Canlar yazılanları okuyamadim bebegim suan benimle 37+2 de geldi oglum saat 19.00 da doğdu. 3890 gr 50 cm ikimizde iyiyiz cok sukur sutum de geldi ayrıntıları yazarim. Optuk hepinizi Allah yardimcisi olsun hepinizin
Kızlar herkese günaydın
Bugün benim doğumgünüm
Dogum gunun kutlu olsun cnm..
Bu arada doğum yapanlara gecmis olsun dileklerimi iletiyorum,Allah anali babali buyutsun ins. Darısı bizlerin basına..
Bende yarın yada salı gidicem hast. 3 cm aciklik var su anda. Dr.suni sanciyla normal dogurtcak,oglumdada oyle yapti.hayırlısı olsun herkes icin
canım çok erken gelmiş. ama ölçüleri gayet normal şükür ki. boşuna beklemeyeyim demiş demekki :) Allah analı babalı büyütsün.normal mi sezeryan mi oldun? bekliyoruz ayrıntılarııCanlar yazılanları okuyamadim bebegim suan benimle 37+2 de geldi oglum saat 19.00 da doğdu. 3890 gr 50 cm ikimizde iyiyiz cok sukur sutum de geldi ayrıntıları yazarim. Optuk hepinizi Allah yardimcisi olsun hepinizin
kızlar hepiniz harikasınız. çok güzel olmuş canım. ellerine sağlıkzırsızdeli chemen hayırlı ömürlü olsun bir ömür boyu sağlıklı yaşayın inşallah bebişlerinizle
engteacher doğum günün kutlu olsun nice yaşlara
geçmişi tam okuyamadım kızlar umarım herşey yolundadır
lEki Görüntüle 918949 Eki Görüntüle 918950 Eki Görüntüle 918951 Eki Görüntüle 918952 bunlarda kurabiyelerimiz dün gece epey uğraştırdı ama değdi sanki ne dersiniz
kilosu güzel. bence 1hafta 10 gün içinde doğum olursa, normal deneyebilirsin. çünkü açılır daha eklemlerin doğumda da. ama 10 -15 günden sonra bebek kilosu çok olursa bişey diyemiyorum.Kızlar bugün kontrole gittim. Çatı muayenesi oldum, henüz bir açılma yok,sancılarım yalancı sancılarmış. Ne yalan söyleyeyim biraz canım yandı
Bebişkom 3400 olmuş, kafası acık büyükmüş ve yüzü karnıma dönükmüş. Doğum pozisyonu için bebeğin yüzünün sırtıma dönük olması gerekiyormuş, bu şekilde bebeğin takılma ihtimali varmışbenim de pelvis kemiğimi biraz dar buldu doktor. Şu an normal doğuma uygun ama bu şekilde giderse bebek irileşecek, senin kemiklerin biraz dar zorlanabilirsin dedi. Son kararı bana bıraktı, haftaya cumartesi yine gideceğiz ve öyle karar vereceğiz. Kafam allak bullak oldu
15 kilo almışım onu da belirtmeden geçmeyeyimYediğim hamurişi ve tatlıları düşününce az bile aldım :)
Selam kizlar spinal oldum detaylari yazarim sutum yok ayrintilari yazarim optum
evet canım trabzonluyum.... sen de samsun mu
bendede durum aynı. hatta gitgide karnım aşağı ineceğine yukarı çıkıyor sankiiyaaa benim karnım cok yukarıda baya midemden çıkmış bu cocuk...acaba doğum zor olur mu bu şekilde... ben de onu takıyorum kafama... henüz aşagı inmedi.. kerın ve bel ağrısı hat safhada haftalardır...bebek ayagını uzatsa ağzımdan çıkacak...
