2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
Canlar yazılanları okuyamadim bebegim suan benimle 37+2 de geldi oglum saat 19.00 da doğdu. 3890 gr 50 cm ikimizde iyiyiz cok sukur sutum de geldi ayrıntıları yazarim. Optuk hepinizi Allah yardimcisi olsun hepinizin

ne guzellll gozun aydin selma normal sezeryan ayrintilari merakla bekliyoruz:) rabbim bizede gostersin insallah

Kızlar herkese günaydın
Bugün benim doğumgünüm

nice mutlu yıllara canım
bir dahaki yaşını bebişinle kutlamak dileğiyle :)

hayırlısıyla kucağına alırısn inş. güzel haberlerini bekliyoruz

Kızlar bugün kontrole gittim. Çatı muayenesi oldum, henüz bir açılma yok,sancılarım yalancı sancılarmış. Ne yalan söyleyeyim biraz canım yandı

Bebişkom 3400 olmuş, kafası acık büyükmüş ve yüzü karnıma dönükmüş. Doğum pozisyonu için bebeğin yüzünün sırtıma dönük olması gerekiyormuş, bu şekilde bebeğin takılma ihtimali varmış benim de pelvis kemiğimi biraz dar buldu doktor. Şu an normal doğuma uygun ama bu şekilde giderse bebek irileşecek, senin kemiklerin biraz dar zorlanabilirsin dedi. Son kararı bana bıraktı, haftaya cumartesi yine gideceğiz ve öyle karar vereceğiz. Kafam allak bullak oldu

15 kilo almışım onu da belirtmeden geçmeyeyim Yediğim hamurişi ve tatlıları düşününce az bile aldım :)

Canlar yazılanları okuyamadim bebegim suan benimle 37+2 de geldi oglum saat 19.00 da doğdu. 3890 gr 50 cm ikimizde iyiyiz cok sukur sutum de geldi ayrıntıları yazarim. Optuk hepinizi Allah yardimcisi olsun hepinizin
canım çok erken gelmiş. ama ölçüleri gayet normal şükür ki. boşuna beklemeyeyim demiş demekki :) Allah analı babalı büyütsün.normal mi sezeryan mi oldun? bekliyoruz ayrıntılarıı

kızlar hepiniz harikasınız. çok güzel olmuş canım. ellerine sağlık

kilosu güzel. bence 1hafta 10 gün içinde doğum olursa, normal deneyebilirsin. çünkü açılır daha eklemlerin doğumda da. ama 10 -15 günden sonra bebek kilosu çok olursa bişey diyemiyorum.

Selam kizlar spinal oldum detaylari yazarim sutum yok ayrintilari yazarim optum

canım sende kurtuldun çok şükür. Hayırlı bi evlat olur İnşallah. merakla doğum hikayelerinizi bekliyoruzz

evet canım trabzonluyum.... sen de samsun mu

Aslında amasyalıyım da çocukluğum ve ilk gençliğm samsunda geçti, ablamın eşi de trabzonlu, sağolsun iyice öğretti yemekleri, kumak, dible, holyo vs.... Karadenize az çok aşinayım...

Merhabalar...

Hava biraz soğuktu ama Çıktık, bir güzel gezdik.., beş gündür evdeyim ya, iyice bunalmışım.. İyi geldi...

bendede durum aynı. hatta gitgide karnım aşağı ineceğine yukarı çıkıyor sankii
yukarıdan çıkmaya çalışacak diyorum heraldee.

hiiç merak etme canım maksimum 10 gün sonra artık kucaklarında olacak yavrun Allah ın izniyle

Gözün aydın canım, allah bebeğine sağlıklı, uzun ömürler versin... Sütün de gelir, yeter ki siz iyi olun...

Maşallah bebişine, ben de pazartesi gideceğim, aramızda bir gün var... Yalancı sancılar bende de çok sıklaştı ama adı üstünde yalancı, özellikle yorulursam, fena geliyorlar...

Normal yahut sezeryan, hakkında hayırlısıneyse o olsun canım...

Ne becerikli hatunlarsınız yahu, baktıkça imreniyorum, ama yok hiç gözüm almıyor....

Oh ne güzel, bebeğini görmüşsün...

Hakkımızda hangi doğum şekli hayırlısıysa o olsun diye dua ediyorum ben...

Önemli olan bizim ve bebeklerimizin sağlığı..

