2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

Evet senin kv seni geriyo, bebeğin ne kadar erken gelirse kv de o kadar erken gidicek sanırım acaba farkındamı kadın seni bu kadr strese soktuğunun. Ya farkında değil onun için normal yada çok umursamıyo ne hissettiğini

canım bebek gelse de gelmese de kv nisana kadar bende.malesef...tam üstüne bastın umrunda değil canım.umursamıyo
o özlem nasıl birşeydir kelimelere sığmıyor nasıl merak ediyorum nasıl heycan duyuyorum son 9 gün hatta 40 dakka sonra son 8 :)

şimdiden bunları hissediyoruz doğunca kaça katlanacak acaba bu sevgi

herkese iyi geceler kızlar.. hala çok kötüyüm, gribi geçtim bu bel ağrısından napcam bilmiyom tebelleş oldu üstüme.. wc'ye kadar yürümek bile işkence.. uyuyamıyorumda bu kadar ağrıyla.. bu gece de uzun olacak besbelli Allah yardımcımız olsun, iyi bakın kendinize..

Juuliieett, canım senin normalde beklenen doğum tarihin 13 ocakmıydı, yani sezeryanda 40 haftayı bekliyebiliyolarmı

yok canım normal tarihim 20 ocak ben doktor tarih verince gün saymak için değiştirdim :)
ama doktorum 39 haftadan önce almam dedi suyun bile gelse sezeryan yapabiliriz korkma kalabildiği yere kadar kalsın dedi

kısmet:) ama doktor bana tahmini doğum tarihi 31 ocak deyince ilk günden beri ben de hamilelik takvimine onu yazdım yoksa benimde 28 ocak oluyor doğum. sen de çarşamba mı ayrılıyorsun izne.

Sen doktoruna bakma, karın ölçüsüne göre başka, bacak boyuna göre başka, birsürü tarih çıkıyo ona kalırsa. O tarihlere göre değil sat'a göre hesaplıyorum ben. Al sen de takvimini geri, beraber bekleyelim
Ben de Çarşamba yazdırıp raporumu götürüp okula vericem kısmetse. O gün ilk defa nst'ye de gircem çok heyecanlıyım

Canım geçmiş olsun ya niye öyle oldun sen ilaç falan yazdırdın mı kendi kendine geçsin diye mi bekliyosun?

Canlar yazılanları okuyamadim bebegim suan benimle 37+2 de geldi oglum saat 19.00 da doğdu. 3890 gr 50 cm ikimizde iyiyiz cok sukur sutum de geldi ayrıntıları yazarim. Optuk hepinizi Allah yardimcisi olsun hepinizin

aynı durumdan bende muzdaribim lexcim.. ben salakmısım. bundan sonar ölse bir kaşık su yok..

Canlar yazılanları okuyamadim bebegim suan benimle 37+2 de geldi oglum saat 19.00 da doğdu. 3890 gr 50 cm ikimizde iyiyiz cok sukur sutum de geldi ayrıntıları yazarim. Optuk hepinizi Allah yardimcisi olsun hepinizin

ooohh ne güzel canım masallah bebegınede sanada gözün aydın....

Gözün aydın canım, allah sağlıkla sıhhatle büyütmeyi nasip etsin...

gözün aydın canım...allah analı babalı büyütsün...sağlıkla kal...

valla bende bilmiyorum ki niye böyle oldum, bir günde yataga düşürdü beni bu grip.. ilaç filan almadım, mevyelerle çorbayla dinlenmeyle atlatmaya çalışıyorum bakalım, daha kötü olursam gidicez mecburen doktora..

gözün aydın canım, Allah analı babalı büyütsün. doğum hikayeni bekliyoruz :)

Gunaydinlarr

Selma tebrik ederim Masallah size ne guzel kokuyordur o darisi basimiza insallah

Kizlar benim dun aksam karnimin altindan seyime dogru baya baya sanci oldu biraz yormustum kendimi sonra yatiyim sabaha siddetlenir heralde gideriz dedim ama sabaha gecmisti cok uzuldum gelmiyor bu bebek

daha zamanın varmış neden üzülüyorsun ki.. geleceği vakti biliyordur bebiş, stres yapma annesi :)

bencede zaman var güzelim... acele etmegelir gelir

yaaa benim karnım cok yukarıda baya midemden çıkmış bu cocuk...acaba doğum zor olur mu bu şekilde... ben de onu takıyorum kafama... henüz aşagı inmedi.. kerın ve bel ağrısı hat safhada haftalardır...bebek ayagını uzatsa ağzımdan çıkacak...

yanlız mı kalıyorsun sen... ilgilenecek kimsen yok mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…