2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
benim lansinoh öyle değil. kolay çıkıyor. merhem gibi.

Bazı merhemlerin kapağını açtığında kendi çıkar o derece yumuşaktır yaa
benim lansinoh öyle değil bildiğin viks gibi önce top gibi kalıyor elimin sıcaklığında eriyor
kolay kolay çıkmıyor tüpten yani ama kokuda yok benim kremde arkadaş kötü kokuyor demiş

Kızlar günaydın
Kocamı yolladım işe, kahvaltımızı yaptık beraber, annem bi koltuğa ben bi koltuğa uzandık haber izliyoruz sabah sabah kahvaltıyı eriteyim az daha uyucam yarın son günüm işte, bundan sonra bütün günlerimiz böyle doğurana kadar
Valla her geçen gün sayfalarımız azalıyo üzülüyorum yalnız kaldık henüz doğurmayanlar, biz de doğuralım da artık bebişlerimizi konuşalım bari..

Canım gözün aydın, ne güzel kavuşmuşsun oğluna haftasına göre boyu kilosu da çok iyi maşallah nazar deymesin hikayeni bekliyoruz iyileşince. Darısı başımıza artık, bize de dua et arada

Çok üzülme benimki 2700 gr daha zayıf belki moral olur sana :)))

canım seninkinin benim bebegimden düşük kiloda olması bana moral vermiyor hepsi iyi olsun hepsi saglıklı olsun bide erken dogum diyip durunca bu kilodamı kalıcak diye endişeleniyorum haftasını beklese standartlara ulasır heralde

gunaydın arkadaslar.
yine bir iş gunu yine ben karnım burnumda gözlerim dolu dolu işe geliyorum.dunden beri bebegimin kokusu burnuma geliyor sanki biyere gitmişte özlemişim gibi kucagıma bile almadan bu kadar özlem olurmu ewet olur anne olmayan anlayamaz.rabbim kavusmayı nasip etsin saglıklı sıhhatlı cok yorgunum artık.

7 aylıkken falan nasıl doğurcam diye düşünüyordum, sonra zayıf diye üzülmeye başladım doğumu unuttum, şimdide Allahım bir sıkıntı olmadan evimize gelelim diye dua ediyorum kilosuna hiç takılmıyorum, moral versin derken daha zayıflarıda var haline şükret demek istedim benimkinden daha zayıflarıda var bende o yüzden şükrediyorum kilosuna, benimkide 38 de doğacak kısmetse az kaldı zayıf olacak ama inşallah sağlıkla doğar bebeklerimiz

rabbim hepimizn yardımcısı olsun benim bu hafta catı muayenem yapılacak 35 haftada acıklıgım baslamıstı gecen hafta bakmadı doktor elleyip dahada acılma yapmayalım diye bu hafta bakacak yarın 37 oluyorum normaldede bu haftalarda doguyor diyolar. canım allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun

bide kızlar böyle vajına kısmına bıcak batması gibi bişey oluyomu size bence 1 haftadan beri var acılma yapıyo diyolar dogrumu ?

Güle güle büyüt bebeğini, Rabbim ömrünü uzun ve bereketli eylesin, aklıma takılan bişey var sen genel istediğin halde neden ısrarla yapmadılar sağlık açısındanmı bir problemin vardı

Gunaydin kizlar bu sabahta sancisiz uyandim aksam azicik kasilma oluyor hadi diyorum yarina artsin yok
Neyse bugun dr kontrolum var cati muayenesi yapicak
Ama bu bebek normal gelmicek ben oyle hissediyorum
Gece yataga giriyorum eve gelisimizi hayal ediyorum Allah yardimcimiz olsun kuzulara saglikla kavusalim
Bu arada mide yanmasi surekli susama ve wc ben uykusuzluga alistim bile

Son düzenleme:
Şu haftaya kadar dikkat ettim yediklerime 14 kiloyla bitiririm diyodum ama sona geldik ondanmı müthiş yiyiyorum tatlı tuzlu ne varsa. Son 2 haftada 2 kilo aldım ( oldumu 16, nasıl durdurcam kendimi yaa

ayy ben de öyle sanki aşeriyorum gibi.herşeyden yemek istiyorum.12 kiloyla final yapalım dedik ama artacağa benziyor.

bu arada doğum yapan misaaa,mat-sen, brn26 , trappereagle .arkadaşlarım hepinizin gözü aydın .allah analı babalı büyütsün.unuttuğum arkadaşlarım varsa onları da çok tebrik ediyorum.güzel günlerde büyütelim evlatlarımızı inşallah

bide kızlar böyle vajına kısmına bıcak batması gibi bişey oluyomu size bence 1 haftadan beri var acılma yapıyo diyolar dogrumu ?

Aynen bendede var bu sabah itibariyle, adım atarken özellikle yada oturduğum yerden kalkalken, birde 2 gecedir rahmimin toplandığını hissediyorum gece uykumdan uyandırıyor, sanki çekiliyor gibi dr anlarsın onu demişti gerçektende anlaşılıyormuş Rabbim hepimize sabır ve dayanma gücü versin, dünyaya can geitriyoruz kolay değil tabiki, "doğumlar kolay olsun memeler süt dolsun" yeni sloganım

Merhabalar,

Biz drdan geldik, 9:30 da randevumuz vardı, 10:00 daevdeyim, jet hızıyla muayene oldum, nst de olmayınca hemen geldik....