Topidik nerdesin canım?
Dogurmadın di mi ? :)
Tomurcugum, pazartesi sezeryana giriyorum kismetsev:) son hazirliklarla ugrasiyorum ve 2 gunde bir hastaneye kontrole gidiyorum. Topige girdigimde ancak yazilanlari okuyabiliyorum. Sen nasilsin? Nisan gelmisti hani, dogum ne zaman olacak birsey soyledi mi doktor?

Sağol cnm,ben 38+4 olucam yarın..amin ins. Hepimiz kolayca dogururuz bebislerimizi...ayyy bir heyecan kapladı beni,sabah 7 de gidicez hast.
Oglum 5.5 olcak ,2008 eylul dogumlu...senin neyin olucak cnm..

Kizlar desteginiz icin saolun ben cok sabirsizlanmaya basladim biraz erken gelse surpriz yapsa oyle mutlu olucamki

Arada karnimin alt kismindan kasigimaa dogru bi baski oluyor sizdede var mi

Normal dogum yapanlara cok ozeniyorum yaa insallah banada nasib olur ptesi cati muayenem var bakalim nasil gecicek insallah bira acilma filan olur bebisimde kanala girmis olurda biraz daha sabretmek icin bahanem olur yoksa dayanamayip sezeryan dicem daha yuzunu gormeden ben bu cocuga nasil bu kadar asik oldumda gelsin diye kuduruyorum bilmem:))

cage54 hayırlı ömürlü olsun çok sevindim kızlar ben artık ayakta durmayı bırakın çok fazla oturamıyorum bile sağ bacağım iflas belim çok ağrıyor 2. zor oluyor diyorlardı anladım valla pazartesi 7 de bende hastanede olucam heyecan dorukta yani

Bende gittim bugun cnm, 3750 olmus bizim sıpa oglan, kısmetse Cuma gunu bende dogurucam. Amman haber ver bize
Opuyorum sizleri.

Benim hamileliğin başından beri karnım aşağıda kanala girdiğini alt taraftaki sızlamalardan anladım :) ama bebeği aşağıda taşımak tamamen işkence. Mide ağrılarım, gaz sancılarım ağlatacak kadar çok. o yüzden bebişimin bir etkisi olduğunu sanmıyorum. Bu göbek doğumdan sonra nasıl toparlanacak merak ediyorum doğrusu. Bacaklarımı açmadan oturursam kızım bacaklarımı yumrukluyor. Açarak oturunca göbişim koltukta kendi başına oturuyor :)

Hanımlar ne var ne yok? Nasıl gidiyor hamilelikler ? Okumak için tam giriyorum bixim kız basıyor yaygarayı sayfayı bile kapatamıyorum.

Bu lohusalık başa bile bi kırkım çıksaydı başımdakileri postalayıp kızımla eşimle başbaşa kalsaydım.

Kv perdelerimi beğenmedi çok kirlenmiş aman zahmet olmasınmış sonra bana. Kızı gelecek misafir liğe kendini verdi başka işlere ütü işi de anneciğime kaldı. Ne anladık bu işten?

Herşeyi okuyamıyorum bana bi özet geçsemniz neler olyyor?

çok güzel olur... ben cok severim canım...

İyi o zaman sevindim adımın güzel bişey olmasına

doğum günün kutlu olsun canım sağlıkla bebişin ve eşinle nice güzel yaşlara

hocam nice guzel yaşlara.

Canımmm iyi ki doğdun Bebişinle eşinle mutlu nice yıllar!

nice mutlu yıllara canım
bir dahaki yaşını bebişinle kutlarsın inşallah

Sağolsun canlar
Güzel dilekleriniz için teşekkür ederim, Allah hepimize bebişlerimizle ve ailelerimizle güzel ömürler versin inşallah..

Serraz kurabiyelerine bayıldım, ben yapamadım kuzuma böyle şeyler

Canını sıkma tatlım bence, o makinalar tam ölçemeyebiliyo bebişin ağırlığını, normal istiyosan inşallah bir sorun çıkmaz da deneyebilirsin, ha olmazsa da sezeryan hepimizin yapacağı şey, öyle ya da böyle amaç bebişlerimize kavuşmak, yöntem ne olursa olsun. Allah gönlüne göre versin inşallah

Hayırlı olsun canım gözün aydın kavuşmuşsun yavruna hemen iyileş de bizi de haberdar et. Darısı başımıza inşallah..

Bende gittim bugun cnm, 3750 olmus bizim sıpa oglan, kısmetse Cuma gunu bende dogurucam. Amman haber ver bize
Opuyorum sizleri.

Hayırlı olsun, tarihin de belli olmuş canım, ne heyecanlısındır şimdi maşallah bebişin de kilosu çok iyi, sağ salim kurtulursun inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…