evet bi ara ben de gece ağrılarından uyuyamaz olmuştum dün güzel uyudum ama.hatta sancılı bi şekilde nst ye girdim sancı çıkmadı.şaşırmıştım...karnımda hep sancı var.ayak üstünde olunca arttığını tecrübe ettim resmen.
.
evet ayşe duru'm gelsin artık özledim yavrumu kızişkomu.
yok canım benim stres yapmıyom da şu ara çok bunaldım kv yi falan taktım kafaya o yüzden doğsa diye bekliyorum değilse dursun orda yavrumun bana bi zararı yok...ama özledim yaa kızımı.insanın görmeden özlem duyduğu tek varlık karnındaki bebeği oluyo sanırım.
canım bebek gelse de gelmese de kv nisana kadar bende.malesef...tam üstüne bastın umrunda değil canım.umursamıyoEvet senin kv seni geriyo, bebeğin ne kadar erken gelirse kv de o kadar erken gidicek sanırım acaba farkındamı kadın seni bu kadr strese soktuğunun. Ya farkında değil onun için normal yada çok umursamıyo ne hissettiğini
o özlem nasıl birşeydir kelimelere sığmıyor nasıl merak ediyorum nasıl heycan duyuyorum son 9 gün hatta 40 dakka sonra son 8 :)
o özlem nasıl birşeydir kelimelere sığmıyor nasıl merak ediyorum nasıl heycan duyuyorum son 9 gün hatta 40 dakka sonra son 8 :)
Juuliieett, canım senin normalde beklenen doğum tarihin 13 ocakmıydı, yani sezeryanda 40 haftayı bekliyebiliyolarmı
kısmet:) ama doktor bana tahmini doğum tarihi 31 ocak deyince ilk günden beri ben de hamilelik takvimine onu yazdım yoksa benimde 28 ocak oluyor doğum. sen de çarşamba mı ayrılıyorsun izne.
herkese iyi geceler kızlar.. hala çok kötüyüm, gribi geçtim bu bel ağrısından napcam bilmiyom tebelleş oldu üstüme.. wc'ye kadar yürümek bile işkence.. uyuyamıyorumda bu kadar ağrıyla.. bu gece de uzun olacak besbelliAllah yardımcımız olsun, iyi bakın kendinize..
Kızlar size bir şey sorucam...
Eltim ile kanka sayılmayız ama medeni seviyede bir ilişkimiz var. Kendisi hayatımda tanıdığım en pinti insan olduğundan aramız zamanla açıldı. Evine gidersiniz önünüze bir şey koymaz,evinde bayat çay içmişliğim bile vardır, asla evime gelirken bir şey getirmezler vs. 4 sene önce hamileliğinde ben onu her hafta arıyor hatırını soruyor, hamile kadın diye her gidişimde bir şey götürüyordum. Hamileliğim boyunca sadece KV'ler geldiğinde 2 kez yemeğe çağırdı ve iki kez aradı, terfi aldım hayırlı olsun bile demedi...bir ay önce ben çağırdım bu halimle kaç kişi ağırladım bir aydır da tık yok...İster istemez moralim bozuldu...kendi salaklığıma ve saflığıma yanıyorumBu arada o zamanlar elimiz dar olmasına rağmen bebeğe nevresim takımı almıştım, kendisi bir çöp getirmediği gibi bir şeye ihtiyacınız var mı diye bile sormadı.
Canlar yazılanları okuyamadim bebegim suan benimle 37+2 de geldi oglum saat 19.00 da doğdu. 3890 gr 50 cm ikimizde iyiyiz cok sukur sutum de geldi ayrıntıları yazarim. Optuk hepinizi Allah yardimcisi olsun hepinizin
Canlar yazılanları okuyamadim bebegim suan benimle 37+2 de geldi oglum saat 19.00 da doğdu. 3890 gr 50 cm ikimizde iyiyiz cok sukur sutum de geldi ayrıntıları yazarim. Optuk hepinizi Allah yardimcisi olsun hepinizin
Sen doktoruna bakma, karın ölçüsüne göre başka, bacak boyuna göre başka, birsürü tarih çıkıyo ona kalırsa. O tarihlere göre değil sat'a göre hesaplıyorum ben. Al sen de takvimini geri, beraber bekleyelim
Ben de Çarşamba yazdırıp raporumu götürüp okula vericem kısmetse. O gün ilk defa nst'ye de gircem çok heyecanlıyım
Canım geçmiş olsun ya niye öyle oldun senilaç falan yazdırdın mı kendi kendine geçsin diye mi bekliyosun?
Gunaydinlarr
Selma tebrik ederim Masallah size ne guzel kokuyordur o darisi basimiza insallah
Kizlar benim dun aksam karnimin altindan seyime dogru baya baya sanci oldu biraz yormustum kendimi sonra yatiyim sabaha siddetlenir heralde gideriz dedim ama sabaha gecmisti cok uzuldum gelmiyor bu bebek
Gunaydinlarr
Selma tebrik ederim Masallah size ne guzel kokuyordur o darisi basimiza insallah
Kizlar benim dun aksam karnimin altindan seyime dogru baya baya sanci oldu biraz yormustum kendimi sonra yatiyim sabaha siddetlenir heralde gideriz dedim ama sabaha gecmisti cok uzuldum gelmiyor bu bebek
nasıl oldun iii misin
yok canım ya pek bi değişiklik yok henüz.. dünden beri içim dışım limon oldu :) bu haftasonu toparlanırım inşallah, hamileyken daha kötü oluyormuş bu grip, Allah kimseye vermesin.. çok zor ama herkes kendini gripten korumaya çalışsın ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?