2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
Allah yardıcın olsun canım, önemli olana bebeğinin sağlığı, kiloyu dışarda daha çabuk alıyorlar, hiç üzülme, rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin....

doktorum sağlıklı gayet hareketli dedi ama işte insan üzülüyor yetemedim kızıma demek ki ne bileyim ya kafam çok karıştı inan.

Gun yaklasinca zaten kac zamandir bir belirti gelsin bisey olsun diye beklerken nisanla karsilasinca tedirgin oldum.Sancilari beklicem artik hayirlisiyla kavusalim yavrularimiza. Bende sicak banyo yapip uzanayim biraz. Cok sagolasin canim dediklerinden biri olursa hoop hastaneye artikin... Dr. hayatta ulasamazsin maalesef burda (

doktorum sağlıklı gayet hareketli dedi ama işte insan üzülüyor yetemedim kızıma demek ki ne bileyim ya kafam çok karıştı inan.

Ne demek yetememek canım, at böyle düşünceleri zihninden, bizim elimizde ne var ki, rabbim belirliyor bebeklerimizin geliş zamanlarını, hepsi O'na emanet... Demek ki böylesi hayırlıymış... Hem bak sağlıklıymış, çok şükür....

Çok şükür bu günleri gördük, bir de sağlıkla alalım kucağımıza, allahım, her isteyen kadına nasip etsin...

evet kesinlikle çok şükür Rabbime bu zamanları bu mucizeyi yaşattı bize. Korktuğum şey kuveze falan ihtiyacı olur mu acaba inşallah gerek olmaz da sağlıklı bir şekilde alırım yavrumu kucağıma. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah

Canım benim bebeğimde son 1 haftada hiç kilo almamış çıktı, doktor önemsemedi olur böyle ultrasona güvenme filan dedi ama niye böyle çıktı acaba. Seninde öyle olmuş sanırım

Gecen ay 2200 kg'lik bir bebek dogurdu arkadasım, 30 gun icinde 3 kilo oldu bebiş. Allah saglıklı-sıhhatli versin Fatihacım, bosuna sıkıyorsun canını. dışarıda da alır hemencecik kilo.

Bu arada bebegin kuvoze ihtiyacı olmadı, 2200 diyorum sana. 3 hafta da erken dogdu.

Son düzenleme:
Bendede plasenta yaşlanması var canım ilk kızım 1750 gr doğdu zamanında ama 10 gün kuvezde kaldı şükürler olsun ki şimdi 3 yasında yaşıtlarını gectı sadece 3 ay emdı oda mama takvıyelı sımdıde 38+4 ve kızım 3000 gr pazartesı sezeryan olcam çok şükür ki bu kiloyu gördüm sakın moralını bozma maşallah kilosu çok ıyı nefeste sıkıntı olmasa küvezede girmez inşallah hemende toparlanır ıns sütun cok olur sakın canını sıkma bebegını duşun

ayy canım ya nasıl moral oldu anlatamam inşallah bizim de ihtiyacımız olmaz dua istiyorum sizden kızlar inşallah sutum gelir de besleyebilirim minnak kuzumu

Rabbim herkesin evladına sağlık versin inşallah. Maşallah kızına ne güzel toparlamış kendini. Tek istediğim kuvezde kalmaması dediğin gibi inşallah sütüm gelir de kızımı besleyebilirim. Lutfen dua edin bana cuma gününe kadar durursa cuma günü alçak ama bir sıkıntı görürse doktorum daha da erken olabilir dedi Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin inşallah

çok geçmiş olsun. aynıyım günlerdir bana ekinezya ve ıhlamur dışında başka bir şey içme dedi doktorum. serum takıldı 2 kez. antibiyotikte kullandım geçmiyor ya ne inatçı bir hastalıktır

teşekkür ederim kızlar. Allah razı olsun. dediklerinizi uygulamaya çalışcam inşallah. Allah hem bebeklerimize hem bize şifa versin.
sağlıkla sıhhatle kolayca kavuşalım inşallah yavrularımıza.

Canım benim bebeğimde son 1 haftada hiç kilo almamış çıktı, doktor önemsemedi olur böyle ultrasona güvenme filan dedi ama niye böyle çıktı acaba. Seninde öyle olmuş sanırım
canım doktor usg nin yanılma payıyla alakalı dedi.ben kilosuna hiç takılmadım şimdiye kadar.hatta normal doğum istediğim için daha bile iyi.kolayolması açısından yani.ayrıca kilo bebeklerde ortalamadaysa sorun yok demek.sen de sıkma canını.sağlıklı olması önemli.ultrasonda baş göbek ve bacak ölçümleriyle tahmini bi değer elde ediliyor.aynı gün yine başka bi ölçüm yapsa başka bi rakam çıkar tartı değil ki bu alet.yani net bilgiyi ancak doğunca alabilirsin.hatta boyunu da femur kemiğini ölçerek söylüyor.fl yi 7 ile çarpıyo bi bakıma.hiçbiri kesin değil tahmini

