2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

Allah kolaylık versin canım, inş bir nefeste alırsın kucağına, kaçıncı haftandasın, bir de oğlun kaç yaşında..

Benim de ikinci kızım olacak, büyük kızım dört sene önce suni sancıyla dünyaya gelmişti..

hııııııımmmmm anladııııımmmm.... ama benim rumuzum un başka bi anlamı var bizim orda yemeği yapılan bir çeşit yabani bitki...çok severim yemeğini ondan kullandınm bu ismi. tomara tamara kaldırıkotu da derler...

Biliyorum ben o otu, samsunda da kaldırayak diyorlar, sen trabzonlusun değil mi

Doğum günün kutlu olsun ...Nice mutlu yıllara.
Benim de 16 ocak doğum günüm belki oğlum da o gün doğar
Ama ben sabırsızım bekleyemem zaten şuan 38+5 deyim

doğum günün kutlu olsun canım , sağlıkla bebişini kucagına alman dileğiyle.. mutlu bir ömür diliyorum ailenle birlikte..

mutlu yıllar :)

Sağolun kızlar hepimiz bebişlerimize kavuşalım inşallah hemencik
Chemen, sağlıkla alırsın inşallah bebişini kucağına, Allah kolaylık versin darısı başımıza
Mutlu46, annem de rüyasında görmüştü birkaç hafta önce, 4 Ocak'ta doğum yapıyomuşum, 'oh ne güzel kocası sevincek bu işe, ikisinin doğumgününü bi kerede aradan çıkarcak' diyomuş annem de ama benim kızın gelmek istediğini gösteren bir belirti yok hiç

Anladım canım, ben hiç duymamıştım o otu, güzel mi bari tadı

çok güzel olur... ben cok severim canım...

Selam kızlar, doktordan geldik biz.Bebişim maşallah 3kilo olmuş.şu an için bir problem yokmuş.yalnız birazcık kordonu dolanmışinşallah düzelir ya.Normal mi sezeryan mı ya da bana mı bırakırsın çünkü tedavi ile oldu bebeğin dedi.(Ben klomen kullanmıştım pcos var) Ben de bır sorun yoksa normal dedım. su an ıcın normale uygun bakalım aynı sogukkanlılıgnı korursan olur normal dedı onu da ben sordum ben de panık atak heyecan var engel mı dedım normal doguma. onu o an belırleyecek senın tavırların dedı.normal dogum o kadar da ınsanların abarttıkları kadar degıl kımısı abartmayı sever en ufak sancıda dayanamaz dedı. elbettekı zor olur ama abartacak kadar degıl en guzelı normalı dedı. bakalım hayırlısı artık bırdahakı randevum 37. haftam bıttınde 10ocaktaydı ama ben pzt 13ocakta gıdıp alacam raporu yanı 13unde baslıyor bakalım 18haftalık ızın.

Canlar yazılanları okuyamadim bebegim suan benimle 37+2 de geldi oglum saat 19.00 da doğdu. 3890 gr 50 cm ikimizde iyiyiz cok sukur sutum de geldi ayrıntıları yazarim. Optuk hepinizi Allah yardimcisi olsun hepinizin

hayırlı olsun canım Allah analı babalı sağlıklı sıhhatlı hayırlı evlat etsin inş oğluşunu

canım bebek gelse de gelmese de kv nisana kadar bende.malesef...tam üstüne bastın umrunda değil canım.umursamıyo

şimdiden bunları hissediyoruz doğunca kaça katlanacak acaba bu sevgi

canım gece rüyamda seni gördüm :) beraber bebek kurabiyesi yapmışız şeker hamurlarını kaplıyorduk sen pembe ben mavi hamurları kesiyorum masada oturuyoruz ama bir taraftan da pişirdiğimiz kurabiyeleri yiyoruz ben de sana söyleniyorum "omeserma 12 saat sonra doğum yapacan bu kadar yeme benim daha 2 günüm var eritirim sen 12 saatte eritemezsen doktorun bana kızar" diyorum sen tamam diyosun ben arkamı dönünce devam ediyosun o arada doktor geliyor bize bakıyor "omeserma sen çok kurabiye yemişsin karnın çok şişti, önce cananı alcam doğuma, sen koş gel biraz erit sonra sana doğum yaptırcam" diyordu. ben de "yok yok biz daha yicez sen bekle doğuma gelmiyoruz daha bunları yapcaz yicez biz yaaa " diyorum doktora nasıl bir rüyaysa yemek derdinden doğuma bile gitmedik yani

canım doğum izni 18 haftaya çıktı mı?? ben yasalaştığını duymadım bu gidişle duyamıcaz daa.. allah sağlıkla bebeğini kucağına aldırsın inşallah

chemen bize de haber ver, hayırlı haberlerini bekliyoruz. Allah bir avazda kurtarsın

zırsızdeli chemen hayırlı ömürlü olsun bir ömür boyu sağlıklı yaşayın inşallah bebişlerinizle
engteacher doğum günün kutlu olsun nice yaşlara
geçmişi tam okuyamadım kızlar umarım herşey yolundadır
l bunlarda kurabiyelerimiz dün gece epey uğraştırdı ama değdi sanki ne dersiniz

Canlar yazılanları okuyamadim bebegim suan benimle 37+2 de geldi oglum saat 19.00 da doğdu. 3890 gr 50 cm ikimizde iyiyiz cok sukur sutum de geldi ayrıntıları yazarim. Optuk hepinizi Allah yardimcisi olsun hepinizin

Canım Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin maşallah bebişine

aynı durumdan bende muzdaribim lexcim.. ben salakmısım. bundan sonar ölse bir kaşık su yok..

Valla canım ona yaptıklarımın hepsi haram olsun. Başlarda aramız çok iyiydi ama tanıdıkça onun cimriliklerini, görgüsüzlüklerini gördükçe soğudum. Eşim başta anlamıyordu ama artık o da görüyor, yedi kat el arkadaşlarımız onlardan daha samimi. Eşim bunları konuşmak istemiyor ama görüyor da. Araba aldık hayırlı olsun bile demedi. Benim asıl sinir olduğum KV büyük oğluna çok düşkün ve eltime de bayılır. Karşılaşmak zorunda olduğum biri olmasa bir saniye hayatımda tutmam.

Kızlar herkese günaydın
Bugün benim doğumgünüm

Canımmm iyi ki doğdun Bebişinle eşinle mutlu nice yıllar!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…