2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

İnşallah çeşme gibi akar sütler memişlerimizden bol bol su iç canım, bulgur pilavı ve kuru inciri kaynatıp suyunu içince de bol süt oluyomuş, ve malum bilinen hurma. İnşallah Allah'ın izniyle bol bol besleyip büyürüz bebişlerimizi, hele bi sağlıkla doğsunlar da

Valla canım ben 37'yi bitiriyorum Çarşamba günü, benimki hala 2-3 hafta önceki kadar hareketli, bir esniyo bir geriniyo yırtacak sanki karnımı. Hareketlerinde hiç bir azalma yok, aynen devam yerleri bol hala demek ki

bu gecenin yoksa sabahın mı desem nöbetçisi benim galiba uyursam doğum yapcakmışım gibi bir his var içimde uyuyamadım bir türlü

amin inşallah hepimiz sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız bebişlerimizi. Doktorum Organlarında bir sorun olmadığını gayet sağlıklı olduğunu söyledi ama işte maalesef artık besleenemiyor gerektiği kadar ondan en geç cuma günü alırız dedi ama kesin gnu pazartesi belli olacak bakalım inşallah güzel haberlerle gelirim canım lutfen dualarınızı eksik etmeyin.

Bende gittim bugun cnm, 3750 olmus bizim sıpa oglan, kısmetse Cuma gunu bende dogurucam. Amman haber ver bize
Opuyorum sizleri.
Masallah Barisciga, olmus o artik annesi, gelebilir :)) benim kizim biraz minyon gorunuyor, gerci olcumlere de pek guveneniyorum, bakalim boyu posu ne olacak :) insallah saglikla gelsinler de en onemlisi o. Firsat bulur bulmaz haber verecegim yarin canim. Opuyorum cok sevgiler

Kızlar sabaha kadar şu yalancı doğum sancısı denen şeyi yaşadım kasılma şeklinde. Ve beraberinde 5 dk da bir hani sıcak basar ya böyle vucudum bian ısısı artıyo artıyo bi anda ter boşalıyo sonra buz gibiyim, 5 dk sonra yine. Ateşimi ölçtüm hep 36. Anlamadım neydi o

kızlar günaydın.ben hala doğurmadım.doğum için napcam onu da bilmiyorum...ananas yedim dün hurma yedim.kızımın suyu azalmış.normal doğmazsa sezaryen olabilir.ben de onu istemiyorum bu kadar yaklaşmışken.ama tutturmuş da değilim bebeğimin sağlığı herşeyden önemli.zaten bu nedenle normal olsun istiyorum.gece hiç uyumadım uykumun arasında 1 litre su içtim wc ye kalktıkça nolur dua edin hakkımızda hayırlısı olsun...bugün yürüyüş yapcam eşimle.gelsin artık bizimki diye

çok sağol canım. hepsini tek tek denerim inşallah. yeterki iyileşeyim. öksürmekten kasıklarım karnım çok ağrıyo. konuşmakta güçlük çekiyorum. vicks sürsem sırtıma boynuma bi zararı olmuyo mu bebeğe? ben zararlıdır diye yapmıyorum onu günlerdir. allah razı olsun. moralim çok bozuk, ağlıyorum. ağlarken daha çok acıyo boğazım, daha çok ağlıyorum. elhamdülillah Allah başka dert vermesin ama doğum bu kadar yakınken olması çok etkiledi beni . aman hepiniz dikkat edin kendinize...

hep dua ediyorum canım hepimiz için. Allah yüzümüzü güldürsün. birileri sıcak-ılık suya oturduğunu anlatmıştı burda öyle hatırlıyorum. bi dene istersen. yürüyüşte de hava soğuksa dikkat et. avm varsa bulunduğun yerde orda yürü. hasta olma tam doğum vakti.

