2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
ayy canım çok geçmiş olsun soğuk mu aldın grip mi oldun?ben meyve yemeni tavsiye dedrim.tüm sıkılan meyveleri sık.suyunu ve sıkacaktaki posayı rondoya boşalt.rondonun içine elma muz falan gibi katı meyveleri at.1 kaşık falan da pekmez at.sıkılacak meyvelerden en fazla c vitamini barındıran greyfurt.limon da sık.bunları bi güzel çevir.3 bardak falan çıkıyo.kupa olarak.hemen iç.vitamini kaçmasın.ben tüm kış hastalıklarından bu şekilde kurtuluyorum emin ol ilaçlardan daha iyi etki ediyo.zencefil falan hiç içeçem zaten.ilaç da içemem.bak dene pişman olmazsın.ne kadar çok mevsim meyvesi olursa o kadar iyi geliyor...portakal greyfurt yani.diğer meyveler de tat veriyo.o ekşiliği alıyo.ekstra vitamin oluyo.yalnız uyariym enerji patlaması yaşayabilirsin.atom dedikleri bu işte

canım sanırım yurt dışındasın.keşke telefonuna kaydetsen kontrollerini.biz bi ara hep tlf na kaydediyoduk.sonra ne dediğini de hatırlamak zorunda kalmıyoduk.canım kanala benimki de inmemiş.doktor dedi ki sancı ve kasılmayla iniyo bebekler kanala dedi daha bugün dedi hem de.merak etme doğumu hafif sancıyla yapan var da hiç sancısız yapan yok.emin ol hissedersin.ben de kasılma olarak hissedemiyorum sancı olarak hissedebiliyorum.bu lehine de olabilir yani.daha az sancıyla doğum yaparsın belki de.ama merak etme sancısız nişansız su gelmeden doğum hiç duymadım daha.seninkinin nişan olması ihtimali az.çatı muayenesinden dolayı geliyomuş sende zaten.ki nişan olsa dahi doğumun başladığını değil doğumun ileride başlayacağını gösterir.sancıyla gidersin muhtemelen doğuma.Allahın izniyle bi kaç saate de bebeğini alırsın kucağına bence korkulacak bişey yok merak etme.çok tedirgin olacaksan yarın bi acil servis gibi bi yer varsa orda(nerede yaşıyosun bilmiyorum ama) bi ebe falan acil doktoru bakar bence

Nişandan sonra ne kadar bekleneceği belli olmaz canım, bazen bir hafta bazen hemen oluyor, minikkelebek hemen doğuma gitmişti...

Canın kıymetli olmasa bile sancıları farketmemen imkansız gibi bir şey canım, o bazıları inan milyonda bir oluyor....

İnş, sağlıkla alırsın bebeğini kucağına... Stres yapma, sakince bekle... Allah yardımcın olsun...

tam anlamadım canım 1 haftadır mı nişan geliyor yoksa bi geçen hafta bi de dünkü kontrolünden sonra mı geldi.?yani muayeneden sonra mı geliyor yoksa bu seferki kendiliğinden mi geldi.

çok geçmiş olsun. aynıyım günlerdir bana ekinezya ve ıhlamur dışında başka bir şey içme dedi doktorum. serum takıldı 2 kez. antibiyotikte kullandım geçmiyor ya ne inatçı bir hastalıktır

Herkeseaynı şeyi diyorum, sirke ve tuzlu suyla boğaz gargarası, ben çok faydasını görüyorum ama seninki çok ilerlemiş, canım, bilemedim.. Bebğine senin hastalığın geçmez inş...ateşine dikkat et, ozararlı diye biliyorum...

canım açılman 2 cm olmuş merak etme bende aynı durumdayım bugün nişana benzer bişi bendende geldi dün akşam 1 cm açılmam vardı ama rahimağzında silinme yokmuş sancım da yok benim kafa da karışık yani ama bi kaç güne dogurruz heralde.

benimde üst damak apse yapmış yanak şiş,dişim kırılmıştı 1 sene önce falan içerde kök vardı ağrımıyo die önemsemedim o zaman ama şimdi hafif sızlıyor napsam sizce yarın gidiyimmi doktora?

