2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
Benim de yarın kontrolum var 36+1 oluyorum ve heyecanlıyım bakalım ne dıyecek. agdayı da 24u gıbı yaptırırım cunku doktor sezeryan olursa 25ınden sonra normal olursa 27 28 29 30 o ara olur dedı en azından dogumu tetıklese bıle az kalmıs olacak Allahın ıznıyle

canım ınsallah Allahın ıznıyle bebegını saglıklı guzel bır sekılde kucagına alırsın guzel haberlerını beklıyoruz.

yakında sanada dua edecez

Kafama takmazdım belki ama hormonlar yüzünden mi insan biraz ilgi bekliyor (
Siz ne düşünüyorsunuz?

Canım, şimdiye kadar sen yaptığını yapmışsın, balık bilmezse halık bilir de, geçmişi boşver, bundan sonra biraz da onun hareketlerine göre davranırsın.... Olur biter, herkese değer verdiği kadar değer vermek gerekir diye düşünüyorum...

yarında benim kontrol var bakalım eve dönebilcek miyiz.ama ben 1 ağda 1 kontrol daha geçiririm gibi geliyor...

bizim şu agda polimiklerimizle doğurcaz gitcek sonunda :)

Kızlar doktoruma nezaman ağda yapıyım dedim oda bana biz onlara hiiç takılmıyoruz dedi yani umurlarında bile değil rahatladımmı hayıııır haftaya yapıcam kısmetse
7

ben de agda doğumu tetikler mi dedim hayır dedi
bende salı gidicem kısmetse bakalm görcez tetikliycek mi tetiklemiycek mi
onlar takılmaz da biz takılıyorz işte

Kızlar ben çok sık giremiyorum.Doğum yapanların bir listesini yapsak.

Bu arada benim kız hala dönmedi.Doktor haftaya sezeryan dedi.:18:

hayırlısıyla kızını alırısn inş. kucağına

Arkadaslar lohusa tacım we mınıgımın bandı we broşlarımı yaptım nasıl olmus :) kurabıyelerımıde kendım yaptım nasıl olmuş sızce ??

maşallah eline sağlık süper olmuş canım sağlıkla takın :)

canım hayırlısıyla kucağına alırısn inş.
hiçö kilosunu falan düşünme sağlıkla doğsunda sen emzirir bakarsın ona ama bencede bekleme pazartesiyi ol bir an önce
yapılması gereken müdahale varsa da yaparlar allah yardımcın olsun

canım tamamen hamilelik psikolojisinden diye düşünüyorum
herkesin yapısı farklıdır kendine kızma sen içinden geldiği gibi davranmışsın kul bilmesse allah bilir de
sen de mesafeni koru olsun bitsin hayat çok kısa bebeğini düşün sadece

Canım üzülme lütfen, arkadaşım 37 de sezeryanla aldılar, suyu bitmiş bebek son 3,4 hafta gelişmemiş hiç, kalp atışarı dahi zayıftı. Hemen sezeryana aldılar maşallah hiç bi sorun yok bebeğinde. Sadece zayıf doğdu 2 kiloydu ama toparladı hemen. Dua edelim inşallah sorunsuz bi şekilde atlatırsın

VALLA 3 HAftadır geceleri karın ve bel ağrısı çekiyorum...sancıya ağrıya bakssaydı 50 cm açılma olmuş doğmuştu benimki
bakalım nasıl olcak bizimki..

:) orda kalmaz kalmaz minik kelebekten sonra sırada sen varsın ha geyrettttt omeserma :)

amaaaannn kocalarınızın kız kardeşi ve özellikle ablalarından hayır beklemeyin kızlar hele bi de kocanız görümcenizin kocasından daha üstünse çok kıskanıyorlar, kardeşim iyi kocam kötü gibi bir psikolojiye giriyolar, benim görümcem de o kadar kıskanç ki bana 14 yaşına gelmiş oğlu ve 8 yaşındaki kızı bebekken kullandığı bebek uyku setini verdi bir de daha önce kendi eltisi doğum yaptığında ona da kullandırmış inanamadım yaaa insan teklif bile etmez evlerine gitmiştik çıkardı getirdi alın diye eşimle gözgöze geldik artık eşim göz kırptı al diye aldım, eve gidince eşim dedi laf etmesin şimdi, kullanma kaldır bir ara sağol der verirsin dedi. bayramda seyranda köyde kayınvalidemlerdeyken falan bir yere gitcek olsak ya kendi tebelleş olur ya da ufak kızını peşimize takar eşim de zaten kalabalıkda başbaşa kalamıyoruz diye biryere gitcez bahanesiyle çıkarıyor zaten beni gıcık kıskanç anlıyor, biz de bozuntuya vermiyoruz o yokmuş gibi davranıyoruz halbuki aramızda 15-17 yaş falan var koca kadın yani benle aşık atmak istiyor eşimin bana evde yardım etmesini falan kıskanıyor çünkü kendi kocası tam bir odun biz alıştık artık takmıyoruz ayda yılda bir diye idare ediyoruz seninki eltiydi gerçi ama bunların hepsi aynı boşveriyorum artık

Son düzenleme:
Omeserma,

Canım söylemesi kolay diyceksin belki ama lütfen kendini strese sokma hatta baskı altına alma tatlım. Sonuçta takvimde yazan kırk hafta, 1 hafta sonrasıda olabilir. 2 hafta içinde bebeğin kucağında olucak böyle düşün , zamanını Allah biliyor. Her yeni günde bebeğine biraz daha yaklaştığını düşün bi ömür karnında kalmıycak o bebiş ordan çıkıcak arkadaşşşş

VALLA 3 HAftadır geceleri karın ve bel ağrısı çekiyorum...sancıya ağrıya bakssaydı 50 cm açılma olmuş doğmuştu benimki
bakalım nasıl olcak bizimki..
evet bi ara ben de gece ağrılarından uyuyamaz olmuştum dün güzel uyudum ama.hatta sancılı bi şekilde nst ye girdim sancı çıkmadı.şaşırmıştım...karnımda hep sancı var.ayak üstünde olunca arttığını tecrübe ettim resmen.
.
:) orda kalmaz kalmaz minik kelebekten sonra sırada sen varsın ha geyrettttt omeserma :)
evet ayşe duru'm gelsin artık özledim yavrumu kızişkomu.

yok canım benim stres yapmıyom da şu ara çok bunaldım kv yi falan taktım kafaya o yüzden doğsa diye bekliyorum değilse dursun orda yavrumun bana bi zararı yok...ama özledim yaa kızımı.insanın görmeden özlem duyduğu tek varlık karnındaki bebeği oluyo sanırım.

o özlem nasıl birşeydir kelimelere sığmıyor nasıl merak ediyorum nasıl heycan duyuyorum son 9 gün hatta 40 dakka sonra son 8 :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…