2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

Hosgeldin canim Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin. Dr. hangi teste hangi veriye gore boyle bir ongorude bulunabildi anlamadim. Bebegin tam döllenme zamani belli degil elbette 40 haftayi gecebilir. Ben yurtdisinda yasiyorum. Gunum yarin son Dr. 10 gun daha bekler suni sanci veririz dedi. Sezeryani agzina bile almiyorlar burda. Belirtilere gelince kiminin birden cikiyor kiminin yavas yavas. Mevlam ona bir saat vermistir. Oda onu bekliyor annesi )

yarın sezeryanla 2.kızıma kavusacam kızlar ınsallH hayırlısıyla atlatırım dualarınızı esırgemeyın bızden Allah hepımızın yardımcısı olsun

hoşgeldin arkadaşım.... yazdıklarını okudum ....eğer içinde şüphe kaldıysa başka bi dr a görün...bence hamile bi bayanın dkdr na güvenmesi çok önemli...dr unu biri mi tavsiye etti sen rast gele mi seçtin...zaman yaklaştıkça dr önemini anlıyosun..erken doğması kilosunun az olmasını kafana takma ama neden çatı muayenesi olmadın acaba . dr sorsaydın keşke.. 13 ocağa daha var gerçi normal olabilir kendini strese sokma...zihinsel bi sorun olurmu ,hiç duymadım bunu açıkcası...ama kaka yapmaları tehlikeli oluyo...valla karışık bi durum... allah yardımcın olsun..

Kızlar gündüzleri çok iyiyim ama geceleri çok ağrılarım oluyor, sizdede böylemi. Gece 11 gibi başlıyo sabaha kadar kasılmalar, iğne batmaları sancılar, vajinaya doğru baskı. Sabah olunca normal bişey yok, sizde nasıl durumlar

bende hiç bi gelişme yok ne sancı ne ıgne batması ne de baskı
35. haftamda kasılmamam ve saat 4-5 gibi sancım oluyodu pofffffffff hepsi gitti şimdi
doktorum panık yapma dedı ama bu gıdışle normal dogum olmayacak dıye korkmaya başladım :44:

Magnezyumu bıraktın dimi çünkü doğum kasılmalarını sancıları engelliyomuş ben onu bıraktıktan sonra arttı, off şuan bile sert iğne batmaları var 5 dk da bir . Bilmioruzki nasıl bişey gerçeği yalancısı. Doğursam anlamıycam o dereceyim

bende de öyle oluyor Eşime sürekli "geceleri bana bi şey oluyor"diorum hep. Gündüzleri daha iyiyim işlerimi yapabiliyorum Tamam yine arada kasılmalarım oluyor gündüzleri de ama geceleri daha farklı Bu arada ben 38+6 dym. Doktorum madem normal düşünüyosun deneyelim dedi Baktık olmuyor sezeryana geçcez

seni çok merak ediyorum....ne yaptın acaba...hayırlı haberlerini bekliyoruz..

bende de aynı... gerçi gündüzleri de oluyo ama o kadar fazla değil...

30. haftada bıraktım doktor sadece kasılman olursa iç haftada 1-2 kere demıştı . 32 den berı hıc ıcmedım
yoruldugumu hıssedıyorum nerde bu sancılar

Iyi geceler güzel anneler Cuma günü spinal anestezi ile oğluma kavuştum ,38. Haftada 3150 kg, 51 cm. Doğdu 480 gr. Da miyomum vardı alındı. Bugün evimize geldik biraz emme problemimiz var. Sezaryan çok zor değilmiş ama normal olmasını çook isterdim kucağınıza alınca tüm acılar geçiyor.zaman bulunca doğum hikayemiZi yazıcaz.

30. haftada bıraktım doktor sadece kasılman olursa iç haftada 1-2 kere demıştı . 32 den berı hıc ıcmedım
yoruldugumu hıssedıyorum nerde bu sancılar

Sancı, ağrı meselesi yaşla ve doğum sayısıyla artıyor canım, yaşın kaç bilmiyorum gerçi ama ilk doğumunsa ağrıları hissetmemen yahut az hissetmen çok normal, hiç canını sıkma bence sevin hatta, ben ilk doğumumda 25 yaşındaydım, ve doğuma iki gün kala, nişan geldikten sonra biraz ağrım oldu o kadar, sonra doğum oldu... Bunda ise baştan itibaren kasık sancılarım vardı, 2. Trimesterda biraz rahatladım, son üç ay yine ağrılar, hele de yorulursam...

Bence bu durumunun tadını çıkar....

Selam arkadaşlar, benim de artık 40.haftam 11 ine kadar bekleyeceğiz normal doğum için ama olmazsa 13 ünde sezeryanla alınacak. Bebeği çok bekletmenin bir anlamı yokmuş. O yüzden Dua ediyorum ki sağlıkla kucağıma alayım bebeğimi. Hepimizin inşallah...

Yaşamadım ama, tansiyon önemli canım, başka bir dr gidiyorsundur, o ne dedi, yüksekliğe...

Hamilelikte yüksek tansiyon Ciddi bir şey...

Cevabın için teşekkürler düzeni olarak kontrol et eger çok yükselirse acil olarak gel dedi ara ara yükseliyor ama 14ü geçmedi şükür

Bende lansinoh aldım benimde aynı canım merak etme

kimsecikler yok forumda gerçi bu saatte niye olsun ki.. biraz uyudum terlemişim kalkıp üzerimi değiştim hoop uykum kaçtı.. hala iyileşemedim, bel ağrısından yatakta dönemiyorum bile.. yine işe gidemiycem gibi görünüyor.

canım neden 2 kez çatı muayenesi yaptılar anlamadım. nişan gelmesi seni korkutmasın, zaten zamanın gelmiş. İnşallah sağsalim kavuşursun oğluşuna. Dua et bol bol. bende aklıma geldikçe burdaki arkadaşlar için dua ediyorum. ilk doğumda, sancıları farketmeden evde doğurma ihtimalin sıfıra yakın canım. o konuda endişelenme. hatta belki doğum sancılarım kısa sürsün, biran önce doğsun diyeceksin :)) annemin ilk doğumunda sancılarını anlamadığı için çok geç farketmiş. sancıları çok sıklaştıktan sonra bile 2 saat sürmüş doğumu. yani bizlerde ilk olduğu için, en az 4-5 saat önce farkederiz sancılarımızı

bendede oluyo aynısı. korkyodum acaba ters giden bişeylermi var diye. neyseki herkes yaşıyormuş bunu :))

İnşallah herşey yolunda gider canım. güzel haberlerini bekliyoruzz
Bende lansinoh aldım benimde aynı canım merak etme
benim lansinoh öyle değil. kolay çıkıyor. merhem gibi.

son haftalarda uyku yok bizlere canım
benimde acayip kalça ağrım oluyor. sanki iltihaplı gibi hertarafı. neyseki sadece geceleri ve uyuduktan 3-4 saat sonra başlıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…