ayy canım çok geçmiş olsun soğuk mu aldın grip mi oldun?ben meyve yemeni tavsiye dedrim.tüm sıkılan meyveleri sık.suyunu ve sıkacaktaki posayı rondoya boşalt.rondonun içine elma muz falan gibi katı meyveleri at.1 kaşık falan da pekmez at.sıkılacak meyvelerden en fazla c vitamini barındıran greyfurt.limon da sık.bunları bi güzel çevir.3 bardak falan çıkıyo.kupa olarak.hemen iç.vitamini kaçmasın.ben tüm kış hastalıklarından bu şekilde kurtuluyorum emin ol ilaçlardan daha iyi etki ediyo.zencefil falan hiç içeçem zaten.ilaç da içemem.bak dene pişman olmazsın.ne kadar çok mevsim meyvesi olursa o kadar iyi geliyor...portakal greyfurt yani.diğer meyveler de tat veriyo.o ekşiliği alıyo.ekstra vitamin oluyo.yalnız uyariym enerji patlaması yaşayabilirsin.atom dedikleri bu iştekızlar hayırlı akşamlar.
boğazım şiş,kulaklarıma vuruyor. burnum tıkalı, nefes almakta güçlük çekiyorum. zencefil, bal ıhlamur. bana bişeyler önerin lütfen. gece ağzımdan nefes aldığım için boğazım kuruyor, kurudukça daha çok acıyo.antibiyotikte yarıya geldim ama değişmedi ben çok korkuyorum artık doğumum başlar diye bebeğime bişey olur diye
Dün kontrolümüz vardi.Dr gecen hafta gb yine cati muayenesi yapti ve 2 cm aciklik var dedi yarim yamalak ingilizcemle anladigim daha kanala tam inmemis gb. Tabii ki gene kanatti derken bugun o sumuksu yogun kahverengi sey geldi nisan bu oluyor galiba ¿¿¿ Ama aciklikla nisanin baglantisi ne? Kasilmalari bazilari hissetmiyormus bile ya bende hissedemezsem cunku oyle canim kiymetli degildir( dogumu evde yaparmisim aman Allah korusun...Nisandan kac gun sonra dogum olur ki??? Yusuf yusuf ://
Dün kontrolümüz vardi.Dr gecen hafta gb yine cati muayenesi yapti ve 2 cm aciklik var dedi yarim yamalak ingilizcemle anladigim daha kanala tam inmemis gb. Tabii ki gene kanatti derken bugun o sumuksu yogun kahverengi sey geldi nisan bu oluyor galiba ¿¿¿ Ama aciklikla nisanin baglantisi ne? Kasilmalari bazilari hissetmiyormus bile ya bende hissedemezsem cunku oyle canim kiymetli degildir( dogumu evde yaparmisim aman Allah korusun...Nisandan kac gun sonra dogum olur ki??? Yusuf yusuf ://
nst ye girdık ıyı dedı baska da birsey demediii
kızlar hayırlı akşamlar.
boğazım şiş,kulaklarıma vuruyor. burnum tıkalı, nefes almakta güçlük çekiyorum. zencefil, bal ıhlamur. bana bişeyler önerin lütfen. gece ağzımdan nefes aldığım için boğazım kuruyor, kurudukça daha çok acıyo.antibiyotikte yarıya geldim ama değişmedi ben çok korkuyorum artık doğumum başlar diye bebeğime bişey olur diye
kızlar hayırlı akşamlar.
canım açılman 2 cm olmuş merak etme bende aynı durumdayım bugün nişana benzer bişi bendende geldi dün akşam 1 cm açılmam vardı ama rahimağzında silinme yokmuş sancım da yok benim kafa da karışık yani ama bi kaç güne dogurruz heralde.Dün kontrolümüz vardi.Dr gecen hafta gb yine cati muayenesi yapti ve 2 cm aciklik var dedi yarim yamalak ingilizcemle anladigim daha kanala tam inmemis gb. Tabii ki gene kanatti derken bugun o sumuksu yogun kahverengi sey geldi nisan bu oluyor galiba ¿¿¿ Ama aciklikla nisanin baglantisi ne? Kasilmalari bazilari hissetmiyormus bile ya bende hissedemezsem cunku oyle canim kiymetli degildir( dogumu evde yaparmisim aman Allah korusun...Nisandan kac gun sonra dogum olur ki??? Yusuf yusuf ://
kilosu az gıbı geldi bana
doğum şeklını konuştun mu doktorunlaselam guler,
ben senden biraz ondeyim, bu hafta 400 gr almıs benimki. son haftalar gercekten cok kilo alıyorlarmıs. bence gayet iyi kilosu
doğum şeklını konuştun mu doktorunla
anladım canım pekı ne zaman sezeryan olacaksınben sezeryan olucam Guler, kistlerim de var, onlar da alınacak.
Kanada da yasiyorum gecici sureligine ama inan Turkiyedeki saglik sistemini mumla ariyorum. Nst imis ultrasonmus yok yapmiyorlar burda.Ozele gidiyorum muayende cati bile yok o ayaklarini koydugun sey bacaklarini ac sekilden sekile gir mezura ile karnini olcsun amaaaan!!! Paramizla rezil oluyoruz...tam anlamadım canım 1 haftadır mı nişan geliyor yoksa bi geçen hafta bi de dünkü kontrolünden sonra mı geldi.?yani muayeneden sonra mı geliyor yoksa bu seferki kendiliğinden mi geldi.
canım açılman 2 cm olmuş merak etme bende aynı durumdayım bugün nişana benzer bişi bendende geldi dün akşam 1 cm açılmam vardı ama rahimağzında silinme yokmuş sancım da yok benim kafa da karışık yani ama bi kaç güne dogurruz heralde.
Selam kızlar,
aslında iyi haberlerle geldim mi gelmedim mi bilmiyorum. Şöyle anlatayım. Bugün kontrolümüz vardı nstye bağladılar sancı çıkmadı.sonra kızımı görmeye geldi sıra. On gün önce doktora gittiğimde plesanta kireçlenmesi başlamış bebeğin beslenmesini engelleyebilir demişti bugün gittiğimizde de ilerlemiş ve bebek yeteri kadar beslenemiyor en geç cuma günü alırız dedi cuma günü de 37+6 oluyorum. Bebeğimin şu anki kilosu 2650 gr zayıf olacak.off moralim bozuldu ya hem kavuşacağım için seviniyorum hem de böyle bir sorun olduğu için çok üzülüyorum. Lutfen bana dua edin kızlar. Çok ihtiyacım var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?