Hanımlar ne var ne yok? Nasıl gidiyor hamilelikler ? Okumak için tam giriyorum bixim kız basıyor yaygarayı sayfayı bile kapatamıyorum.
Bu lohusalık başa bile bi kırkım çıksaydı başımdakileri postalayıp kızımla eşimle başbaşa kalsaydım.
Kv perdelerimi beğenmedi çok kirlenmiş aman zahmet olmasınmış sonra bana. Kızı gelecek misafir liğe kendini verdi başka işlere ütü işi de anneciğime kaldı. Ne anladık bu işten?
Herşeyi okuyamıyorum bana bi özet geçsemniz neler olyyor?
Canım ailenle, yeni gelecek kuzunla nice sağlıklı, mutlu, huzurlu yıllara :)
Teşekkür ederim canım, Allah hepimize güzel ömürler yazsın inşallah
canım nice mutlu senelere...her yaşın ayrı güzel olsun bebeğinle eşinle canımTeşekkür ederim canım, Allah hepimize güzel ömürler yazsın inşallah
Canlar yazılanları okuyamadim bebegim suan benimle 37+2 de geldi oglum saat 19.00 da doğdu. 3890 gr 50 cm ikimizde iyiyiz cok sukur sutum de geldi ayrıntıları yazarim. Optuk hepinizi Allah yardimcisi olsun hepinizin
Kızlar herkese günaydın
Bugün benim doğumgünüm
Yeni yaşın hayırlı olsun canım, bidahaki yıl bebişin kucağında kutlarsınız inşallah
canım nice mutlu senelere...her yaşın ayrı güzel olsun bebeğinle eşinle canım
nice güzel yıllara bebeğinle eşinle sağlıkla canım...
engteachet86 may all ur wishes come true happy birthday
arkadaşlar, sizin bebişler karnınızda titriyo gibi bi hareket yapıyor mu ya. benim kız arada bir titriyo gibi bir şey yapıyor. dışarıdan da belli oluyor. sanki kulağımızı kaşırız ya hızlı hızlı aynı onun gibi oluyor :) birde bazen hareket ederken çıtır çıtır sesler geliyor kemikleri kütlüyo gibi. doktorumuza sordum, rahim duvarına çarptıkça çıkar o ses dedi. gülerek korkma kırılmaz bir yeri diye dalga geçti birde
arkadaşlar, sizin bebişler karnınızda titriyo gibi bi hareket yapıyor mu ya. benim kız arada bir titriyo gibi bir şey yapıyor. dışarıdan da belli oluyor. sanki kulağımızı kaşırız ya hızlı hızlı aynı onun gibi oluyor :) birde bazen hareket ederken çıtır çıtır sesler geliyor kemikleri kütlüyo gibi. doktorumuza sordum, rahim duvarına çarptıkça çıkar o ses dedi. gülerek korkma kırılmaz bir yeri diye dalga geçti birde
Sağolun kızlar, Allah hepimize birbirinden güzel yaşlar, ömürler yazsın inşallah
Benimki de yapıyo onu hem de hergün. Bildiğin titreşime geçmiş gibi titriyo 3-5 saniye
tatlim seninde az kalmis normalmi olucan sezeryan mi? bellimi?
zırsızdeli chemen hayırlı ömürlü olsun bir ömür boyu sağlıklı yaşayın inşallah bebişlerinizle
engteacher doğum günün kutlu olsun nice yaşlara
geçmişi tam okuyamadım kızlar umarım herşey yolundadır
lEki Görüntüle 918949 Eki Görüntüle 918950 Eki Görüntüle 918951 Eki Görüntüle 918952 bunlarda kurabiyelerimiz dün gece epey uğraştırdı ama değdi sanki ne dersiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?