yaaa benim karnım cok yukarıda baya midemden çıkmış bu cocuk...acaba doğum zor olur mu bu şekilde... ben de onu takıyorum kafama... henüz aşagı inmedi.. kerın ve bel ağrısı hat safhada haftalardır...bebek ayagını uzatsa ağzımdan çıkacak...
yanlız mı kalıyorsun sen... ilgilenecek kimsen yok mu
bende aynı durumdayım, biraz uğraşsa ayagını ağzımdan çıkaracak diyorum bende, ne zaman aşağı inecek bebişim merakla bekliyorum :)
yok canım, tek başımayım evde.. şansıma eşimde iki gündür çok geç geliyor işten.. kendi kendime idare etmeye çalışıyorum .
Canlar yazılanları okuyamadim bebegim suan benimle 37+2 de geldi oglum saat 19.00 da doğdu. 3890 gr 50 cm ikimizde iyiyiz cok sukur sutum de geldi ayrıntıları yazarim. Optuk hepinizi Allah yardimcisi olsun hepinizin
yaaa benim karnım cok yukarıda baya midemden çıkmış bu cocuk...acaba doğum zor olur mu bu şekilde... ben de onu takıyorum kafama... henüz aşagı inmedi.. kerın ve bel ağrısı hat safhada haftalardır...bebek ayagını uzatsa ağzımdan çıkacak...
yok canım ya pek bi değişiklik yok henüz.. dünden beri içim dışım limon oldu :) bu haftasonu toparlanırım inşallah, hamileyken daha kötü oluyormuş bu grip, Allah kimseye vermesin.. çok zor ama herkes kendini gripten korumaya çalışsın ..
zor oluyo yanlız olmak.. eşim erken gelsede akşama kadar yanlızım evde, komşularım ii ama kocaları varken gitmiyorum kimseye eee adamlar vardiyalı çalışıyo bide...neyse kcarşamba günü annem geliyo trabzondan....yanlız kahvaltı yapmamak sevindiriyo beni...gurbet çok zor şey miş..çalışırken ii oluyodu... bunların farkına varmıyodum.. evde kalınca anladım....
Canlar yazılanları okuyamadim bebegim suan benimle 37+2 de geldi oglum saat 19.00 da doğdu. 3890 gr 50 cm ikimizde iyiyiz cok sukur sutum de geldi ayrıntıları yazarim. Optuk hepinizi Allah yardimcisi olsun hepinizin
valla bende bilmiyorum ki niye böyle oldum, bir günde yataga düşürdü beni bu grip.. ilaç filan almadım, mevyelerle çorbayla dinlenmeyle atlatmaya çalışıyorum bakalım, daha kötü olursam gidicez mecburen doktora..
Kızlar herkese günaydın
Bugün benim doğumgünüm
Kızlar herkese günaydın
Bugün benim doğumgünüm
Kızlar herkese günaydın
Bugün benim doğumgünüm
Gözün aydın canım maşallah kuzuna iyi doğmuşen kısa sürede iyileşirsin inşallah..
Sen normal doğum bekliyosun yanlış hatırlamıyosam, daha vaktimiz var bizim, iyileşirsin o zamana kadar inşallah. Sabah akşam duş al, çok faydası oluyo bana hasta olunca
Son zamana kadar iner canım bence sıkıntı yapma. Benimki baya aşağıda ama ayaklarıyla tepmeye başlayınca kaburgalarım kırılcak gibi oluyoartık büyüdüler sığamıyolar annesi
Bu arada senin Bulgaristan ile bir bağlantın var mı?
Kızlar herkese günaydın
Bugün benim doğumgünüm
[video=youtube;uvjgGes1yrg]http://www.youtube.com/watch?v=uvjgGes1yrg[/video]
Doğum günün kutlu olsun canım, tüm sevdiklerinle güzel bir ömrünüz olsun....
bir sonraki doğum gününe bebişin neredeyse bir yaşında olacak.. Ayy. İnşallah o günleri görmek hepimize nasip olur....
nice mutlu yıllara canım. her şey gönlünce olsun....
nice mutlu yıllara....
yok canım neden sordun bir bağlantım yok....
Dogum gunun kutlu olsun cnm..Kızlar herkese günaydın
Bugün benim doğumgünüm
Kızlar herkese günaydın
Bugün benim doğumgünüm[/QU
Doğum günün kutlu olsun ...Nice mutlu yıllara.
Benim de 16 ocak doğum günüm belki oğlum da o gün doğar
Ama ben sabırsızım bekleyemem zaten şuan 38+5 deyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?