2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
Omeserma canim Allah yardimcin olsun sagasalim acisiz bebis ve sen eevinize gelirsiniz insallah ben gogus ucu icin lansinoh krem kullaniyorum hic yaram olmadi bi ara bi sizi vardi ondada madeacassol merhem surdum cok iyi geldi aventin gogus kalkani cok iyi bide kizlar banada ark tavsiye etti yara yapmiyo gogus ucu biyere degmedigi icin icindede sut birikiyo ben onuda biberona koyup iciriyorum bide etraf batmiyo lansinohun gogus pedide iyi bazen sutyen takmayinca evde elbiseme yapistiriyorum sutum iyiydi ama sariliktan sonra humana tea aldim gercekten ise yaradi onu almak istemeyenler dogranmis elma rezene ve nane kurusunu kaynatip suzup icsin sut yapiyo bide kesinlikle hasta bezi yerine kullan at kulot alin ben cok rahat ettim kimyaci arkim sekerli su yerine hurmanin kabugunu soyup kaynar suda beklet onu icir dedi bebise daa kaliteli bi glikoz varmis daha baska aklima gelen olursa yazarim

Bu arada telden giriyorum ipadimi sarja bile takamadim resmen hamur olmusum dogum yapan tum arklara Allah saglik sihat versin bebeklerine uzun uzun omurler versin teker teker kutlayamasamda aklim hep burda insallah hepimiz hep mutlu haberler veririz burda anne olmak cok yorucuymus ama cokta guzel bi duygu bazen diyorum bu bebek benim icimden nasil cikti mucize resmen Rabbim tum isteyenlere tattirsin bu mucizeyi

canım şekerli suya herkes zararlı dıyor senın doktor farklı demıs??????hayırlı ugurlı olsun bu arada gozunuz aydın

gozunuz aydın canım , hayırlı ugurlu olsun bebısınız, bu arada senı oyle keserlerekn arada örtü yokmuydu??????sen nasıl her şeyi gördün anlamadım spinal mi epidural mı?

Kızlar minikkelebeğin söylediği philips aventin göğüs kelebeğine baktımda ebebekten, 2 boyu var small ve standart. Hangisini almalıyız sizce. Nerden bilcem göğüsüm small mı standartmı

Şu haftaya kadar dikkat ettim yediklerime 14 kiloyla bitiririm diyodum ama sona geldik ondanmı müthiş yiyiyorum tatlı tuzlu ne varsa. Son 2 haftada 2 kilo aldım ( oldumu 16, nasıl durdurcam kendimi yaa

canım Allah analı babalı büyütsün çok ağladım okurken.ateş bastı heryerimi.çok güzel bi hikaye.acıların da geçmiştir umarım.Allah yavruna hayırlı uzun ömürler versin sen de dua et bize de hayırlı doğumlar nasibetsin.çok duygusalım şu ara doğuramicam gibi geliyor.bebeğime iyi bakamıyorum sanki karnımda.hep bi kendimi suçlamak falan işte.....

Kızlar minikkelebeğin söylediği philips aventin göğüs kelebeğine baktımda ebebekten, 2 boyu var small ve standart. Hangisini almalıyız sizce. Nerden bilcem göğüsüm small mı standartmı

canım o small ve standart boyu senin göğsün için değil. bebişin ağzı için. yeni doğana small olur, ileriki aylarda lazım olursa diğer boy olur diye biliyorum.

Şu haftaya kadar dikkat ettim yediklerime 14 kiloyla bitiririm diyodum ama sona geldik ondanmı müthiş yiyiyorum tatlı tuzlu ne varsa. Son 2 haftada 2 kilo aldım ( oldumu 16, nasıl durdurcam kendimi yaa

offff bende 20 kilo aldım ve inadına yiyesim geliyor. tatlılar tuzlular, nutelllalar kaşık kaşık yemek istiyorum. umarım doğumdan sonra geçer bu isteklerim...

Geçmiş olsun canım, inş kısa zamanda geçer sarılığınız, beyaz ışık altında yatırmek da iyi geliyor, gündüz güneş ışığı alabilen bir yerde gece de ışıkta uyutmuştuk biz..

Gözün aydın canım, allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin... Göğüs yarasıyla ilgili bir bilgim yok, inş kısa zamanda iyileşirsin....

Geçmiş olsun, gözün aydın canım, biraz zor bir süreç olmuş ama çok şükür ikiniz de iyisiniz, inş tüm rahatsızlıkların da geçer...

Gözün aydın canım, allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin... İnş kısa zamanda, sıkıntıların da geçer...

İlahi minikkelebek, çok hoşsun... Elinde telefonla doğururmuşsun...

Tavsiyelerin için çok teşekkürler, ben de chicconun göğüs ucu var ama işe yaramazsa avent alırım artık...

İnş göğüs acıların da geçer kısa zamanda...

