2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
ne yaptı acaba durumu nasıl.... çok merak etttim... haber verebilse keşke...inşallah herşey yolundadır..

bende aynı durumdayım, biraz uğraşsa ayagını ağzımdan çıkaracak diyorum bende, ne zaman aşağı inecek bebişim merakla bekliyorum :)

yanlız mı kalıyorsun sen... ilgilenecek kimsen yok mu

yok canım, tek başımayım evde.. şansıma eşimde iki gündür çok geç geliyor işten.. kendi kendime idare etmeye çalışıyorum .

zor oluyo yanlız olmak.. eşim erken gelsede akşama kadar yanlızım evde, komşularım ii ama kocaları varken gitmiyorum kimseye eee adamlar vardiyalı çalışıyo bide...neyse kcarşamba günü annem geliyo trabzondan....yanlız kahvaltı yapmamak sevindiriyo beni...gurbet çok zor şey miş..çalışırken ii oluyodu... bunların farkına varmıyodum.. evde kalınca anladım....

Canlar yazılanları okuyamadim bebegim suan benimle 37+2 de geldi oglum saat 19.00 da doğdu. 3890 gr 50 cm ikimizde iyiyiz cok sukur sutum de geldi ayrıntıları yazarim. Optuk hepinizi Allah yardimcisi olsun hepinizin

maşallah mis kokulu ogluna
hayırlı olsun canım analı babalı büyüsün inş.

canım o karın öyle bir sabah kalkıyosun inmiş oluyor :)
merak etme

hamilelere allah yardım ediyor canım ha gayret biraz daha dinlenmeyle geçer inş.

benimde haftaya gelecek annem.. son 3 iş günüm kaldı, hayırlısıyla atlatırsam son kalan işlerimiz tamamlayacagım.. tek başına olmak zor görümce kv yakında ama bi faydaları yok.. arkadaşlarıma da uzak oturuyorum .. tek olmak zor iş bu dönemde az kaldı ama birkaç haftaya hayırlısyla bebişlerimiz yanımızda olacak :)

Günaydın kızlar,
Geçmiş olsun erikçilekkiraz.,
benimde oğluş inmedi aşağıya hiç. mideme cigerime basıp duruyor. inşallah iner diye bekliyorum. pazarteside doktora gidicem. iznimede başlıcam inşallah. bakalım neler diyecek..

Canlar yazılanları okuyamadim bebegim suan benimle 37+2 de geldi oglum saat 19.00 da doğdu. 3890 gr 50 cm ikimizde iyiyiz cok sukur sutum de geldi ayrıntıları yazarim. Optuk hepinizi Allah yardimcisi olsun hepinizin

Gözün aydın canım maşallah kuzuna iyi doğmuş en kısa sürede iyileşirsin inşallah..

Sen normal doğum bekliyosun yanlış hatırlamıyosam, daha vaktimiz var bizim, iyileşirsin o zamana kadar inşallah. Sabah akşam duş al, çok faydası oluyo bana hasta olunca

Son zamana kadar iner canım bence sıkıntı yapma. Benimki baya aşağıda ama ayaklarıyla tepmeye başlayınca kaburgalarım kırılcak gibi oluyo artık büyüdüler sığamıyolar annesi
Bu arada senin Bulgaristan ile bir bağlantın var mı?

Kızlar herkese günaydın
Bugün benim doğumgünüm

Selma gözün Aydın maşallah bebeğine kilosu çok iyi doğmuş. Allah bağışlasın yavrunu bizim yerimize de öp onu. Doğum hikayeni yazarsın bi ara . Darısı biz kalanların başına artık.

Hiç takma kafana, ilk doğumda bir hafta önce kanala girmemişti, birhafta sonra kanala da inmiş, hatta doğum da başlamıştı...

Ama yine de karnım çok aşağıda değildi, ben bir değişiklik farketmediğim gibi, dört doğum yapmış, annem de bir değişikli farketmemişti... Karnın aşağı inmesi, biraz da insanın fiziğiyle alakalı galiba, yazık benim kızlar daracık yerde oldukları için aşağısı yukarısı onlar için farketmiyor...

Kızlar herkese günaydın
Bugün benim doğumgünüm

Doğum günün kutlu olsun canım, tüm sevdiklerinle güzel bir ömrünüz olsun....

bir sonraki doğum gününe bebişin neredeyse bir yaşında olacak.. Ayy. İnşallah o günleri görmek hepimize nasip olur....

yok canım neden sordun bir bağlantım yok....

Zırsızdeli oğluşunu kucağına almış, 3950 gr ve 52 cmdoğmuş allah nazarlardan saklasın....baştan beri, iri bebek dedikleri için merak ediyordum...

Biraz ağrısı varmış...inş, kısa zamanda geçer...

Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin..

Bu arada stresli annelerin, bebişleri.... Diye bir topikten aldım haberi, oraya yazmış....

Son düzenleme:
gözün aydın ... darısı başımıza..
ayrıca ağrıların da cabuk gecer inşallah

[video=youtube;uvjgGes1yrg]http://www.youtube.com/watch?v=uvjgGes1yrg[/video]

nice mutlu yıllara canım. her şey gönlünce olsun....

nice mutlu yıllara....

Teşekkür ederim kızlar
Bu yıldan, bebişime sağlıkla kavuşmaktan başka dileğim yok, inşallah hepimiz sağ salim bu mutluluğu yaşarız

yok canım neden sordun bir bağlantım yok....

Canım ben Bulgaristan doğumluyum da, oradaki adım Tamara'ydı, ondan sordum

Kızlar herkese günaydın
Bugün benim doğumgünüm
Dogum gunun kutlu olsun cnm..
Bu arada doğum yapanlara gecmis olsun dileklerimi iletiyorum,Allah anali babali buyutsun ins. Darısı bizlerin basına..
Bende yarın yada salı gidicem hast. 3 cm aciklik var su anda. Dr.suni sanciyla normal dogurtcak,oglumdada oyle yapti.hayırlısı olsun herkes icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…