Iyi geceler güzel anneler Cuma günü spinal anestezi ile oğluma kavuştum ,38. Haftada 3150 kg, 51 cm. Doğdu 480 gr. Da miyomum vardı alındı. Bugün evimize geldik biraz emme problemimiz var. Sezaryan çok zor değilmiş ama normal olmasını çook isterdim kucağınıza alınca tüm acılar geçiyor.zaman bulunca doğum hikayemiZi yazıcaz.
Çok üzülme benimki 2700 gr daha zayıf belki moral olur sana :)))
canım seninkinin benim bebegimden düşük kiloda olması bana moral vermiyor hepsi iyi olsun hepsi saglıklı olsun bide erken dogum diyip durunca bu kilodamı kalıcak diye endişeleniyorum haftasını beklese standartlara ulasır heralde
7 aylıkken falan nasıl doğurcam diye düşünüyordum, sonra zayıf diye üzülmeye başladım doğumu unuttum, şimdide Allahım bir sıkıntı olmadan evimize gelelim diye dua ediyorum kilosuna hiç takılmıyorum, moral versin derken daha zayıflarıda var haline şükret demek istedim benimkinden daha zayıflarıda var bende o yüzden şükrediyorum kilosuna, benimkide 38 de doğacak kısmetse az kaldı zayıf olacak ama inşallah sağlıkla doğar bebeklerimiz
Mrblar.
Doğum yaptım ve gelDim :)
Eşimin doğum gününde 3 ocak Cuma günü 18:10da sezeryanla doğdu bebeğim. 50 cm ve 3.230 gr.
hemen anlatayım hikayemizi. 41+0 da süresi geçtiği ve bi türlü yerleşemediği için sezeryana karar werdik. Aslında 10da olcaktı, dolayısıyla bigün önceden aç kalmam istendi. Sürekli ertelendi.Akşama kadar heycan falan kalmadı. Son derece sinirliydim.serum takıldı odada, 2.de alcaz dediler ameliyata ama o kadar bitkindim ki uyuyup kalmiştim.sedye gelince uyandırdılar beni :)
O an o kadar heycanlı ve korkuyodum ki eşimin eline yapiştim içeri girene kadar, onu bi daaa göremiicem sandım bi an , o da ağladı orda :/
Neyse girdim içeri. Otur dediler bana, iğne yapcaz beline. Ben herseyi görcem mi dedim. Ewet dediler ama ben istemiyorum bani bayıltın dedim olmaz dediler. El mahkum büktüm boynumu. İğne yapilirken beni konuşturuyolar.işte adın ne, çalışıyon mu. Bi an unuttum herseyi. Sonra öğretmenim dedim. Hocam gangi okul dedi. Unuttum adını dedim, baya güldüler bana :))) bu arada belden iğneyi öle abartmişlar ki. Bildiğiniz kalça iğnesi gibi. 2saniye sürdü, acımadı öle aman aman. Sonra uzan dediler.bacaklarıma sıcak su indi gibi, karıncalanma başladı.uzandım. üstümü açtılar.bi kadın sonda üçin bacağmi ayırdı. Bunu da cok abartmışlar. Ağdayla kıyaslarsam acısını bu hiçbişe :)) cok da kısa sürüyo. Bacaklarım uyuştu iyice.dr geldi slm verdi. Herseyi hissetcen agrı dışında dedi. Anam bi baktım beni kesiyolar :/ sonra eliyle açtı deliği iyice. Sonra karnıma bastırdı kafa çıktı, ben iptal oldum o an. Çok korkunç diye diye ağladım, bayıltın beniiiii dedim. Bi iğneyle gitmişim tabi. Gözümü açtım 15 dk geçmiş. Karnım dikiliyo hissediyom yine :/ napıolar dedim karnıma yanımda gördüğme dikiolar mu. Yok yok dedi sen üşüyon die titriyon dedi. Hehe dedim. Yukarıya baktım. Anam hersey yansıyo yukarıya dikiliodum :/ bi kadın gördüm. Bebeğim doğdumu dedim. Ewet dedi.çok temiz çıktı biliyon mu dedi. Ama ağlamıyo dedim. Babasına gitti. Sen istemeyince o görsün dedik dedi. Yalan söleme bana yaşiyo mu dedim.güldüler yine. Sonra geçmiş olsun ddiler. Çıktım ameliyyathaneden. O kadar kalabalıktık, kapıda bi anam bi kocam kalmiş. Eşim ağlıyo, gözler kıpkırmızı. Çok güzel bi bebeğimiz oldu dedi. Ona da yalan söyleme yaşıyo demi dedim. Öptü alnımdan odada bizi bekliyo dedi. Elimi tuttu. Az kaldı bebeğini görcen die die odaya götürdü beni. İçeri girince bebeği gösterdi bana. Ne ağlıyo ne bişi gözler fıldır fıldır çirkin mi çirkin bişe :) öptüm kuzumu, uyuşuğum hala.çooooook üşüyodum 4 battaniye örttüler ısınamadım. Bi on dk geçti. Allahım bi ağrım başladı. Eşim videoya cekmiş, inleye inleye 4 saat ağlamışım, salak salak etrafa bakıyo gözlerim. İki kere Ağrı kesici yaptılar anca kendime geldim. O kadar kötüymüşüm ki o an. Eşim çocuğu görcen mi demiş. Hayır demişim. İstemiyon mu demiş hayır demişim :) kendime gelince baktım sewdim azcık. Şimdi ewdeyiz. Sorunumuz yok allaha şükür. Sütüm gelmedi hala.azcık mama veriyoruz, emio ama beni de. Doğumun hiçbi şekli kolay deil, onu anladım ben. Ameliyat agrılarım war hala.Allah herkese kolay doğum sağlıklı ewlat nasip etsin inşallah.