Allah razı olsun canım.ne avm si kıytırık marketi bile zor buluyoruz.sıkı giyincem atkı bere falan gelince de sıcak duş alcam biraz iş yapcam ki karın kaslarım falan çalışsın

Valla canım ben 37'yi bitiriyorum Çarşamba günü, benimki hala 2-3 hafta önceki kadar hareketli, bir esniyo bir geriniyo yırtacak sanki karnımı. Hareketlerinde hiç bir azalma yok, aynen devam yerleri bol hala demek ki

36.haftadan beri dr azalma olabilir falan diyo ama sanki bizimki duyuyor da aksine hareket ediyo
Neyse sende de varsa normal demek belki iç karnimiz falaj geniştir yada bebekler rahat )

Kizlar 4 ten beri çektiğim ağrı sanciysa ben doguruyorum duzenli oldu şimdi 15 dk bire düştü

Hadi hayırlısı rabbim bir avaz da kurtarsin inşallah darisi başımiza

Cati muayenesi yaptıranlar nasl bişey bu ya alttan muayene smear testi falan cok oldum ama cati muayenesi biraz tedirgin ediyo

arkadaslar günaydın hala dogumyapmayan arkadaslarıma allah yardım etsın inşallah bı kolaycacık dogum yapsınlar çok zor oldugunu bılıyorum son zamanlarımı hatırlıyorum ve ınanın canı gönulden dua edıyorum neydı o batmalar yanmalar sancılar boşuna cennet annelerın ayakları altında dememışler bıraz daha sabredın mukafatı çok güzel çünkü dogumyapalı bı hafta olmuş bıle bebegım 8.günlük bnde düzelıyorum psıkolojımbırazcık daha ıyı çocuklarm yanımda ve çok hafıfledım çok rahatladım kılolarımı verdım 10 kılom gıttı 3 4 kılo kaldı ama gıdecek gıbı çünkü çok koşusturuyorum..karnımı bole yenıden düz görmek çok güzel dünde bantlarım çıktı kontrolum vardı aynı yerden acılmış dikişim eskısının aynısı..

Canım neden bu kadar stres yaptın ki?bak daha günün gelmemiş 7 ocakta 40. haftan doluyor belki 1 hafta daha bekleyeceksin.Kontrolune gıdıyorsun eger cok onemlı bır sorun olsa doktorun zaten bunu derdı sana sezeryanla alırdı bebegı. Demek ki kızın rahat duruyor orda.Vaktini bekliyor. Sen tabi bu arada yürüyüş yaparken hasta olma dikkat et bari rüzgar çarpar falan Allah korusun grip falan olursun salgın var sıkı giyin.Dualarıımız seninle.

Canım geçmiş olsun, boğaz ağrısı için sıcak kaynar suyun içine bal koy limon sık inan bana çok faydası oluyor, bir dene istersen, bir de boğazın ağrıyorsa bir kaşık pekmezi yut, üstüne bir şey yeme içme bir müddet, biraz yumuşatsın orayı faydası oluyor gerçekten.Acil şifalar diliyorum canım

Canım üzülme belli bir haftaya gelmişsin artık zayıf olabilir ama bu onun sağlıksız olduğu anlamına gelmez ki.Çok şükür belli bir haftaya gelmiş organları gelişimini tamamlamış sen onu dışarda bu durumda sütünle besledin mi inşallah Allahın izniyle büyür bebişin. Doktor alalım dediyse sen kararsız kalma vardır bir bildiği.Üzülüp de kendini strese sokma.Allah yardımcın olsun, hayırlısıyla bebeğini sağlıklı ve mutlu bir şekilde kucağına alırsın inşallah, hepimiz yani.

Bir an an düşündüm de bizdr böyle yazacak miyiz
Rabbim evlatlarina sağlıklı ömürler versin

canım sanırım bebegının zayıf olmasından yakınıyosun ama kesınlıkle ole düşünme bak ben burda hep okudum 38 39 haftalarda hep bebekler 3500 3700 doguyodu maasallah hepsıne ama bnm bebegım 39. haftanın içinde 2900 gıbı dogdu ama bı hafta gectı şimdi 3300 olmuş çünkü var gücümlle emzırıyorum sakın ufak dıye üzülme haftasını tamamlasın solunum sıkıntısı yasamasın yeter büyüyo hemence.. bnm oğlum zayıftı 48 cm dogdu ama tamamladı bıle hatta daha da ıyı olacak anlıyorum ... hiç sıkma canını usg olçumlerı bazen yanılıyo ama bana dedıklerı gıbı dogdu bı dr 2800 dedı bırı3000 ortası dogdu:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…