Gözün aydın canım hayırlı uğurlu olsun bebişin Allah hepimize nasip etsin inşallah o günleri görmeyi. Nasıl olduğunun önemi yok amacımız hep aynı, kısmet böyleymiş. Bebişini öp kokla bizim için

Bu açıklamayı anlarım ama zihinsel sorun dedi falan deyince öyle tepem attı kusura bakma
Ben normal doğumu çok istiyorum, doktorum son tarihte gelmezse 10 gün daha bekleriz dedi, ama bu 10 günü evde geçirteceğini hiç sanmıyorum, muhtemelen her gün çağıracaktır. Bu kadar gecikmiş doğumdaki riskleri her doktor biliyor sonuçta. Kontrol altında tuttukları sürece sonuna kadar şansımı zorlamayı düşünüyorum. Ama çoğu doktor riski göze almak istemiyor. Neyse amaç aynı olunca her yol mübah Amaç kuzucuklarımıza kavuşmak nasıl olacağını Allah biliyor, kısmetimizde ne var yaşayıp göreceğiz

Canım öncelikle geçmiş olsun, zor bir doğum olmuş özellikle psikolojik açıdan Ama sonu güzel olmuş ya ona bak, meleğine kavuştun sonunda. Bize de nasip olur inşallah o günleri görmek İnşallah sütün de en kısa sürede gelir de bebişini bol bol doyurursun sütünle.

Ya kimsenin bana yeme dediği yok da istemeden doğumu falan başlatırım diye korktum, ben en iyisi bi 10 gün daha bekliyim, ondan sonra günde 20 tane yerim

Canım moralini bozma önemli olan organ gelişimi. Eltimin bebeği 36. haftada 2000 gr doğdu, sapasağlamdı. Kilosuna takılma lütfen.

Canım benim biraz canım yandı ama kısa sürüyor.

günaydın kızlar, iyi pazarlar herkese..

hala gribim geçmedi.. gece sürekli uyanıyorum, eşimede bulaştırdım o bi yerde ben bi yerde yatıyoruz gariban gariban :)
umarım bugün biraz daha toparlarım kendimi..

lex nerelerde acaba

Buradayım tatlım, bgn okudum da ancak fırsat bulup yazabildim. Dün gece yemeğe misafirim vardı :) Kafayı mı yedim ne bu tostoparlak ahlimle hala misafir ağırlıyorum :) Sen neredesin, nasılsın?

Ben de dün itibari ile 15 oldum 16 ile kapatırım herhalde, çak

offff bende 20 kilo aldım ve inadına yiyesim geliyor. tatlılar tuzlular, nutelllalar kaşık kaşık yemek istiyorum. umarım doğumdan sonra geçer bu isteklerim...

Kızlar bgn Tinylove ev tipi anakucağı aldım, e-bebekte indirim vardı. inşallah kuzum sever de içinde durur

Dr dedigin moral verir ne zaman gelecegini Allah bilir yaa ne kiziyorum bu dr tavrina !!! Hiiiccc canini sikma vakti zamani var ne bir eksik ne bir fazla da...iste de son gunler daha da bir geriliyor insan...
Bende dun esime ananas aldirdim bakalim ise yarayacak mi yuruyuse sicak banyoya devam :))
Insallah Allahin izniyle saglicakla gelir kuzularimiz canimmm bol bol dua edelim...

amın hepımızınkıne canım... tabıkı çok kısa bı süre sonra gerı kalan hepımızde güzel haberlerı yazıcaz buraya allahın ıznıyle..

amin canım inşallah bizde herşey güzel geçti diyee gelip yazabiliriz.. ocak ayı ile bilrikte doğum yapanlar iuyice artacak

arkadaşlar ben 36. haftamdayım.sizin drunuz nst için haftada bir çağırıyor mu.bir de her gittiğinizde usg muayenesi yapıyor mu acaba

36. haftamla birlikte nst bağlamaya başladı dr ama her dr değişik olabiliyor

az önce banyodayken düşündüm olsa da şöyle azcık uzansam diye

maşallah size

Arkadaslar yazamiyorum.sagolsun oglum sabaha kadar ayakta uyutmuyor bizi.gunduz uyuyoruz.dogum yspanlarin gözü aydin.bekleyenlerede allah sabir versin.cok zor bi süreç.

canım kendini kasmamaya çalış biliyorum ki zor kendini stres altına sokma hayırlısıyla gelecek prenses hem de annesini üzmeden

arkadaşlar ben 36. haftamdayım.sizin drunuz nst için haftada bir çağırıyor mu.bir de her gittiğinizde usg muayenesi yapıyor mu acaba

canım ben ilk 33 haftada girdim sonra 3 haftada bir iki kere kontrolum oldu her gittiğimde önce nst sonra usg çekilior
şimdi haftada bire düştü bu durum sanırım doktordan doktora değişiyor
çatı muaynem 34 haftada oldu

günaydın kızlar, iyi pazarlar herkese..

hala gribim geçmedi.. gece sürekli uyanıyorum, eşimede bulaştırdım o bi yerde ben bi yerde yatıyoruz gariban gariban :)
umarım bugün biraz daha toparlarım kendimi..

geçmiş olsun canım aile boyu hasta oldunuz bu virüs ne illet bir şey

güle güle kirlenme diycektim ama sen tmeizle sonra misafir gelsin en nefret ettiğim şey hele ki şu halde allah akıl fikir versin ne diyim pes diyorum sadece yorma kendini çok boşver pis olsun evin senle bebek iyi olsun yeter

allah analı babalı büyütsün canım ne güzel bir doğum hikayesi darısı başımıza

öncelikle sütün bol bol olsun taşsın diyorum sonrada oğlunu kokla bol bol
doğum hikayenin kalan kısmını merak ediyoruz başlangıcı biliyoruz zaten :)

geçmiş olsun canım
kısa zamanda ikinizde iyi olursunuz inş.

hayırlısı olsun canım kızına kavuşmuşsun :)
bol bol sütün olur inş. yaralarında geçer

resmen sen anlatırken yaşadım hikayeni
duygulandım hayırlı ugurlu analı babalı büyüsün minnak bebeğin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…