28 aralıkta bebeğimi kucağıma aldım çok şükür. 4 saat süren sancılarım sonrasında normal doğum ile dünyaya geldi bebişim. Kolay bir doğumdu, sancılarımı da evde çektim. Çok şiddetli olmadığı için ayırt etmeye çalıştım gerçek doğum sancısı mı diye. Hastaneye gittiğimde 9 cm açılmam vardı. 15 dk kadar suni sancı verdiler sonra hemen doğuma aldılar. Her şey çok hızlı gelişti. Şuan sanırım lohusalık hüznü yaşıyorum. Umarım bu da geçer. Sizlere de kolay doğumlar dilerim.
normal mı yapacaksın canm
ben normal yapıcam kısmetse :18:
Merhaba
Ben foruma yeni katıldım. Aklıma takılan bir sorum var benimle aynı durumu yaşayan var mı diye merak ediyorum.40. haftayı tamamlayacağım tarih 13 ocak doktorum kesinlikle 13 ocağı geçirmeyeceğiz doğum için dedi.Riskli oluyormuş o zaman bebekte zihinsel sorunlar oluşabiliyormuş.Bende tereddütte kaldım daha 8 gün var ama bende hiç doğum belirtisi yok.Bebek yukarda ve doktorum normal doğum diyor.Kilosu da 2770Üstelik daha hiç çatı muayenesi de olmadım. 40. haftada sancı olmazsa sezeryan yada suni sancı olacakmış. Napsam karar veremedim
Kızlar gündüzleri çok iyiyim ama geceleri çok ağrılarım oluyor, sizdede böylemi. Gece 11 gibi başlıyo sabaha kadar kasılmalar, iğne batmaları sancılar, vajinaya doğru baskı. Sabah olunca normal bişey yok, sizde nasıl durumlar
bende hiç bi gelişme yok ne sancı ne ıgne batması ne de baskı
35. haftamda kasılmamam ve saat 4-5 gibi sancım oluyodu pofffffffff hepsi gitti şimdi
doktorum panık yapma dedı ama bu gıdışle normal dogum olmayacak dıye korkmaya başladım:44:
Kızlar gündüzleri çok iyiyim ama geceleri çok ağrılarım oluyor, sizdede böylemi. Gece 11 gibi başlıyo sabaha kadar kasılmalar, iğne batmaları sancılar, vajinaya doğru baskı. Sabah olunca normal bişey yok, sizde nasıl durumlar
Kızlar kendi doktorumdan sezeryan dedi die buhün başka bi doktora gittim suyumun azaldını bebeğin ters durdunu acil sezeryan dedi
Bebek çok ufakmış geriden geliyormuş hareketleri nasıl dedi bende hissetmiyorum çok az oynuo dedim
Renkli doplere gönderdi
Bende dooplere girmeden kendi doktoruma gittim
Oda suyun kalmamış nst gir sonuca göre bugün yada yrn sezeryan yapalım bebek hiç büyümemiş dedi
Suyumdq çok az kalmış
Bende hareketleri çok az dedim bu korkulacak bişey die mırıldandı
Nst girdim yrn yapalım dedi
Bende pzrtsine kalsa dedim tamam dedi
Pzrtsi sezeryan olucam belkide yrn olurum çünkü ailem bekleme dio
Çok kötüyüm inş bebeğim sağlıklıdırrr
Magnezyumu bıraktın dimi çünkü doğum kasılmalarını sancıları engelliyomuş ben onu bıraktıktan sonra arttı, off şuan bile sert iğne batmaları var 5 dk da bir . Bilmioruzki nasıl bişey gerçeği yalancısı. Doğursam anlamıycam o dereceyim
30. haftada bıraktım doktor sadece kasılman olursa iç haftada 1-2 kere demıştı . 32 den berı hıc ıcmedım
yoruldugumu hıssedıyorum nerde bu sancılar
30. haftada bıraktım doktor sadece kasılman olursa iç haftada 1-2 kere demıştı . 32 den berı hıc ıcmedım
yoruldugumu hıssedıyorum nerde bu sancılar
Yaşamadım ama, tansiyon önemli canım, başka bir dr gidiyorsundur, o ne dedi, yüksekliğe...
Hamilelikte yüksek tansiyon Ciddi bir şey...
kızlar lansıoh lanolın gogus kremı almıstım netten sıparısle... yalnız acayıp yogun ve sert tupun ıcınden o kadar sıkmama ragmen gelmıyor. tas gıbı sıktım sıktım cok azcık bır sey cıktı. sızınkılerde oyle mı yoksa bu bozuk mu?
canım neden 2 kez çatı muayenesi yaptılar anlamadım. nişan gelmesi seni korkutmasın, zaten zamanın gelmiş. İnşallah sağsalim kavuşursun oğluşuna. Dua et bol bol. bende aklıma geldikçe burdaki arkadaşlar için dua ediyorum. ilk doğumda, sancıları farketmeden evde doğurma ihtimalin sıfıra yakın canım. o konuda endişelenme. hatta belki doğum sancılarım kısa sürsün, biran önce doğsun diyeceksin :)) annemin ilk doğumunda sancılarını anlamadığı için çok geç farketmiş. sancıları çok sıklaştıktan sonra bile 2 saat sürmüş doğumu. yani bizlerde ilk olduğu için, en az 4-5 saat önce farkederiz sancılarımızıDün kontrolümüz vardi.Dr gecen hafta gb yine cati muayenesi yapti ve 2 cm aciklik var dedi yarim yamalak ingilizcemle anladigim daha kanala tam inmemis gb. Tabii ki gene kanatti derken bugun o sumuksu yogun kahverengi sey geldi nisan bu oluyor galiba ¿¿¿ Ama aciklikla nisanin baglantisi ne? Kasilmalari bazilari hissetmiyormus bile ya bende hissedemezsem cunku oyle canim kiymetli degildir( dogumu evde yaparmisim aman Allah korusun...Nisandan kac gun sonra dogum olur ki??? Yusuf yusuf ://
bendede oluyo aynısı. korkyodum acaba ters giden bişeylermi var diye. neyseki herkes yaşıyormuş bunu :))arkadaşlar, sizin bebişler karnınızda titriyo gibi bi hareket yapıyor mu ya. benim kız arada bir titriyo gibi bir şey yapıyor. dışarıdan da belli oluyor. sanki kulağımızı kaşırız ya hızlı hızlı aynı onun gibi oluyor :) birde bazen hareket ederken çıtır çıtır sesler geliyor kemikleri kütlüyo gibi. doktorumuza sordum, rahim duvarına çarptıkça çıkar o ses dedi. gülerek korkma kırılmaz bir yeri diye dalga geçti birde
İnşallah herşey yolunda gider canım. güzel haberlerini bekliyoruzzSelam arkadaşlar, benim de artık 40.haftam 11 ine kadar bekleyeceğiz normal doğum için ama olmazsa 13 ünde sezeryanla alınacak. Bebeği çok bekletmenin bir anlamı yokmuş. O yüzden Dua ediyorum ki sağlıkla kucağıma alayım bebeğimi. Hepimizin inşallah...
benim lansinoh öyle değil. kolay çıkıyor. merhem gibi.Bende lansinoh aldım benimde aynı canım merak etme
kimsecikler yok forumdagerçi bu saatte niye olsun ki.. biraz uyudum terlemişim kalkıp üzerimi değiştim hoop uykum kaçtı.. hala iyileşemedim, bel ağrısından yatakta dönemiyorum bile.. yine işe gidemiycem gibi görünüyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?