2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

Canım sana diyorum ama benim de evde duşakabinli iki banyom da, bizde de küvet yok. Büyük leğen varsa o da olur, bende o da yok. ben böyle bişey gerekirse eşimi yollayıp leğen aldırcam
Sıcak suyu ensene tut, ordan omurilikten bele doğru öyle bir rahatlama yayılıyo ki inanamazsın, bayılıyorum ben ona

monya dan haberi olan var mı arkadaşlar... çok merak ettim .

Merhabalar ne güzel doğum yapanlar bebeklerini büyüttüler bile.dokuZ ay geçti ama 9gün geçmiyor. Benim oğlanın doğmaya hiç niyeti yok. Henüz dönmedi kanala girmedi. Üstelik çok da zayıf en son Perşembe günü 2900 gr daydı..

Doğum yapanları tebrik ederim. Allah hepimize hayırlı sağlıklı hanif kullarından evlatlar nasip etsin inşaallah

ay yok be canım hiç leğen lazım olmadı bugüne kadar ama şimdi lazım olabilir.az kafa dinlerim hem müziği açarım duşta yarım saat oyururum düşününce bile iyi geldi bak.bence mutlaka aldır şimdiden.son 1 haftasını herkesin hurma sıcak duş ananas ve yürüyüşle geçirmesini tavsiye ederim.bi de ben 1 haftadır lansinoh kremi kullanıyorum sürünce çatlaklar azalıyo duştan sonra hemen çatlıyo kurur kurumaz.ben bunları yapmış olmayı stredim kızımın suyu azalmadan.çünkü benim ortanca kardeşimde annemin suyu gelmiş az bi suyla zor doğum oluyo dedi sende hiç zorlanmamıştım dedi.hakkaten de karnıma bakıyorum şimdi o yuvarlaklık gitti.top gibi değil artık.hani uzandığımız yerden kalkarken bebek sivriliyor ya artık bende normalde de öyle duruyo karnım.bol su içiyorum

Saol canım çok açıklayıcı oldu, ağrıyı tam tarif eden bi yazı bulamamıştım. Çok şükür atlattın sen darısı başımıza hayırlısıyla inşallah. Kilolarının gitmesinede çok sevindim ilk 1 haftada 10 kilo gidiyosa süper

yani karnın mı düşmüş....ben anlamıyorum o düşmeyi... ve hala benimki çok yukarıda..sabah bi uyandım iki gögsümün ortasında bişey var...eşimi uyandırdım o da şaşırdı....

ya bide ayıptır söyleemesi çişinizi rahat yapabiliyor musunuz... ben zorlanıyorum... normal oturdugumda biraz cıkıyo..sonra öne egiliyorum biraz çıkıyo...göbegimi hafiif kaldırıınca anca bitiyo...garip geldi biraz..

Hurmayı çok severim ben geçen gün aldım Medine hurmasıymış kafam kadar çok güzel, yememek için zor tutuyorum kendimi bir hafta 10 gün sonra başlarım yemeye.
Bu arada bu suyunun azalması neden oluyomuş sordun mu doktora? Sen suyunu içiyodun bol bol nasıl azalmış ki acaba:44:

canım benimde karnımdan sesler geliyor çıt çıt diye ben de merak ediyorum internette araştırdım kayda değer bişey yok tu neyseki senin doktorun açıklamış sevindim bu işe

yok canım karnım zaten düşmüştü 36. haftada.hani yataktan kalkarken karın kaslarımızı sıkınca bebek tepe gibi sivriliyor ya biraz o şekilde şuan karnım.evet çişini rahat yapamaman normal hatta doğru olanı yapıyosun tam boşalım olması için öne geriye eğilmek gerek.
suyun azalması son haftalarda olabiliyomuş.ben de son hafta azaltmıştım suyu.çok iğrendim gerçekten sudan.ama onunla alakalı değilmiş.yine de dünden beri çok içiyorum günde 3 lt olacak şekilde.şimdi de yiyebilirsin ama 1 taneyi geçirmemeye çalış.daha iyi olur hatta doğumu başlatmasının yanında doğum sancılarının azalmasına da yardımcıymış

benim doktorum normal dogumu dusunuyorsan tamamen normal olsun, epıduralsız dedı.Hem belkı acıklıgın cok ıyı olcak gerek bıle kalmayacak epıdurale dedı. Bu arada normal dogum 600, sezeryan 700 , epıdural normal olursa 1400mus ne kadar far edıyor yaa maddı olarak. esım de yanasmıyor pek anestezı cok onemlı tam oraya denk getırmek dıkkkatlı olmak dıye. oyle deyınce hak verdım ne bılım

canım bu ananasla hurmayı ya da yuruyusu 38den sonra mı yapmak lazım?. Bence de kafandan aşagıya ya da ensene sıcak su falan tutma zaten hamıleler ıcın cok sıcak ıyı degıl bılıyorsun ne olur ne olmaz deneme.normal banyo yaparken tuttugumuz yeterlı. sıcak suya oturmayı bılmıyorum ama belkı faydası oluyordur ama kafana tutma ısını bence yapma.

kendimi alıştırmaya çalışıyorum hep normal doğum düşünmüştüm beynim ona endeksliydi. Psikolojimi hazırlamaya çalışıyorum ama hala şaşkın gibiyim inşallah meleğim cuma gününe kadar kalabilir de 38 haftasını doldurmuş olur. Allah hepimizin yardımcısı olsun

korktuğum şey doğduğunda solunum sıkıntısı yaşaması inşallah öyle bir durumla karşılaşmayız evet zayıf olduğu içinde biraz endişeliyim ama inşallah sütüm olursa beslerim diye düşünüyorum. Rabbim bizi evlatlarımıza onları da bize bağışlasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…