2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

Grozcum, hepimiz iyiyiz.

sen nasılsın?Sutun var mı? bebeisin nasıl? Emzirmek nasıl bir duygu? Asıl sen anlat:)

herkese iyi akşamlar...
biz bugün kontroldeydik.doktor meraba hoşgeldin dedi hoşbulduk dedim.ay hiç doğurcak gibi değilsin ne kadar rahatsın dedi.ben de o sizin rahatlığınız dicektim de vazgeçtimyine alttan muayene oldum.nst de sancım çıktı zaten bu sabah bi başka ağrıdı belim karnım.doktor ultrasonda bebeğe bakarken sancımı eliyle hissetti resmen.şu an kasıldın hissettim dedi.vaaayyy dedim siz öyle hissedebiliyor musunuz dedim.şaşırdım..bebeğimin suyu azalmış.kilosu da 1 hafta önceye göre düşük çıktı.ama takılmadım.alttan muayenede de elini soktu yine.1 hafta öncekiyle aynı dedi.açılma genişleme yok dedi.9 ocağa kadar beklicez dedi.ay bi de ağzıyla meme emer gibi hareketler yapıyodu.eridim bittim resmen.ben en büyük aşkı eşime duyduğumu sanıyodum...ne kadar yanılmışım.bi de ağlamaklıydı ki sormayın gitsin.

Teşekkür ederim canım, Allah hepimize güzel ömürler yazsın inşallah
canım nice mutlu senelere...her yaşın ayrı güzel olsun bebeğinle eşinle canım

Canlar yazılanları okuyamadim bebegim suan benimle 37+2 de geldi oglum saat 19.00 da doğdu. 3890 gr 50 cm ikimizde iyiyiz cok sukur sutum de geldi ayrıntıları yazarim. Optuk hepinizi Allah yardimcisi olsun hepinizin

maşallah ikinizi de sağlıkla büyüt bebeğini.darısı bize artık.

arkadaşlar, sizin bebişler karnınızda titriyo gibi bi hareket yapıyor mu ya. benim kız arada bir titriyo gibi bir şey yapıyor. dışarıdan da belli oluyor. sanki kulağımızı kaşırız ya hızlı hızlı aynı onun gibi oluyor :) birde bazen hareket ederken çıtır çıtır sesler geliyor kemikleri kütlüyo gibi. doktorumuza sordum, rahim duvarına çarptıkça çıkar o ses dedi. gülerek korkma kırılmaz bir yeri diye dalga geçti birde

Yeni yaşın hayırlı olsun canım, bidahaki yıl bebişin kucağında kutlarsınız inşallah

canım nice mutlu senelere...her yaşın ayrı güzel olsun bebeğinle eşinle canım

nice güzel yıllara bebeğinle eşinle sağlıkla canım...

engteachet86 may all ur wishes come true happy birthday

Sağolun kızlar, Allah hepimize birbirinden güzel yaşlar, ömürler yazsın inşallah

Benimki de yapıyo onu hem de hergün. Bildiğin titreşime geçmiş gibi titriyo 3-5 saniye

bende kütürtü yok ama o titremeyi benimki de yapıyor. herhalde bir yerini bir yere surtuyor diye dusunuyorum

selam kızlar ölcem meraktan giremiom nete bugün nasip oldu kim dogurdu kim kaldı biriniz bilgi versin lütfennnn:26:

Canim senin yazdiklarinin aynisi bende de oluyot ikinci hamileligim ilkinde hic boyle seyler olmuyordu ama bunda bir titreme arada sirada da sip diye ses geliyor karnimin icinden ben de dr.sordum su rahim duvarina carpiyodur dedi artik alistim normal geliyo

Dün kontrolümüz vardi.Dr gecen hafta gb yine cati muayenesi yapti ve 2 cm aciklik var dedi yarim yamalak ingilizcemle anladigim daha kanala tam inmemis gb. Tabii ki gene kanatti derken bugun o sumuksu yogun kahverengi sey geldi nisan bu oluyor galiba ¿¿¿ Ama aciklikla nisanin baglantisi ne? Kasilmalari bazilari hissetmiyormus bile ya bende hissedemezsem cunku oyle canim kiymetli degildir ( dogumu evde yaparmisim aman Allah korusun...Nisandan kac gun sonra dogum olur ki??? Yusuf yusuf ://

kızlar hayırlı akşamlar.
boğazım şiş,kulaklarıma vuruyor. burnum tıkalı, nefes almakta güçlük çekiyorum. zencefil, bal ıhlamur. bana bişeyler önerin lütfen. gece ağzımdan nefes aldığım için boğazım kuruyor, kurudukça daha çok acıyo. antibiyotikte yarıya geldim ama değişmedi ben çok korkuyorum artık doğumum başlar diye bebeğime bişey olur diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…