Şu haftaya kadar dikkat ettim yediklerime 14 kiloyla bitiririm diyodum ama sona geldik ondanmı müthiş yiyiyorum tatlı tuzlu ne varsa. Son 2 haftada 2 kilo aldım( oldumu 16, nasıl durdurcam kendimi yaa
bide kızlar böyle vajına kısmına bıcak batması gibi bişey oluyomu size bence 1 haftadan beri var acılma yapıyo diyolar dogrumu ?
Iyi geceler güzel anneler Cuma günü spinal anestezi ile oğluma kavuştum ,38. Haftada 3150 kg, 51 cm. Doğdu 480 gr. Da miyomum vardı alındı. Bugün evimize geldik biraz emme problemimiz var. Sezaryan çok zor değilmiş ama normal olmasını çook isterdim kucağınıza alınca tüm acılar geçiyor.zaman bulunca doğum hikayemiZi yazıcaz.
Selam arkadaşlar, benim de artık 40.haftam 11 ine kadar bekleyeceğiz normal doğum için ama olmazsa 13 ünde sezeryanla alınacak. Bebeği çok bekletmenin bir anlamı yokmuş. O yüzden Dua ediyorum ki sağlıkla kucağıma alayım bebeğimi. Hepimizin inşallah...
Gunaydin kizlar bu sabahta sancisiz uyandim aksam azicik kasilma oluyor hadi diyorum yarina artsin yok
Neyse bugun dr kontrolum var cati muayenesi yapicak
Ama bu bebek normal gelmicek ben oyle hissediyorum
Gece yataga giriyorum eve gelisimizi hayal ediyorum Allah yardimcimiz olsun kuzulara saglikla kavusalim
Bu arada mide yanmasi surekli susama ve wc ben uykusuzluga alistim bile
Aynen bendede var bu sabah itibariyle, adım atarken özellikle yada oturduğum yerden kalkalken, birde 2 gecedir rahmimin toplandığını hissediyorum gece uykumdan uyandırıyor, sanki çekiliyor gibi dr anlarsın onu demişti gerçektende anlaşılıyormuş Rabbim hepimize sabır ve dayanma gücü versin, dünyaya can geitriyoruz kolay değil tabiki, "doğumlar kolay olsun memeler süt dolsun" yeni sloganım
Merhabalar,
Biz drdan geldik, 9:30 da randevumuz vardı, 10:00 daevdeyim, jet hızıyla muayene oldum, nst de olmayınca hemen geldik....
Kızım 48 cm, ve 3 kilo 200 gr olmuş kızım... Bunlar hep tahmin değil mi, kızım da 500 gr dan çok oynama olmuştu dedim, en az 3 en çok 3300 doğar dedi, hiç inanmadım ama inş öyledir... Baş kanal girişindeymiş, ama kanala girmemiş doğum sancılarıyla girermiş, iikinci gebeliklerde...
Bizden haberler böyle.., gelecek hafta tekrar gideceğiz, acil bir şey olmazsa...
Bu arada bende de vajinal ağrı var ama kanala bile girmemiş galiba bunlar bebeğin başının baskısından oluyor arkadaşlar....
ayy ben de öyle sanki aşeriyorum gibi.herşeyden yemek istiyorum.12 kiloyla final yapalım dedik ama artacağa benziyor.
kilosu ii masalllah... güzel haber bunlar... bu aradao vajinal ağrı bende de oluyo..kasıılmayla karışık..değişik bişi..sızlama ve agrı karışımı bişi..
eşim de bana ole diyo bol bol uyu bu günlerin kıymetını bil die....sanıyo ki rahatız biz oooohhh ye iç yat...çocuk doğunca uyutmaz seni dio...
ben de ona diorum ki:
ya aşkım gece uyuyamıyorum hem sırtım hem karnım ağrıyo tam dalıyorum çişim geliyo... wc ye giderken ayaklarımın şişliğinden yürüyemiyorum.hatta gecen gece az daha düşüyordum üzerine basamadım ayagımın.. hadi gittin wc ye çıkmıyo çişin... uğraş dur..bide geliyorum ki sen horul horul horluyosun uykun kaçıo...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?