- 30 Mayıs 2013
- 2.425
- 3.961
- 373
- 39
kzlar çok sağolun valla iyimi varsınız. Organlarında falan bir sıkıntı yok çok şükür. Artık sağ salim kucağıma alıp bebeğimi beslemeyi istiyorum inşallah sütüm olur lutfen dua edin çok ihtiyacımız var. Rabbim bebişlerimize sağlık sıhhat versin inşallah.
Selam herkese
Bugün kontrole gittik 36. Haftamizdayiz
Nst baglandik duzensiz sanci var dedi doktor yalanci sanci olabilir dedi ebe hatta sonra da 37 ye kadar dayansa bari falan dedi
Kendi dr gösterdim çok hareket ettiyse ondan dolayi böyle cikmistir dedi çok onemsemedi yani haftaya yeniden giricez
38 de çatı muayenesi yapacak bakalım normal doğum yapabilecek miyim?
Kizim hala çok hareketli maşallah normal durulmasi gerekmez mi? Kilomuz 2900 olmuş yeri alani geniş herhalde ondan rahat oynuyo
Kizlar 4 ten beri çektiğim ağrı sanciysa ben doguruyorum duzenli oldu şimdi 15 dk bire düştü
o hareketi ilk hissettiğimde ne oluyor dedim hatta eşimle gördük şok olduk titreşim gibi bir şeydi :)
sonra internetten baktım doktora sordum olur dedi rahatladım herkes de yaşıyormuş zaten
yer kalmadı titreyerek yer açmaya çalışıyor bizim canavarlar :)
canım öncelikle hayırlısıyla kucağına alırısn inş.
organları gelişmiş ciğerlerinde sorun yoksa hiç üzülme canım sütünle gerekirse mama takviyesiyle bebeğine bakarsın moralini bozma ki sütün de bol olsun güzel haberlerini bekliyoruz
Masallah Barisciga, olmus o artik annesi, gelebilir :)) benim kizim biraz minyon gorunuyor, gerci olcumlere de pek guveneniyorum, bakalim boyu posu ne olacak :) insallah saglikla gelsinler de en onemlisi o. Firsat bulur bulmaz haber verecegim yarin canim. Opuyorum cok sevgilerBende gittim bugun cnm, 3750 olmus bizim sıpa oglan, kısmetse Cuma gunu bende dogurucam. Amman haber ver bize
Opuyorum sizleri.
geçmiş olsun canım ben baya atlattım çok şükür gece nefessiz kalmaman için önerim; burnunun ucuna vick sür, boğazına + sırtına da sürersen tamamen rahatlatıyor nefes açıyor, ayaklarının altına da sürüp çorap giyip yatarsan resmen ciğerlerin yumuşuyorben bunları yaptım çok rahatlattı, bir de kaynar suyu bir kaba koy içine de bir tatlı kaşığı vicks at karıştır onun buharını kokla, hatta bir örtünün altına girip buhar banyosu gibi uygulayabilirsin ciğerlerine işliyor mentol manyağı oluyorsun ev kaloriferli ya da sobalı farketmez nemli ve olduğundan biraz sıcak tutmaya çalış daha çabuk iyileşirsin, misal radyatöre ıslak havlu koy sürekli. boğazın için kaynayıp soğumuş bir bardak suya 1 çay kaşığı tuz+ karbonat at iyice erit gargara yap iltihap ağrı bırakmaz ama günde 3 kez bir kaç gün yap, hatta iltihap varsa boğazında ağzını aç boğazında yetişebildiğin en dibe bademciklerine tuz sür iltihabı patlatır daha çabuk kurtulursun. baya biliyom ben yaa ama tabi hangi yöntemi istersen tercih senin belki sevmediğin bişey söylemiş de olabilirim ben hepsini yaptım 4-5 günde şükür baya atlattım. sana da acil şifalar
kızlar günaydın.ben hala doğurmadım.doğum için napcam onu da bilmiyorum...ananas yedim dün hurma yedim.kızımın suyu azalmış.normal doğmazsa sezaryen olabilir.ben de onu istemiyorum bu kadar yaklaşmışken.ama tutturmuş da değilim bebeğimin sağlığı herşeyden önemli.zaten bu nedenle normal olsun istiyorum.gece hiç uyumadım uykumun arasında 1 litre su içtim wc ye kalktıkça nolur dua edin hakkımızda hayırlısı olsun...bugün yürüyüş yapcam eşimle.gelsin artık bizimki diye
hep dua ediyorum canım hepimiz için. Allah yüzümüzü güldürsün. birileri sıcak-ılık suya oturduğunu anlatmıştı burda öyle hatırlıyorum. bi dene istersen. yürüyüşte de hava soğuksa dikkat et. avm varsa bulunduğun yerde orda yürü. hasta olma tam doğum vakti.
Valla canım ben 37'yi bitiriyorum Çarşamba günü, benimki hala 2-3 hafta önceki kadar hareketli, bir esniyo bir geriniyo yırtacak sanki karnımı. Hareketlerinde hiç bir azalma yok, aynen devamyerleri bol hala demek ki
Kizlar 4 ten beri çektiğim ağrı sanciysa ben doguruyorum duzenli oldu şimdi 15 dk bire düştü
kızlar günaydın.ben hala doğurmadım.doğum için napcam onu da bilmiyorum...ananas yedim dün hurma yedim.kızımın suyu azalmış.normal doğmazsa sezaryen olabilir.ben de onu istemiyorum bu kadar yaklaşmışken.ama tutturmuş da değilim bebeğimin sağlığı herşeyden önemli.zaten bu nedenle normal olsun istiyorum.gece hiç uyumadım uykumun arasında 1 litre su içtim wc ye kalktıkça nolur dua edin hakkımızda hayırlısı olsun...bugün yürüyüş yapcam eşimle.gelsin artık bizimki diye
çok sağol canım. hepsini tek tek denerim inşallah. yeterki iyileşeyim. öksürmekten kasıklarım karnım çok ağrıyo. konuşmakta güçlük çekiyorum. vicks sürsem sırtıma boynuma bi zararı olmuyo mu bebeğe? ben zararlıdır diye yapmıyorum onu günlerdir. allah razı olsun. moralim çok bozuk, ağlıyorum. ağlarken daha çok acıyo boğazım, daha çok ağlıyorum. elhamdülillah Allah başka dert vermesin ama doğum bu kadar yakınken olması çok etkiledi beni . aman hepiniz dikkat edin kendinize...
arkadaslar günaydın hala dogumyapmayan arkadaslarıma allah yardım etsın inşallah bı kolaycacık dogum yapsınlar çok zor oldugunu bılıyorum son zamanlarımı hatırlıyorum ve ınanın canı gönulden dua edıyorum neydı o batmalar yanmalar sancılar boşuna cennet annelerın ayakları altında dememışler bıraz daha sabredın mukafatı çok güzel çünkü dogumyapalı bı hafta olmuş bıle bebegım 8.günlük bnde düzelıyorum psıkolojımbırazcık daha ıyı çocuklarm yanımda ve çok hafıfledım çok rahatladım kılolarımı verdım 10 kılom gıttı 3 4 kılo kaldı ama gıdecek gıbı çünkü çok koşusturuyorum..karnımı bole yenıden düz görmek çok güzel dünde bantlarım çıktı kontrolum vardı aynı yerden acılmış dikişim eskısının aynısı..
kızlar gunaydın erkek bebişi olacak olanlar isim ne koyacaksınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?