canım benim dualar etcem sana.hiç merak etme bişey yoktur bebeğinde.doğduğunda ne sorunu varsa çözülür.sonuçta anne karnın ne kadar müdahale edilebilir.sen hiç merak etme yaa.güzel olcak herşey.yarın yavrunu koklıycan ohhh miss gibi.Allahım yardımcın olsun arkadaşım
evet bekliyoruz biz de ama valla kızanın gelmey hiç niyeti yok bence yarın doktor ne diycek bakalım.
Kafama takmazdım belki ama hormonlar yüzünden mi insan biraz ilgi bekliyor(
Siz ne düşünüyorsunuz?
Kızlar yrn sabah sezeryana giriyorummm
Dua edin nolur
Bebeğim sağlıklı sıhhatlı olsun
yakında sanada dua edecez
yarında benim kontrol var bakalım eve dönebilcek miyiz.ama ben 1 ağda 1 kontrol daha geçiririm gibi geliyor...
7Kızlar doktoruma nezaman ağda yapıyım dedim oda bana biz onlara hiiç takılmıyoruz dedi yani umurlarında bile değil rahatladımmı hayıııır haftaya yapıcam kısmetse
Kızlar ben çok sık giremiyorum.Doğum yapanların bir listesini yapsak.
Bu arada benim kız hala dönmedi.Doktor haftaya sezeryan dedi.:18:
Arkadaslar lohusa tacım we mınıgımın bandı we broşlarımı yaptım nasıl olmus :) kurabıyelerımıde kendım yaptım nasıl olmuş sızce ??
Kızlar kendi doktorumdan sezeryan dedi die buhün başka bi doktora gittim suyumun azaldını bebeğin ters durdunu acil sezeryan dedi
Bebek çok ufakmış geriden geliyormuş hareketleri nasıl dedi bende hissetmiyorum çok az oynuo dedim
Renkli doplere gönderdi
Bende dooplere girmeden kendi doktoruma gittim
Oda suyun kalmamış nst gir sonuca göre bugün yada yrn sezeryan yapalım bebek hiç büyümemiş dedi
Suyumdq çok az kalmış
Bende hareketleri çok az dedim bu korkulacak bişey die mırıldandı
Nst girdim yrn yapalım dedi
Bende pzrtsine kalsa dedim tamam dedi
Pzrtsi sezeryan olucam belkide yrn olurum çünkü ailem bekleme dio
Çok kötüyüm inş bebeğim sağlıklıdırrr
Kızlar size bir şey sorucam...
Eltim ile kanka sayılmayız ama medeni seviyede bir ilişkimiz var. Kendisi hayatımda tanıdığım en pinti insan olduğundan aramız zamanla açıldı. Evine gidersiniz önünüze bir şey koymaz,evinde bayat çay içmişliğim bile vardır, asla evime gelirken bir şey getirmezler vs. 4 sene önce hamileliğinde ben onu her hafta arıyor hatırını soruyor, hamile kadın diye her gidişimde bir şey götürüyordum. Hamileliğim boyunca sadece KV'ler geldiğinde 2 kez yemeğe çağırdı ve iki kez aradı, terfi aldım hayırlı olsun bile demedi...bir ay önce ben çağırdım bu halimle kaç kişi ağırladım bir aydır da tık yok...İster istemez moralim bozuldu...kendi salaklığıma ve saflığıma yanıyorumBu arada o zamanlar elimiz dar olmasına rağmen bebeğe nevresim takımı almıştım, kendisi bir çöp getirmediği gibi bir şeye ihtiyacınız var mı diye bile sormadı.
evet inşallah canım yaa..ama doğmicak bu bebek ya yok eminim ben.doğacak olsa hissedrdim heralde.bi belirti yok ki ortada.sancı geliyor arasıra ama geri gidiyo hem de çok zayıf yani şiddetli bile değil.doğmicak bu çocuk yaaa:18::18:kaldı orda.
evet inşallah canım yaa..ama doğmicak bu bebek ya yok eminim ben.doğacak olsa hissedrdim heralde.bi belirti yok ki ortada.sancı geliyor arasıra ama geri gidiyo hem de çok zayıf yani şiddetli bile değil.doğmicak bu çocuk yaaa:18::18:kaldı orda.
:) orda kalmaz kalmaz minik kelebekten sonra sırada sen varsın ha geyrettttt omeserma :)
sonrada sen mi varsın.....enson ben ve erikçilekkiraz biri daha vardı en son...
Ben ondan o kadar acayip davranışlar gördüm ki canım hayatında bu kadar pinti bir insan daha görmemişsindir. KV ağzını bile açmaz, bilirler idare ederler. Ben her zaman nezaket anlamında her şeyi yaparım ama hiçbir şey göremem. Kızıyorum ama sonra eli boş gitmek ya da çocuklara bir şey götürmemek bana ayıp geliyor. 4 yıllık evliyim eşimin kardeşinden ve eşinden bir çöp görmedim, bir gün eve gelirken bir şeyle gelmezler, evlerine gidersin ben çocukların doğumgünü hariç bir kek, börek, tatlı, kuruyemiş ne bileyim aklınıza ne gelirse yemişliğim yoktur evlerinde. Bir keresinde bayat çayı içirdi bize, banyodan geliyordum kocası dedi ki bunu ikram edeceksin demlemicek misin, hayır dedi
Benim de sat 24 Nisan, biz aynı gün mü doğurcaz
VALLA 3 HAftadır geceleri karın ve bel ağrısı çekiyorum...sancıya ağrıya bakssaydı 50 cm açılma olmuş doğmuştu benimki
bakalım nasıl olcak bizimki..
evet ayşe duru'm gelsin artık özledim yavrumu kızişkomu.:) orda kalmaz kalmaz minik kelebekten sonra sırada sen varsın ha geyrettttt omeserma :)
Omeserma,
Canım söylemesi kolay diyceksin belki ama lütfen kendini strese sokma hatta baskı altına alma tatlım. Sonuçta takvimde yazan kırk hafta, 1 hafta sonrasıda olabilir. 2 hafta içinde bebeğin kucağında olucak böyle düşün , zamanını Allah biliyor. Her yeni günde bebeğine biraz daha yaklaştığını düşünbi ömür karnında kalmıycak o bebiş ordan çıkıcak arkadaşşşş
evet bi ara ben de gece ağrılarından uyuyamaz olmuştum dün güzel uyudum ama.hatta sancılı bi şekilde nst ye girdim sancı çıkmadı.şaşırmıştım...karnımda hep sancı var.ayak üstünde olunca arttığını tecrübe ettim resmen.
.
evet ayşe duru'm gelsin artık özledim yavrumu kızişkomu.
yok canım benim stres yapmıyom da şu ara çok bunaldım kv yi falan taktım kafaya o yüzden doğsa diye bekliyorum değilse dursun orda yavrumun bana bi zararı yok...ama özledim yaa kızımı.insanın görmeden özlem duyduğu tek varlık karnındaki bebeği oluyo sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?