geçmiş olsun canım ben baya atlattım çok şükür gece nefessiz kalmaman için önerim; burnunun ucuna vick sür, boğazına + sırtına da sürersen tamamen rahatlatıyor nefes açıyor, ayaklarının altına da sürüp çorap giyip yatarsan resmen ciğerlerin yumuşuyor ben bunları yaptım çok rahatlattı, bir de kaynar suyu bir kaba koy içine de bir tatlı kaşığı vicks at karıştır onun buharını kokla, hatta bir örtünün altına girip buhar banyosu gibi uygulayabilirsin ciğerlerine işliyor mentol manyağı oluyorsun ev kaloriferli ya da sobalı farketmez nemli ve olduğundan biraz sıcak tutmaya çalış daha çabuk iyileşirsin, misal radyatöre ıslak havlu koy sürekli. boğazın için kaynayıp soğumuş bir bardak suya 1 çay kaşığı tuz+ karbonat at iyice erit gargara yap iltihap ağrı bırakmaz ama günde 3 kez bir kaç gün yap, hatta iltihap varsa boğazında ağzını aç boğazında yetişebildiğin en dibe bademciklerine tuz sür iltihabı patlatır daha çabuk kurtulursun. baya biliyom ben yaa ama tabi hangi yöntemi istersen tercih senin belki sevmediğin bişey söylemiş de olabilirim ben hepsini yaptım 4-5 günde şükür baya atlattım. sana da acil şifalar

iyi geceler kızlar yazılanları okumaya çalıştım hastalara geçmiş olsun allah şifa versin doğuranlara hayırlı olsun rabbim herkesi umduğuna kavuştursun inş rabbim bebeklerinizi doya doya koklamayı nasip etsin inş bizim bugün kontrolümüz vardı ama maalesef doktor amcamız yoktu o yüzden bizde pazartesi gitcez bakalım kızcem büyümüşmü?

canım doğum izni 18 haftaya çıktı mı?? ben yasalaştığını duymadım bu gidişle duyamıcaz daa.. allah sağlıkla bebeğini kucağına aldırsın inşallah

canım resmı olarak cıktı mı bılmıyorum ama soylentısı cıkmıstı ınsallah resmı olarak da yayınlanır ben hep ıznımı 18 hafta olarak hesaplıyorum sımdıden:)
Oh ne güzel, bebeğini görmüşsün...

Hakkımızda hangi doğum şekli hayırlısıysa o olsun diye dua ediyorum ben...

Önemli olan bizim ve bebeklerimizin sağlığı..

amın canım en onemlısı saglık.

Sağol cnm,ben 38+4 olucam yarın..amin ins. Hepimiz kolayca dogururuz bebislerimizi...ayyy bir heyecan kapladı beni,sabah 7 de gidicez hast.
Oglum 5.5 olcak ,2008 eylul dogumlu...senin neyin olucak cnm..

Veririm cnm,hayırlısiyla ins. Atlatayım su doğumu,amin cnm cok tesekkür ederim..

Allah yardımcınız olsun cnm hayırlısı olsun ınsallah

kızlar bugün kontrole gıttım bebiş 2800 müş 36+3 deyız

Maşallah canım iyi beslemişsin kuzunu, benim de Çarşamba günü kontrolüm var 37+0'da bakalım bizim kuzu ne olmuş

Canını sıkma tatlım, cihazlar tam bilemez bebişin kilosunu herkesin dediği gibi. Sen içini ferah tut cumaya kadar da nerdeyse bir hafta var, artar daha ağırlığı. Ayrıca bebişin organlarının gelişimi önemli olan, ağırlık sadece yağ tabakasını gösteriyo. Yağ tabakası kalın olması gelişiminin iyi olduğunu göstermez, az olması da sağlıksız demek değil. Bence hiç takılma, benim bebiş de zayıf, normal doğum yapacağım için fazla artmasa bari bile diyorum yani

kzlar çok sağolun valla iyimi varsınız. Organlarında falan bir sıkıntı yok çok şükür. Artık sağ salim kucağıma alıp bebeğimi beslemeyi istiyorum inşallah sütüm olur lutfen dua edin çok ihtiyacımız var. Rabbim bebişlerimize sağlık sıhhat versin inşallah.

o hareketi ilk hissettiğimde ne oluyor dedim hatta eşimle gördük şok olduk titreşim gibi bir şeydi :)
sonra internetten baktım doktora sordum olur dedi rahatladım herkes de yaşıyormuş zaten
yer kalmadı titreyerek yer açmaya çalışıyor bizim canavarlar :)

canım öncelikle hayırlısıyla kucağına alırısn inş.
organları gelişmiş ciğerlerinde sorun yoksa hiç üzülme canım sütünle gerekirse mama takviyesiyle bebeğine bakarsın moralini bozma ki sütün de bol olsun güzel haberlerini bekliyoruz

Selam herkese
Bugün kontrole gittik 36. Haftamizdayiz
Nst baglandik duzensiz sanci var dedi doktor yalanci sanci olabilir dedi ebe hatta sonra da 37 ye kadar dayansa bari falan dedi

Kendi dr gösterdim çok hareket ettiyse ondan dolayi böyle cikmistir dedi çok onemsemedi yani haftaya yeniden giricez

38 de çatı muayenesi yapacak bakalım normal doğum yapabilecek miyim?
Kizim hala çok hareketli maşallah normal durulmasi gerekmez mi? Kilomuz 2900 olmuş yeri alani geniş herhalde ondan rahat oynuyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…