Gunaydinlarr
Selma tebrik ederim Masallah size ne guzel kokuyordur o darisi basimiza insallah
Kizlar benim dun aksam karnimin altindan seyime dogru baya baya sanci oldu biraz yormustum kendimi sonra yatiyim sabaha siddetlenir heralde gideriz dedim ama sabaha gecmisti cok uzuldum gelmiyor bu bebek
Gözün aydın canım, allah bebeğine sağlıklı, uzun ömürler versin... Sütün de gelir, yeter ki siz iyi olun...Selam kizlar spinal oldum detaylari yazarim sutum yok ayrintilari yazarim optum
Kızlar bugün kontrole gittim. Çatı muayenesi oldum, henüz bir açılma yok,sancılarım yalancı sancılarmış. Ne yalan söyleyeyim biraz canım yandı
Bebişkom 3400 olmuş, kafası acık büyükmüş ve yüzü karnıma dönükmüş. Doğum pozisyonu için bebeğin yüzünün sırtıma dönük olması gerekiyormuş, bu şekilde bebeğin takılma ihtimali varmışbenim de pelvis kemiğimi biraz dar buldu doktor. Şu an normal doğuma uygun ama bu şekilde giderse bebek irileşecek, senin kemiklerin biraz dar zorlanabilirsin dedi. Son kararı bana bıraktı, haftaya cumartesi yine gideceğiz ve öyle karar vereceğiz. Kafam allak bullak oldu
15 kilo almışım onu da belirtmeden geçmeyeyimYediğim hamurişi ve tatlıları düşününce az bile aldım :)
zırsızdeli chemen hayırlı ömürlü olsun bir ömür boyu sağlıklı yaşayın inşallah bebişlerinizle
lEki Görüntüle 918949 Eki Görüntüle 918950 Eki Görüntüle 918951 Eki Görüntüle 918952 bunlarda kurabiyelerimiz dün gece epey uğraştırdı ama değdi sanki ne dersiniz
Selam kızlar, doktordan geldik biz.Bebişim maşallah 3kilo olmuş.şu an için bir problem yokmuş.yalnız birazcık kordonu dolanmışinşallah düzelir ya.Normal mi sezeryan mı ya da bana mı bırakırsın çünkü tedavi ile oldu bebeğin dedi.(Ben klomen kullanmıştım pcos var) Ben de bır sorun yoksa normal dedım. su an ıcın normale uygun bakalım aynı sogukkanlılıgnı korursan olur normal dedı onu da ben sordum ben de panık atak heyecan var engel mı dedım normal doguma. onu o an belırleyecek senın tavırların dedı.normal dogum o kadar da ınsanların abarttıkları kadar degıl kımısı abartmayı sever en ufak sancıda dayanamaz dedı. elbettekı zor olur ama abartacak kadar degıl en guzelı normalı dedı. bakalım hayırlısı artık bırdahakı randevum 37. haftam bıttınde 10ocaktaydı ama ben pzt 13ocakta gıdıp alacam raporu yanı 13unde baslıyor bakalım 18haftalık ızın.
Tomurcugum, pazartesi sezeryana giriyorum kismetsev:) son hazirliklarla ugrasiyorum ve 2 gunde bir hastaneye kontrole gidiyorum. Topige girdigimde ancak yazilanlari okuyabiliyorum. Sen nasilsin? Nisan gelmisti hani, dogum ne zaman olacak birsey soyledi mi doktor?Topidik nerdesin canım?
Dogurmadın di mi ? :)
Sağol cnm,ben 38+4 olucam yarın..amin ins. Hepimiz kolayca dogururuz bebislerimizi...ayyy bir heyecan kapladı beni,sabah 7 de gidicez hast.Allah kolaylık versin canım, inş bir nefeste alırsın kucağına, kaçıncı haftandasın, bir de oğlun kaç yaşında..
Benim de ikinci kızım olacak, büyük kızım dört sene önce suni sancıyla dünyaya gelmişti..
chemen bize de haber ver, hayırlı haberlerini bekliyoruz. Allah bir avazda kurtarsın
Tomurcugum, pazartesi sezeryana giriyorum kismetsev:) son hazirliklarla ugrasiyorum ve 2 gunde bir hastaneye kontrole gidiyorum. Topige girdigimde ancak yazilanlari okuyabiliyorum. Sen nasilsin? Nisan gelmisti hani, dogum ne zaman olacak birsey soyledi mi doktor?
Kızlar herkese günaydın
Bugün benim doğumgünüm
Hiç takma kafana, ilk doğumda bir hafta önce kanala girmemişti, birhafta sonra kanala da inmiş, hatta doğum da başlamıştı...
Ama yine de karnım çok aşağıda değildi, ben bir değişiklik farketmediğim gibi, dört doğum yapmış, annem de bir değişikli farketmemişti... Karnın aşağı inmesi, biraz da insanın fiziğiyle alakalı galiba, yazık benim kızlar daracık yerde oldukları için aşağısı yukarısı onlar için farketmiyor...
çok güzel olur... ben cok severim canım...
doğum günün kutlu olsun canımsağlıkla bebişin ve eşinle nice güzel yaşlara
hocam nice guzel yaşlara.
zırsızdeli chemen hayırlı ömürlü olsun bir ömür boyu sağlıklı yaşayın inşallah bebişlerinizle
Canımmm iyi ki doğdunBebişinle eşinle mutlu nice yıllar!
nice mutlu yıllara canım
bir dahaki yaşını bebişinle kutlarsın inşallah
Kızlar bugün kontrole gittim. Çatı muayenesi oldum, henüz bir açılma yok,sancılarım yalancı sancılarmış. Ne yalan söyleyeyim biraz canım yandı
Selam kizlar spinal oldum detaylari yazarim sutum yok ayrintilari yazarim optum
Bende gittim bugun cnm, 3750 olmus bizim sıpa oglan, kısmetse Cuma gunu bende dogurucam. Amman haber ver bize
Opuyorum sizleri.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?