Kızım 48 cm, ve 3 kilo 200 gr olmuş kızım... Bunlar hep tahmin değil mi, kızım da 500 gr dan çok oynama olmuştu dedim, en az 3 en çok 3300 doğar dedi, hiç inanmadım ama inş öyledir... Baş kanal girişindeymiş, ama kanala girmemiş doğum sancılarıyla girermiş, iikinci gebeliklerde...

Bizden haberler böyle.., gelecek hafta tekrar gideceğiz, acil bir şey olmazsa...

Bu arada bende de vajinal ağrı var ama kanala bile girmemiş galiba bunlar bebeğin başının baskısından oluyor arkadaşlar....

sabah kahvaltı yaparken eşim aradı.. sana bir süprizim var dedi...hayırdır inşallah dedim.... (urla da yaşayan benim gibi trabzonlu bir arkadaşım var saolsun ) demet sana bişey yapmış gödermiş dedi... ya turşu kavurması yada kara lahana yemeği dedim....eşim getirdi şimdi bir kavanoz lahana yemeği.... o kadar mutlu oldum ki.. birisinin sizi düşünmesi çoooooook güzel birşey... bir de urla izmir arası 45 dk 1 saat gibi bişey..geçen gün de canım çekmişti saolsun .hemen aradım tşkr ettim.. allah herkesi kalbi temiz eli açık çıkarsız insanlarla karşılatırsın...
çooooook mutlu oldum...

hayırlı ugurlu olsun canım bol bol süt olsun oğluna :)

hayırlısıyla kucağına alırsın inş. hangisi daha iyiyse o yolla gelsin normal sezeryan sağlıklı olsunlar da benim artık tek düşüncem o

ahh ahhh deliksiz uyku özlediğim tek şey bir de gördüğüm herkes aman bu günlerin değerini bil demior mu
gırtlaklayasım geliyor ne değerini bilcem canım çıktı tamam bebek olcak kolay değil ama sağdan sola dönemiyorsun wc su iç yanması uykusuzluk bunun mu değerini bilcem!

sloganına bayıldım :)

kilosu ii masalllah... güzel haber bunlar... bu arada o vajinal ağrı bende de oluyo..kasıılmayla karışık..değişik bişi..sızlama ve agrı karışımı bişi..

eşim de bana ole diyo bol bol uyu bu günlerin kıymetını bil die....sanıyo ki rahatız biz oooohhh ye iç yat...çocuk doğunca uyutmaz seni dio...
ben de ona diorum ki:
ya aşkım gece uyuyamıyorum hem sırtım hem karnım ağrıyo tam dalıyorum çişim geliyo... wc ye giderken ayaklarımın şişliğinden yürüyemiyorum.hatta gecen gece az daha düşüyordum üzerine basamadım ayagımın.. hadi gittin wc ye çıkmıyo çişin... uğraş dur..bide geliyorum ki sen horul horul horluyosun uykun kaçıo...

ayy ben de öyle sanki aşeriyorum gibi.herşeyden yemek istiyorum.12 kiloyla final yapalım dedik ama artacağa benziyor.

ya bendede oyleeeee... 12 kilo aldım ama gördüğüm şeylerden yemek istiyorum hep...pazara gidince saolsunlar pazarcılar tadına bak abla sen hastasın diolar ama yetmiyo ki... tezgahın başına oturup şapur şupur yemek istiiyorum...gecen mandalina cektı canım... eşime dedim 1 kilo alalım hemen bozuluyo evde durunca.... annnaaaaaaa pazardan çıkana kadar bitirdim mandalinayı..... zaten eşimle yan yanayken yemek programı izleyemiyorum hepsini canım çekio....kavga ediyoruz ben sana onu nerden bulayım şimdi dio

kilosu ii masalllah... güzel haber bunlar... bu arada o vajinal ağrı bende de oluyo..kasıılmayla karışık..değişik bişi..sızlama ve agrı karışımı bişi..

Teşekkürler teyzesi, yüzünü yine göremedik, çok aşağıdaymış, üç boyutluya uygun değilmiş, doğunca göreceğiz inş...

O ağrıyı Sabah sabah int araştırdım hatta ama bir şey bulamadım...

Onunla iligili bir karikatür vardı hatta, kadın yatıyor, sağa dön sola dön uyuyamıyır, sonra tuvalet, sonra bebek hareketleri uyutmuyor, sabah kalkıyor zombi gibi.... eşi diyor; Uyu bak, bebek doğunca uyuyamzsın....

Bu agrılar yalancı dogum agrılarımı bıcak batması gibi yoksa acılmamı yapıyo ay deliricem benim ufaklıkta fıldır fıldır oynuyo konsantre olamıyorum ne calısabiliyorum ne bişey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…