Dogum gunun kutlu olsun cnm..
Bu arada doğum yapanlara gecmis olsun dileklerimi iletiyorum,Allah anali babali buyutsun ins. Darısı bizlerin basına..
Bende yarın yada salı gidicem hast. 3 cm aciklik var su anda. Dr.suni sanciyla normal dogurtcak,oglumdada oyle yapti.hayırlısı olsun herkes icin
Teşekkür ederim kızlar
Bu yıldan, bebişime sağlıkla kavuşmaktan başka dileğim yok, inşallah hepimiz sağ salim bu mutluluğu yaşarız
Canım ben Bulgaristan doğumluyum da, oradaki adım Tamara'ydı, ondan sordum
hııııııımmmmm anladııııımmmm....ama benim rumuzum un başka bi anlamı var bizim orda yemeği yapılan bir çeşit yabani bitki...çok severim yemeğini ondan kullandınm bu ismi. tomara tamara kaldırıkotu da derler...
Biliyorum ben o otu, samsunda da kaldırayak diyorlar, sen trabzonlusun değil mi
Kızlar herkese günaydın
Bugün benim doğumgünüm
Kızlar herkese günaydın
Bugün benim doğumgünüm
Bu arada doğum yapanlara gecmis olsun dileklerimi iletiyorum,Allah anali babali buyutsun ins. Darısı bizlerin basına..
Bende yarın yada salı gidicem hast. 3 cm aciklik var su anda. Dr.suni sanciyla normal dogurtcak,oglumdada oyle yapti.hayırlısı olsun herkes icin
Doğum günün kutlu olsun ...Nice mutlu yıllara.
Benim de 16 ocak doğum günüm belki oğlum da o gün doğar
Ama ben sabırsızım bekleyemem zaten şuan 38+5 deyim
doğum günün kutlu olsun canım , sağlıkla bebişini kucagına alman dileğiyle.. mutlu bir ömür diliyorum ailenle birlikte..
mutlu yıllar :)
hııııııımmmmm anladııııımmmm....ama benim rumuzum un başka bi anlamı var bizim orda yemeği yapılan bir çeşit yabani bitki...çok severim yemeğini ondan kullandınm bu ismi. tomara tamara kaldırıkotu da derler...
Sağolun kızlarhepimiz bebişlerimize kavuşalım inşallah hemencik
Chemen, sağlıkla alırsın inşallah bebişini kucağına, Allah kolaylık versin darısı başımıza
Mutlu46, annem de rüyasında görmüştü birkaç hafta önce, 4 Ocak'ta doğum yapıyomuşum, 'oh ne güzel kocası sevincek bu işe, ikisinin doğumgününü bi kerede aradan çıkarcak' diyomuş annem deama benim kızın gelmek istediğini gösteren bir belirti yok hiç
Anladım canım, ben hiç duymamıştım o otu, güzel mi bari tadı
Canlar yazılanları okuyamadim bebegim suan benimle 37+2 de geldi oglum saat 19.00 da doğdu. 3890 gr 50 cm ikimizde iyiyiz cok sukur sutum de geldi ayrıntıları yazarim. Optuk hepinizi Allah yardimcisi olsun hepinizin
Kızlar herkese günaydın
Bugün benim doğumgünüm
canım bebek gelse de gelmese de kv nisana kadar bende.malesef...tam üstüne bastın umrunda değil canım.umursamıyo
şimdiden bunları hissediyoruz doğunca kaça katlanacak acaba bu sevgi
Selam kızlar, doktordan geldik biz.Bebişim maşallah 3kilo olmuş.şu an için bir problem yokmuş.yalnız birazcık kordonu dolanmışinşallah düzelir ya.Normal mi sezeryan mı ya da bana mı bırakırsın çünkü tedavi ile oldu bebeğin dedi.(Ben klomen kullanmıştım pcos var) Ben de bır sorun yoksa normal dedım. su an ıcın normale uygun bakalım aynı sogukkanlılıgnı korursan olur normal dedı onu da ben sordum ben de panık atak heyecan var engel mı dedım normal doguma. onu o an belırleyecek senın tavırların dedı.normal dogum o kadar da ınsanların abarttıkları kadar degıl kımısı abartmayı sever en ufak sancıda dayanamaz dedı. elbettekı zor olur ama abartacak kadar degıl en guzelı normalı dedı. bakalım hayırlısı artık bırdahakı randevum 37. haftam bıttınde 10ocaktaydı ama ben pzt 13ocakta gıdıp alacam raporu yanı 13unde baslıyor bakalım 18haftalık ızın.
Kızlar herkese günaydın
Bugün benim doğumgünüm
Canlar yazılanları okuyamadim bebegim suan benimle 37+2 de geldi oglum saat 19.00 da doğdu. 3890 gr 50 cm ikimizde iyiyiz cok sukur sutum de geldi ayrıntıları yazarim. Optuk hepinizi Allah yardimcisi olsun hepinizin
aynı durumdan bende muzdaribim lexcim.. ben salakmısım. bundan sonar ölse bir kaşık su yok..
Kızlar herkese günaydın
Bugün benim doğumgünüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?