal bi vatandaş 10 20 tl lik şeyler için avukat parası veremiyo tabi ama avukatın buna ihtiyacı yok.o yüzden de en etkili yöntem.hoş benim kafamı attırırlarsa avukat da tutarım da....

Siz ne düşünüyorsunuz?
canım haklısın yaa ne hormonu millet de bi tutturmuş hormon.hamileyiz diye evrim mi geçiriyoz yine insanız yine kadınız.bakma kimsenin işine gelmiyor nazik olmak ille kabalık edicekler senin el kadar yavruna buluyolar bahaneyi.ayrıca sana da ders olsun bu yaşadıkların 1 adım gelene 1 adım git gelmeyene de ayağını bile kıpırdatma.valla işime gelmeyenin telini bile açmıyorum ben.çıkarcı kimseyi bırakmadım hayatımda.olanlar da zaten fazlasıyla yeter bana.kimse paşa torunu değil biz de başçavuşun eşşeği değiliz...sadakan olur yaptıkların da boşveeeeerrr...
ben geçen komidinime koydum hatırlayıp süreyim diye.sanmam bişey olcağını sonuçta gülsuyunu dolapta saklamıyoz ki o da oda sıcaklığında duruyo

ayy o alemınyum kapagı hatırlamıoyorm kı ben acaba varmıydı ben mı acmıstım bır ay oldu alalı zaten degıstırmezler.yenıden ınceleyecem sertlıgını esıme de bı gostercem bakalım
hmm 1 ay olduysa değişmezler canım.çünkü değişim hakkı 30 gün diye biliyorum.

Son düzenleme:

kız sımdı neye dayanarak sabahmeltemınınkı bozuk degıl dedın:))))))) herkes sert deyınce mı allah ıyılıgını versın:)

Canım bana oğlunun eskilerini getirdi sadece:) Sonuçta benim çocuğum da onun kocasının yeğeni.

Kızlar yrn sabah sezeryana giriyorummm
Dua edin nolur
Bebeğim sağlıklı sıhhatlı olsun

kız sımdı neye dayanarak sabahmeltemınınkı bozuk degıl dedın:))))))) herkes sert deyınce mı allah ıyılıgını versın:)

canım kime neye göre sert yani sert herkese göre farklı...kremden beklenen sertlik buz tutmuş gibi olması değil ki.oyüzden bozuktur demiştim.ama dedim heralde ben senin sert sandığın şeyi yanlış anladım kızlar da aynı şeyi söyleyice ben yanlış anladım heralde dedim o yüzden.valla bence sen bi eczacıya falan götür bi sor.yanlış da yönlendirmiyim şimdi.

yok cnm saka yapıyoırum. dedıgın gıbı eczaneye sormak mantıklı yoksa benım ıcıme suphe dusecek sag ol canım..

bu arada senın dogumuna az kalmıs yaaa:)

Ben ondan o kadar acayip davranışlar gördüm ki canım hayatında bu kadar pinti bir insan daha görmemişsindir. KV ağzını bile açmaz, bilirler idare ederler. Ben her zaman nezaket anlamında her şeyi yaparım ama hiçbir şey göremem. Kızıyorum ama sonra eli boş gitmek ya da çocuklara bir şey götürmemek bana ayıp geliyor. 4 yıllık evliyim eşimin kardeşinden ve eşinden bir çöp görmedim, bir gün eve gelirken bir şeyle gelmezler, evlerine gidersin ben çocukların doğumgünü hariç bir kek, börek, tatlı, kuruyemiş ne bileyim aklınıza ne gelirse yemişliğim yoktur evlerinde. Bir keresinde bayat çayı içirdi bize, banyodan geliyordum kocası dedi ki bunu ikram edeceksin demlemicek misin, hayır dedi

Kızlar yrn sabah sezeryana giriyorummm
Dua edin nolur
Bebeğim sağlıklı sıhhatlı olsun
canım benim dualar etcem sana.hiç merak etme bişey yoktur bebeğinde.doğduğunda ne sorunu varsa çözülür.sonuçta anne karnın ne kadar müdahale edilebilir.sen hiç merak etme yaa.güzel olcak herşey.yarın yavrunu koklıycan ohhh miss gibi.Allahım yardımcın olsun arkadaşım
yok cnm saka yapıyoırum. dedıgın gıbı eczaneye sormak mantıklı yoksa benım ıcıme suphe dusecek sag ol canım..

bu arada senın dogumuna az kalmıs yaaa:)
evet bekliyoruz biz de ama valla kızanın gelmey hiç niyeti yok bence yarın doktor ne diycek bakalım.

Yarın ben de kontrole gidiyorum,çok heyecanlı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…