Selam Sincaph,

Umarım daha iyisindir, benim gecen hafta bugun geldi o sumuksu yogun kahverengi sey, evet nisandı. Ondan beri ara ara geliyor ama dogumum yok :) bu pzartesi gittigimde 1 cm acıklık vardı , bugun tekrar gittim hala 1 cm acıklık var. Artma olmamıs.

Simdi dikkat etmen gereken nokta sunlar:

- Agrın artarsa ve artık duzenli aralıklarla gelirse hemen doktoruna git/ara
- Kanaman olursa ara ama sumuksu seyden bahsetmiyoruz, bildigin kanama.
-Suyun gelirse doktorununu ara / git

Canın ne kadar tatlı olmasa da agrıyı bilmemen imkansız, bende biraz direncliyimdir, doctor direncin sokmeyecek o agrına dedi. Bence su anda biraz yat dinlen ve semptomları takip et.

sevgiler

tam anlamadım canım 1 haftadır mı nişan geliyor yoksa bi geçen hafta bi de dünkü kontrolünden sonra mı geldi.?yani muayeneden sonra mı geliyor yoksa bu seferki kendiliğinden mi geldi.
Kanada da yasiyorum gecici sureligine ama inan Turkiyedeki saglik sistemini mumla ariyorum. Nst imis ultrasonmus yok yapmiyorlar burda.Ozele gidiyorum muayende cati bile yok o ayaklarini koydugun sey bacaklarini ac sekilden sekile gir mezura ile karnini olcsun amaaaan!!! Paramizla rezil oluyoruz...

Gecen hafta ilk cati muayenesi yapti. O zaman kan geldi ama akinti ile hani boyle kesik peynir gb parcalar gelmisti. Bir gun surdu azala azala gecti.Ama bugun gelen bayaa fazla sumuksu ve kahverengimsi bir sey... Acilma olduguna gore nisan geldi ben anlamadim herhalde diyordum. Ama budur herhalde nisan. Agrilarim var ama yogun degil... Burdaki dr bu cati muayenesini bebege yardimci olmak icinde yaptigini soyledi... Acaba gvsetmeye mi calisti da oldu bilemedim ki... Tabii sanci gelmden gitmicem acilma 4 cm degilse hastaneye yatirmiolar burda gez dolas diyorlarmis !!!

Selam kızlar,
aslında iyi haberlerle geldim mi gelmedim mi bilmiyorum. Şöyle anlatayım. Bugün kontrolümüz vardı nstye bağladılar sancı çıkmadı.sonra kızımı görmeye geldi sıra. On gün önce doktora gittiğimde plesanta kireçlenmesi başlamış bebeğin beslenmesini engelleyebilir demişti bugün gittiğimizde de ilerlemiş ve bebek yeteri kadar beslenemiyor en geç cuma günü alırız dedi cuma günü de 37+6 oluyorum. Bebeğimin şu anki kilosu 2650 gr zayıf olacak.off moralim bozuldu ya hem kavuşacağım için seviniyorum hem de böyle bir sorun olduğu için çok üzülüyorum. Lutfen bana dua edin kızlar. Çok ihtiyacım var.

Gecen cuma kontrolde 1 cm di. Dun 2 cm olmus dedi bende dahaa var diyordum.Belimde agrilar var da bakalim artarsa giderim. Simdi bir arkadasima sordum sicak banyo yap dedi hizlansin. Genelde nisandan bir gun sonra yada 2 gun sonra dogum oluyormus... Hakkimizda hayirlisi saglikla gelsinlerde belki yarin ikimizde guzel haberler veririz :)

Allah yardıcın olsun canım, önemli olana bebeğinin sağlığı, kiloyu dışarda daha çabuk alıyorlar, hiç üzülme, rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…